+ Odgovori na temu
Stranica 78 od 255 PrviPrvi ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,541/5095

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

https://www.youtube.com/watch?v=wOzgpghPtQc

Rusi maltretiraju ukrajinske zarobljenike.

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Ovaj mlatimudan bi jos, na kraju ce od Rusije ostati Moskovski pasaluk, ako ovako nastave

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2350836.aspx
    I tako je INDEX ovdje postao izvor kvalitetnih informacija, a Babić dika od novinara.

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    https://www.youtube.com/watch?v=Uii5O5Hpkeg

Naša "braća" daju potporu generalu. Hrvatski korisni idioti našli su si "crkvu gdje će se moliti".
    Di si to našo.?
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

I tako je INDEX ovdje postao izvor kvalitetnih informacija, a Babić dika od novinara.
    A ti kvalitetan izvor informacija i neutralan komentator.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Di si to našo.?
    Vjerojatno na FSB brifingu.

Index stvarno ne treba stavljat ovdje. Postojala je i zabrana. Index je smeće uvijek. Nismo mi " šete bandjere" ko neki kojima su mudžahedini jučer najveće smeće a danas najveće uzdanice
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-03-2022 at 13:09

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku

Mislio sam ako je preuzeo sa hercegčetničke. Tamo svi slave đenerala Mladića i veličaju krvnika. Veličaju pokolj u Srebrenici. Pa ne znaš ko je Hrvat a ko četnik po upisima. Sve isto.l. Hrvati im se uvlače u guzicu na " hrvatskom forumu" dok ovi četnikuju.

Što onda očekivati od Ukrajinaca. Njih Mladič nije klao i ubijao. Ove je pa ga opet slave. To je bolest.

Zbog Eline i bokala vina

Di si to našo.?
    youtube.com

Zapravo sam tražio jednu snimku koju sam davno ranije vidio, gdje AZOV sa transparentom daje potporu za "srpsko Kosovo" (prije 2014. i konflikta sa Rusima). Kad ono, naletim na još bolju sprdačinu... Slava! Slava! Slava!

A ti kvalitetan izvor informacija i neutralan komentator.

Ma tko sam ja da se uspoređujem sa tim veličinama?! No, korektno je što ih branite od mojih objeda. Sada ste na istoj strani.

E da.. Ako me plate u Rubljima - kupujem naftu i plin!

youtube.com

Zapravo sam tražio jednu snimku koju sam davno ranije vidio, gdje AZOV sa transparentom daje potporu za "srpsko Kosovo" (prije 2014. i konflikta sa Rusima). Kad ono, naletim na još bolju sprdačinu... Slava! Slava! Slava!
    Velim nije to nista s usporedbom da masa Hrvata veliča Mladića.

Kad Ukrajinci budu slavili svoje krvnike onda bi to bilo za čudit se.

Što znaju Ukrajinci tko je Mladić.

Zbog Eline i bokala vina

Velim nije to nista s usporedbom da masa Hrvata veliča Mladića.

Kad Ukrajinci budu slavili svoje krvnike onda bi to bilo za čudit se.

Što znaju Ukrajinci tko je Mladić.
    Toliko o našoj vjekovnoj ljubavi i bratstvu, zbog kojeg smo mi danas dužni trpjeti (za razliku od Mađara, jer Orban veli da to baš ne bi išlo). A da, što znaju Ukrajinci o Mladiću, a što znaju Hrvati o Banderi?!
    Naišao sam na podatak (na internetu - moram provjeriti), kako je lik osim Rusa i Židova, tamanio i katolike, Poljake i unijate. A eto, Hrvati ga danas slave i galame "Slava Ukrajini!". Ako nađem pouzdanije podatke, prosljeđujem na forum.

https://www.vecernji.hr/vijesti/27-g...snjaka-1574065
    Kao nagrada za vazalstvo na temi Ukrajine, naišao sam na ideje kako će nam zahvalni zapadnjaci to kompenzirati tako da pomognu BiH Hrvatima. I zaista, oklopnjaci se raspoređuju, slijedi promjena izbornog zakona, treći entitet, novi izborni zakon, možda i granice kao za vrijeme banovine Hrvatske, odšteta za "Hercegovačku banku".... ma samo nebo je granica. Nekad se isplati biti slugan i žrtvovati se za svjetska pitanja...

Ma tko sam ja da se uspoređujem sa tim veličinama?! No, korektno je što ih branite od mojih objeda. Sada ste na istoj strani.

E da.. Ako me plate u Rubljima - kupujem naftu i plin!
    Gorane, nije sramota biti ruski lobist, dobijaš lovu od Rusa i gledaš kak im se raspada država, napišeš par redaka podrške njihovim suludim agresijama po netu i kaj ti fali?

Gorane, nije sramota biti ruski lobist, dobijaš lovu od Rusa i gledaš kak im se raspada država, napišeš par redaka podrške njihovim suludim agresijama po netu i kaj ti fali?
    Pa i nije. Sramota je slijediti okultnu oligarhiju, kabalu, lgbt...., a na kraju još i braniti INDEX.

Toliko o našoj vjekovnoj ljubavi i bratstvu, zbog kojeg smo mi danas dužni trpjeti (za razliku od Mađara, jer Orban veli da to baš ne bi išlo). A da, što znaju Ukrajinci o Mladiću, a što znaju Hrvati o Banderi?!
    Naišao sam na podatak (na internetu - moram provjeriti), kako je lik osim Rusa i Židova, tamanio i katolike, Poljake i unijate. A eto, Hrvati ga danas slave i galame "Slava Ukrajini!". Ako nađem pouzdanije podatke, prosljeđujem na forum.
    Nitko Banderu ne slavi. Ne znam ni tko je on. 99% Hrvata ne zna to je on kao sto ni 99% Ukrajinaca ne zna tko je Ratko Mladić.

Hrvati pate kao i cijeli svijet jer je psiho kepec pokrenuo agresivni rat na Ukrajinu a i cijelom svijetu usput prijeti.

Civilizacijska i ljudska potreba je biti na strani napadnutoga. Na strani agresora ovog puta kremaljskog režima mogu biti samo neljudi.

Pa nećeš valjda bit na strani poludjelog agresora koji ravna Ukrajinske gradove i želi raskomadat Ukrajinu ko što su Srbi htjeli nas. Zato Srbi i doživljavaju svaki rusku uspjeh kao svoj i kompenzaciju za vlastite poraze i usput se nadaju da će se oni dovući za repovima ruskih konja i ravnati hrvatske i albanske, opet muslimanske a mozda i crnogorske gradove.

Svaki Hrvat koji tu navija za ruskog agresora pomahnitali je mazohist i srpska korisna budaletina.

Zato naravno. SLAVA UKRAJINI-HEROJIMA SLAVA.
    Baš zato što oni prolaze ono sto smo prolazili 90- tih. Na isti način, istim komadanjem vlastitog teritorija, istim rušenjem gradova i sela, istim lažima i metodama agresora. Sve, sve je isto.

Ukrajina brani svoju neovisnost i opstanak baš kao sto smo mi branili svoju. Sasvim je normalno da se s njima solidariziramo a ne sa srpskim pandanima. Sve drugo bi bilo nenormalno.

Onaj tko se solidarizira i podržava Ruse i mudzahedine u ruskoj službi taj u najmanju ruku nije normalan, ustvari takav stupanj mazohizna i retardiranisti jos nema adekvatan izraz.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-03-2022 at 16:46

Zbog Eline i bokala vina

Pa i nije. Sramota je slijediti okultnu oligarhiju, kabalu, lgbt...., a na kraju još i braniti INDEX.
    Sramota je ubijanje Ukrajinaca pravdati borbom protiv sodomije i dekadencije zapada. Ali zlo je uvijek i svuda takvo, sramotno se krije i maskira pod raznoraznim lažima. Ubojstvo i laž su kompanjoni.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    idi kmeči za rusima u rusiju, malo je reć da iritiraš tom patetikom ovdje.

Nitko Banderu ne slavi. Ne znam ni tko je on.
    Stepan Bandera je bio jedan od vođa Ukrajinske ustaničke armije (UPA) za vrijeme Drugog svjetskog rata. Prije rata je bio član Organizacije ukrajinskih nacionalista (OUN) koja je osnovana 1929. u dijelovima Ukrajine koji su tada bili pod poljskom vlašću, kao reakcija na brutalnu poljsku represiju, koja je čak išla do te mjere da su rušili ukrajinske grkokatoličke crkve, te je postojao konclogor Bereza Kartuska, u kojem su bili zatvarani ukrajinski disidenti.

Često se Banderu optužuje za suradnju s Nijemcima, ali ona je samo kratko trajala, tijekom početka napada na SSSR, UPA se kasnije podjednako borila i protiv Nijemaca, poljskih gerilaca (Armija Krajowa) i protiv Crvene Armije.

Bandera je nakon rata pobjegao u Munchen, gdje ga je 1959. ubio agent KGB-a.

Rusi i Poljaci ga smatraju zločincem, no te su optužbe pretjerane.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Organi...h_nacionalista

Još jedna frapantna slučnost odnosno istovjetnost našeg rata i rata u Ukrajini. U Srbiji su isto tvrdili da palimo gume u Dubrovniku a jos vise je eskaliralo u BiH. Tamo su Muslimani po srpskoj priči u Sarajevu ubijali sami sebe, rušili gradove. Isti narativ je sad u Rusiji. Ukrajinci ustvari ruše svoje gradove a mada Rusa nema pojma da se događa neku rat. Isto kao što 50% Srba nije par godina nakon rata čulo za Srebrenicu.

Jedina je razlika da se u Srbiji ipak smjelo. Prosvjedovati a u Rusiji ne smiješ ni to. 15 000 ljudi do neki dan je zatvoreno radi prosvjeda. Hapsili su ljude koji su na komadu papira napisali npr " Protiv rata". Pa ih hapse. Onda oni iziđu s praznim papirom pa ih svejedno uhapse.

Zbog Eline i bokala vina

Treba biti oprezan i razlučiti informacije od dezinformacija, tako su naši neprijatelji govorili da je Tuđman spreman prepustiti Dubrovnik u toku rata. Ovo je vjerojatno dezinformacija neprijatelja koja pokazuje da su Rusi u raspadu i da će izgubiti rat pa pokušavaju spasiti što se spasiti može. Koliko vidim, Ukrajinci su ih već počeli napadati kod Kijeva i Harkiva i uzimati im mjesta, nakon mjesec dana rata. Nevjerojatno da su Rusi tako brzo polupali zube i da već polako prelaze u defanzivu. Izgleda da sankcije i logistika zapada rade premoć na ratištu.

Mislim da Zelenskij nije lud čovjek i da neće Rusima dati ni pedalj Ukrajine. Ukrajina će pobijediti i cjelovita polako krenuti prema EU i NATO-u.
    Dream on... Neće Ukrajina NIKADA u NATO!
    Nisu Rusi u ovo krenuli da bi se sad povukli.
    Ukrajina je rusko dvorište i NATO tamo može jedino ako se aktivno uključi u borbu a za to očito nemaju muda.
    Prije će pasti atomska bomba nego da Ukrajina završi u NATO-u.

I ne, ne dozvoljavam da netko igra na kartu DR i emotivno me ucjenjuje!
    Svi ratovi imaju jedno zajedničko; krvavi su, ali tu prestaje svaka sličnost.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Tko te ucjenjuje. To sto ti iz svog razloga igniriraš istovjetnost rata u Hrvatskoj i Ukrajini to je tvoja stvar a nisi ni dala u čemu je razlika zato jer i ne možeš.

Ja sam podastro u čemu je isto i nitko nije rekao, nije tako, ovako je. Tako da neko inaćenje bez argumentacije ne vrijedi ništa.

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove