+ Odgovori na temu
Stranica 51 od 258 PrviPrvi ... 41 49 50 51 52 53 61 101 151 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,001/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Paralele su očite.
    Kada se pričamo o DR i Vukovaru senzibiliziraju Hrvati kako bi bili za "ukrajinsku" stvar (zapravo SAD, EU, Soroš, LGBT agendu) onda je "sve OK"? I nitko ne govori o "jelu i piću", nego o političkim stavovima.
    Hrvati su od ludorije na "EU Majdanu" imali samo štete (gospodarske štete, poskupljenja). A slijedi i gore.
    Mađari, ne pozivaju NATO pojačanja, ne doniraju oružje (iako su prvi susjed). Neutralni su i pametno šute. Znaju kakva je pozadina cijele te priče i da im zapravo ne prijeti opasnost. Sa druge strane, RH iz svojih ionako praznih skladišta sada mora odvojiti oružje za doniranje, što nije neutralan potez, nego se može tumačiti kao ratni čin. Kada se već vuku paralele sa DR, koje je to oružje onda nama zapad donirao ili čak prodao?

Inače, onaj snimak sa zastavom, je stari iz vremena prvog sukoba (2014?). Zaboravio sam detalje (u smislu da bi točno citirao), ali tada je te korisne idiote na put sa simpatijama i potporom ispratila V. Pusić. A likovi se nisu zapitali što inače V. Pusić misli o njima i toj zastavi.

Agresija? Rusija Ukrajini nje branila ulazak u EU, s tim da bi Ukrajina izgubila trgovinske povlastice (pristup ruskom tržištu, cijene plina i tsl.). Zbog toga su Ukrajinci odustali od ulaska u EU i dobili izvana iniciranu "revoluciju" (EU Majdan). Problem je što su poželjeli NATO i sve što s tim ide (Američku flotu na Krimu, rakete srednjeg dometa...). Kada je zbog slične stvari (Kuba) američki predsjednik doveo svijet na rub uništenja - onda je bio svjetski državnik, ne "pomahnitali idiot"?
    U tim vremenima nisam živio pa ne mogu govorit ali i američki predsjednici su idioti , tko to spori. Ne znam zašto vi neki ovdje raspravljate sa stavovima koje mi ovdje ne zastupamo. Ali ovdje sad ruski predsjednik ponaša kao luđak i mi sad pričamo o tome.

Internet je pun obmana pa i ovdje se htjela poturiti obmana da su nam Rusi prodali oružje. A nisu. Prodali su nam baš Ukrajinci i ako nista samo zato im trebamo biti zahvalni i bit na njihovoj strani. I to neće promjeniti izjava nekog zapadnog LGBT političara. Briga me za to. Za to se lijepe budale.

Znači Ukrajinci su nam prodali mi24- ke, prodali su nam s 300, prodali su nam tenkove, letjeli za Srednju Bosnu, njihovi piloti. Ne Rusi. Rusi nam ništa nisu prodali. Rusi su i tad bili prosrpski, sreća je naša da su tad bili u rasulu, pa nisu mogli što bi mogli sad. Putin je nekoliko puta optužio zapad za raspad Jugoslavije nazivajući to povijesnom greškom. Opirali su se i tada sankcijama protiv Srbije, 1999 zauzeli pristinski aerodrom, ratovali na strani Srba pogotovo u BiH, njihov UN bataljon u Hrvatskoj se ponašao sramno i bio ko rezervna srpska paravojska
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-02-2022 at 12:53
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Večernji je u četničkim rukama tak da prvo treba provjeriti sve napisano, smrdi na prorusku propagandu. Nakon provjere možemo pričati o ispravnim stavovima, je li ispravno poduprijeti protupravan napad na nečiju državu ili osuditi takvo zločinačko ponašanje.
    Dovoljno sam jasan i nema potrebe za tim Vašim podmetanjima. Nudite mi dvije loše alternative, a "zaboravljate" spomenuti treću - biti neutralan. Niti podržavam "protupravan napad", niti ga mislim osuđivati (je ima tu i pozadina i kronologija svačega - https://www.logicno.com/politika/dam...epartment.html).
    Apelirati za mir, poslati humanitarnu pomoć, pomoći izbjeglicama - DA. Sve više od toga - NE.
    Uostalom, to je i stav brazilskog predsjednika, a kako vidim i Orbanove Mađarske.

Goni ga u kuratz. Ovdje je u pitanju agresija i obrana od agresije. To što zapadni sodomiti pričaju ludosti je nebitno. Uktajinski narod je napadnut, protupravno, protumoralno, izvršen je zločin napada na njih i ispravno je podržati ih da se obrane. Svatko tko podržava rusku agresiju, dođite k meni da vam počnem dijeliti šamare i nemojte uzvraćati nego vičite bravo Grunfe, to je tvoje pravo jer smo mi svi pederi.
    Šef britanske obavještajne službe, s kojim na ovoj temi pušete u istu trubicu lijepo Vam je objasnio o čemu se radi. A Vi bi šamarali neke pedere?

Kažu gorane je da je najmrže Bogu " ostati neutralan" i da zlu drugo i ne treba nego " neutralnost".

"O da ste barem vrući ili hladni nego ste mlaki pa mi dođe da vas ispljunem".

Ovdje se radi o poremećenom luđaku koji je opljačkao vlastitu zemlju koja mu grca u bijedi dok mu Oligarsi troše pola proračuna Moskve u shopingu. I koji sad želi pokoriti Ukrajinu istim ali istim imbecilnim tezama o tome kako Ukrajinci ne postoje, kako su to sve Rusi , kako je Ukrajince izmislio Lenjin, iste one srpske debilane s kojom su oni kretali u rat prema nama ili još bolje kad negiraju Crnogorsku naciju.

Sve sve je isto, i retorika i isprike za rat i "Krajine u Ukrajini" sve sve, sve. Vidi se da su učili od Srba. Tko to ne vidi ili je ignorant ili potpuni kreten

Zbog Eline i bokala vina

Šef britanske obavještajne službe, s kojim na ovoj temi pušete u istu trubicu lijepo Vam je objasnio o čemu se radi. A Vi bi šamarali neke pedere?
    Ovdje se ne radi o unutarnjem uređenju Ukrajine, hoće li ona biti pederska, kršćanska ili ateistička. Ovdje se radi o vanjskoj agresiji na njen teritorijalni integritet, podržavati takav zločinački čin agresije je nemoralno, a još nemoralnije je za izliku te agresije uzimati pedere sa zapada i njihove izjave.

Budite kao Delije, oni su barem iskreni, vesele se kršenju i nestanku Ukrajine i to je to. Opako, pakosno, zlo, ali iskreno.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Putin samo spominje neke naciste, nacionaliste, još samo da spomene i ustašoide i za njega bi u rat išli i mesićevi glasači.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    U tim vremenima nisam živio pa ne mogu govorit ali i američki predsjednici su idioti , tko to spori. Ne znam zašto vi neki ovdje raspravljate sa stavovima koje mi ovdje ne zastupamo. Ali ovdje sad ruski predsjednik ponaša kao luđak i mi sad pričamo o tome.

Internet je pun obmana pa i ovdje se htjela poturiti obmana da su nam Rusi prodali oružje. A nisu. Prodali su nam baš Ukrajinci i ako nista samo zato im trebamo biti zahvalni i bit na njihovoj strani. I to neće promjeniti izjava nekog zapadnog LGBT političara. Briga me za to. Za to se lijepe budale.

Znači Ukrajinci su nam prodali mi24- ke, prodali su nam s 300, prodali su nam tenkove, letjeli za Srednju Bosnu, njihovi piloti. Ne Rusi. Rusi nam ništa nisu prodali. Rusi su i tad bili prosrpski, sreća je naša da su tad bili u rasulu, pa nisu mogli što bi mogli sad. Putin je nekoliko puta optužio zapad za raspad Jugoslavije nazivajući to povijesnom greškom. Opirali su se i tada sankcijama protiv Srbije, 1999 zauzeli pristinski aerodrom, ratovali na strani Srba pogotovo u BiH, njihov UN bataljon u Hrvatskoj se ponašao sramno i bio ko rezervna srpska paravojska

A čujte, ovdje se i drugima nameću stavovi koje ne zagovaraju. Također i nude neke alternative, ali ne sve.

https://www.vecernji.hr/vijesti/rusk...rakete-1162920

Već sam ovdje stavio ovu poveznicu, koju očito niste pročitali. Ukrajina se ne spominje, a dopustite da Zubak o tome više zna od Vas ili mene. Vjerujem da nam je nešto prodavala i Ukrajina, kao što vjerujem da su prodavali i Srbima. Poljaci i Slovaci su prodali Jugoslaviji zamjenske cijevi za topove (122 i 152 mm) koje su istrošili na Vukovaru. Stavite u pretraživač i ime "Sregej Pan".
    Ukrajinski piloti su letjeli za Armiju BiH, a ne Hrvate. Neki su tako i poginuli (oborili Srbi).
    Organizirano Rusi na ovim prostorima ratuju tek od 1992. u BiH i to protiv Armije BiH. Obzirom na okolnosti i protiv koga se ta ABiH okrenula, zapravo u tome i ne vidim neki problem. Nisu tamo Rusi doveli mudžahedine ili osudili Praljka u Hagu. Ruski UN se ponašao sramno, no prema Hrvatima manje loše od UN Kanađana, Danaca, Francuza ili Engleza - koje danas nazivamo svojim "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima").

1999.? Iako to (bombardiranje Jugoslavije 1999.) smatram nečim zapravo lošim za Hrvatsku, u to vrijeme Jugoslaviji potporu daje i Ukrajina. U Ukrajinu su se sklonili JAT-ovi avioni, kako bi izbjegli uništavanje i Ukrajina tada daje i političku potporu Jugoslaviji. Prije sukoba sa Rusima, ukrajinska grupacija AZOV (gdje se regrutiraju ovi naši nesretnici), daje potporu "srpskom Kosovu" i prosvjeduje sa transparentom "Kosovo je Srbija".

Sve to skupa ništa vrijedno jednog hrvatskog života, jedne kune hrvatskih poreznih obveznika i jednog metka iz hrvatskih skladišta.
    Posljednje uređivanje od goran2hr : 28-02-2022 at 13:29

Kažu gorane je da je najmrže Bogu " ostati neutralan" i da zlu drugo i ne treba nego " neutralnost".

"O da ste barem vrući ili hladni nego ste mlaki pa mi dođe da vas ispljunem".

Ovdje se radi o poremećenom luđaku koji je opljačkao vlastitu zemlju koja mu grca u bijedi dok mu Oligarsi troše pola proračuna Moskve u shopingu. I koji sad želi pokoriti Ukrajinu istim ali istim imbecilnim tezama o tome kako Ukrajinci ne postoje, kako su to sve Rusi , kako je Ukrajince izmislio Lenjin, iste one srpske debilane s kojom su oni kretali u rat prema nama ili još bolje kad negiraju Crnogorsku naciju.

Sve sve je isto, i retorika i isprike za rat i "Krajine u Ukrajini" sve sve, sve. Vidi se da su učili od Srba. Tko to ne vidi ili je ignorant ili potpuni kreten
    Ne bi u to upetljavao Boga i moguće je kako se to njemu ne bi svidjelo, ali svejedno bi bio za to - ostati neutralan. Između nas i Rusa (ako padne Ukrajina) i dalje je Mađarska, a ako se ne bi upetljavali u sve to - nitko nas ne bi ni dirao.

Ovdje se ne radi o unutarnjem uređenju Ukrajine, hoće li ona biti pederska, kršćanska ili ateistička. Ovdje se radi o vanjskoj agresiji na njen teritorijalni integritet, podržavati takav zločinački čin agresije je nemoralno, a još nemoralnije je za izliku te agresije uzimati pedere sa zapada i njihove izjave.

Budite kao Delije, oni su barem iskreni, vesele se kršenju i nestanku Ukrajine i to je to. Opako, pakosno, zlo, ali iskreno.
    Svakako kako će se poraz Ukrajine loše odraziti na tamošnji LGBT (i šire). Ja jedino što tvrdim kako to nije vrijedno hrvatskog angažmana, troška i žrtava. Ukoliko se ne slažete, pridružite se vojnicima (https://tribun.hr/svedska-vojska-spr...-najranjiviji/) i u napad na Rusiju....

Pa iskren sam. Ne veselim se nestajanju Ukrajine, jedino što me za to nije briga. Neka bude što bude - dok Hrvati nisu u to upetljani.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Putin samo spominje neke naciste, nacionaliste, još samo da spomene i ustašoide i za njega bi u rat išli i mesićevi glasači.
    No zasada nije spomenu "ustašoide", pa su zato protiv njega svi lijevo liberalni gay friendly eurofili (troleri i sendvičari na portalima, političari, aktivisti i MSM).
    Posljednje uređivanje od goran2hr : 28-02-2022 at 13:40

A čujte, ovdje se i drugima nameću stavovi koje ne zagovaraju. Također i nude neke alternative, ali ne sve.

https://www.vecernji.hr/vijesti/rusk...rakete-1162920

Već sam ovdje stavio ovu poveznicu, koju očito niste pročitali. Ukrajina se ne spominje, a dopustite da Zubak o tome više zna od Vas ili mene. Vjerujem da nam je nešto prodavala i Ukrajina, kao što vjerujem da su prodavali i Srbima. Poljaci i Slovaci su prodali Jugoslaviji zamjenske cijevi za topove (122 i 152 mm) koje su istrošili na Vukovaru. Stavite u pretraživač i ime "Sregej Pan".
    Ukrajinski piloti su letjeli za Armiju BiH, a ne Hrvate. Neki su tako i poginuli (oborili Srbi).
    Organizirano Rusi na ovim prostorima ratuju tek od 1992. u BiH i to protiv Armije BiH. Obzirom na okolnosti i protiv koga se ta ABiH okrenula, zapravo u tome i ne vidim neki problem. Nisu tamo Rusi doveli mudžahedine ili osudili Praljka u Hagu. Ruski UN se ponašao sramno, no prema Hrvatima manje loše od UN Kanađana, Danaca, Francuza ili Engleza - koje danas nazivamo svojim "prijateljima" ("partnerima", "saveznicima").

1999.? Iako to (bombardiranje Jugoslavije 1999.) smatram nečim zapravo lošim za Hrvatsku, u to vrijeme Jugoslaviji potporu daje i Ukrajina. U Ukrajinu su se sklonili JAT-ovi avioni, kako bi izbjegli uništavanje i Ukrajina tada daje i političku potporu Jugoslaviji. Prije sukoba sa Rusima, ukrajinska grupacija AZOV (gdje se regrutiraju ovi naši nesretnici), daje potporu "srpskom Kosovu" i prosvjeduje sa transparentom "Kosovo je Srbija".

Sve to skupa ništa vrijedno jednog hrvatskog života, jedne kune hrvatskih poreznih obveznika i jednog metka iz hrvatskih skladišta.
    Ukrajinski piloti su letjeli i za Srednju Bosnu, i za Bihać.

To što je rekao onaj Putin nakićeni klaun paun Azimov o s300 o ruskom oružju ne znači da je oruzje prodala Rusija.

Radi se o oružju bivšeg SSSRa koje je ostalo u državama bivseg SSSRa. To nije rusko oružje.

Zbog Eline i bokala vina

Ukrajinski piloti su letjeli i za Srednju Bosnu, i za Bihać.

To što je rekao onaj Putin nakićeni klaun paun Azimov o s300 o ruskom oružju ne znači da je oruzje prodala Rusija.

Radi se o oružju bivšeg SSSRa koje je ostalo u državama bivseg SSSRa. To nije rusko oružje.
    Ukrajinski piloti su letjeli za ABiH. Dopuštam da nije bilo samo tako, ali molio bi Vas poveznicu. Koliko mi je poznato RH je imala dovoljno svojih pilota za Mi-8 (prešli iz JNA).

Ispada kako se i Zubak slaže sa Azimovom. Inače, Azimov je u Moskvi osnovao društvo Hrvatsko-ruskog prijateljstva - pa bi mogli jednom tamo svratiti. Prijateljstvo je dobra stvar.

U to vrijeme SSSR-a više nema. Dakle - rusko.

Kakva je to logika. Ako nema SSSR a oružje je rusko.

Pa jel oružje ako nema Jugoslavije srpsko.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-02-2022 at 14:55

Zbog Eline i bokala vina

Kakva je to logika. Ako nema SSSR a oružje je rusko.

Pa jel oružje ako nema Jugoslavije srpsko.
    Što se tiče DR, moje je mišljenje kako je JNA oružje bilo vlasništvo onih koji su ga platili (najvećim dijelom Hrvatska i Slovenija). No SDP (KPH) i HDZ su misli suprotno. Pa je tako SDP predao Jugoslaviji (Srbiji) oružje TO, a HDZ skoro sve ostalo. HDZ i SDP su stranke kojima danas Hrvati daju najviše glasova, a podržavaju ukrajinsku stvar. Dosta zapetljano.

Joj daj nemoj se blamirati s takvim izjavama.

Čuj ako nema SSSR-a, oružje je rusko.

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    to je ista logika, ako nema jugoslavije, JNA je srpska, pa ovi debili ruski ne da su mi pali u očima, pa oni su kopirali Miloševića točnije Putin je kopirao Miloševića i istu stvar radi Ukrajincima, koju je Slobo radio nama.

isti je scenarij, razlika je samo u tome što je Rusija nuklarna sila, a nakon ovoga više neće biti nikakva sila osim nuklarna sila. ekonomiju će im zapad uništit, to neka nitko nema dilemu, zapad je ekonomski div za patuljka i njegove budale.

a da ne govorim da će ih vojno, nakon što ovaj padne, a past će s vlasti, kada Rusi osjete mjere na svojoj koži, ako dođe itko normalan u Kremlj taj će polako ali sigurno provodit demitlitarizaciju zemlje, ne na način Njemačke nakonj 2ww, ali će sigurno biti vojska svedena isključivo na obranu, a ne na ofanzivu ko u mandatu ovog luđaka.

sve u svemu, i ta čuvena ofanzivna vojska do sada se samo iskazala rokanjem po civilnim metama, ovi naši već pričaju da treba poslat delegacije za ratne zločine i zapad. super, sad će i Ukrajincima nametnut krivnju za rat, jer će netko s njihove strane iz osvete nekoj civilnoj meti, pa će onda ovi palamudit ko u našem slučaju kako usprkos agresiji Putina, i Ukrajinca mora odgovarat za "svoje zločine".

koja je ovo režija i sprdačina, nevjerojatno nešto.

po meni ako ih nije bilo briga za žrtve Hitlera i Nijemaca, zapad je stvarno degeneričan po tom pitanju, dakle ne znam jedno 5 miliona Nijemaca je ubijeno, 15 miliona raseljeno i ?? jel netko plakao za njima i osuđivao zločine i progone njih, nakon 2ww ?

naravno da nije, zašto se onda radi izuzetke po pitanju drugih, posebno manjih naroda kao nas i ukrajinaca ?

po meni sva odgovornost za žrtve rata, uvijek i isključivo mora biti na agresora. dakle nema šta Ukrajina biti odgovorna za zločine kojih će biti i s nihove strane, zato jer je Rusija i Putin sve ovo zakuhala, i sada neka jedu govna jer nisu valjda mislili poput Srba, da će biti ubijani samo Ukrajinci u ratu ?

već vidim da se radi kampanja u tom smjeru, a da ne govorim da se radi kampanja u rokačini civila od strane rusa, ovo će se pretvorit u masovna bombardiranja, ići će tu i bombarderi, a Putin ima čime udarit iz zraka. za sad samo deru onim zapaljivim bombama, ali ovo je početak i najava tog masovnog bombardiranja jer imaju zračnu superiornost, po meni EU I NATO, podhitno moraju poslat protuzračnu obranu Ukrajincima, jer će ih ovi poravnat s zemljom u slučaju da u tom pogledu ne dobiju adekvatnu opremu za taj vid rata.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    pa cijela ta priča o nacistima u ukrajini, je ista ko kod srba ono fašisti ustaše u hrvatskoj, pa moramo da ih pobijemo jer će oni pobiti nas.

sve je to isto, kopirao bolesnik Srbe, samo s tom razlikom da zapad nikad nije mario za Srbe, a nakon ovoga oni Rusi proči će puno gore od Srba, nema veze što će biti tamo na kraju, biti će to da će Rusi ekonomski biti potučeni do nogu, taj Putin zapravo je napravio sve što je zapad od njega i očekivao da će napravit, a ove priče o crnom moru, iskrneo se nadam da će na kraju svega ostat i bez krima, ne bih pristao ni na kakve dogovore, a Rusi ako ne žele prihvatit Ukrajinu i Ukrajinsku vlast, neka sele u majčici, hvala bogu dovoljno je velika i ima ih di udomit.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    znači ako i neko đubre govori nešto pametno, ne treba se slagat s njime samo zato jer je u globalu đubre ?

Putin je ovom invazijom na Ukrajinu, ostvario sve zapadne snove, pa i tog kojeg si postao.

Putin se ponjeo po pitanju Ukrajine, ko da igra za zapad a ne Rusiju.

da su ovi na zapadu htjeli kreirat takav scenarij, i pretvorit ukrajinu u žrtveno janje koje će za njih odradit posao kontra Rusije, ne bi mogli poželjet boljeg lika od Putina.

ja sam ima bezbroj primjera ovdje na forumu javno hvalio Putina kao opoozicju zapadu, ali to hvaljenje je prestalo 2014 aneksijom krima, donekle sam još i tu puštao prostor za razumjevanje povijesti krima itd.

onda je budala napravio dvije republike na istoku Ukrajine, tu sam već vidio da nije normalan, a s ovom invazijom, pokazoa se ne samo štetan za ukrajince već i boga mi dobrano za Ruse.

Rusi će se idućih sto godina prat od ove agresije, kako god ona završila, a da ne govorim da nikad neće biti sila ni vojna a kamoli ekonomska nakon ovog, zapad joj to više neće dopusitt, bez obzira na energente i sve ostalo, pa neka mi idolopoklonici putina objasne jesu ti potezi bili potezi "ruskog nacionalista" ili jednog pijuna u igri, koji je majstorski odigrao za neprijateljsku stranu Rusije. a Rusi neka i dalje naivno vjeruju kako se on bori za njih, a svaki potez mu je bio u korist zapada na štetu Rusije.

ovaj rat je poklon zapadu samo takav, to su čekali i to su tražili, di će Ruse uvuć u nešto takvo, i onda ih prikazat svinjama, i boga mi zbog Putina u tome su i uspjeli.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 28-02-2022 at 15:58

Paralele su očite.
    Kada se pričamo o DR i Vukovaru senzibiliziraju Hrvati kako bi bili za "ukrajinsku" stvar (zapravo SAD, EU, Soroš, LGBT agendu) onda je "sve OK"? I nitko ne govori o "jelu i piću", nego o političkim stavovima.
    Hrvati su od ludorije na "EU Majdanu" imali samo štete (gospodarske štete, poskupljenja). A slijedi i gore.
    Mađari, ne pozivaju NATO pojačanja, ne doniraju oružje (iako su prvi susjed). Neutralni su i pametno šute. Znaju kakva je pozadina cijele te priče i da im zapravo ne prijeti opasnost. Sa druge strane, RH iz svojih ionako praznih skladišta sada mora odvojiti oružje za doniranje, što nije neutralan potez, nego se može tumačiti kao ratni čin. Kada se već vuku paralele sa DR, koje je to oružje onda nama zapad donirao ili čak prodao?

Inače, onaj snimak sa zastavom, je stari iz vremena prvog sukoba (2014?). Zaboravio sam detalje (u smislu da bi točno citirao), ali tada je te korisne idiote na put sa simpatijama i potporom ispratila V. Pusić. A likovi se nisu zapitali što inače V. Pusić misli o njima i toj zastavi.

Agresija? Rusija Ukrajini nje branila ulazak u EU, s tim da bi Ukrajina izgubila trgovinske povlastice (pristup ruskom tržištu, cijene plina i tsl.). Zbog toga su Ukrajinci odustali od ulaska u EU i dobili izvana iniciranu "revoluciju" (EU Majdan). Problem je što su poželjeli NATO i sve što s tim ide (Američku flotu na Krimu, rakete srednjeg dometa...). Kada je zbog slične stvari (Kuba) američki predsjednik doveo svijet na rub uništenja - onda je bio svjetski državnik, ne "pomahnitali idiot"?
    Potpuno si u pravu! No, ti i ja i nama slični smo u manjini.

Sad tek shvaćam koliko je Tuđman bio sposoban državnik kada je sa ovako politički zaglupljenim i tupim narodom uspio stvoriti državu.
    Nije ni čudo šta smo izgubili državu '45. i '91 izašli iz Jugoslavije bez igdje ičega i još napadnuti.
    Potkapacitirani političari, jaka peta kolona i zaglupljen narod.

Da, mogli bi se ugledati u Mađarsku ali ništa od toga.
    Mi ćemo kao i uvijek srljati kao bezglave kokoši.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove