+ Odgovori na temu
Stranica 229 od 246 PrviPrvi ... 129 179 219 227 228 229 230 231 239 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,561/4913

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od Bozo Vidi poruku
    Znači ti stvarno misliš da sam ja neki rusofil, da mrzim Ukrajince i da u ovom ratu navijam za Ruse? Da se prikrivam i onda se kao razotkrijem svojim pisanjem? Ti me provališ? Hajmo onda ovako. Ja ću te osobno uputiti da odeš na vrata čovjeku kojem sam OSOBNO pomogao. Znači čovjeku koji je bio u azovu i borio se godinama za Ukrajinu a on će ti potvrditi da sam mu ja OSOBNO pomogao dok je bio tamo. Pa će ti on u lice reći. Može li tako? Hoće li ti to biti neki dokaz da nisam za Ruse već za Ukrajinu?
    Što se tiče Ruskog oružja kod nas u DR, OSOBNO sam dužio ruski snajper koji smo kupili od Rusa. Znači, imao sam ga u rukama. S tobom se ne može pričat. Previše vrtiš svoj film u glavi.
    što te imam provaljivat, ti sam sve napišeš. I što ako si pomogao čovjeku što je bio u Azovu. To je lijepo od tebe ali to ne dokazuje ništa.

Meni je dokaz da je tebi krivo i kivan si na Zelenskog što žica oružje za Ukrajinu i što si navalio da su nas Rusi naoružavali i da su nam poslali s300. Još si rekao da zapad šalje oružje Ukrajini samo zato jer je Rusija na drugoj strani. To govore svi rusofili.

Nedostaje samo završna maturalna rečenica svakog rusosrbofila koja glasi.

"Zapad (ili NATO) ratuje protiv Rusije preko Ukrajine".

I onda je to to. Dalje nema.

P.S Ruski snajper. I to ti je dokaz. Btw u ratu sam viđao JNA snajpere, one austrijske zelene Steyr mislim, njih su hvalili, onda su spominjali SSG-ove ali da je netko u HV-HVO unosio ruski snajper to nikad nisam čuo ni vidio a i da je bio to nije dokaz za ništa.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-02-2023 at 14:00
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    O čemu pričam jel? Pa hajde kad ne znaš o čemu pričam zamolio bih te da izlistaš svo oružje koje je zapad dao i poslao Ukrajini. Može tako? Znači nemoj mi govoriti šta NIJE već šta JEST zapad poslao. Kad izlistaš sve samo će ti se reći o čemu pričam. Ne, nisu mi krivi ni Zelenski ni Ukrajina što nama zapad nije dao već sam rekao da mi ide na kurac ta njegova kuknjava. Gdje god pogledam on iskoči kuka i čanča šta mu treba i moli da se pošalje s nsma su udarili embargo. Ne on već zapad. Ja govorim o zapadu i njihovim kurvama, ti stalno potenciraš kao ja Rusofil mrzim Ukrajinu itd.. Ne! Rekao sam 100 puta da sam na njihovoj strani ali da mi ide na kurac ta kuknjava a posebno minide na kurac što su nama stavili embargo a njima daju otvoreno i javno. Zapadu je u interesu oslabiti Ruse a nije ih briga za Ukrajinu dok kod nas nisu imali velikog interesa i bolio ih je kurac ali nam barem nisu trebali braniti da kupimo i prošvercamo oružje. Meni su frenda u Frankfurtu na aerodromu uhapsili zbog snajpera i optike i dan danas ima problema. Da nisu skocili neke hlavešine iz tadašnje vlade za njega trunuo bi godinama u američkom zatvoru zbog jedne optike i snajpera. Nemoj me jebat onda i pravit se lud kao šta imam protiv Zelenskog. Imam protiv jebenog zapada jer su najveći miševi i jer sam osjetio to na svojoj koži. Nama da su dali desetinu ovog što su dosad poslali Ukrajini do Bugarske bi došli. Ovako su ljudi skakali goloruki na tenkove ko indijanci. Jel kontaš sad o čemu pričam?
    Reci ti meni ratnice, hoce li pasti koji komentar na ove ruske prijetnje, ismijavanje Hrvatske, ili ces jos dugo biti zauzet napadajuci predsjednika i drzavu koja ti nista nije ucinila, dapace uvijek spomenu Hrvatsku afirmativno.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Inace, pazi logiku on se bori protiv mrskog Zapada preko ledja Ukrajine.
    To je 1:1 sto oni ruski debili pricaju "mi smo u ratu sa NATO drzavama, NATO je bacio sve snage na nas".
    Sto je notorni nonsens, jer da je istina, rusija nebi vise postojala.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    što te imam provaljivat, ti sam sve napišeš. I što ako si pomogao čovjeku što je bio u Azovu. To je lijepo od tebe ali to ne dokazuje ništa.

Meni je dokaz da je tebi krivo i kivan si na Zelenskog što žica oružje za Ukrajinu i što si navalio da su nas Rusi naoružavali i da su nam poslali s300. Još si rekao da zapad šalje oružje Ukrajini samo zato jer je Rusija na drugoj strani. To govore svi rusofili.

Nedostaje samo završna maturalna rečenica svakog rusosrbofila koja glasi.

"Zapad (ili NATO) ratuje protiv Rusije preko Ukrajine".

I onda je to to. Dalje nema.

P.S Ruski snajper. I to ti je dokaz. Btw u ratu sam viđao JNA snajpere, one austrijske zelene Steyr mislim, njih su hvalili, onda su spominjali SSG-ove ali da je netko u HV-HVO unosio ruski snajper to nikad nisam čuo ni vidio a i da je bio to nije dokaz za ništa.
    Ozbiljno? Ne dokazuje ništa? Pa hajde ti otiđi do Ukrajine pa pomozi nekome kad si toliko za njih. Previše si tvrdoglav i u svom filmu. Da to mi je dokaz jer sam jedne noći istovario 500 dragunova koje smo nabavili preko Rusa. Strašan si koliko si paranoičan. Pa normalno da zapad preko Ukrajine ratuje s Rusijom. Imaš oči? I šta? Sad sam rusofil jel? Pa nisam ni ćorav ni glup jebote. Prvo su ih zajebali da vrate nuklearke, pa se povukli iz Afganistana kad su pripremili teren sa Rusijom samo ne smiju uletiti sa pješaštvom jer im je Putin davno rekao ko se umješa da će im jebat mater. I sad tako stoji, preko Ukrajine i naroda se kurče. Rat do zadnjeg Ukrajinca. Jebo to.

Ozbiljno? Ne dokazuje ništa? Pa hajde ti otiđi do Ukrajine pa pomozi nekome kad si toliko za njih. Previše si tvrdoglav i u svom filmu. Da to mi je dokaz jer sam jedne noći istovario 500 dragunova koje smo nabavili preko Rusa. Strašan si koliko si paranoičan. Pa normalno da zapad preko Ukrajine ratuje s Rusijom. Imaš oči? I šta? Sad sam rusofil jel? Pa nisam ni ćorav ni glup jebote. Prvo su ih zajebali da vrate nuklearke, pa se povukli iz Afganistana kad su pripremili teren sa Rusijom samo ne smiju uletiti sa pješaštvom jer im je Putin davno rekao ko se umješa da će im jebat mater. I sad tako stoji, preko Ukrajine i naroda se kurče. Rat do zadnjeg Ukrajinca. Jebo to.
    Eto maturirao si kao rusofil. Mic po mic, dođe to.

Nek se Rusija povuče iz Ukrajine pa NATo neće ratovati protiv nje. Javi tamo u Moskvu da postoji izlaz.

Zbog Eline i bokala vina

Eto maturirao si kao rusofil. Mic po mic, dođe to.

Nek se Rusija povuče iz Ukrajine pa NATo neće ratovati protiv nje. Javi tamo u Moskvu da postoji izlaz.
    Jesam u pravu si. Nek si mi reko. Vidiš da se ne bojim reći što mislim, samo tebi ne ide u glavu. Nego me čudi ako si bio u ratu da nisi vidio dragunova. Mora da si malo bio. Zajebi to s Moskvom, ja sam za Ukrajinu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Vucic kaze da je "vekovna pogreska sto nijemacki tenkovi idu na nebeski ruski narod".
    Doslo je do toga. Vucic se sa Milanovicem mora natjecati tko ce pobrati vise simpatija medj' svekolikim nebeskim srbijancima.
    Urnebes.

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Vucic kaze da je "vekovna pogreska sto nijemacki tenkovi idu na nebeski ruski narod".
    Doslo je do toga. Vucic se sa Milanovicem mora natjecati tko ce pobrati vise simpatija medj' svekolikim nebeskim srbijancima.
    Urnebes.
    Znaš šta će bit s tim tenkovima? Rusi će ih spržit a izginut će Ukrajinci. I tebi je to kao smiješno, urnebes. E jesi pametan.

Datum registracije
    Sep 2016
    Znaš šta će bit s tim tenkovima? Rusi će ih spržit a izginut će Ukrajinci. I tebi je to kao smiješno, urnebes. E jesi pametan.
    Bozo, sto ti mene vuces za jezik. Ja mislim da je sve sto si ti tu nadrobio jedna velika laz, pocevsi od tvog ratnog puta, a o tvojim argumentima da i ne pricam.
    Ti zaista predlazes ne-slanje oruzja Ukrajincima, kao prvo iz razloga sto Zapad nije slao Hrvatima.
    Onda si shvatio kakav je sotonski argument, pa si se sada presaltao na to da ti kao zalis Ukrajince, a doslovno si jucer napisao da ih ne zalis nesto.
    Mislim, jel' ti citas sebe. Apsolutno nepovezani debilski kupus.
    Ti predlazes ukrajinsku bezuvjetnu predaju, i tebe zaboli sto ce biti ne samo sa ukrajinskim vojnicima, vec i sa civilima koji ce se naci pod ruskom cizmom.
    Sto je naravno sotonski, neljudski i jako bolestan stav, ali treba imati muda pa priznati.
    "Ja sam Bozo, ja sam za ruse. Ura ura ura".

Jesam u pravu si. Nek si mi reko. Vidiš da se ne bojim reći što mislim, samo tebi ne ide u glavu. Nego me čudi ako si bio u ratu da nisi vidio dragunova. Mora da si malo bio. Zajebi to s Moskvom, ja sam za Ukrajinu.
    Samo ti javi u Moskvu da se povuku iz Ukrajine pa neće NATO ratovati protiv Rusije. Ostalo nije tvoja briga.

Zbog Eline i bokala vina

Bozo, sto ti mene vuces za jezik. Ja mislim da je sve sto si ti tu nadrobio jedna velika laz, pocevsi od tvog ratnog puta, a o tvojim argumentima da i ne pricam.
    Ti zaista predlazes ne-slanje oruzja Ukrajincima, kao prvo iz razloga sto Zapad nije slao Hrvatima.
    Onda si shvatio kakav je sotonski argument, pa si se sada presaltao na to da ti kao zalis Ukrajince, a doslovno si jucer napisao da ih ne zalis nesto.
    Mislim, jel' ti citas sebe. Apsolutno nepovezani debilski kupus.
    Ti predlazes ukrajinsku bezuvjetnu predaju, i tebe zaboli sto ce biti ne samo sa ukrajinskim vojnicima, vec i sa civilima koji ce se naci pod ruskom cizmom.
    Sto je naravno sotonski, neljudski i jako bolestan stav, ali treba imati muda pa priznati.
    "Ja sam Bozo, ja sam za ruse. Ura ura ura".
    Ozbiljno? Čuj predlažem nedlanje oružja Ukrajincima?? Gdje sam to rekao??
    Ako sam rekao da ih ne žalim nešto to znači da ih žalim samo ne puno i to je bilo u poređenju sa našim ljudima iz DR-a.
    Ja predlažem ukrajinsku bezuvjetnu predaju? Gdje to? U tvojoj glavi. Ne stari. Treba imat muda pa otići u Ukrajinu. Kad odeš u Ukrajinu donekle će mo biti na istom nivou. Do tada me smatraj rusofilom i četnikom. Seri po internetu.

Samo ti javi u Moskvu da se povuku iz Ukrajine pa neće NATO ratovati protiv Rusije. Ostalo nije tvoja briga.
    Jest u pravu si. Ostalo je tvoja briga jelde? Mene bi sramota bilo imat takav potpis ns internetu. Idi ratuj ako si već tako napaljen.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne-slanje oruzja i sto dublji prodor rusa na tlo Ukrajine bi znacilo visestruko brutalnije ponasanje rusa, evo zamislimo da rusi zauzmu centralnu i zapadnu Ukrajinu, pa to nikakav horror film nebi mogao pokazati.
    Svaka ruska okupacija Ukrajine znaci agoniju za ne tisuce, nego milijune ljudi.
    To je svakome sa vise od dvije sive stanice jasno.
    Nekima je jasno, a opet zauzimaju stav ne-pomaganja.
    E, to je vec poseban soj.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ozbiljno? Čuj predlažem nedlanje oružja Ukrajincima?? Gdje sam to rekao??
    Ako sam rekao da ih ne žalim nešto to znači da ih žalim samo ne puno i to je bilo u poređenju sa našim ljudima iz DR-a.
    Ja predlažem ukrajinsku bezuvjetnu predaju? Gdje to? U tvojoj glavi. Ne stari. Treba imat muda pa otići u Ukrajinu. Kad odeš u Ukrajinu donekle će mo biti na istom nivou. Do tada me smatraj rusofilom i četnikom. Seri po internetu.
    A gdje si ti ako nisi na internetu. Da nisi opasan sa bombama u Washingtonu, kada ces se guzicarima osvetiti za ne-slanje oruzja.

Mene bi sramota bilo imat takav potpis ns internetu. .
    U to uopće ne sumnjam.

Zbog Eline i bokala vina

Ne-slanje oruzja i sto dublji prodor rusa na tlo Ukrajine bi znacilo visestruko brutalnije ponasanje rusa, evo zamislimo da rusi zauzmu centralnu i zapadnu Ukrajinu, pa to nikakav horror film nebi mogao pokazati.
    Svaka ruska okupacija Ukrajine znaci agoniju za ne tisuce, nego milijune ljudi.
    To je svakome sa vise od dvije sive stanice jasno.
    Nekima je jasno, a opet zauzimaju stav ne-pomaganja.
    E, to je vec poseban soj.
    Nisi ti normalan. Imaš prenose.

U to uopće ne sumnjam.
    Bravo! Sad si mi ga šukno. Daj nemoj me jebat više molim te, imam pravo na svoje mišljenje i stav al to nije razlog da me prozivaš četnikom, rusofilom itd kad ti se god kurac digne. Odjebi s tim glupostima, nemam ja 10 godina.

Datum registracije
    Sep 2016
    Dica ukrajinskih branitelja.
    Krk.

Datum registracije
    Sep 2016

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    samo zorni prikaz, da stoka dolazi s istoka.
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove