+ Odgovori na temu
Stranica 257 od 259 PrviPrvi ... 157 207 247 255 256 257 258 259 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 5,121/5177

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Prošle su dvije godine od početka rata i obadvije strane su u pat poziciji ili se barem tako čini.

Završit će ovaj rat za stolom samo je pitanje tko će imati kakve karte.
    Obično onaj koji ima loše karte mora pristati na bezuvjetnu predaju. Da je Hitler imao atomsku bombu nikada ne bi izgubio rat.

Ovdje se ide na opće iscrpljivanje i jedne i druge strane pa tko prvi popusti.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 25-02-2024 at 18:58
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Nisu nisu. To je rusofilska priča. Operacija je trebala trajati tri dana i Ukrajina je trebala pasti i uspostaviti se kvislinška vlast.

No Ukrajinci se nisu s tim složili i evo vode se bitke stotinjak kilometara od ruske granice. Ruska mornarica je protjerana iz Crnog mora. Pobjegli su ko miševi.

Nego, kako se ovaj klošar obukao

Tko ga je obukao. Tko mu je stilist. Šta je ovo. Sliči na starog bajkera kojemu je oduzet motor i odjelo pa mu frend, isto bajker, malo krupniji doduše, posudio pohabani kožnjak..kakva vojska takav joj i ministar..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 25-02-2024 at 20:29
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Možda je ovaj prekid slanja oružja Ukrajini namjeran od strane zapada da ju se prisili na pregovore. ne vidim neku drugu mogućnost ako izuzmemo nadigravanje Republikanaca i Demokrata u Americi.

Ukrajina mora razvijati vlastitu proizvodnju oružja na slobodnom dijelu države, pogotovo na zapadu. I inače je u SSSR-u sve što je bilo tehnološko i vrijedilo radilo se u Ukrajini. Netko će reći..da ali u onim dijelovima Ukrajine koje su sad Rusi okupirali. Možda i je ali je Ukrajinsko znanje bilo odasvud.

Neka rade žene, stariji a ostali na front. Samo se tako može pobjediti Mordor. A ako dođe što sa strane dobro došlo. Ali ne ultimatumima

Ukrajina ne smije više ovisiti samo o zapadnoj pomoći jer je onda ucjenjiva.

Navodno je monstrum dao zadatak vojsci da kako znaju i umiju osvoje cijelu Lugansku oblast do izbora. Bez obzira na cijenu, to se podrazumjeva. Još sam prvih dana rata prije svih analitičara rekao, kad krene mobilizirat po Moskvi i St Petersburgu to će biti njegov kraj. Sad to svi govore. Dok još mobilizira sirotinju po rubnim djelovima Rusije gdje nema struje ni asfalta može gurati tu sirotinju u smrt bez većih posljedica po svoju vlast ali ako krene u Moskvu i St Petersburg, morat će bježat, možda i na zapad.

Tako je neki dan iskrca u Robotine jednu grupu vojnika i ostavio ih tamo bez nekog barem vidljivog cilja i Ukrajinci ih izgleda poubijali. taj čovjek ne mari za život vojnika koliko je crno pod noktom.

Monstrum.

A koliko je ta vojska jadna da sad pričaju da su onaj AN50 koji vrijedi navodno 200-300 milja dolara, pandan Avacsu eto sami srušili, prijateljskom vatrom da bi Ukrajincima odnjeli zasluge. jer gdje će Ukrajinci to oborit.. Pa zamisli da ti okolo širiš..ne nisu to Ukrajinci to smo mi sami srušili svoj avion kojeg imamo samo par komada..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-02-2024 at 21:11

Zbog Eline i bokala vina

Horde iz Mordora inače jurišaju bez obzira na gubitke ali to je zadnjih mjeseci posebno izraženo jer Sarumanu treba neka pobjeda zato i je bila ova sumanuto žrtvovanje vojske oko Avdiivke a i dalje ovih dana što se radi. Ukrajinci ne trebaju ulaziti u teže borbe jer ovoga nije briga, ako izginu tisuće, poslat će druge tisuće. Barem do izbora jer naravno ne može ni on tako do u beskraj. Nije Rusija Kina ni Indija. Naravno borit se na način na koji oni žele a ovi nek srljaju. A poslije izbora vidjet će se druga priča.

btw od Kine izgleda da pregovaraju o kreditu iz Mordora. Odrat će ih Kinezi odrat. Kupit će ih za cijenu stare šupe.

Inače navodno je prcmoljak zadužen za nuklearne prijetnje popizdio zbog novih sankcija Rusiji od strane zapada.

Pa zaaašto ako Rusiji bolje ide, nikad bolje odkad su joj uveli sankcije. A Bubi. Čemu to. To nema logike Bubi... buci buci.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 28-02-2024 at 21:11

Zbog Eline i bokala vina

Šta glumi onaj Makro. On bi slao vojsku u Ukrajinu. Pošalji ti oružje baćo i neširi priču koja trenutno ide na ruku Mordoru.

Zbog Eline i bokala vina

Ma, pušta Macron probne balone da se vidi kako prolazi ta ideja a prošla je jako loše.
    Iako ja ne isključujem više ništa, pa čak ni slanje Nato vojnika u Ukrajinu.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 27-02-2024 at 18:43
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Pa da vi rusofili kažete kako ste bili u pravu od početka. Kako je agresija Rusije na Ukrajinu od početka ustvari rat NATOa protiv slobodarske Rusije. Sto tvrdite ionako i bez NATO vojnika u Ukrajini.

Mislim da nitko ne navija za taj scenarij ko rusofili.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 27-02-2024 at 20:27

Zbog Eline i bokala vina

Ne znam za rusofile, ali ja bi radije čula pozive za prekidom ratovanja i početkom mirovnih pregovora nego ovo šta sad slušamo i gledamo.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 28-02-2024 at 18:58

Nek se Rusi povuku s kompletnog područja Ukrajine I eto gotovi pregovori.

O ratnoj odšteti se može na nekoj mirovnih konferenciji

Zbog Eline i bokala vina

Kako se srborusofili iznenade i oduzmu od sreće i čuđenja kad vide neko zapadno borbeno vozilo uništeno. Leopard ili Abrams. Ili neki samohodni top.

Obuzmu ih takvi nekontrolirani osjećaji ko Bušmane kad su u filmu našli praznu bocu Coca-Cole bačenu iz helikoptera.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-02-2024 at 15:18

Zbog Eline i bokala vina

Vrhovni monstrum iz Kremlja izgleda da je maknuo načas svoje trbuhozborce od onog prcmoljka Medvedeva, Dugina, Solovjeva i ostalu bagažu i počeo sam prijetiti svijetu nuklearnom katastrofom

Tobože ako ga NATO napadne.

Ti krvavi satrapi su zaboravili da oni i njihovi sljedbenici već dvi godine govore da ratuju s NATO-om, pa kako ih sad može NATO odjednom opet napast.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-02-2024 at 15:26

Zbog Eline i bokala vina

Moram priznat da nisam očekivao da će Mordor dopustiti javnu sahranu Navaljnog kao što nisam ni očekivao onoliko ljudi na sahrani. A Mordor je i govorio cijelo vrijeme da neće dopustiti ni obrise onoga što se dogodilo.

Zašo su popustili u zadnji čas to je misterij. Tako se moglo čuti povike protiv Sarumna-Putina i uzvici protiv rata. To ja računam kao početak kraja Mordora.

Još su dva tjedna do predsjedničkih izbora u Rusiji i ta dva tjedna će vjerojatno biti masovni i masivni napadi ruskih trupa bez obzira na žrtve kako je to i inače u ruskoj doktrini ratovanja a sad će to još biti potencirano. Navodno je Saruman dao vojsci da do dana izbore zauzme cijelu Lugansku oblast. Kako im ide, teško da od toga bude što. Što će biti poslije toga vidjet ćemo. Vjerojatno će intenzitet napada oslabiti.

Iako su predviđali slom ukrajinske obrane nakon pada herojske Avdiivke to se naravno nije dogodilo. Iako je bilo malih pomaka na zapad nakon zauzimanja Avidivke koje je toliko oduševilo Putina i njegove trabante da su se izbezunili od dragosti. Eto na šta su spali. Od trodnevne specijalne operacije do dvije godine zauzimanja predgrađa Donjecka. Kako vidimo i gore na slici Šojgu se digao od ulične šahovske ploče i stigao u predugom pohabanom kožnjaku iz 2. svj rata zaostao od Wermachtovih motorista ( vidi sliku gore)i stigao na lice mjesta.

Tako su Orci zastali i kad su osvojili Bakhmut kad je Ukrajinska vojska skršila Wagnerovce pa je na kraju očekivano zaglavio i sam Prigozhin. Tek sad pokušavaju ići naprijed zapadno od Bakhmuta.

Slom fronte je ono kad Ukrajinci dođu od predgrađa Harkova do Kupjanska u par dana.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-03-2024 at 21:44

Zbog Eline i bokala vina

Ne treba Rašatudej imamo mi svoje Kremaljske jurisnike u rangu sa srpskim Informerom i svim ostalim tabloidima

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...dnike-15434961

Zbog Eline i bokala vina

Sadistički bolesnici iz kremljskog Mordora nastoje ovaj masakr iskoristit za mržnju a možda i za dodatnu mobiliziciju za agresiju na Ukrajinu. Kao krenuli su prema Ukrajini. Pa to ni idiotski Vučić ne bi izjavio. Navodno su neke i uhitili, dobro da nisu sa slikama Zelenskog i Bandere.

Plitko, jeftino, bolesno. Ništa im ne znače žrtve koje su hladnokrvno pobijene. To je njima samo alat u krvavom poslu. Potpuni sadistički monstrumi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-03-2024 at 16:19

Zbog Eline i bokala vina

Zbog Eline i bokala vina

Ukrajina faktička pod embargom rastura ruske brigade pa sad čovjek može samo zamislit što bi NATO u konvencionalnom ratu uradio Rusiji kad im Ukrajinci ovo rade skoro na ruskoj granici. Mislim da bi trajalo kraće od Pustinjske Oluje.

Inače kod rusosrbofila neznatno napredovanje Ukrajinaca lani je bio kolaps ofanzive a s ruske strane isti takav pomak je to dokaz ruske vojne moći.

Istovremeno Rusi zatvaraju zatvore, nema ispraznili ih, poslali zatvorenike u sulude napade.

Čim Putin krene u moobiliziaciji po europskom dijelu Rusije, rat će biti gotov.

Zbog Eline i bokala vina

Kakav je to očaj kod Rusa da pokazuju strano zarobljeno oružje.

Ukrajincima bi trebalo 1000 nogometnih igrališta da pokažu dio zarobljene ruske tehnike.

Ko neki urođenici se ponašaju. Bolje da su snimili ispražnjene zatvore sa krilaticom "ako želite brzo na front, završite prvo u zatvoru"
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 02-05-2024 at 00:08

Zbog Eline i bokala vina

Evo na koji način Rusi napreduju. Kako osvajaju zaseoke i rubove brda i livada. Bez obzira na gubitke. Wermacht se možda drugačije nije ni mogao pobjedit al mogao je, to su dokazali saveznici sa 100 puta manje gubitaka ali ni Staljina ni Putina nije briga za živote vlastitih vojnika.

https://twitter.com/i/status/1786028619124654510
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-05-2024 at 14:06

Zbog Eline i bokala vina

Kaže onaj klošar Šojgu da je ruska vojska u ovoj godini osvojila 457 kvadratnih kilometara. 457 kvadratnih kilometara ????????????????

Pa to je malo više od pola općine Duvno.

Jebate led..za to su ispraznili zatvore, slali ljude u valovima u smrt i izgubili onoliku tehniku za popunit 1000 nogometnih igrališta
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-05-2024 at 23:07

Zbog Eline i bokala vina

Više ne pratim pozorno vijesti iz Ukrajine, ali koliko čujem onako iz prolaza sada i najžešći pro ukrajinski komentatori onako po sramećki govore da bi Ukrajina trebala pregovarati.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove