+ Odgovori na temu
Stranica 96 od 255 PrviPrvi ... 46 86 94 95 96 97 98 106 146 196 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,901/5087

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    [QUOTE=Inkvizitor;516744]Ma nije Arkan to govorio. Možda i je drugom prilikom.

Ovo govori onaj visoki bradonja u šljemu, mislim ima snimka u dokumentarcu. Može se naći.

Al dobro nećemo sad pretjerivati. Goran je Hrvat koji je posaugao rusku propagandu i ljut je na Hrvate koji se mješaju u ovaj sukob, iako se mi nešto i ne mješamo. I ljut je na Ukrajince što ne kapituliraju nego se bore za opstanak. Zamisli bezobrazluka. Je kao poslana je neka pomoć, vojna kažu ali to je obećano , je li otišlo tko zna. Ali to ne ništa u uspredbi što radi i šalje npr. jedna Slovačka. I humanitarna pomoć. I ovo protjerivanja diplomata. To skoro svi u EU rade.Mi smo kao među zadnjima to uradili.

A to je ionako igrokaz. To ne služi ničemu. Poslije se ti diplomati uredno vrate nakon što se međusobno isprotjeruju.

A crni. Crni je govorio tamo da je upitno jesu li tamo na herceg-četničkoj Hrvati. Sad vjerujem da nema dilemu. Ja sam govorio da su to nažalost Hrvati i da je to samozavaravanje i samolaganje, priča da to nisu Hrvati.

Ko što sam i napisao on se samo vratio na " tvorničke postavke". Resetirao se. Napravio krug od 360 stupnjeva i vratio se na mjesto gdje je bio. Ja sam ga upoznao na forumu hr. kao takvog prije 20 godina. Tada je lovio " hrvatske naciste-ustaše" a sad lovi "Ukrajinske naciste". I to s takvim žarom da mu samo dva tri najzagriženija četnika mogu parirati. Razlike tu više nema, između pisanja najgoreg četničkog Orka i njega. Čak ih i šije u likovanju i zazivanju masovnih zločina. Možda je jedan poluimbecil četnički luđi od njega a drugi su al pari s njim. Citirao si njegov post gdje zaziva masovna razaranja ukrajinskih gradova. Ima i gorih postova. Likovanje nad pobijenim ukrajinskim vojnicima a favoriti i omiljeni su mu likovi alahuekberaši iz Čečenije. Bizarno i žalosno.

Njegov je ustvari orginalni nick " Vanjushka" što vuče na neki sentiment prema Rusima iako je sam pričao da ima dijelom njemačke korijene pa mi je to baš bizarno s obzirom na rusko-njemačke odnose. Ne znam, neshvatljiva mi je ta zapjenjena uživljenost u rusko razaranje Ukrajine. Baš neshvatljiva. Tim više što smo skoro isto prošli od Srba. Navijanje za Ruse s hrvatske strane meni je teški mazohizam. I gore. Neshvatljivo nešto. Nehumano.

Al nije on jedini ima tamo ohoho Hrvata prorusa, znao je on gdje će. I prije je on tamo pisao i furao istu priču ko herceg četnici. Sad je samo prelomio i popustio sve kočnice i rekao, ovdje nije meni mjesto, tamo ja trebam biti. Nitijedan post mu nije obrisan, baš njemu mislim nikad. Moji su postovi brisani, tvoji, samo njegovi mislim nikad nisu. Tako nam je zahvalio na svom povlaštenom statusu ovdje. Čak ni zarez mu nije obrisan, možda je ne mogu tvrdit 100% ali mislim da nije. Samo je meni rekao prije nego što će otić da si napravi neki alibi, da nađe neku izliku, ako ti se ne sviđa drugačije mišljenje, ne moram ja pisati ovdje. Molim? Ja njemu ne bi trebao oponirati da gospodin nađe drugu izliku i ode. Smiješno i jadno. Sad mu vidim tamo znaju valjda i post obrisat, to mu tamo ne smeta. Ovdje mu je svaki k. smetao. Pa je pisao..nisam znao da se ovo smije pisati na hrvatskom forumu. Nešto potpuno benigno u usporedbi što se piše na hercegčetničkoj. A kad sam ju ja rekao a kako ti ne smeta sto se piše na hercegsrpskoj..rekao je..ne mozeš to uspoređivat..ovo je hrvatski forum. A ono po njemu nije bio hrvatski forum. Valjda je sad s njim postao.

Sad je tamo i nabacuje " pet" s najgorim četnicima. Uživio se skroz. Možda je i pustio bradu po izoru na Kadirova toliko je zaljubljen u njih. Sad mu vise nije problem nikakvo četništvo. To je ta priča. Tamo je gdje i pripada.

Al ima ih iz svih krajeva. Dva Duvnjaka opasno zazivaju uništenje Ukrajine svim sredstvima. Nema ograda. Ja ne znam tko su ti ljudi i tko ih je odgojio, U kojem društvu su odrasli i tko su. To su naše nacionalne tragedije. Je li to utjecaj srpskih cajki koje masovno trešte Duvnom i cijelom Hercegovinom uz masovno koristenje srbizama u izgovoru, ne znam , svakako je neprirodno i suludo.

Seka Aleksic, Tanja Savic, Milena Ceranic, Miroslav Ilic i Cvija 😂😂
    Itekako jeste, cak citam da ima klub koji ima suradnju sa autoprijevoznikom koji Hrvate sa druge strane granice dovozi na "provod".
    Ja osobno imam kolegice sa posla, pa to su velike vjernice, jedna pjeva u zboru, crkveno su aktivne, a dan prije bilo se na cajkama, polugolo i pjano
    https://www.grude-online.info/buran-...miroslav-ilic/

Tu jedino Miroslav Ilić osim što je Srbin ne spada u to društvo. On ipak nije "cajka".

Ali da će nas Srbi pokoriti svojim primitivizmom, da si to nekome rekao prije 30 godina..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Jan 2022
    Sto put receno, vojno pobijedili, politicki izgubili.

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Tu jedino Miroslav Ilić osim što je Srbin ne spada u to društvo. On ipak nije "cajka".

Ali da će nas Srbi pokoriti svojim primitivizmom, da si to nekome rekao prije 30 godina..
    Nije tehnicki gledano, ali je pravi Srbin ko i 95% njih https://www.braniteljski-portal.com/...kackih-pjesama , ne bih ga mogao slusati iz principa i da mi se svidja ta vrsta izricaja, kao ni Hladno Pivo, TBF i slicne pojave iz istog razloga..

Datum registracije
    Jan 2022
    Mjesec dana prije rata Njemacka salje 5000 kaciga https://www.telegram.hr/politika-kri...slati-jastuke/ , mjesec i pol nakon pocetka rata na korak do slanja tenkova https://www.dw.com/hr/njemački-tenko...inu/a-61447074 , Putin je genijalac, Finska i Svedska u NATO do kraja godine i Zapad pocinje slati tesko naoruzanje.
    https://www.whitehouse.gov/briefing-...ce-to-ukraine/

"Ovaj novi paket pomoći sadržavat će mnoge visoko učinkovite sustave naoružanja koje smo već pružili i nove sposobnosti prilagođene širem napadu za koji očekujemo da će Rusija pokrenuti na istoku Ukrajine. Te nove sposobnosti uključuju topničke sustave, topničke granate i oklopne transportere. Također sam odobrio prijenos dodatnih helikoptera."

Uz to Kremlj se pjeni , Rusija smatra legitimnim vojnim ciljevima vozila SAD-a i NATO-a koja prevoze oruzje u Ukrajini - prijeti zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Rjabkov https://tass.com/politics/1437081

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    jedno je cijenit ruski narod koji se bori protiv zapadnih pedera, a drugo poštivat putina i njegovu agresiju na ukrajince. to su dva potpuno različita pojma, da su putin i njegovi ostali na liniji borbe protiv zapadnih pedera, i da nisu dirali Ukrajinu, ja im prvi ne bih a rekao.

ovako naravno da treba protjerat Ruse, kao i Srbe, nećemo podržavat agresore na nezavisne države, ni lokalne ni strane. onda možemo podržavat i partizane u borbi protiv nezavisne hrvatske, oni se ionako samo za to bore, da hrvatske ne bude.

jedina njihova misija je kao i ova putinova u ukrajini, dakle da ukrajine i hrvatske nema. a što će biti kad ukrajine i hrvatske ne bude nije bitno, bitno je samo da nas nema.

zato svaki razuman čovjek, navija za to da njih ne bude, a da nas bude i da im budemo vječni trn u nozi i očima. i da nikad mirno ne spavaju, jer mi postojimo i probadamo im stopala trnjem.

Hrvati jesu nikakvi i mlitavi, ali i dalje i ovakvi smo trn u nozi svakom tiraninu, i to ih boli. protjerivanje istočne nejači, ide punom parom naprijed, volumen 2 i 3 i 4 ak bude potrebno. nećemo biti istok, jer si to ne možemo priuštit, to si ne mogu priuštit ni finci koji su dobrim djelom na granici s tim istokom, a ne mi koji smo u srcu europe, dovoljno je pogledat mapu, i shvatit di su nas partizani uvalili 1945, ti kreteni su napravili toliko sranja od kojeg ćemo se oporavljat stoljećima, oni i osmanlije su dvije najtragičnije stranice u našoj povijesti, ne zbog mrtvih koliko zbog dugotrajnih tektonskih promjena smjera u kojem ide naš narod i država.

iako budimo realni, mi nismo nikad bili državotvorni narod, hrpa hrvata i danas je nebitno hoćemo li mi imat državu ili ne, kako objasnit da HDZ s plenkovićem i SDP s grbinom i onaj Možemo dobiva najvieš glasova nego s time, plus onaj IDS u istri itd, džabe svi ti branitelji po tim regijama kada na izborima pobjeđuje ološ koji tu šačicu brnaitelja smatra krimenom a ne vrijednosti ovog naroda.

i da opet dođe rat, razlika bi bila samo u tome što se za ovu bagru nitko normalan ne bi borio, tko bi išao u rat da pogine ili ostane invalid za jednog plenkovića ? ja moram priznat da bi se tri put zamislio prije nego bih uzeo pušku u ruke, s ovakvom nakaradnom vlasti u hrvatskoj. a hrvat sam, i nije mi problem žrtvovat se za narod i državu, problem mi je žrtvovat se za ovu bagru i izdajnike, koji će kasnije moju ploču srušit ko austrijanci onu u bleiburgu ili HOSovu u Jasenovcu ili Jurinu u Slunju, samo zato jer ona nije "politički korektna", to je sve počeo sanader i završio je Plenković, svi surađivali s Srbima i radili na pomirenju Srba i Hrvata, jer nema pomirenja ak se ne ubije Hrvate još jednom, i posmrtno.

to je sve zapadna politika, zapad i istok su za nas ko čekić i nakovanj, što god da izabereš najebo si. to je svima jasno, osim ovim našim filozofima ovdje koji misle da će ih putin spasit od zapada, ja mislim da naš spas nije ni kod jednih ni kod drugih, već u finlandizaciji zemlje, fincima ide jako dobro a većinu ratova vodili sami, i gurali svoju politiku bez prevelikog mješanja drugih siledžija u istu.

kao i primjer Poljske, nama trebaju biti uzori narodi na asjeveru, i baltički narodi, to je krug naroda u koji se mi mroamo ugledat kako vodit politiku, a ne ova naša jugo gamad koja nas želi držat u titinom boljševičkom antifa mulju do groba, i poslje groba, iako ne vjeruju u Boga.
    Uglavnom se slažem, trebamo jačati odnose sa baltičkim državama, Poljskom, Češkom, Slovačkom,Ukrajinom, Bjelorusijom(kad se tamo promijeni vlast , kažu da najviše dobrovoljaca na ukrajinskoj strani dolazi baš od tamo, a i Bjelorusi rade sabotaže nad ruskom vojnom opremom), Rumunjskom, Bugarskom, Albanijom i Makedonijom. To su sve zemlje koje su još ajmo reći normalne, gdje ne postoji LGBT u školama, cancel kultura i slične devijacije kao na zapadu Europe. Moje mišljenje, što se tiče gayeva i lezbi je da oni imaju sva ustavom zajamčena prava kao i ostali , ali da svoju seksualnost drže unutar svojih 4 zida.

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    jedno je cijenit ruski narod koji se bori protiv zapadnih pedera, a drugo poštivat putina i njegovu agresiju na ukrajince. to su dva potpuno različita pojma, da su putin i njegovi ostali na liniji borbe protiv zapadnih pedera, i da nisu dirali Ukrajinu, ja im prvi ne bih a rekao.

ovako naravno da treba protjerat Ruse, kao i Srbe, nećemo podržavat agresore na nezavisne države, ni lokalne ni strane. onda možemo podržavat i partizane u borbi protiv nezavisne hrvatske, oni se ionako samo za to bore, da hrvatske ne bude.

jedina njihova misija je kao i ova putinova u ukrajini, dakle da ukrajine i hrvatske nema. a što će biti kad ukrajine i hrvatske ne bude nije bitno, bitno je samo da nas nema.

zato svaki razuman čovjek, navija za to da njih ne bude, a da nas bude i da im budemo vječni trn u nozi i očima. i da nikad mirno ne spavaju, jer mi postojimo i probadamo im stopala trnjem.

Hrvati jesu nikakvi i mlitavi, ali i dalje i ovakvi smo trn u nozi svakom tiraninu, i to ih boli. protjerivanje istočne nejači, ide punom parom naprijed, volumen 2 i 3 i 4 ak bude potrebno. nećemo biti istok, jer si to ne možemo priuštit, to si ne mogu priuštit ni finci koji su dobrim djelom na granici s tim istokom, a ne mi koji smo u srcu europe, dovoljno je pogledat mapu, i shvatit di su nas partizani uvalili 1945, ti kreteni su napravili toliko sranja od kojeg ćemo se oporavljat stoljećima, oni i osmanlije su dvije najtragičnije stranice u našoj povijesti, ne zbog mrtvih koliko zbog dugotrajnih tektonskih promjena smjera u kojem ide naš narod i država.

iako budimo realni, mi nismo nikad bili državotvorni narod, hrpa hrvata i danas je nebitno hoćemo li mi imat državu ili ne, kako objasnit da HDZ s plenkovićem i SDP s grbinom i onaj Možemo dobiva najvieš glasova nego s time, plus onaj IDS u istri itd, džabe svi ti branitelji po tim regijama kada na izborima pobjeđuje ološ koji tu šačicu brnaitelja smatra krimenom a ne vrijednosti ovog naroda.

i da opet dođe rat, razlika bi bila samo u tome što se za ovu bagru nitko normalan ne bi borio, tko bi išao u rat da pogine ili ostane invalid za jednog plenkovića ? ja moram priznat da bi se tri put zamislio prije nego bih uzeo pušku u ruke, s ovakvom nakaradnom vlasti u hrvatskoj. a hrvat sam, i nije mi problem žrtvovat se za narod i državu, problem mi je žrtvovat se za ovu bagru i izdajnike, koji će kasnije moju ploču srušit ko austrijanci onu u bleiburgu ili HOSovu u Jasenovcu ili Jurinu u Slunju, samo zato jer ona nije "politički korektna", to je sve počeo sanader i završio je Plenković, svi surađivali s Srbima i radili na pomirenju Srba i Hrvata, jer nema pomirenja ak se ne ubije Hrvate još jednom, i posmrtno.

to je sve zapadna politika, zapad i istok su za nas ko čekić i nakovanj, što god da izabereš najebo si. to je svima jasno, osim ovim našim filozofima ovdje koji misle da će ih putin spasit od zapada, ja mislim da naš spas nije ni kod jednih ni kod drugih, već u finlandizaciji zemlje, fincima ide jako dobro a većinu ratova vodili sami, i gurali svoju politiku bez prevelikog mješanja drugih siledžija u istu.

kao i primjer Poljske, nama trebaju biti uzori narodi na asjeveru, i baltički narodi, to je krug naroda u koji se mi mroamo ugledat kako vodit politiku, a ne ova naša jugo gamad koja nas želi držat u titinom boljševičkom antifa mulju do groba, i poslje groba, iako ne vjeruju u Boga.
    Uglavnom se slažem, trebamo jačati odnose sa baltičkim državama, Poljskom, Češkom, Slovačkom,Ukrajinom, Bjelorusijom(kad se tamo promijeni vlast , kažu da najviše dobrovoljaca na ukrajinskoj strani dolazi baš od tamo, a i Bjelorusi rade sabotaže nad ruskom vojnom opremom), Rumunjskom, Bugarskom, Albanijom i Makedonijom. To su sve zemlje koje su još ajmo reći normalne, gdje ne postoji LGBT u školama, cancel kultura i slične devijacije kao na zapadu Europe. Moje mišljenje, što se tiče gayeva i lezbi je da oni imaju sva ustavom zajamčena prava kao i ostali , ali da svoju seksualnost drže unutar svojih 4 zida.

