+ Odgovori na temu
Stranica 97 od 259 PrviPrvi ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,921/5163

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ako možete vi bez avatara da stavite neki avatar, da vas se lakše raspoznaju upisi a i vizualno je ljepše..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-04-2022 at 15:20
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nije nego je Rusija napala Ukrajinu. To jeftino obrtanja teza netje protji

I svu krivnju snosi agresor RF.
    Ustvari pravilnija bi bila fraza, Putin s Rusijom kao pravnom i duhovnom nasljednicom SSSR-a i Ruskog carstva, ratuje protiv Ukrajine, tj protiv Zapada na celu sa Amerikom koja upravo pocinje naoruzavati Ukrajinu teskom tehnikom kao nekada Juzni Vijetnam, jer ne moze preboliti ruski gubitak moci i utjecaja preko ta dva globalna carstva sto su stoljecima imali. Ali ipak se slazem sa jednim, mislim da smo u ranim stadijima III. Sv. rata.

Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    Vidio sam i ja tu vijest, ali nije potopljena nego je dosta oštećena u napadu raketama, ta krstarica je najpoznatiji ruski ratni brod na Crnom Moru i bio je simbol ruske vojne moći na moru.
    Evo i jedna bizarna crtica- U Rusiji su zabranjeni standardni fontovi Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma i Helvetica, prenosi istočnoeuropska novinska agencija Nexta.

Navodno je američka tvrtke Monotype ruskim korisnicima blokirala pristup svojoj biblioteci fontova. To znači da će nakladnčke izdavači, programeri web stranica, sotvera te marketinške agencije morati tražiti fontove negdje drugdje.
    Haha, sad kad Rusi naprave bolji font od Times New Romana, sve će se prašiti.

Rusi kažu da su ugasili požar na Moskvi i da nije potonula, a Ukrajinci da je gorila i tonula. Još nema nikakve slike.

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Ustvari pravilnija bi bila fraza, Putin s Rusijom kao pravnom i duhovnom nasljednicom SSSR-a i Ruskog carstva, ratuje protiv Ukrajine, tj protiv Zapada na celu sa Amerikom koja upravo pocinje naoruzavati Ukrajinu teskom tehnikom kao nekada Juzni Vijetnam, jer ne moze preboliti ruski gubitak moci i utjecaja preko ta dva globalna carstva sto su stoljecima imali. Ali ipak se slazem sa jednim, mislim da smo u ranim stadijima III. Sv. rata.
    S tom razlikom da je u Vijetnamu većina naroda bila protiv Amera, a ovdje je većina protiv Rusa.

@Inkvi, džaba ti je diviziju uvjeravati u bilo što, on je zaglavio u nekom svom filmu i nema tu lijeka.

Ako si ti za njega zaglavio u 1991., gdje je onda pak zaglavio on? Kao da mu je Nikolaj Velimirović rođeni otac.

Inkvizitor, koje su to dvije teme, gdje Srbi ovdje onaniraju?
    Posljednje uređivanje od Ždrijebac : 14-04-2022 at 20:42
    BBB , 30 , sitno ali srcu drago...

Citiraj Prvotno napisano od Ždrijebac Vidi poruku
    Inkvizitor, koje su to dvije teme, gdje Srbi ovdje onaniraju?
    Ma ne ovdje. Di će ovdje . Na jednom drugom forumu.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Epetium Vidi poruku
    @Inkvi, džaba ti je diviziju uvjeravati u bilo što, on je zaglavio u nekom svom filmu i nema tu lijeka.

Ako si ti za njega zaglavio u 1991., gdje je onda pak zaglavio on? Kao da mu je Nikolaj Velimirović rođeni otac.
    Ma vidim ali eto, ne mogu da mu ne odgovorim na gluposti. I kontradiktornosti koje sipa ko iz rukava.

A nekad je bio dobar lik, znam ga s foruma pa jedno 20 godina.

Zbog Eline i bokala vina

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Do sada nema niti jednog poginulog vojnika, dočasnika ili časnika sa područja Moskve, što i Ukrajinci priznaju. Većina poginulih dolazi iz siromašnih, udaljenih krajeva Rusije izvan Europe ili sa Kavkaza. Čak ima i poginulih iz bivših sovjetskih republika kao što su Tadžikistan i Kirgistan i odmetnute pokrajine u Gruziji Južna Osetija. Navodno 80 % poginulih( Od onoga što ruska vojska priznaje) dolaze iz udaljenih regija u kojima je niska plaća i velika nezaposlenost, pa je vojska veliki motivator. Vojnička plaća je oko 500 dolara, plus vojska daje smještaj i hranu pa veliki dio plaće mogu uštediti, da ne govorimo o bonusima kao u ovoj "specijalnoj vojnoj operaciji" di se može zaraditi i 2000 dolara. Rusija zasada priznaje samo 1083 poginulih a među licima poginulih vidi se nesrazmjeran broj ljudi dalekoistočnog izgleda ili kavkaškog.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ako i bude 3. svjetski, Rusi će u tom ratu gadno izgubiti. Pokazali su da im je vojska teški raspad. Mislim da ih se više ni Gruzijci ne boje.
    Čekaj samo da Kina napadne Tajvan... Rusija stane na stranu Kine kao i Indija.
    Treći svjetski rat Zapad bi na kraju mogao izgubiti.
    Stvaraju se novi savezi, novi svjetski predak, Zapadna civilizacija je u stanju truljenja...

Bojim se da ćemo biti na gubitničkoj strani. Opet.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Zapadna civilizacija je u stanju truljenja...
    To su i prije sto godina govorili. Ne vjerujem u nikakve ciklične procese, vjerujem jedino u strukture dugog trajanja koja određuju društvenu dinamiku. Ako je i Zapad bio u stanju entropije, sad mu je Putin dobrano produžio život.

A za sve one koji plaču za "neiskvarenim Zapadom kakav je nekad bio" preporučujem dvije sjajne knjige britansko-njemačkog autora Philippa Bloma "Vrtoglave godine" i "Rastrgane godine" , bave se prvom polovicom 20. stoljeća i sjajno prikazuju kako su sve ove rasprave i sukobi koje se vode danas, vodili i 1905. i 1925.

Razbit će vam neke iluzije.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Putin pobožna osoba? Pobožna osoba koja pokrenula agresivni rat. I to bivši KGB ovac. Ajde može se čovjek promjenit ali on se po viđenom nije promjenio.

Ni patrijarh RPC koji blagoslivlja oružje i rakete i zaziva uništenje Ukrajine nije pobožna osoba

Ukrajinci se brane i to je sve što me zanima. Te akrobacija oko Sorosa nimalo.

I ne možeš tu vojsku nazivati Luciferovom. To će naravno biti brisano. To nije cenzura. Ni ja rusku vojsku ne nazivam Luciferovom iako čini grozne zločine. Svjestan sam da tamo ima jadnih ljudi za kojima njihove majke plaču i koji du tamo možda i protiv svoje volje.

Ponašaj se pristojno i uljudno i prema tebi će se tako odnosit. U zadnje vrijeme si nepristojni trol. To mi nimalo nije drago i volio bi kad bi prestao s tim.

I ne misliš valjda da će netko otvarati i gledati tu hrpu besmislenih clipova koje kačiš.
    Postavili ste pitanje i dobili odgovor, koji onda prepravljate. No nakon što prepravite moje postove, a onda na to prepravljeno dajete odgovor - to je onda viša kao da razgovarate sami sa sobom.
    Poveznice su tu da osnaže ono što sam mislio reći. Npr. kolega Grunf za osnažiti svoj stav ili sakriti slabost koristi vulgarnosti i vrijeđanje. Vi pak ignoranciju, nametanje jednoumlja i cenzuru, svatko ima neke metode. Ti clipovi nisu besmisleni, nego nose informacije koje su istina, ali koja se Vama ne sviđa. Pa ako ih ne pogledamo ili ih cenzuriramo, to se onda kao nije ni dogodilo?! Tražite odgovore, a sami niste u stanju ih dati. Čak obrišete i neugodno pitanje. Mislim?! Kada ukrajinski vojnici ne nose krunicu, nego se pozdravljaju sa "rogovima" - što je to?
    Nepristojnost?! Brišu se ukrajinske prljavštine (koje su oni sami objavili i sa njima se ponose) i čuva njihov imidž, ali se dopuštaju morbidnosti, odvratni izrazi i vrijeđanje?!
    Trolanje? Ono, kada treba nešto cenzurirati, ali bez pravog argumenta. Doduše, priznajem, ono kada kolegi Grunfu "dajem za pravo" kada tvrdi kako Rusi samo što nisu izgubili rat, ali...

Možda je problem i u samom nazivu teme koji je u startu navijački? Možemo li otvoriti temu "Sukob u Ukrajini - realni prikaz", pa tamo komentirati bez lakirovke, vrijeđanja i cenzure?
    Posljednje uređivanje od goran2hr : 15-04-2022 at 10:40

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Čekaj samo da Kina napadne Tajvan... Rusija stane na stranu Kine kao i Indija.
    Treći svjetski rat Zapad bi na kraju mogao izgubiti.
    Stvaraju se novi savezi, novi svjetski predak, Zapadna civilizacija je u stanju truljenja...

Bojim se da ćemo biti na gubitničkoj strani. Opet.
    Novi savezi? Rusija, Indija i Kina? Kak bi se taj savez zval, savez jadnika?

Uz dužno poštovanje, sve 3 države bez zapada ne bi mogle preživjeti, Indija bez zapadnog IT-a, Kina bez zapadne industrije, a Rusija bez toga da im zapad kupuje naftu i plin.

Ako je zapad truli, što je onda Kina sa komunizmom, Indija sa svojom materijalnom bijedom i Rusija sa svojim oligarsima, korupcijom, kriminalom i diktaturom? Zapad je truli, ali ovaj istok je 10 puta truliji od zapada. Toliko je trul taj istok da samo invazijom može nekoga natjerati da uđe u njegovu sferu.

Pobožan čovjek koji podržava masovno ubijanje, krađu, rušenje, silovanje, paljenje...Možda je on pobožan čovjek, po islamskim kriterijima, ali po kršćanskim je on obuzet demonima.

Imamo demona bijesa koji divlja i imamo ljude koji se bore da sačuvaju svoj život od njegovog bjesnila. Koju stranu podržati? Hmmm...
    Svetom vodom trebalo bi poškropiti Bidena, Zelenskog, Ursulu, Madonnu, Kamalu i Putina. Pa da vidimo tko će se početi trzati, pušiti i čija će se glava vrtjeti?!

Ma naravno je da Vi podržavate one boldane. Ali zbog toga, morate se otići cijepiti. Svaki izbor ima neku cijenu.

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Svetom vodom trebalo bi poškropiti Bidena, Zelenskog, Ursulu, Madonnu, Kamalu i Putina. Pa da vidimo tko će se početi trzati, pušiti i čija će se glava vrtjeti?!

Ma naravno je da Vi podržavate one boldane. Ali zbog toga, morate se otići cijepiti. Svaki izbor ima neku cijenu.
    Putin se trza i bijesni bez svete vode, napada i ubija okolo.

A to da ja podržavam bilo koga od navedenih si ti rekao, a ne ja. Opet jedna od tvojih izmišljotina i konstrukcija kojom želiš oblatiti drugu stranu kako bi tvoje blato tj. podržavanje agresije na Ukrajinu, malo manje izgledalo ružno. Pucanj u prazno.

Novi savezi? Rusija, Indija i Kina? Kak bi se taj savez zval, savez jadnika?

Uz dužno poštovanje, sve 3 države bez zapada ne bi mogle preživjeti, Indija bez zapadnog IT-a, Kina bez zapadne industrije, a Rusija bez toga da im zapad kupuje naftu i plin.

Ako je zapad truli, što je onda Kina sa komunizmom, Indija sa svojom materijalnom bijedom i Rusija sa svojim oligarsima, korupcijom, kriminalom i diktaturom? Zapad je truli, ali ovaj istok je 10 puta truliji od zapada. Toliko je trul taj istok da samo invazijom može nekoga natjerati da uđe u njegovu sferu.
    Što je najjače, komunizam je u originalu zapadni proizvod, i to Kinezi kopiraju.

Kad malo razmislim, ne radi se o nikakvoj propasti Zapada, nego su svi postali kao Zapadnjaci.

Putin se trza i bijesni bez svete vode, napada i ubija okolo.

A to da ja podržavam bilo koga od navedenih si ti rekao, a ne ja. Opet jedna od tvojih izmišljotina i konstrukcija kojom želiš oblatiti drugu stranu kako bi tvoje blato tj. podržavanje agresije na Ukrajinu, malo manje izgledalo ružno. Pucanj u prazno.
    Na nekoj drugoj temi, možda i ne s toliko entuzijazma. Ali na ovoj, o itekako Vi s njima pušete u istu trubicu. Halo, pa i Plenkovića ste prozvali - vizionarom. Što su to Soroš, Madonna ili Jelena Veljača rekli na temu sukoba u Ukrajini, a da se Vi s tim ne slažete?

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Na nekoj drugoj temi, možda i ne s toliko entuzijazma. Ali na ovoj, o itekako Vi s njima pušete u istu trubicu. Halo, pa i Plenkovića ste prozvali - vizionarom. Što su to Soroš, Madonna ili Jelena Veljača rekli na temu sukoba u Ukrajini, a da se Vi s tim ne slažete?
    Ma pusti te spodobe, nek se jebu oni i istanbulska konv., ja nisam za Ukrajinu zbog njih ,nego zbog ukrajinskog naroda koji pusi zestoko, bili podrzavao Putinovu akciju protiv NWO da granate padaju po tvojoj kuci/zgradi, da si ti kolateralna zrtva, u ime "visih" ciljeva? Sto nije napao Balticke zemlje prije Ukrajine npr?

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Ma pusti te spodobe, nek se jebu oni i istanbulska konv., ja nisam za Ukrajinu zbog njih ,nego zbog ukrajinskog naroda koji pusi zestoko, bili podrzavao Putinovu akciju protiv NWO da granate padaju po tvojoj kuci/zgradi, da si ti kolateralna zrtva, u ime "visih" ciljeva? Sto nije napao Balticke zemlje prije Ukrajine npr?

Nemam ja problem s Vašim stavom i simpatijama. A iako o ovoj temi ne mislimo isto, nemam Vas potrebu vrijeđati ili razuvjeravati. Problem vidim u nametanju jednoumlja, brisanju, prepravljanjima postova, cenzurom (OK možda neugodne) istine, etiketiranjem, pa do osobnog vrijeđanja. Neka svatko iznese svoj stav, argumente, poveznice... i dobro. Idemo dalje. Ne moramo se slagati.
    Kao u nogometu i ja mogu biti navijač, sretan ako pobijedi moja reprezentacija ili klub, ali ne pod svaku cijenu. Mimo pravila i etike. Do toga mi nije. No, može se biti i navijač huligan, koji će za svoj klub baciti kamenje... pa sve dalje redom. I ovdje ima ukrajinskih navijača koji su se žestoko napalili, pa su spremni na sve. Od spuštanja na najniže razine, pa do toga da navijaju za Ukrajinu iako je to na štetu Hrvatske. Nešto poput Torcidaša koji navijaju za neke Portugalce, iako poraz Dinama nosi loše posljedice i po sam Hajduk. Korisni idiotluk na 3 potenciju. Slična priča ali sada na državnoj razini.
    Kao admiral Lošo koji je dao "Moj pogled na uzroke i posljedice rata u Ukrajini" (https://www.youtube.com/watch?v=bbEieaS3gFQ), slično bi i ja mogao postati svoje stavove:
    1. Zapad (onaj Soros, Biden, Ursula.... i ostala družina) uzrok su tog rata. Širenje NATO-a, opkoljavanje Rusije, neprijateljski stav, vrijeđanje države i vodstva, sankcije, želja Ukrajine da se uđe u NATO, dovede NATO na Krim, instaliraju ABM i rakete srednjeg dometa ...... i korak ka konačnom napadu na Rusiju. Rat kojem se ne veselim (zbog razaranja, nesreća i mrtvaca) i bolje bi bilo da se nije dogodio, ali mi je jasno zašto je do njega došlo. Niti zapadnjaci, niti Ukrajinci, nisu nas ničim zadužili pa da bi mi sa moralne strane trebali prema njima imati dug, zbog njih imati troškove, probleme i žrtvovati se za njih. Dapače, zapadnjaci su nam radili i rade maksimalnu štetu
    2. Hrvatski "odabir strane" (realno izigravanje pudli i slušanje gazda) - po hrvatski narod je štetno. Hrvati ispranih mozgova (opet MSM, onaj Soros, Biden, Ursula, Plenković, Jergović...) patetikom ("To tako podsijeća na Vukovar" i tsl.) i promidžbom (suludom na svim medijima i razinama). Kada ovdje to pokušavam staviti u okvire šteta-korist-nagrada ili pojedinačna cijena za prosječnog Hrvata, naravno kako odgovora nema - jer sve je jasno. Fora je u toma, da se interes "Ukrajine" (zapravo zapadnjaka) gura ispred Hrvatskog. I to je kao OK? Korisni idiotluk na 4 potenciju.

Rusi nisu napali Hrvatsku. Ruske granate ne padaju po mojoj kući/zgradi, nisam kolateralna žrtva u ime "viših ciljeva". Rusija neće napasti Mađarsku, pa onda Hrvatsku. Osobito ne bi napali neutralnu Hrvatsku, koja se ponaša korektno. Ni prije nas nisu napadali (za razliku od Njemačke, SAD-a, V. Britanije, Italije, Kanade), nisu izručili Hrvate na Bleiburgu, niti osudili generala Praljka. Ne padam na zastrašivanje, laži i patetiku. Naravno, dopuštam kako zbog našeg korisnog idiotluka, pudličarenja, janjičarenja, neprijateljskog stava, slanja dobrovoljaca čudaka i huligana, poklanjanja oružja i tsl., krajnjim naporima uspijemo isprovocirati i rat. Pa tako uz pomoć naših SAD "prijatelja" ("partnera", "saveznika"), umjesto u ovoj našoj lokalnoj ligi, uspijemo "zaigrati" i u I svjetskoj ligi (Rusija, Iran, Kina, S. Koreja..).
    Hrvati će biti nagrađeni (od Bidena i Ursule) upravo onako kako su nas svojedobno nagradili Napolen, Franc Jozef i Hitler.
    U tom smislu kao vazalna država i mi bi morali nešto glumatati savezništvo, ali bez entuzijazma, davati manje od minimuma i gledati vlastitu korist (Mađarska, Slovačka, Belgija, Turska...).

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ruska bagra se pretvorila u srpske osloboditelje, siluju ubijaju kolju, ali zato će kmečanija njih i zapadnih liberala kada budu našutirani i potaracani ko zečevi biti za zlatnu medalju, bit će opet patetike o ljudskim pravima.

koliko su samo kmečali kada su im ukrajinci propucali noge, nisu im trebali propucati noge već glave, ne bih ja imao ratne zarobljenike u ratu, posebno ne ove staljinove učenike, svi do jednog bili bi riješeni po kratkoj dužnosti.

s takvom bagrom, popišo bi se na ženevske konvencije, ko partizani i ostali antifašisti 1945.

sve to što su zapadni i istočni libertadi napisali, ne vrijedi pišljivog boba, nikad se sami nisu držali toga što su pisali, prvo su te ženevske konvecije o pravima ratnih zarobljenika malim milion puta pogazili, ali su se uvijek držali pravednika kada su bila u pitanju leđa hrvata.

onda se mjerilo s povećalom svaki prijestup, ko ih jebe. Rusi imaju takve spodobe u ratu, da se Norac Glavaš Merčep koji izazivaju jezu u Hrvata ispadaju kamilica, razlika je samo u tome što Rusi neće biti progonjeni ko zvijeri, kao ova naša trojka, jer Rusi iza svojih parazita stoje, kao i ameri iza svojih, britanci iza svojih francuzi iza svojih, jedini problem u cijeloj priči je što Hrvati nikad ne stoje iza onih koji su za njih podmentuli leđa. to je ta razlika, nije problem zločin, jer moral u politici i ratu još više ne postoji.

problem je isključivo o beskičmenjaštvu koje krasi dobar dio hrvatske populacije, i koja se mora dokazat zapadu i istoku signalizirajući vrline, pa su tako kmečali sve u 16 zbog propucanih ruskih noga, isti oni koji su zazivali smrt putinu, ja ne zazivam smrt samo putinu, već i onima koji za tog putina rade zločine i zlodjela, isti su mi kao i taj putin. ne vidim niti jednu razliku izimeđu smrada koji siluje ubija i kolje u njegovo ime, a očekuje od mene suosjećanje, a ne metak u potiljak.

nema suosjećanja prema zločincima, i nema ženevski konvecija jer gdje nema suosjećanja nema ni ženeve. pa kome pravo kome krivo, svijet ne vode konvencije već čista gola sila, tako je od kad je svijeta, od pračovjeka i toljage i špilje i prve vatre, do dana današnjeg, nitša se nije promjenilo niti će se ikad promjenit. svi ovi što pričaju o civilizaciji, za početak bi trebali uzet knjigu u ruke i proučit kako je ista nastala, odnosno na kakvim je temeljima građena. more kostura je izgradilo civilizacije, od sumerana do rimljana pa od rimljana do amera, kosturi vire iz ormara i podzemlja, a putin samo potvrđuje kako se stvara određeni svijet, ne nužno ruski.

brutalnost je riješenje za brutalnost, što ukrajinci budu brutalniji prema okupatorima, prije će ih zgazit i otjerat iz svoje zemlje popišane i posrane, a putin neka im previje glave i rane onima koji živi dođu do moskve.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 15-04-2022 at 17:29

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove