+ Odgovori na temu
Stranica 230 od 250 PrviPrvi ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,581/4990

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    a što se tiče Rusa, jaki su oni jaki na domaćem terenu, kao i svi, ali u HR bi tanko kakili i piškili ko i braća im.

te njihove herojske priče, pa njih su Finci izmasakrirali u zimskom ratu, a nije ni da smo mi Hrvati baš nešto neborbeni kada nas se dira. tako da, mislim da Rusi precijenjuju svoje mogućnosti, oni ne mogu UKRAJINU zauzet i da sada nešto i zauzmu trebat će im minimum 20 godina da se oporave od ovog rata. tako da Rusima bi bilo pametnije da se smire, i da shvate da ih prije nas čekaju balti Poljaci Finci, i svi redom su nabrijani na njih i imaju ih na piku i žele ih uvuć u sukob da im se osvete za neke prijašnje povijesne poraze, jer sada znaju da zapad stoji iza njih i da će dobit. tako da, Rusi su svojim bezumljem, i od neutralnih uspjeli napravit svoje neprijatelje, a od onih koji ih bolje poznaju a to je većina u europi ti ih odavno ne jebu za suvu šljivu jer znaju da Rusu nikad dosta, šta god da mu obećaš i kažeš on misli da mu treba još. to je slična mantra ko kod Srba, ali je i dobra za Ukrajince jer će se sjebat ko što su se Milošević iSrbi kod nas sjebali. ta nezasitnost vodi u dobrom smjeru za branitelje, jer onda se njihova vojna operacija nalaže kao logičan izbor okončanja sukoba, jer agresor ne odustaje od rata.

još se sjećam onih spartakovih kako su došli u zagreb, nisu kako su dolazili u istočne zemlje, a i nešto sam poprilično siguran da u Kijev više nikad neće doći opušteno kako su došli kada su BBB bili u Kijevu.

nešto mi unutarnji glas govori, da će sad dobro planirat put za isti, ako se i pojave.

ko što im i braća pomno biraju lokacije i utakmice nakon 1990ih, jbg treba se pazit glava nije dobro kada nije cijela.

https://www.24sata.hr/sport/samo-bez...li-s-bbb-90335

sve u svemu, kada ti Srbi i Rusi kažu bez oružja, znaš da se trebaš dobro naoružat.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 04-02-2023 at 21:58
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Ne-slanje oruzja i sto dublji prodor rusa na tlo Ukrajine bi znacilo visestruko brutalnije ponasanje rusa, evo zamislimo da rusi zauzmu centralnu i zapadnu Ukrajinu, pa to nikakav horror film nebi mogao pokazati.
    Svaka ruska okupacija Ukrajine znaci agoniju za ne tisuce, nego milijune ljudi.
    To je svakome sa vise od dvije sive stanice jasno.
    Nekima je jasno, a opet zauzimaju stav ne-pomaganja.
    E, to je vec poseban soj.
    pa normalno da zauzimaju taj stav, kada ja u istoj firmi imam kolege koji svaki gleda svoju guzicu i gleda kako će zajebat onog drugog do sebe ili da dobije veću plaću ranije ode na godišnji ili ispadne u očima šefa frajer jer je eto on njemu reko kako ovaj ili ja nisam dobar u poslu kako je naravno on. i tome slične priče, ljudi su poznati po tome da se uzdižu preko leđa drugih.

nikad se bolji nije porugao goremu od sebe, tako to ide. dakle radiš u istoj firmi, ali nemajju svi isti interes, i nisu svi ljudi već su govna. tako je i s ljudima u državi, ljudi ima svakakvih a pretežno su i uglavnom govna. tako da, ništa čudno da njih ne zanima "tuđa muka", jer dok god nije njihova njih se "ne tiče" što god to značilo.

ni ja ne mislim da me se tiče ne znam sukob africi ili gladni dolje, ali bih voilo da ni dolje nema rata a još manje gladnih, iako sam eto grozni rasist i nacist. i ne otimam djecu po istoj, ko napredne antife.

ali u danšanjem svijetu se isplati biti licemjer, to prolazi poštenje i obraz se uvijek skupo plaćao.

a što se tiče pomaganja, normalno da nije isto to ili recimo ovo što se događa na našem kontinentu i što se može prelit u sukobu u kojem ćemo htjeli mi ili ne i mi biti dio tog sranja i zahvaćeni istim, a po ovima koji naginju rusima to je zato jer ih nato provocira, a nije se nikad postavila teza da možda putin i rusi provociraju nato ??? to mi je interesantno sad i nato provocira ruse, kao da je ukrajina njihova igračka na koju samo oni imaju pravo, i kao da ovi nemaju pravo izbora dok im patuljak iz kremlja ne kaže što mogu a što ne.

mislim ko broj jedan ti debili se nikad nisu staivliu u poziciju kijeva, odnosno ne zelenskog nego ukrajinaca jebe mi se za vlast i njega, dakle da jesu, znali bi da nije normalno da neko upravlja tvojom zemljom preko daljinskog i satelita, iz tamo nekog kremlja.

ili prije toga berlina, eto kažu rusi da su oni najveći antifašisti, oni su postali kakti antifašisti tek onda kada im se ugrozila pozicija predatora i kada su od strane hitlera bili stjerani u kut i dovedeni u situaciju da budu pekinezeri a ne medvjedi. tada su oni postali čuvene antife, ostatak povijesti su bili i ostali "nacisti", a nisu daleko ni njihovih prekoceanski saveznici.

razlika je ipak što ti prekoceanski saveznici, nude kakava takav standard i prosperitet, što je Rusima recimo stran pojam, koliko desetljeća su imali kontrolu nad Ukrajinom i u toj zemlji caruje korupcija, di je Zoki da ga netko pita a tko je imao 30 godina vlast i utjecaj nad Ukrajinom ??? od pada SSSRa- ???? zli nato, ili možda Rusija ? a možda je amerika zapravo cijelo vrijeme vladala, ali se Putin pro forme naslikavao s državnicima Ukrajince, ki će ga znat, vrag odnija i prišu što bi rekli dalmatinci, ali jedno je sigurno ko ggo da je do sad vladao Ukrajinom, sigurno je da od sad Rusija neće vladat istom. odnosno od 24.03.2022.

Datum registracije
    Jan 2021

ovo je jedino bitno, i sve što trebate znat o tome kako su i amerikanci a da ne govorim rusi ispali govnjari u cijeloj priči, jer su garantirali Ukrajini granice i suvernitet preko odricanja od nuklarki. i to je potpisano, eto što vrijedi list papira i potpis, možeš s njime guzicu obrisat i da je zlatom pisano.

od 5.00 počinje, preskočite uvod nije toliko bitan.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Kako izgleda glava tajne sluzbe, Kiril Budanov postaje novi ministar obrane Ukrajine.
    Covo je poprilicno tvrdih stavova, organizator svih diverzantskih akcija, spasavanja branitelja Mariupolja helikopterima kada je vec bio opkoljen, napad na krimski most...
    Bit' ce zanimljivo.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Jan 2021
    tip od akcije u kratko, takve volim, ne volim one koji miruju dok je sranje.

a što se tiče ovih zapadnjaka, dok oni dostave pomoć Ukrajini Rusi će im probit dio fronta.

ja ne znam jel samo mene iritira "brzina" dostave tih igračaka s zapada, ili ipak nisam jedini ?

ne razumjem čemu tolika tromost i potreba, i zašto se to tako taljiga sporo, i to se onda slavodobitno hvale s 30 tenkova, što onomad staljinu nisu poslali 30 tenkova i kamiona ??? koja smijurija, ja bih se na njihovom mjestu poklopio po ustima. a ne hvalio, iako mislim da su to brojke reda radi, i da oni šalju ipak znatno više toga, ali žele umanjit percepciju kod Rusa kao obli DEZINFORMIRANJA, jer ono što sam vidio da putuje vlakovima po SAD, je znatno više, ako to sve putuje za Ukrajinu naravno. a ne u neku američku vojnu bazu, u što sumnjam.

uglavnom, to je trebalo biti prije pol godine u Ukrajini, što je sad poslano, to je moj dojam. jer Rusi od povlačenja s sjevera i pušinga kod Lymana i Harkova pripremaju ovu ofanzivu na donbas i zauzimanje cijelog luganska donbasa, jer ako to ne naprave preko svatova Ukrajinci će im doć u poziciju natamburat i Donjeck, a to je onda skoro kraj priče u slučaju da ofanziva prema Melitopolju bude uspješna, a vjerujem da bi bila. i to je onda Krim odsiječen od svega, uništiš im krečki most, pa da vidimo neće li pristat na kapitulaciju i povlačenje, što debil od Putina može u toj situaciji osim čekat da mu se i ostatak vojske i tehnike potamani ?

ali ima do toga još puno borbe i krvi, treba to sve osvojit, za sad su Ukrajinci na trećini rata, ima tu još jako puno posla da bi se to ostvarilo.

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    a što se tiče Rusa, jaki su oni jaki na domaćem terenu, kao i svi, ali u HR bi tanko kakili i piškili ko i braća im.

te njihove herojske priče, pa njih su Finci izmasakrirali u zimskom ratu, a nije ni da smo mi Hrvati baš nešto neborbeni kada nas se dira. tako da, mislim da Rusi precijenjuju svoje mogućnosti, oni ne mogu UKRAJINU zauzet i da sada nešto i zauzmu trebat će im minimum 20 godina da se oporave od ovog rata. tako da Rusima bi bilo pametnije da se smire, i da shvate da ih prije nas čekaju balti Poljaci Finci, i svi redom su nabrijani na njih i imaju ih na piku i žele ih uvuć u sukob da im se osvete za neke prijašnje povijesne poraze, jer sada znaju da zapad stoji iza njih i da će dobit. tako da, Rusi su svojim bezumljem, i od neutralnih uspjeli napravit svoje neprijatelje, a od onih koji ih bolje poznaju a to je većina u europi ti ih odavno ne jebu za suvu šljivu jer znaju da Rusu nikad dosta, šta god da mu obećaš i kažeš on misli da mu treba još. to je slična mantra ko kod Srba, ali je i dobra za Ukrajince jer će se sjebat ko što su se Milošević iSrbi kod nas sjebali. ta nezasitnost vodi u dobrom smjeru za branitelje, jer onda se njihova vojna operacija nalaže kao logičan izbor okončanja sukoba, jer agresor ne odustaje od rata.

još se sjećam onih spartakovih kako su došli u zagreb, nisu kako su dolazili u istočne zemlje, a i nešto sam poprilično siguran da u Kijev više nikad neće doći opušteno kako su došli kada su BBB bili u Kijevu.

nešto mi unutarnji glas govori, da će sad dobro planirat put za isti, ako se i pojave.

ko što im i braća pomno biraju lokacije i utakmice nakon 1990ih, jbg treba se pazit glava nije dobro kada nije cijela.

https://www.24sata.hr/sport/samo-bez...li-s-bbb-90335

sve u svemu, kada ti Srbi i Rusi kažu bez oružja, znaš da se trebaš dobro naoružat.
    Finci su se dobro pripremili za taj rat, časnici su im se školovali po Francuskoj i Njemačkoj, sagradili su obrambenu liniju prema SSSR-u, ali treba im stvarno reći svaka čast. Tijekom rata ih nitko nije pomagao u oružju i uspjeli su s velesilom izvući remi, a da su ih europske države pomogle kao Ukrajinu vjerojatno bi ušli u Petrograd.

Datum registracije
    Sep 2016
    Zvonimir Hodak

Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Finci su se dobro pripremili za taj rat, časnici su im se školovali po Francuskoj i Njemačkoj, sagradili su obrambenu liniju prema SSSR-u, ali treba im stvarno reći svaka čast. Tijekom rata ih nitko nije pomagao u oružju i uspjeli su s velesilom izvući remi, a da su ih europske države pomogle kao Ukrajinu vjerojatno bi ušli u Petrograd.

u Vuhledaru uništena gusjenica ruskih tenkova, jasno je da je ruska ofanziva počela s ciljem da se osvoji nešto prije dolaska zapadnog oružja.

pa i Ukrajinci su se dobro pripremili, mislim mogli su možda i bolje, ali nisu bili loše opremljeni, bez obzira na priče o Ruskoj vojsci i stanju u istoj trebalo je zaustavit njihov napad iz Bjelorusije Krima i Donbasa i luganska, Ukrajincu su to uspjeli, npr da su s tim snagama krenuli na balte Fince i koga još bilo bi veselo NATOu, srećom nisu već na Ukrajince, i tu su se zajebali jer ovi imaju sovijetskog oružja plus zapadno dolazi, plus Ukrajinaca nije malo, oni mogu mobilizirat i 2 miliona ljudi u ono max piku, ali realno je oko milion da će imati, čisto dovoljno da obrane zemlju od ove bagre, i oslobode okupirano.

ali ja sam na početku rata rekao da moraju imati barem milion vojnika, plus moraju modernizirat vojsku, i valjda će ovo zapadno oružje doći prije nego Rusi zauzmu nešto strateški bitno. jer općenito mi nije jasno zašto zapad toliko usporava sve, čak sam dojma bez obzira na priče da ovo Ukrajinci namjerno stali s ofanzivama i da namjerno prepuštaju manji dio realno nebitnog teriitorija čisto zato da dobiju na vremenu, i da zapadu pokažu da im je potrebno još oružja, jer gube teritorij u slučaju da Ukrajinci sada vrše presing na Ruse i osvajaju i dalje teritorij vjerujem da od zapadnog oružja ne bi bilo ništa, i dalje se o avionima samo priča, a bez avijacije će isto biti teško, po meni avijacija himars tenkovi pješadija tim redom, to može sinkronizirano dobit ovaj rat, a za krim će trebat i čamci i mornarica, jer onaj uski tjesnac neće se samo tako moći proći.

uglavnom, po meni ovo je više taktika Ukrajinaca da puste Ruse dublje ali ne preduboko, i da zapad ubrza s isporukom oružja, ja mislim da se iz Bakhmuta Soledara i tih pozicija ne bi makli još mjesecima da nije to neki njihov cilj, jer nema teorije da nemaju dovoljno ljudi i oružja za branit to još mjesecima, te priče oa nadiručim zombijima s druge strane to je smješno, dok god imaš čime ubit zombije samo neka nadiru, a Ukrajincima sigurno ne fali metaka, tako da je moj dojam da je riječ o taktici Ukrajinaca i mislim da ih navlače, i da će kada ih dovoljno navuku, krenut u kontru, to su Rusi švabama radili u 2ww pustili bi im prazan teritorij i onda bi im upadali izia leđa odnosno radili prodore iza njihovih prvih linija da bi ovima na prvoj došli iiza leđa. to je dobra taktika, plus ne možeš ti dovoljno jaku silu ni zaustavit na prvoj liniji ako u isto vriejem krene karikiram na jednom mjestu i opsegu pol miliona vojnika ili 50.000 nebitno a druga strana tu ima manje ljudi npr 300.000 ili 20.000 proboj je neizbježan, pitanje je samo dal dalje u pozadini ima dovoljno snage da se dotični odbace nazad, a to malo tko ima.

po meni ovo je sve sada predstava, i način kako Ukrajinci žele i avione i sve ono što zapad još ne šalje, u biti to je ispravno da to rade jer im ovi na drugačiji način ne bi nitša ni poslali da vide da mogu s Rusima i bez toga, a Ukrajinci pametno žele pobrat što više zapadnog oružja prije nego krenu u svoje najjače ofanzive. jer bolje biti jači nego slabiji, tako se štedi krv i život vojnika.

no svakako da su ovi s zapada smješni koliko otežu, i kolik ose dogovaraju, da nema amera koji to malo ubrzaju trajalo bi godinama, iako ni oni nisu brzi koliko bi trebali biti kada je dostava u pitanju.

Rusi su očito skupili dovoljno vojnika da krenu u novu ofanzivu, vidi se da su jače stisli oko par gradova, neke su i osvojili , ali preslabo je za neke veće pomake na frontu. Oštrica mača im je otupjela i kad stignu zapadni tenkovi Ukrajinci se neće zaustavljati do svojih granica.

Datum registracije
    Sep 2016
    Nitko od njih je karijerni vojnik.

Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Rusi su očito skupili dovoljno vojnika da krenu u novu ofanzivu, vidi se da su jače stisli oko par gradova, neke su i osvojili , ali preslabo je za neke veće pomake na frontu. Oštrica mača im je otupjela i kad stignu zapadni tenkovi Ukrajinci se neće zaustavljati do svojih granica.
    RuZZI će najebat kako god okrenu, Kina Indija S Koreja nisu SAD Britanija Francuska Njemačka Japan J.Koreja Australija Kanada (što god ja mislio o navedenima, ekonomija priča sto jezika), tako da što budućnost nosi ne znam, ali znam da će bez navedenih tanko srat, ovo što je on pomislio da će s tim azijatima parirat zapadu, pa tu se vidi koji je to kako mu tepaju 3D šahist. hahaha kakva patuljčina glupa maloumna, normalno da većina Rusa nema veze s ovim KGB zlotvorom, ali će osjetit čari njegove politike ako već nisu.

na koncu konca, i Britanija se smirila, kakva je bila svugdje se gurala i dominirala svijetom i njegovim obalama, pa se smirila, a ovi Rusi oni bi sad s najvećim teritorijem na svijetu oni bi jahali pol svijeta s ekonomijom Italije. ni Musolini nije mogo zauzet Etiopiju s kopljima, a ovi će još teže Ukrajinu s modernom zapadnom mehanizacijom himarsima i vojnim čizmama koje idu do vladivostoka, red je da "nacisti" dođu još jednom na obalu Volge. ovaj put tu i ostanu, u spomen na sve stradale od Crvene Armije i njihovih zlotvora koji se igraju antifašista. njihov antifašizam postoji samo ko inačica nacističkih osvajanja tuđih teritorija, ništa čudno da nitko u nihovom susjsedstvu njih ne gleda ko na antifašiste jer dobro znaju svi koja su im prijetnja i koliko su opasniji za njih od nacista, uostalom zar netko misli da je slučajno da su balti bili u wafen SSu ? oni su znali što im sljedi u slučaju pobjede Staljina, tako da ne možeš ljude prevarit nikada glupom propagandom možeš jedan dio, ali ne sve.

RuZZi nek se vrate u majčicu, i nikakvih problema, plate ratnu odštetu, pokaju se na bogojavljanje 10 minutnim kupanjem u zaleđenom jezeru, i operu svoje prljave grijehe zla, i naravno vrate nuklarni aresenal Ukrajini, priznaju Krim kao koljevku Ukrajinske državnosti, i okane se krečkih mostova do sudnjeg dana. i problem riješen, u protivnom nek rat traje koliko god je potrebno da se to ostvari, vrlo jednostavno, zapad ima povijesnu priliku izmrcvarit ruZZku ekonomiju, i istuć ruZZkog medvjeda do temelja, ako su mogli onako Nijemce iskasapit gdje je problem kod RuZZa nije da su im valjda ti ruZZki špijuni toliko ušli u glavu, da ne mogu bez njih ?

Datum registracije
    Sep 2016
    94% Japanaca smatra ruse neprijateljskim narodom.
    Osim onog sto trenira kod Crocopa Filipovica, uzdanice SDPa i sa cudnim porijeklom sa oceve strane.
    Taj je na ruskoj strani.

Datum registracije
    Sep 2016
    Triba nekada i odmoriti, ae.

Datum registracije
    Sep 2016
    Urusava se vojna industrija Svicarske, nitko ne zeli kupovati od drzave koja blokira isporuku oruzja, kazu glasnogovornici kupci hoce garancije da ce im biti dozvoljena isporuka, i dal' ce uopce sami dobivati municiju za oruzje u slucaju da su napadnuti.
    Svicarska vojna industrija to ne moze garantirati, cak ni NATO drzavama, jer je to stvar svicarske politike.
    Jedan mali primjer sto se dogadja onima koji bi uvijek stajali po strani.
    https://www.srf.ch/news/schweiz/schw...g_sm_medium=tw

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Urusava se vojna industrija Svicarske, nitko ne zeli kupovati od drzave koja blokira isporuku oruzja, kazu glasnogovornici kupci hoce garancije da ce im biti dozvoljena isporuka, i dal' ce uopce sami dobivati municiju za oruzje u slucaju da su napadnuti.
    Svicarska vojna industrija to ne moze garantirati, cak ni NATO drzavama, jer je to stvar svicarske politike.
    Jedan mali primjer sto se dogadja onima koji bi uvijek stajali po strani.
    https://www.srf.ch/news/schweiz/schw...g_sm_medium=tw
    Ma ja, tako ti je to kad si neutralan i stojiš po strani. Reci nam kako im banke stoje, zalihe zlata i to? Uruši se Švica ko Bugarska skupština, ae Čitam neke ovdje na forumu i ne mogu vjerovat koliko pojma nemaju.

Datum registracije
    Sep 2016
    Znas' li citati.
    Jesam li fino napisao da im se urusava vojna industrija koja je medj' prvih 15 svijeta. Imas njihov medij koji pise o tome, valjda ti znas bolje nego drzavni medij Svicarske.
    Sto se tice banaka, vec dulje su pod pritiskom Svaba, morat' ce davati informacije o stedisama, bit' ce zanimljivo.
    Inace Bozek, jel' stigao pekmez PPDa u Dumapokret.

Datum registracije
    Jan 2021
    https://twitter.com/NOELreports/stat...43eGN1Ept7wWZw

https://twitter.com/am_misfit/status...99783101620231

sve je ovo lijepo, ali nikako da stigne konačno...

a Himarsiranje uopće nije problem, Ukrajina ima 33 Himarsa i to je dovoljno da se RuZZima raznesu glave i logistika, problem je municija i ameri jako dobro znaju da im treba municija, ali očito ih na taj način stopiraju jer ameri su ti koji ne žele da još krene Ukrajinska ofanziva, tako da im namjerno šalju sve u svoje vrijeme, čitaj kad njimga odgovara i kad oni budu htjeli da se krene krenut će se, jer bez njihovog oružja i municije ni ne može se krenut.

Zapad kažnjava Švicarce jer su po strani a Švabe im pritisle banke Jel ti vidiš čovječe šta pišeš? Pa Švica je bila neutralna u drugom svjetskom jebote a ne sad. Eto propast će što su neutralni jel? Zapad ih kažnjava Valja nekad pročitat tebe, tačno se čovjek nasmije.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Bozo Vidi poruku
    Zapad kažnjava Švicarce jer su po strani a Švabe im pritisle banke Jel ti vidiš čovječe šta pišeš? Pa Švica je bila neutralna u drugom svjetskom jebote a ne sad. Eto propast će što su neutralni jel? Zapad ih kažnjava Valja nekad pročitat tebe, tačno se čovjek nasmije.
    Ne, Svabe to vec duzje vrijeme traze od Svicaraca, cisto zbog toga jer' se pretpostavlja da hrpa Nijemaca drzi tamo novac, bez da placa porez u Nijemackoj. A kada kleknu Nijemcima, odo bankarstvo u Svicaraca, jer ce to vaziti za sve EU drzave. Pa onda ide domino efekt.
    Cisti interes, Bozo. A kada na jednom polju gubis povjerenje kupaca, Bozek, nesto uvijek ostaje i na drugim poljima.
    Moras nekada pratiti druge vijesti osim analize o chemtrailsima i tako to.
    Malo sirine.

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    https://twitter.com/NOELreports/stat...43eGN1Ept7wWZw

https://twitter.com/am_misfit/status...99783101620231

sve je ovo lijepo, ali nikako da stigne konačno...

a Himarsiranje uopće nije problem, Ukrajina ima 33 Himarsa i to je dovoljno da se RuZZima raznesu glave i logistika, problem je municija i ameri jako dobro znaju da im treba municija, ali očito ih na taj način stopiraju jer ameri su ti koji ne žele da još krene Ukrajinska ofanziva, tako da im namjerno šalju sve u svoje vrijeme, čitaj kad njimga odgovara i kad oni budu htjeli da se krene krenut će se, jer bez njihovog oružja i municije ni ne može se krenut.
    Rat traje već godinu dana. Koliko treba trajati da uvidiš da USA preko rata u Ukrajini ostvaruju svoje strateške geopolitičke ciljeve? Razoružali su ih nuklearno, uzeli im atomskeca sad im kao pomažu. Dali im himarse a nema raketa. To je isto da ja tebi dam formulu da se trkaš sa probušenim gumama. Jebote rat traje godinu dana, koliko treba da traje da vidiš da se ovdje igraju političke igre velikih igrača a sve preko Ukrajine?

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove