+ Odgovori na temu
Stranica 49 od 259 PrviPrvi ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 961/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    I taj mit da je ruski PZO najjaci na svijetu je jos jedan ruski blef, pa vidjeli smo zadnjih godina kako on djeluje u praksi u Siriji i Libiji, pogotovo Pancir, onaj isti koji je kupio Vucic. Turski Bajraktari ih unistavali ko glinene golubove na zemlji, zadnji primjer bio u ratu na Gorskom Karabahu ,kad su azeri pobijedili iskljucivo turskim dronovima,armencima nisu pomogli ruski pzo koji su imali.
    Pored Rafala ,moramo kupiti dronove,eno i Poljska uzela 24 komada ,jedan kosta do 5 milijuna $.

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    I taj mit da je ruski PZO najjaci na svijetu je jos jedan ruski blef, pa vidjeli smo zadnjih godina kako on djeluje u praksi u Siriji i Libiji, pogotovo Pancir, onaj isti koji je kupio Vucic. Turski Bajraktari ih unistavali ko glinene golubove na zemlji, zadnji primjer bio u ratu na Gorskom Karabahu ,kad su azeri pobijedili iskljucivo turskim dronovima,armencima nisu pomogli ruski pzo koji su imali.
    Pored Rafala ,moramo kupiti dronove,eno i Poljska uzela 24 komada ,jedan kosta do 5 milijuna $.
    Rusi imaju jaču propagandu od tehnike. Mislim, kad elitne postrojbe onih čečenskih Čejena imaju brdm-2 vozilo, pa to je za šok i nevjericu. Jače oklopno vozilo ima prosječni Hrvat koji vozi SUV.

Tako je ,i cekao da zavrsi olimpijada kod svoga jarana xi pinga pa da krene da zavrsi posao za 3 dana, al nije to krajina, nego Ukrajina ogromna zemlja i ocito je mislio na psiholoski momenat, sok i nevjericu i da ce se provozati do Kijeva ,a ovi se razbjezati kao afganistanci pred talibanima.
    Mislili su raspoloviti Ukrajinu po Dnjepru, zasad im ne uspijeva. Dok se drže Kijev i Harkiv, Rusi neće ništa napraviti.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Tako je ,i cekao da zavrsi olimpijada kod svoga jarana xi pinga pa da krene da zavrsi posao za 3 dana, al nije to krajina, nego Ukrajina ogromna zemlja i ocito je mislio na psiholoski momenat, sok i nevjericu i da ce se provozati do Kijeva ,a ovi se razbjezati kao afganistanci pred talibanima.
    čuj krajina je krajina, ali Ukrajina se bori ovako žestoko jer ima ovo u na početku.

šalu na stranu, ovo je stvarno nevjerojatno što se događa, mene ne smeta da crni goran i ostali imaju taj ruski stav i sve ok, imo sam ga i ja, ali kad netko ovako ugrozi svijetski mir, pod tezom nato-a i ukrajine, pa taj nije čist u glavi jedan posto.

i onda umjesto da svi shvatimo da je tip ili plaćenik zapada koji namjerno radi štetu rusima, ili što je puno gore skrenuo u lopaču pa ne zna ni sam više šta radi, a svi ga moraju slušat jer ima apsolutnu vlast i narod od 140 milja koji mora zadovojlit uspjehom, ili je to i njegov osobni poraz.

sve u svemu, nezgodno je biti putin u ovmo momentu. previše se zaigrao, lud normalan, ali bit će on riješen, i to od rusa, vjerujte mi nisu Rusi Srbi, Rusi će svog luđaka koji njih ugrozi riješit i to hladno.

Datum registracije
    Jan 2022
    Pa eto izgleda da su mislili da ce se provozati do Kijeva bez nekog otpora, pa im nisu dali nista jace od pretpovijesnog brdm2 ,a normalno da im je jaka propaganda, kad im je sef kgb-ovac, ispeko je zanat davno lola. To mi je najkomicnije, pa lik optuziva Zapad za dizanje panike i propagandu, a on najveci propagandist, kakve su to igre i subverzije cccc...

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    a dobar dio ruskih vojnika, vidim nema ni priblićno motiv za rat protiv ukrajinaca kao protiv nacista, to je dokaz da imaju svijest da su politički instruirani za luđaka i da ratuju i ginu bez razloga. sada će se i oni počet pitat, što mi radimo ovdje, i gubit će sve jače.

Ukrajina ne da nije pala, Ukrajina će se sad tek dići na noge, kada vidi da može da se brani, uvijek su najkritičniji trneuci svakog rata, njegovi počeci, kako se tu snađeš nosit ćeš se do kraja.

nakon prvog šoka, što je normalno, ukrajinci su se konsolidirali i učvrstili i Rusi nisu ništa bitno zauzeli osim ono što su već i imali svojim aneksijama i separatizmom na istoku. i tu malo oko krima što su uspjeli probit ali i to se počelo dobro branit.

dakle Rusi će gubit motiv za taj rat, kada kažem Rusi njihovi vojnici, a vojska bez motiva i cilja je krajnje neučinkovita i nema smisla da ratuje.

posebno ako je na tuđoj zemlji, a nema motiv za rat. pa to si mogu rađe pucat u čelo, nego takvi ratovat.

Ukrajinci su nabrijani, i to se vidi, kao i mi 1990ih, vidi se da su svijesni da brane sebe, i da ispadaju i branitelji europe i svijeta na spram putina i njegovih poslušnika.

tako da, s tom mišlju oni će biti sve jači i jači, izdržali su po meni najgore, taman ovaj sad sve što imao poslao na ukrajinu, Ukrajinci su sad u usponu i samo će rast, a Rusi će padat, pa specijalse su im raskopusali čuveni specznas nije mogo ništa, oni čečeni prijete azovu, pa nije ukrajina samo azov, tih 10.000 fanatika će isto biti potaracano, oni su u stranoj zemlji i dolaze klat čistit teren itd, samo će napravit kontra efekt putin s njima u ukrajini, tu vidim na tom primjeru da se totalno pogubio i da on definitivno ne zna šta radi, paradira nuklarkama, a zna da ih upotrijebi on i rusija lete u zrak skupa s nama.

ma samo da ovo završi pobjedom U krajine, i da Putina smjene njegovi prije nego stisne dugmiće, i to je to, možemo nazad u normalu.

Pa eto izgleda da su mislili da ce se provozati do Kijeva bez nekog otpora, pa im nisu dali nista jace od pretpovijesnog brdm2 ,a normalno da im je jaka propaganda, kad im je sef kgb-ovac, ispeko je zanat davno lola. To mi je najkomicnije, pa lik optuziva Zapad za dizanje panike i propagandu, a on najveci propagandist, kakve su to igre i subverzije cccc...
    Da, iako su prije par dana lagali da neće napasti Ukrajinu i da se radi samo o vojnim vježbama, dok je zapad upozoravao da slijedi agresija. I nakon toga rusofili pričaju o lažima...

Datum registracije
    Jan 2022
    Ja sam proslavenski nastrojen, normalno da necu biti uz degenerike sa zapada i woke brigade, mi smo Slaveni i prirodno bi bilo da se drzimo skupa od ovog zla sa zapada, ali to ne znaci da cu biti uz mafiju koja se infiltrirala u Kremlj, nego uz narod ukrajinski i ruski, vecinu koja se nije upecala na mafijasku propagandu Putinove klike, zato se nadam da ce mu ruski narod presuditi kao rumunjski Čaušeskom.

Kaze Crni , Putin spasava Ukrajinu od pomahnitalog zapada ,a mene zanima kako bivse komunisticke vukojebine od Ceske do Madjarske nisu prozapadne degenericne drzave, nego svoje i sa svojim karakterom do danas, bez bliskoisticnih migranata i woke politike sa uspjesnom ekonomijom koju je donijela EU preko sigurnosnog stita NATO saveza koji je omogucio strana ulaganja, jer normalno ko je lud da ulaze u zemlju u koju sutra moze da provali neko ko Putin sa svojom armadom u slucaju da ta zemlja ne igra kako on svira.

Najbolji primjer ovoga su Balticke zemlje, blize Moskvi od Ukrajine,granice sa Rusijom, a NATO i EU clanice,kako to? Njima dobro,a ruski medvjed miran. Njemu je problem sto je Ukrajina ogromna zemlja sa ogromnim potencijalom na svim poljima,i kad bi usla u euroatlantske integracije imala bi velike sanse da bude jaca od Poljske po gospodarstvu,a samim time i od Rusije, i onda sta vi mislite kako bi ruski narod na to reagirao, Putin to ne smije dopustiti, a sad vidimo i na sta je spreman da se to ne desi.

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    a dobar dio ruskih vojnika, vidim nema ni priblićno motiv za rat protiv ukrajinaca kao protiv nacista, to je dokaz da imaju svijest da su politički instruirani za luđaka i da ratuju i ginu bez razloga. sada će se i oni počet pitat, što mi radimo ovdje, i gubit će sve jače.

Ukrajina ne da nije pala, Ukrajina će se sad tek dići na noge, kada vidi da može da se brani, uvijek su najkritičniji trneuci svakog rata, njegovi počeci, kako se tu snađeš nosit ćeš se do kraja.

nakon prvog šoka, što je normalno, ukrajinci su se konsolidirali i učvrstili i Rusi nisu ništa bitno zauzeli osim ono što su već i imali svojim aneksijama i separatizmom na istoku. i tu malo oko krima što su uspjeli probit ali i to se počelo dobro branit.

dakle Rusi će gubit motiv za taj rat, kada kažem Rusi njihovi vojnici, a vojska bez motiva i cilja je krajnje neučinkovita i nema smisla da ratuje.

posebno ako je na tuđoj zemlji, a nema motiv za rat. pa to si mogu rađe pucat u čelo, nego takvi ratovat.

Ukrajinci su nabrijani, i to se vidi, kao i mi 1990ih, vidi se da su svijesni da brane sebe, i da ispadaju i branitelji europe i svijeta na spram putina i njegovih poslušnika.

tako da, s tom mišlju oni će biti sve jači i jači, izdržali su po meni najgore, taman ovaj sad sve što imao poslao na ukrajinu, Ukrajinci su sad u usponu i samo će rast, a Rusi će padat, pa specijalse su im raskopusali čuveni specznas nije mogo ništa, oni čečeni prijete azovu, pa nije ukrajina samo azov, tih 10.000 fanatika će isto biti potaracano, oni su u stranoj zemlji i dolaze klat čistit teren itd, samo će napravit kontra efekt putin s njima u ukrajini, tu vidim na tom primjeru da se totalno pogubio i da on definitivno ne zna šta radi, paradira nuklarkama, a zna da ih upotrijebi on i rusija lete u zrak skupa s nama.

ma samo da ovo završi pobjedom U krajine, i da Putina smjene njegovi prije nego stisne dugmiće, i to je to, možemo nazad u normalu.
    Da nabrijani su ,zato i jesu rusi molili na pregovore, propade im planirani Blitzkrieg, jedna stvar koja je velika razlika u odnosu na nas rat, Zapad ih aktivno naoruzava, mislim da im jos i to vise pumpa moral i odlucnost, ne volim zapad nikako sto se tice politike, i mislim osim ekonomskog aspekta, da su sunovrat u svakom smislu

https://twitter.com/vonderleyen/stat...C-5YyH78kpAAAA

NEXTA@nexta_tv·18m⚡️
    The General Staff of the #Ukrainian Armed Forces states that conscripts of the Russian Armed Forces in #Chernihiv Region are ready to lay down their arms and surrender

Vitalij Kličko, nekadašnji gradonačelnik Kijeva i bivši svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji, opisao je prestonicu Ukrajine kao “opkoljenu” i rekao da evakuacija civila neće biti moguća “jer su svi putevi blokirani”.

“Na granici smo humanitarne katastrofe”, rekao je on Asošiejted presu u nedelju dok se policijski čas nastavlja.

“Trenutno imamo struju, trenutno imamo vodu i grejanje u našim kućama. Ali infrastruktura je uništena za dostavu hrane i lekova”, rekao je Kličko.

„Zato je poruka za sve: Podržite Ukrajinu zajedno… Jaki smo“, rekao je on i dodao: “Svaki Ukrajinac je ponosan što je nezavisan, ponosan što je Ukrajinac, a mi smo ponosni što imamo svoju državu”.

Da nabrijani su ,zato i jesu rusi molili na pregovore, propade im planirani Blitzkrieg, jedna stvar koja je velika razlika u odnosu na nas rat, Zapad ih aktivno naoruzava, mislim da im jos i to vise pumpa moral i odlucnost, ne volim zapad nikako sto se tice politike, i mislim osim ekonomskog aspekta, da su sunovrat u svakom smislu

Evo, javili da i Belgijanci šalju naoružanje.

