Prvotno napisano od
LB86
a dobar dio ruskih vojnika, vidim nema ni priblićno motiv za rat protiv ukrajinaca kao protiv nacista, to je dokaz da imaju svijest da su politički instruirani za luđaka i da ratuju i ginu bez razloga. sada će se i oni počet pitat, što mi radimo ovdje, i gubit će sve jače.
Ukrajina ne da nije pala, Ukrajina će se sad tek dići na noge, kada vidi da može da se brani, uvijek su najkritičniji trneuci svakog rata, njegovi počeci, kako se tu snađeš nosit ćeš se do kraja.
nakon prvog šoka, što je normalno, ukrajinci su se konsolidirali i učvrstili i Rusi nisu ništa bitno zauzeli osim ono što su već i imali svojim aneksijama i separatizmom na istoku. i tu malo oko krima što su uspjeli probit ali i to se počelo dobro branit.
dakle Rusi će gubit motiv za taj rat, kada kažem Rusi njihovi vojnici, a vojska bez motiva i cilja je krajnje neučinkovita i nema smisla da ratuje.
posebno ako je na tuđoj zemlji, a nema motiv za rat. pa to si mogu rađe pucat u čelo, nego takvi ratovat.
Ukrajinci su nabrijani, i to se vidi, kao i mi 1990ih, vidi se da su svijesni da brane sebe, i da ispadaju i branitelji europe i svijeta na spram putina i njegovih poslušnika.
tako da, s tom mišlju oni će biti sve jači i jači, izdržali su po meni najgore, taman ovaj sad sve što imao poslao na ukrajinu, Ukrajinci su sad u usponu i samo će rast, a Rusi će padat, pa specijalse su im raskopusali čuveni specznas nije mogo ništa, oni čečeni prijete azovu, pa nije ukrajina samo azov, tih 10.000 fanatika će isto biti potaracano, oni su u stranoj zemlji i dolaze klat čistit teren itd, samo će napravit kontra efekt putin s njima u ukrajini, tu vidim na tom primjeru da se totalno pogubio i da on definitivno ne zna šta radi, paradira nuklarkama, a zna da ih upotrijebi on i rusija lete u zrak skupa s nama.
ma samo da ovo završi pobjedom U krajine, i da Putina smjene njegovi prije nego stisne dugmiće, i to je to, možemo nazad u normalu.