to je samo pokazatelj da zapad vode degenerici, ja jesam vs putina, ali sam i protiv ovih s zapada, ti su bili i protiv nas i to redom.
iskreno ne znam koja zemlja je nas iskreno podržavala, iz tog kakti zapadnog bloka u ratu protiv srba ?
mi nismo imali poštenog saveznika od doba kraljeva valjda, tako da, ali ukrajinci ipak imaju bolju situaciju od nas, jer su ovi s zapada zainteresirani da se Ruse primiri i vrati na tvorničke postavke, i redove za kruh i jaja ko krajem 1980ih.
tako da, bit će šta bude, za sad ukrajinci se dobro drže, puno bolje od očekivanog, iako su im uzeli dosta zemlje, sve se to može vratit kad i ako dobiju kvalitetno oružje. kada kažem kvalitetno, njima treba oružje za ofanzivno djelovanje, a ne obrambeno.
za sad su im slali više obrambena oružja, a ne toliko ofanzivna, tako da se i zapad grbavi i pravi mutav, njima kao da je cilj da rat što dulje traje i da se Ruse pomalo davi sankcijama i ratom, a ne da se Ukrajinci obrane i završe ovaj rat što prije u svoju korist.
zapad je trula jabuka, nije to ništa puno bolje od rusije i putina, pa i ameri su godinama surađivali s tim putinom, a sad su kao shvatili tko je putin, sad oni ljuti na njega bijesne svi redom. realno jedino Trump bi mogao primirit Putina, jer je on dovoljno lud da povuče kontroverzne i agresivne poteze, Biden radi po zadatku i taj neće talasat ni mm, Trumpa nisu mogli kontrolirat do kraja kao Bidena, zato je i izvisio.