Javile se i Delije. Opet preuranjeno spremaju pokop drugim narodima.

Posljednje uređivanje od Grunf : 27-02-2022 at 22:06

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Skywalker Vidi poruku
    NEXTA@nexta_tv·18m⚡️
    The General Staff of the #Ukrainian Armed Forces states that conscripts of the Russian Armed Forces in #Chernihiv Region are ready to lay down their arms and surrender

Vitalij Kličko, nekadašnji gradonačelnik Kijeva i bivši svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji, opisao je prestonicu Ukrajine kao “opkoljenu” i rekao da evakuacija civila neće biti moguća “jer su svi putevi blokirani”.

“Na granici smo humanitarne katastrofe”, rekao je on Asošiejted presu u nedelju dok se policijski čas nastavlja.

“Trenutno imamo struju, trenutno imamo vodu i grejanje u našim kućama. Ali infrastruktura je uništena za dostavu hrane i lekova”, rekao je Kličko.

„Zato je poruka za sve: Podržite Ukrajinu zajedno… Jaki smo“, rekao je on i dodao: “Svaki Ukrajinac je ponosan što je nezavisan, ponosan što je Ukrajinac, a mi smo ponosni što imamo svoju državu”.
    Putin se ovime još više ukopo, iskreno jedva čekam da krenu u grad, jedva čekam, ako su do sad imali ovoliko gubitaka, neka samo probaju zamislit kakve će imat u kijevu u uličnim borbama, mogo bi im Kijev stuć cijelu armiju koju su poslali na Ukrajinu, a možda je i plan Ukrajinaca pa su namjerno pustili opsadu grada, da ih navuku u grad, a joj, imam osjećaj da će Putina jako zabolit Kijev, i kijevska "rusija" UKRAJINA.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Javile se i Delije.

jel to moje oči vide dobro, pa su vučićevci podržali Ukrajinu ili ? očito vučko sve drži pod nadzorom, ako je to slučaj.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

ono što ukrajincima treba, to je da se bore za svaki cm zemlje i grada u kojem žive, samo tako Ruse mogu porazit. oni ne mogu tu državu i taj narod držat pod okupacijom, Putin je zabrijo da je ovo bliski istok, pa kretenu to je europa to je tu kod nas u srcu civiliuzacije a ne kod onih kozojeba dole.

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    jel to moje oči vide dobro, pa su vučićevci podržali Ukrajinu ili ? očito vučko sve drži pod nadzorom, ako je to slučaj.
    FOTO „Delije“ čuvenim likom iz „Maratonaca“ plaše „grobare“
    https://nova.rs/sport/fudbal/koreogr...rbi-maratonci/
    Oni su uz lik starca sa groblja iz čuvenog domaćeg filma „Maratonci trče počasni krug“ i koreografije grobova, stavili i natpis „Dobro veće“.

Time su verovatno poslali poruku "grobarima" da se vraćaju iz mrtvih, baš kao poznati lik iz filma o porodici Topalović.

Sky nemoj nam vrijeđat zdrav razum
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Skywalker Vidi poruku
    FOTO „Delije“ čuvenim likom iz „Maratonaca“ plaše „grobare“
    https://nova.rs/sport/fudbal/koreogr...rbi-maratonci/
    Oni su uz lik starca sa groblja iz čuvenog domaćeg filma „Maratonci trče počasni krug“ i koreografije grobova, stavili i natpis „Dobro veće“.

Time su verovatno poslali poruku "grobarima" da se vraćaju iz mrtvih, baš kao poznati lik iz filma o porodici Topalović.
    Ipak mislim da su oni imali nesto drugo na umu
    https://www.24sata.hr/sport/sramotna...ih-boja-818564

Datum registracije
    Jan 2022
    Nijemci i Amerikanci govore svojim drzavljanima da napuste Rusiju, kao da znaju sta ce se desavati iducih dana, plus sa ovim danas aktiviranjam nuklearnih snaga od strane tsara Putina, sumnjivo do bola ,ali ne mora znaciti ono na sta ciljam, ipak se ukidaju zracne linije za Moskvu
    https://twitter.com/cliffordlevy/sta...25338391212033
    https://www.reuters.com/world/europe...ia-2022-02-27/

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove