Prvotno napisano od
LB86
jedno je cijenit ruski narod koji se bori protiv zapadnih pedera, a drugo poštivat putina i njegovu agresiju na ukrajince. to su dva potpuno različita pojma, da su putin i njegovi ostali na liniji borbe protiv zapadnih pedera, i da nisu dirali Ukrajinu, ja im prvi ne bih a rekao.
ovako naravno da treba protjerat Ruse, kao i Srbe, nećemo podržavat agresore na nezavisne države, ni lokalne ni strane. onda možemo podržavat i partizane u borbi protiv nezavisne hrvatske, oni se ionako samo za to bore, da hrvatske ne bude.
jedina njihova misija je kao i ova putinova u ukrajini, dakle da ukrajine i hrvatske nema. a što će biti kad ukrajine i hrvatske ne bude nije bitno, bitno je samo da nas nema.
zato svaki razuman čovjek, navija za to da njih ne bude, a da nas bude i da im budemo vječni trn u nozi i očima. i da nikad mirno ne spavaju, jer mi postojimo i probadamo im stopala trnjem.
Hrvati jesu nikakvi i mlitavi, ali i dalje i ovakvi smo trn u nozi svakom tiraninu, i to ih boli. protjerivanje istočne nejači, ide punom parom naprijed, volumen 2 i 3 i 4 ak bude potrebno. nećemo biti istok, jer si to ne možemo priuštit, to si ne mogu priuštit ni finci koji su dobrim djelom na granici s tim istokom, a ne mi koji smo u srcu europe, dovoljno je pogledat mapu, i shvatit di su nas partizani uvalili 1945, ti kreteni su napravili toliko sranja od kojeg ćemo se oporavljat stoljećima, oni i osmanlije su dvije najtragičnije stranice u našoj povijesti, ne zbog mrtvih koliko zbog dugotrajnih tektonskih promjena smjera u kojem ide naš narod i država.
iako budimo realni, mi nismo nikad bili državotvorni narod, hrpa hrvata i danas je nebitno hoćemo li mi imat državu ili ne, kako objasnit da HDZ s plenkovićem i SDP s grbinom i onaj Možemo dobiva najvieš glasova nego s time, plus onaj IDS u istri itd, džabe svi ti branitelji po tim regijama kada na izborima pobjeđuje ološ koji tu šačicu brnaitelja smatra krimenom a ne vrijednosti ovog naroda.
i da opet dođe rat, razlika bi bila samo u tome što se za ovu bagru nitko normalan ne bi borio, tko bi išao u rat da pogine ili ostane invalid za jednog plenkovića ? ja moram priznat da bi se tri put zamislio prije nego bih uzeo pušku u ruke, s ovakvom nakaradnom vlasti u hrvatskoj. a hrvat sam, i nije mi problem žrtvovat se za narod i državu, problem mi je žrtvovat se za ovu bagru i izdajnike, koji će kasnije moju ploču srušit ko austrijanci onu u bleiburgu ili HOSovu u Jasenovcu ili Jurinu u Slunju, samo zato jer ona nije "politički korektna", to je sve počeo sanader i završio je Plenković, svi surađivali s Srbima i radili na pomirenju Srba i Hrvata, jer nema pomirenja ak se ne ubije Hrvate još jednom, i posmrtno.
to je sve zapadna politika, zapad i istok su za nas ko čekić i nakovanj, što god da izabereš najebo si. to je svima jasno, osim ovim našim filozofima ovdje koji misle da će ih putin spasit od zapada, ja mislim da naš spas nije ni kod jednih ni kod drugih, već u finlandizaciji zemlje, fincima ide jako dobro a većinu ratova vodili sami, i gurali svoju politiku bez prevelikog mješanja drugih siledžija u istu.
kao i primjer Poljske, nama trebaju biti uzori narodi na asjeveru, i baltički narodi, to je krug naroda u koji se mi mroamo ugledat kako vodit politiku, a ne ova naša jugo gamad koja nas želi držat u titinom boljševičkom antifa mulju do groba, i poslje groba, iako ne vjeruju u Boga.