Datum registracije
    Apr 2022
    Ovi Rusi se opet napalili na nas. opet priča o 200 Hrvata koji se bore u AZOVu u Mariuopolju i da se u Mariuopolju navodno vijori hrvatska zastava.

Nešto su se baš napenalili na nas. I drugi su im protjerali diplomate pa nisu toliko šizili, mi smo čak među zadnjima. Mada je to po meni bezvezan potez koji ni čemu ne pridonosi. Što, veleposlanik ostaje a osoblje se protjeruje.

Al ovo s Hrvatima u AZOVU i to nji 200 to stalno ponavljaju, to je baš čudno. Ne znam odkud im taj broj , Šeler je rekao da nema šanse da ima Hrvata toliki broj u Azovu da ih nije bilo više od 10-15 i to nekad. Pa i on je bio u Azovu i nije više. Tko zna ima li i ijedan hrvat trenutno u Azovu i to u mariuopolju. Mislim ne znam i ja nagađam ali Rusi su se baš uhvatili toga. Ni prema jednoj državi ne vrše takav pritisak kao na Hrvatku. Pa ni na Slovačku koja im praktički pred nosom naoružava Ukrajinu.

Ono što se dalo pročitati ovih dana po medijima je da većinu ruske vojske čini sirotinja sa rubnih dijelova RF. To sam odmah nekako pretpostavio. Sibirska sirotinja, sirotinja iz Dagestana, neki Bujrati za koje dosad nisma ni čuo. Sirotinja koja nema puno izbora, odnosno ne protivi se mobilizaciji. Ali pitanje je koliko su učinkoviti.

Rusi objavili da se predalo preko 1000 ukrajinskih marinaca u Mariuopolju. To je sasvim moguće pogotovo ako su ostali bez streljiva, mada je i ona predaja čudno izgledala. Neki se vjerojatno i jesu predali ali za ovu predaju nema snimke. Nešto sumnjma da se odmah ne bi pohvalili snimkom.

To bi mogli biti ovi iz 36-te brigade marinaca. Ne znam, ne spominju se još dvije preostale brigade marinaca koje su uz AZOV branile Mariuopolj.

Mislim Rusi lažu čim zinu a pogotovo lažu oko Mariuopolja. Tu baš provode ono specijalni rat. Ne bi me čudilo da je ono pismo "stranog dragovoljca" di piše materi da nemaju izbora nego predat pisao sam Putin lično ili Kadirov ako je on uopće pismen.
    Burjatija je jedna od 22 ruske republike, i Burjati spadaju u mongolske narode, po religiji su budisti. Ruska federacija se sastoji od mongolskih republika( Kalmikija, Burjatija), mongolsko-turkijskih( Tatarstan), kavkaskih( Čečenija, Ingušetija, Kabardino-Balkarija, Adigeja,Dagestan, Čerkezija i Alanija-Sjeverna Osetija, jedina od nabrojanih koja je kršćanska i spadaju Alani tj Osetinci u iranske narode) , turkijskih( Jakutija, Baškiristan, Tuva, Altaj,Čuvašija i druge, neke su islamske, neke kršćanske, neke imaju neku svoju religiju) i finskih( Mari El, Mordvinija, Karelija, Udmurtija, Komi- to su za razliku od mongolskih i turkijskih naroda koji imaju dalekoistočni izgled bjelački narodi, vjerom kršćani ili šamanisti)
    https://hr.wikipedia.org/wiki/Ruske_republike

Datum registracije
    Apr 2022

Ja sam se rodio početkom 80-ih, znači kada sam krenuo u školu krajem 80-ih , počeo sam i ja i do sada slušam rock glazbu iz bivše države. Slušam Atomsko Sklonište, Azra, Divlje Jagode, Bijelo Dugme, Crvena Jabuka, Riblja Čorba, Bajaga, Prljavo Kazalište, Valentino, Denis i Denis, Zabranjeno Pušenje, Osmi Putnik..U ono vrime bilo je nezamislivo da netko sluša cajke, ili da se u centru grada otvori noćni klub di će se puštati turbo-folk, kojeg je još u ono vrijeme Rambo Amadeus opisao kao sagorijevanje naroda najnižim strastima. Recimo, Bora Đorđević je četnik sa dna kace ali njegova prva 4 albuma su remek-djela, od Kost u Grlu do Buvlja Pijaca ili Mrtva Priroda.

By divizija:

sretno bosanskim Srbima u otporu židomasonskoj žgadiji i njihovim kvazimuslimanskim janjičarima
    Zemljo otvori se...

Izgleda da su Ukrajinci potopili raketnu krstaricu Moskva. To je najveći brod ruske crnomorske flote, navodno 500 mornara je bilo na njemu.

Amerikanci preko Ukrajine ratuju sa Rusima; https://kamenjar.com/biden-i-zelensk...lijuna-dolara/

Ovo smrdi na treći svjetski rat i ovo je tek početak...
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    gdje ne postoji LGBT u školama, cancel kultura i slične devijacije kao na zapadu Europe. Moje mišljenje, što se tiče gayeva i lezbi je da oni imaju sva ustavom zajamčena prava kao i ostali , ali da svoju seksualnost drže unutar svojih 4 zida.
    Evo ja sam imao dodira sa njemačkim školstvom i garantiram ti da tamo nema nikakvih LGBT gluposti (u Njemačkoj je školstvo decentralizirano, u nadležnosti pokrajina, štoviše, rekao bih da je hrvatski obrazovni sustav u nekim segmentima liberalniji) Te stvari uglavnom postoje u Americi, doduše SAD ima svojih sociokulturnih ekstrema koji ne postoje ni u jednoj drugoj visokoindustrijaliziranoj zapadnoj zemlji a općenito im je osnovno i srednje školstvo za qrac.

Putin mađioničar, od 2. najveće vojne sile na svijetu napravio 2. najveću vojnu silu u Ukrajini.

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Amerikanci preko Ukrajine ratuju sa Rusima; https://kamenjar.com/biden-i-zelensk...lijuna-dolara/

Ako i bude 3. svjetski, Rusi će u tom ratu gadno izgubiti. Pokazali su da im je vojska teški raspad. Mislim da ih se više ni Gruzijci ne boje.

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Izgleda da su Ukrajinci potopili raketnu krstaricu Moskva. To je najveći brod ruske crnomorske flote, navodno 500 mornara je bilo na njemu.

Vidio sam i ja tu vijest, ali nije potopljena nego je dosta oštećena u napadu raketama, ta krstarica je najpoznatiji ruski ratni brod na Crnom Moru i bio je simbol ruske vojne moći na moru.
    Evo i jedna bizarna crtica- U Rusiji su zabranjeni standardni fontovi Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma i Helvetica, prenosi istočnoeuropska novinska agencija Nexta.

Navodno je američka tvrtke Monotype ruskim korisnicima blokirala pristup svojoj biblioteci fontova. To znači da će nakladnčke izdavači, programeri web stranica, sotvera te marketinške agencije morati tražiti fontove negdje drugdje.

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Epetium Vidi poruku
    By divizija:

Zemljo otvori se...
    Znači za njega su jedini pravi muslimani Čečeni i Dagestanci, iz te republike dolazi veliki broj poginulih vojnika u Ukrajini.

Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    Znači za njega su jedini pravi muslimani Čečeni i Dagestanci, iz te republike dolazi veliki broj poginulih vojnika u Ukrajini.
    Već je praktički na jedan korak od utapanja u srpstvo...Neki su toliko nekritički opijeni putinističkim antiglobalizmom da su postali nesposobni sagledati širu sliku.

https://www.vecernji.hr/vijesti/ratn...-odmor-1578586

Zanimljiva ilustracija članka. Evo kako se pozdravljaju dragovoljci u Ukrajinskoj vojsci
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-04-2022 at 10:29

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku

Nije nego je Rusija napala Ukrajinu. To jeftino obrtanja teza netje protji

I svu krivnju snosi agresor RF.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke