+ Odgovori na temu
Stranica 258 od 259 PrviPrvi ... 158 208 248 256 257 258 259 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 5,141/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Onako kako su i nama sugeriralo da pregovaramo s banditima iz tzv RSK. Z4 i te priče.

Ukrajinci će pregovarati oko svoga teritorija samo ako su ludi.

Nema pregovora s teroristima dok teroristi ne napuste zadnji cm ukrajinskoj tla.

Sve ostalo bi bila kapitulacija Ukrajine.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-05-2024 at 20:20
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Slažem se, ali nažalost Ukrajinu će se zadnju nešto pitati kao šta se uostalom i nas jako malo pitalo kad nas se zaustavilo pred Banja Lukom.
    Glavnu riječ vode London i Washington a oni nikome nisu prijatelj, nikome!
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Glavnu riječ vode agresori iz Kremlja.

To što ti pričaš je na tragu one srpske iz rata "Kako se ceo svet urotio protiv Srba" "Zavera sproću Jugoslavije" "Belosvetski kasapi sproću nenaoružanog srpskog naroda" i slične priče dok su satirali tuđe zemlje i narode..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-05-2024 at 20:23

Zbog Eline i bokala vina

Ćorak kod Harkiva, Ruščad se upregla , USA skontala pa promptno otpustila kočnicu,Ukrajinci duraju, prže po Krimu i Rusiji. Po EU pro Hamasovi prosvjedi. Danas biti Židov u EU, kao za vrijeme Hitlera. Povijest se ponavlja.

Ivica ja bih to skraio, ili bolje rečeno: KADA JE SRBIJA NAPALA HRVATSKU.

Niaam bas razumio...napadaju od Turaka pa naovamo...zadnjih 30god su na hlađenju...dok ukrajinci i izraelci dan danas ratuju, po EU propalestinski otpad sije islamizam, zanimljivo takve ni Arapske monarhije nežele u svom dvorištu pa ni Egipat dok im EU zdušno titra jajca, i velikorusima.

Ukrajina uništila ili zarobila 3.000 tenkova. Njemačka 1941. uništila ili zarobila 22.000 tenkova.

Navodno Putin nudi primirje na dostignutim crtama.

Nije valjda ponestalo zarobljenika i nacionalnih manjina i Rusa iz provincije koje u valovima šalju u smrt ne bi li nešto osvojili.

Danas su im ili jučer Ukrajinci polupali još jedan S400 slom ukrajinske obrane se nije dogodio.

Pa eto satrap iz Kremlja nudi primirje.

Braćo Ukrajinci samo tvrdo. oslobodit svoju zemlju do zadnjeg cm i nemojte se ugledati slučajno na nas pa nagrađivati agresora nego tražite ratnu odštetu.

Zbog Eline i bokala vina

Poludjeli kepec opet prijeti nuklearnim Armagedonom.

Pa zašto ako mu dobro ide na frontu.

Kao on će svaku stavljanje na stranu Ukrajine zemlje koja je nuklearna sila tretirati kao sukob te nuklearne sile sa Rusijom. I kao Rusija ima pravo uzvratiti nuklearnim oružjem. Pa ne trube li on i njegovi maloumni sljedbenici širom svijeta da je Rusija odpočetka u ratu s NATO-om.

Kakav kreten. Po xy ti put on ili onaj prcmoljak Medvedev ili kakva druga kremaljska budaletina zvecka nukearnim oružjem ko da su oni jedini nuklearna sila. A svi ti tzv kremaljski jastrebovi poslali su svoju djecu ili u Ameriku ili Britaniju ili neku drugu zapadnu zemlju.

Oni su pandan onim totalnim kretenima koji žive na zapadu a drukaju za Rusiju. Pa u tom nedajbog scenariju oni bi se našli pod udarom tog poludjelog režima. Prvo bi na njihove debilne tintare istovario nuklearke.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-10-2024 at 17:54

Zbog Eline i bokala vina

Ma jel ovo kremaljska čudovišta traže savez sa talibanima iz Afganistana s kojima su nekad krvavo ratovali. Pa što ne bi kad su to uradili već sa Čečenima. Kupe ološ kakav su i sami.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...znici-15508843

Nestalo topovskog mesa izginulog u suludoj taktici iz 2 svj. rata metodom "mesa i čelika". Izginula sirotinja s periferije Rusije gdje nema struje i asfalta i gdje su krvni delikti svakodnevnica. I sad, grebu s dna lonca. Još ne smiju masovno regrutirat po europskom dijelu Rusije a pogotovo ne smiju u Moskvi i St Petersburgu jer znaju da bi sutra morali bježat supersoničnim avionima ako bi ih se i domogli.

Istovremeno i dalje blefiraju s nuklearnim naoružanjem ako Ukrajinci budu gađali unutar Rusije zapadnim oružjem.

Dakle to je takva kukavelj, kao i njihova manja i blesavija inačica Srbi, koji znaju "ratovat" samo ako protivnik ima zavezane ruke.

To im prolazi samo zato jer zapadna kukavelj nasjeda na te finte pogotovo kad se zna da su djeca i cijele obitelji tih kremaljskih monstruma na zapadu.

Zbog Eline i bokala vina

Ovo crveno je što su Orci osvojili u zadnjih godinu i na što su skršili tisuće komada tehnike i tko zna koliko mrtvih u periodu kad su Ukrajincu kuburili sa svim vrstama streljiva i oružja, osim dronova valjda.

Ovo plavo je što su Ukrajinci osvojili u Rusiji pretpostavljam.

Eto koja je to bijeda od vojske koja želi sad upregnit i talibane jer im fali vojske

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-10-2024 at 20:26

Zbog Eline i bokala vina

Dodikov Rosinante izvodi neke pizdarije i govori da je NATO ušao u rat s Rusijom. Pa nije li opocija da je od početka u ratu s Rusijom. To tvrde svi srborusofili. Kako to da je sad odjednom NATO tek sad u ratu s Rusijom?

Na stranu to što bi Rusija ne bi izdržala, i to samo zbog svoje veličine misec dana konvencionalnog rata s NATO-om, računam tu na europski dio do Urala, jer bi onaj azijski uzela Kina, koja ionako odavno pikira na to, nego odakle onom Dodikovom konju takve informacije koje nema nitko?

Inače ako netko sumnja da je on obični srpski plaćenik a od agresije na Ukrajinu i ruski neka klikne na ovu poveznicu.

https://slobodnadalmacija.hr/split-i...a-ruka-1424444

On više niti ne skriva da je srpski plaćenik pa čak i četničke vojvode abolira i brani Vučića. I to karikaturalno. Davno sam rekao da je njegovo zalaganje za prava Hrvata u BiH samo štaka kojom šepa za srpsko-ruske interese. Ono "da se Vlasi ne dosjete"

No pustimo kretena koji je u zadnje vrime počeo davati odlikovanja hrvatskim postrojbama (više nego Toma Nikolić koji je svojevremeno u Srbiji vješao orden svakome koga bi sreo) ko da nije slao interventnu na ratne invalide koja je nahrupila čak u crkvu Sv. Marka što je bio partizanski običaj u i iza 2. svj. rata i ko da ih nije u Europi nazivao fašistima, onaj drugi veleizdajnik koji ne komentira tuđe izjave prima Zelenskog na samitu.

Treba netko reći Zelenskom s kim se sastaje i da radi sve suprotno što mu ono veleizdajničko smeće kaže ili sugerira, jer će kad pobjedi Rusiju i istjera okupatora, predat vlast političkim ostacima tih okupatora kao što se dogodilo u Hrvatskoj i plaćat masnu odštetu agresorima kao što to Hrvati rade. I šute.

Naravno da nisu Ukrajinci budale da to urade ali za svaki slučaj.

Nako sjećam se 90-tih i kako sma se sam pitao i kako smo se svi pitali, kako može Europa a i svijet gledat kako nas JNA i Srbi satiru. Pa vide li kakakv je to nesrazmjer u naoružanju, kako mogu gledat, zašto nešto ne urade, kakvi su to ljudi.

Eto sad možemo vidjet kako mogu. Isto onako kako možemo mi sad gledat i masa Hrvata se protivi pomoći Ukrajini. Ne samo Dodikovo kljuse. Čak i oni što se nazivaju domoljubima. Kakvi smo mi to ljudi?

A nema istovjetnijeg obrambenog rata koji je tako sličan našem. Rekao sam kad je počeo kao da je prevučen preko indigo papira. Sve je isto. Ista debilna izlika agresora, Ugroženi Srbi- Ugroženi Rusi, povampireni nacizam u Ukrajini-Hrvatskoj, čak su i one krajine iste Lugansk, Dombas, Krim ko one "srpske autonomne oblasti" koje su se kasnije spojile u tzv. RSK, isto ono secesionističko rusko-srpsko stanovništvo kao podloga agresiji u Hrvatskoj/Ukrajini . Sve je tako isto. I ruska svakodnevna retorika, koja je čista kopija srpske. Riste Đoge u tko zna koliko primjeraka u Rusiji.

A i reakcije prorusa i nekad prosrba su iste..Hrvati ruše Jugoslaviju, Ukrajina je proxy NATO-a..

Dakle sad nakon 30 i nešto godina kužim kako se može gledat kad netko drugi napadnut strada a da veliku većinu ljudi nije briga, čak imaju simpatije za agresora. A mi se pitali..kako je to moguće..kako može neki Petar Handke ili slični njemu bit za Srbe a rade tako grozne stvari.

Sad ima tko zna koliko Handkea.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-10-2024 at 22:17

Zbog Eline i bokala vina

Oboren je ruski Su 34. Nije prvi i ne bi bila neka eksluzivna vijest ali se šuška da ga je oborio F16. Mislim to ruski blogeri govore. Ako je to istina, to bila dobra vijest jer bi napokon Ukrajinci imali mogućnost da obaraju ruske avione koji izbacuju klizne bombe od 500 kg pa nadalje a što je Ukrajincima zadnjih mjeseci predstavljalo veliki problem.

Sad očekujemo koji će zločinački prcmoljak izići i prijetiti nuklearnim oružjem. Medvedov ili Putin. Tipujem na Medvedeva da iziđe u štiklama od 15 cm na postolje od 50 cm da bi dosegao najnižu razinu mikrofona.

A mentalno i moralni ograničeni srborusofili će opet kmečati kako NATO ratuje sa Rusijom preko Ukrajine po 1001-vi put.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-10-2024 at 22:39

Zbog Eline i bokala vina

Kako god Jugoslavija nije mogla pobijediti Hrvatsku, tako isto ni Rusija neće moći pobijediti Ukrajinu.
    Živjela Ukrajina!

Ne Jugoslavija nego Srbija. Agresija Srbije na Hrvatsku je istovjetna i u svim, najsitnijim detaljima, identična agresiji Rusije na Ukrajinu.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-10-2024 at 18:29

Zbog Eline i bokala vina

Šta je ovo u Moskvi. Neki vodoskok u čast "ruskih pobjeda" u Ukrajini.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...lovno-15517119

Možda u Beogradu padne napamet da i oni neki takav sličan vodoskok u slavu bratske "Krasnaje Armije" iskemijaju

U Banjaluci nek im ne pada napamet. Grad mora biti koliko toliko čist kad HV u njega uđe.

Zbog Eline i bokala vina

Ako Orcima ide tako dobro na frontu, što će im onda Sjevernokorejanci. Ti siroti jadnici pod vodstvom onog bizarnog luđaka koji se osim za sebe moraju plašiti i za vlastite obitelji.

Ovo bi bilo dovoljno da NATO ili Zapad općenito, ako ne vojnike pošalje odobranje da se gađaju ciljevi unutar Rusije. A mogli bi i vojsku poslat. Ako mogu Korejanci zašto ne bi mogli NAT-ovci. Naravno neće to napravit ali bi mogli dat odobrenje Ukrajincima da njihovim oruđem gađaju ciljeve unutar Rusije.

Pa makar onaj iskompleksirani prcmoljak odtjepavao još jednu u nizu nuklearnu prijetnju u suknjici kao operna pjevačica.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-11-2024 at 20:33

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ako Orcima ide tako dobro na frontu, što će im onda Sjevernokorejanci. Ti siroti jadnici pod vodstvom onog bizarnog luđaka koji se osim za sebe moraju plašiti i za vlastite obitelji.

Ovo bi bilo dovoljno da NATO ili Zapad općenito, ako ne vojnike pošalje odobranje da se gađaju ciljevi unutar Rusije. A mogli bi i vojsku poslat. Ako mogu Korejanci zašto ne bi mogli NAT-ovci. Naravno neće to napravit ali bi mogli dat odobrenje Ukrajincima da njihovim oruđem gađaju ciljeve unutar Rusije.

Pa makar onaj iskompleksirani prcmoljak odtjepavao još jednu u nizu nuklearnu prijetnju u suknjici kao operna pjevačica.
    Ako Kamala pobjedi, kreće opći rat i najvjerojatnije slanje NATO vojnika na tlo Ukrajine, a u slučaju Trumpove pobjede Zelenski će morati sjesti za pregovarački stol; pitanje je samo da li će na to Putin pristati.

Koliko je meni poznato, Sjevernokorejanci su na ruskom tlu i trebali sudjelovati na oslobađanju područja u kurskoj oblasti.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 04-11-2024 at 22:37
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ako Kamala pobjedi, kreće opći rat i najvjerojatnije slanje NATO vojnika na tlo Ukrajine, a u slučaju Trumpove pobjede Zelenski će morati sjesti za pregovarački stol; pitanje je samo da li će na to Putin pristati.

Koliko je meni poznato, Sjevernokorejanci su na ruskom tlu i trebali sudjelovati na oslobađanju područja u kurskoj oblasti.
    Ajde.

Pa i NATO vojnici bi bili na ukrajinskom tlu, Ne bi na ruskom. NATO nakon pozivanja i dolaska Sjevernokorejaxa ne bi trebao imati vise nikakvog obzira prema kukavičkim ruskim prijetnjama nuklearnim Armagedonom

Znači oni mogu dovlačit strane vojnike i to u agresiji a ovi ne bi smjeli nikoga braneć se.

Samo u NATO u nemaju mooda. A imaju i priglupe rusofile u svojim redovima. Jedan takav bizaran lik je večeras gostovao u Bujici ( nisam gledao benu) i vidim po naslovu da je preko zubala, koje je radio u Beogradu 91- ve proglasio rusku pobjedu u Ukrajini dok Putin mora pobirati ološ i robove po svijetu da zamjeni izginule provincijske Ruse i džihadiste koji su izginuli u sumanutim napadima taktikom "mesa i čelika" taktikom koja se ne mjenja od 2. svj rata i koja je uzrokovala pogibiju 12 milijuna sovjetskih vojnika dok su Nijemci imali 5 milijuna poginulih vojnika na svim frontovima.

Zelenski tj bilo koji Ukrajinac na čelu države i sama vojska i narod, ne smije pristat ni na kakve pregovore dok ne istjera agresora kao što ni nismo ozbiljno pregovarali dok nismo svog istjerali pa je licemjerno i pokvareno tražiti od Ukrajinaca da prepuste svoj teritorij agresoru i potpišu kapitulaciju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-11-2024 at 14:02

Zbog Eline i bokala vina

Mene je jedna stvar iznenadila u Ukrajini pošto pričaju da im fali ljudi i slabo ide mobilizacija. Da je granica mobilizacije 25 godina prema gore. Pa gro naše vojske je bio ispod 25 godina. General Glasnović kaže da je prosječna dob poginulih hrvatskih vojnika uklesanih u kenotafu u Sv. Mati slobode, 23 godine. To mi se čini vrlo moguće.

Kad sam prelistavao onu Tokačinu "Bosansku knjigu mrtvih" vidio sam masu poginulih srpskih vojnika od tada 40-50 pa čak i onih od 60 godina. Od 40-tog godišta do 60-tog čini mi se i većina.

Ja sam bio frapiran ovim podacima.

To kod nas nije bilo. Ne znam točno za druge općine ali kod nas u brigadi "Kralj Tomislav" nije bilo čovjeka a da ima 40 godina. Ma ni 35 a usuđujem se reć da je 90% ljudi bilo ispod 25 godina. Ustvari bio je jedan stari Musliman iz Trebinja koji je bio u još u vojsci NDH, vjerojatno kao vrlo mlad, nešto tipe Nijaz Batlak Daidža. Iako ga ne bi nitko tjerao, uredno se pentrao s ostalim vojnicima po onim brdusinama oko Prozora i Jablanice a bio rat s Muslimanima. Mimo njega bilo je eventualno još par slučajeva malo starijih ljudi a naveo sam koja je to otprilike bila dobna granica u brigadi.

To se vidi i po poginulim npr. u bici za Kupres. Kod nas su godišta 65-66, 67 pa sve do 70-set i neka a kod njih po dvadeset i više godina stariji.

Kod nas su ljudi od npr 40 godina ( a o onima od 50 neću ni govorit) bili izuzeti od mobilizacije i mi smo ih gledali tada kao stare ljude. Ja sa svojih 20 i koju godinu tada sam bio jedan od starijih u 4-oj satniji brigade. U Srba je bilo obratno.

Tako da ili sam ja krivo čuo ili se u Ukrajini ne mobiliziraju ljudi mlađi od 25 godina.

Ne znam kako je u Mordoru. Ima li tamo dobna granica ili oni po provinciji mobiliziraju sve a u europskom dijelu pogotovo Moskvi i St. Petersburgu ne smiju uopće ili nešto minimalno. Zato i dovode Sjevernokorejance koji ne smiju pitat "zašto" ni "gdje" a kamoli da odbiju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-11-2024 at 00:13

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove