HDZ je kod nas, ono što je Putin u Rusiji, komunjare koje su zaigrale na nacionalnu kartu, ali komunjara uvijek ostaje komunjara čitaj antifašist, jer on ne zna za drugo. to što se okitio nacionalnim bojama, to je samo predstava.
oni su i dalje ono što su bili, jer i danas traže ustaše naciste, i ukazuju im se dotični svako malo pred očima. tako da ne možeš ti od govna, napravit pitu rekli bi šarmantni bosančerosi, tkao ni od antifašista ne možeš čovjeka.
možda kradoljuba, ubojicu, masovnog terorista, ugnjetavača nacionalne i privatne slobode, to da, ali teško da možeš od njega napravit nekog tko mari za živote ljudi i slobodu.
profesija antifašizma je suprotna od one za koju se javno reklamira, proefesionalni antifašist priča o slobodi i tome svemu dok upraksi radi sve da do te slobode ne dođe. kako pojedinca, tako ni naroda.
antifašizam je opijum za narod, da citiram i parafraziram marxa, jer to je pravi pravcati opijum, religija je nula za antifašizam i kakvu on religioznost danas uzrokuje s štetnim efektima, po njima je par pedofila u crkvi veći problem od toga što antife mrcvare svakog pojedinca i njegovu slobodu na milion načina.
nijedan čovjek neće biti slobodan dok se deklarirani antifašisti nalaze na vlasti od amerike do rusije, oni su uzrok svih problema, a ne riješenje problema, ne možeš biranjem onih koji su uzrok problema riješiti problem, već samo oni koji su im alternativa. ali alternativa antifašistima ne postoji, ovo je lažni sukob zapadnog i ruskgo antifašizma, oni će opet biti frendovi ko u 2ww, kada se ovo u ukrajini završi, mene prevarit ne mogu, ja točno znam što od njih mogu očekivat u biti jedno veliko ništa, jedino što ja od njih očekujem je to da nestanu i da odjebu i da puste alterantivu u fotelju. a to se neće dogodit, jer antifa drži totalitarnim metodama u demokraciji vlast. ne postoji demorkacija, jer od amerike do nas antifa se pobrinula da izabrani rade u njihovom interesu, kao što su glasovi YES završili u kutiji s NO kada je independent Scotland bilo, i naravno da se nije prebrojavalo glasove, već se vodilo onom antifašističkom stlajinovom bitno je tko broji glasove.
zato dragi moji, dok se ne riješimo zapadnih i ruskih antifašista, problemi će ostat, i mi skupa s njima u njihovim govnima. to je realnost, sve ostalo je fikcija i zavaravanje da će se išta promjenit jer će Ukrajina pobjedit ruski antifašizam, neće jer će opstat zapadni, a onda smo opet na početku. da bi se riješio ovaj problem, i zapadni i ruski antifašizam kako ga oni zovu treba biti poražen, a to se neće dogodit.