a što se tiče Rusa, jaki su oni jaki na domaćem terenu, kao i svi, ali u HR bi tanko kakili i piškili ko i braća im.
te njihove herojske priče, pa njih su Finci izmasakrirali u zimskom ratu, a nije ni da smo mi Hrvati baš nešto neborbeni kada nas se dira. tako da, mislim da Rusi precijenjuju svoje mogućnosti, oni ne mogu UKRAJINU zauzet i da sada nešto i zauzmu trebat će im minimum 20 godina da se oporave od ovog rata. tako da Rusima bi bilo pametnije da se smire, i da shvate da ih prije nas čekaju balti Poljaci Finci, i svi redom su nabrijani na njih i imaju ih na piku i žele ih uvuć u sukob da im se osvete za neke prijašnje povijesne poraze, jer sada znaju da zapad stoji iza njih i da će dobit. tako da, Rusi su svojim bezumljem, i od neutralnih uspjeli napravit svoje neprijatelje, a od onih koji ih bolje poznaju a to je većina u europi ti ih odavno ne jebu za suvu šljivu jer znaju da Rusu nikad dosta, šta god da mu obećaš i kažeš on misli da mu treba još. to je slična mantra ko kod Srba, ali je i dobra za Ukrajince jer će se sjebat ko što su se Milošević iSrbi kod nas sjebali. ta nezasitnost vodi u dobrom smjeru za branitelje, jer onda se njihova vojna operacija nalaže kao logičan izbor okončanja sukoba, jer agresor ne odustaje od rata.
još se sjećam onih spartakovih kako su došli u zagreb, nisu kako su dolazili u istočne zemlje, a i nešto sam poprilično siguran da u Kijev više nikad neće doći opušteno kako su došli kada su BBB bili u Kijevu.
nešto mi unutarnji glas govori, da će sad dobro planirat put za isti, ako se i pojave.
ko što im i braća pomno biraju lokacije i utakmice nakon 1990ih, jbg treba se pazit glava nije dobro kada nije cijela.
https://www.24sata.hr/sport/samo-bez...li-s-bbb-90335
sve u svemu, kada ti Srbi i Rusi kažu bez oružja, znaš da se trebaš dobro naoružat.