+ Odgovori na temu
Stranica 196 od 258 PrviPrvi ... 96 146 186 194 195 196 197 198 206 246 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,901/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ne znam čija je raketa ali znam da bi NATO rekao da je ukrajinska čija je da je. Jer ako kažu da je ruska onda moraju štititi teritorij NATO država a to onda može eskalirati u tko zna što. A nitko neće riskirati i ići na ruku Rusima zbog dvije rakete i nažalost dvoje poginulih ljudi. Rusi baš to hoće. Vjerojatno su to Ameri objasnili Poljacima ali Ukrajinci ne žele primiti krivnju, hoće dokaz da je njihova i žele zajednički uviđaj ukrajinske i poljske ekipe. Vjerojatno će se i njima objasniti da Rusi žele eskalaciju žele veliku priču da se ne bi pričalo o ruskim porazima prvenstveno u Rusiji. Rusi epski puše ne frontu i njima treba eskalacija i neka dramatična priča. Ne treba NATO-u a niti Ukrajini.

Ovo može dovesti do pojačanih isporuka oružja koje je NATO stalno odbijao izručiti Ukrajini. Naći će oni načine da kretenima u Kremlju ovo prisjedne. Hladno i bez uzbuđivanja.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-11-2022 at 23:08
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Russias finest.
    Iliti, ovo je drustvo u koje bi nas ugarala "rusofilna desnica" u Hrvata, znaci onaj debilan dio. Moram priznati kako ocekujem glasanje za ili protiv obuke Ukrajinaca,, i kako ce se finalno postaviti DP i Suverenisti.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Kaze austrijski ministar da Hrvatska ne treba u Schengen.
    Ali daju podrsku zrbiji ka putu u EU.
    Ah. Nasi bliski saveznici.

Hrvatska, Rumunjska i Bugarska ne mogu u Schengen, takva politika najviše paše Rusima. Kao što vidim na toj slici gore, Austrijanci, Srbi i Mađari su nešto dobro povezani, valjda rubljima.

Ali mi smo unutra, ulazimo u Schengen, vjerojatno će Rumunji i Bugari opet ostati vani.

Austrijanci su uvijek na strani svojih konjušara Srba. Još odkad su ih preveli djelimično s osmanlijsko-akindžijske strane na ovu stranu granice. Makar su ih tada zvali Vlasima. Od tuda i poznati "Statute Valachorum" ili u prijevodu "Vlaški statuti" kojim su im jamčili određena prava i uvijek su ih koristili protiv Hrvata. A pogotovo Mađari a pogotovo Khuen Hedervari koji je legalizirao SPC u Hrvatskoj i huškao Srbe protiv Hrvatske kao da nije dovoljna za to bila beogradska čaršija.

Beč je po veličini možda drugi srpski grad i to ima ulogu uvijek austrijski desničari podilaze Srbima kao jakoj glasačkoj bazi. Netko bi pomislio da je normalnije da Hrvata ima više u Austriji i Beču ali kakvi. Ne mogu se ni približiti Srbima po broju. Iako smo mi bili u zajednici s njima ali to je ono što uvijek kažem. Nema većih hrvatskih neprijatelja od Germana, bili to Nijemci još su i Austrijanci Nijemci a što su drugo. Uvijek favoriziraju svoje konjušare Srbe. I Bismarck koji im je isposlovao nezavisnost a Rusija se protivila pa i Britanija, pa preko Hitlera pa sve do Merkelice. Oni njih, Srbe, samo ponekad namlate kad Srbi promjene gazdu, kad služe Britancima, Francuzima ili Rusima pa im onda vidaju rane. Jer Srbi s nepodnošljivom lakoćom mjenjaju gazde.

I samo zato je Austrija protiv ulaska Hrvatske u Schengen ali manje za to, uvijek će biti protiv Hrvatske jer smo u sukobu s njihovim pudlicama Velikosrbima.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-11-2022 at 12:05

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Hrvatska, Rumunjska i Bugarska ne mogu u Schengen, takva politika najviše paše Rusima. Kao što vidim na toj slici gore, Austrijanci, Srbi i Mađari su nešto dobro povezani, valjda rubljima.

Ali mi smo unutra, ulazimo u Schengen, vjerojatno će Rumunji i Bugari opet ostati vani.
    Eno Orban tijesi svoje da nisu izolirani, gaje nova saveznistva...Iran, Srbija i Austrija.😁

Datum registracije
    Sep 2016
    Evo jedan ukrajinski meme, ne pitajte me sto pise, pojma nemam.
    Ali je karta fora.

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Ovo je bivsi kolega Zelenskog, Yuriy Tkach komicar i glumac. Predlaze podjelu Madjarske i Srbije izmedju Hrvata i Rusina.

Datum registracije
    Sep 2016
    Sto kaze Milanovic, dok je Amerikancima pljunuo u glavu Austrijancima je ljubio supak.
    Epski uspjeh rusofila u Hrvata.
    Genij do genija. Losodesnica u punom sjaju. I Cipe je u euforiji. Njego preeesednik koji je sazrio.

Datum registracije
    Sep 2016
    Inace je fora.
    Ovo je kao naruceno za one koji mantraju o realpolitici, dobrosusjedski odnosi i to, pa i malo sire.
    Evo pucamo od dobrih odnosa sa srbima, austrijancima, muslimanima, nova slovenska komunjara spominje "petljanje Hrvatske u BH".
    Sta ce nama tamo Ukrajina i taj Intermarium, Amerika. Drz'te se susjedstva, tu je nasa bratja.
    Jel'te...

Datum registracije
    Sep 2016
    Viktor O. na twitteru objavio da ce zrbija dobiti svjetsko prvenstvo u nogometu.
    Zasto to stavljam tu. Pa, ima razlog. Isti razlog zasto postavljam austrijske dobre zelje za Hrvatsku.

Mađari se prema Srbima odnose kao prema svojim kmetovima. Pusti te Orbanove slatkorječive riječi. To nije ravnopravan odnos. Natjerali su Srbe da naprave spomenik mađarskim vojnicima koji su ubijali Srbe u toj poznatoj " novosadskoj raciji" gdje su ih po pričama Srba bacali u Dunav, pod led.

Srpska opozicija je poludila na to. Ima i iz skupštine

https://youtu.be/eGLml2JmOI8

Eto što njima Orban radi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-11-2022 at 14:37

Zbog Eline i bokala vina

I da se vratimo na temu. Polja oko Bakhmuta su prekrivana izginulim ruskim vojnicima. Ranjenima.

Navodno su većina zatvorenici koje Prigožin kupi iz svih zatvora u Rusiji i šalje u smrt.

Na djelu je totalna dehumanizacija ljudi.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ukrajinske sluzbe u pretresu problematicnog dijela ukrajinske, pravoslavne Crkve.
    (Moskaljski patrijarhat).

Zna sam da Pavliček nije "najoštriji nož u ladici" i da su mu obzori prilično uski a Sačića ne želim komentirat al nije li slanje oružja u Ukrajinu što je već svima poznato pa i Rusima, malo veće privlačenje pozornosti nego eventualna obuka par stotina Ukrajinskih vojnika.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Koji shrot od "desnice".
    Ako ovo zbog njih padne, ne znam o cemu i dalje pricati.
    Neka se oni slizu sa levicom i cuprijasima, za drugo i nisu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ponajvise me zanima ruka Milanovic Litrea, lika koji se naslikivao sa Azovcima i Vishivankom. (ukrajinska nosnja)
    Ako je istina sto zbori Pavlicek i taj ce protiv glasati.
    Mislim, o cemu mi pricamo.

Ma kakva desnica. Zar je Sačić desnica. Nek pitaju Zvonimira Trusića Merčepovu "desnu ruku" što misli o Sačiću i što je Sačić radio. A ja se sjećam se kako je cvilio oko Grubora i optuživao suborce. Stvarno je jadno to bilo i mučno gledat.

Mislim briga me za Plenkovića, briga me za HDZ, Ameriku, EU, ja sam na strani države koja je kao mi nekada "antemurale christinaitatis", predziđe kršćanstva, država i narod koji brane sebe ali i Europu od možda najmorbidnije horde koja se sastoji od rusoslavlja, marksizma i džihadista. Koalicije koju nije briga za njihove vlastite vojnike i vlastiti narod onda moš mislit što bi radili drugim narodima.

Onda Raspudić kaže, netko želi biti donirati tuđu krv. Koju krv. Čiju se krv donira. Mi ne ulazimo u rat. A ako dođe do velikog rata onda će bit svejedno jesi li ti obučavao ukrajinske vojnike ili nisi.

To je kukavički. Ovo od tzv suverenista i Nina ili cijelog MOST-a je kukavički. Levičare neću ni spominjat a Milanović je srpsko-ruski igrač to je jasno.

Zbog Eline i bokala vina

Litre, on je valjda upao u sabor s mizernim.brojem glasova kad je se ono Pauletić bunio.

Gledam Petrova poziva se na Ustav, Ustav ne dozvoljava obuku strane vojske,ima neku težinu,ali Ustav ne predviđa situaciju kad Rusija RH proglasi neprijateljskom državom i traži vraćanje NATO na stare granice što je suprotno interesima RH. Bio bi to povratak u neke Južnoslavenskie asocijacije od kojih smo pobjegli i završili s tim, osim toga postoji puno aktera u RH koji bi poželjeli neke istočne asocijacije.
    Ovaj izlizani argument sa crtanjem mete sebi koji se razvlači, možda 24.2. ali nakon 9 mjeseci rata...ne bi Rusija direktno na RH, Baltik Pridnjestrovlje su prioritet,već preko saveznika Srbije, i RS odcjepljenjem,raspad BiH bi značio početak, a Ruski saveznici bi prošli kao Ukrajinske krajine,ratovali bi kako im i dokle Rus kaže i do zadnjeg.
    Realnije bi bilo kazati, ej mi imamo ovde sigurnosne probleme sa istočnim susjedima, nervozni su otkad su Rusi poletjeli i sebe smatraju spasiteljima civilizacije i šire slobodu, imamo i kopiju Ruske PC,postoji realna opasnost od eskalacije pa moramo čuvati oružje i resurse za svaki slučaj. Nisam do sad čuo neku izjavu HR političara ub tom smjeru...tako nešto da izjavi Predsjednik RH, Saborski zastupnici, većina, Premijer? Milokliz, pardon Milorad? Tko ima još,a da Čović, tri fikusa u Saboru, Raspudić?

Zanimljive stvari su se desile...Poljaci ruše spomenike Komunizmu, Ukrajinci češljaju po Maskavljanskoj PC u Ukrajini, prilika i za RH.
    Rusi odlučili prezimiti u Ukrajini.
    Jedno je onaj jedan mjesec od 24.2., očekujem puno amputacija, gladovanja i pad ionako lošeg morala kod Ruske vojske.

Datum registracije
    Sep 2016
    Dumapokret, suvereni eunusi i Rasputin Most slozni, ne ukrajinskoj vojsci u Hrvatskoj!
    14 drzava EU ce sudjelovati u obuci a ovi se kao plase cega, ruskih samoubojica bombasa.
    Jos onaj Pavlicek kaze, malo je 20 000 izbjeglica.
    Sto da nebi dosli pa njemu njivu kopali. Kao njega briga za Ukrajince. Lik misle da ce dovuci jeftinu radnu snagu u Slavoniju, ali obuka nenene.
    Savjetovao ga "sazrijeli novopoceni vodja" Milanovic.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove