+ Odgovori na temu
Stranica 250 od 258 PrviPrvi ... 150 200 240 248 249 250 251 252 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,981/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    HDZ je kod nas, ono što je Putin u Rusiji, komunjare koje su zaigrale na nacionalnu kartu, ali komunjara uvijek ostaje komunjara čitaj antifašist, jer on ne zna za drugo. to što se okitio nacionalnim bojama, to je samo predstava.

oni su i dalje ono što su bili, jer i danas traže ustaše naciste, i ukazuju im se dotični svako malo pred očima. tako da ne možeš ti od govna, napravit pitu rekli bi šarmantni bosančerosi, tkao ni od antifašista ne možeš čovjeka.

možda kradoljuba, ubojicu, masovnog terorista, ugnjetavača nacionalne i privatne slobode, to da, ali teško da možeš od njega napravit nekog tko mari za živote ljudi i slobodu.

profesija antifašizma je suprotna od one za koju se javno reklamira, proefesionalni antifašist priča o slobodi i tome svemu dok upraksi radi sve da do te slobode ne dođe. kako pojedinca, tako ni naroda.

antifašizam je opijum za narod, da citiram i parafraziram marxa, jer to je pravi pravcati opijum, religija je nula za antifašizam i kakvu on religioznost danas uzrokuje s štetnim efektima, po njima je par pedofila u crkvi veći problem od toga što antife mrcvare svakog pojedinca i njegovu slobodu na milion načina.

nijedan čovjek neće biti slobodan dok se deklarirani antifašisti nalaze na vlasti od amerike do rusije, oni su uzrok svih problema, a ne riješenje problema, ne možeš biranjem onih koji su uzrok problema riješiti problem, već samo oni koji su im alternativa. ali alternativa antifašistima ne postoji, ovo je lažni sukob zapadnog i ruskgo antifašizma, oni će opet biti frendovi ko u 2ww, kada se ovo u ukrajini završi, mene prevarit ne mogu, ja točno znam što od njih mogu očekivat u biti jedno veliko ništa, jedino što ja od njih očekujem je to da nestanu i da odjebu i da puste alterantivu u fotelju. a to se neće dogodit, jer antifa drži totalitarnim metodama u demokraciji vlast. ne postoji demorkacija, jer od amerike do nas antifa se pobrinula da izabrani rade u njihovom interesu, kao što su glasovi YES završili u kutiji s NO kada je independent Scotland bilo, i naravno da se nije prebrojavalo glasove, već se vodilo onom antifašističkom stlajinovom bitno je tko broji glasove.

zato dragi moji, dok se ne riješimo zapadnih i ruskih antifašista, problemi će ostat, i mi skupa s njima u njihovim govnima. to je realnost, sve ostalo je fikcija i zavaravanje da će se išta promjenit jer će Ukrajina pobjedit ruski antifašizam, neće jer će opstat zapadni, a onda smo opet na početku. da bi se riješio ovaj problem, i zapadni i ruski antifašizam kako ga oni zovu treba biti poražen, a to se neće dogodit.

Slažem se. Dok se ne riješimo pogubnih ideologija svijet će biti ovakvo ludo mjesto za život gdje svatko svakoga gleda orobiti prvom prilikom.

Wagner se povlači iz Bakhmuta.

Izgleda da su proglasili zauzimanje Bakhmuta samo da bi mogli zbrisati iz istog.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku

Izgleda da su proglasili zauzimanje Bakhmuta samo da bi mogli zbrisati iz istog.
    Kod ostalih država, vojska ratuje i osvaja, a onda kad osvoje civilna uprava i policija preuzimaju vlast. Kod Rusa plaćenici ratuju i osvajaju pa prepuštaju vlast vojsci.

Ma pogrešno je njih titulirati nekakvim plaćenicima. Ili privatnom vojskom. Oni su dio ruske armade i samo tako ih treba gledati.

Da su oni privatna vojska to bi značilo da sami sebe financiraju, da imaju svoje topništvo, svoje zrakoplovstvo i sve ostale rodove.

A Priguzin stalno cvili da mu ruska vojska daje malo streljiva. Što se jelte vidi po tome koliko je Bakhmut razoren.

Znači samo jedan dio ruske vojske, vjerojatno obučeniji od ostatka i privilegeraniji, tu mislim na sami vrh, dok je vojska koja "ratuje" zna se kakva, zatvorenici mahom koji ne smiju nazad i gdje ljudski život vlastitih vojnika ništa ne vrijedi.

To je jedna morbidna organizacija iz nagore noćne more, i to ne samo za protivnika nego i za vlastite vojnike.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-06-2023 at 10:02

Zbog Eline i bokala vina

Možda ako su se preorijentirali na Afriku, Ruske laži uzimam s rezervom. Dobra je lova u Africi vece su sanse za prezivljavanje.
    Ko bi reko prije godinu da ce Ukrajina biti zatrpana oruzjem sa zapada, cak se i Njemacka raspojasala, gdje su oni sugavi Austrijanci.
    Posljednje uređivanje od ivica : 25-05-2023 at 21:16

Na twiteru je ponovno aktualan video sa McCainom,gdje je sve tocno predvidio.
    Video gdje Otto Habsburg hoda po Europi 2000ih i upozorava na Putina.
    https://youtu.be/om2Fl9Y3I2I

Ne možeš hitno ni u bolnicu, prvo po otpusno pismo kod Orki,pa tek onda hospitalizacija.
    https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    za đubre od Milanovića, SLAVA UKRAJINI, prdnem ti govno u facu antifašističku! jebo te antifašizam da te jebo, uništili smo ga 1991, i opet ćemo ako bude trebalo.

ti mi nećeš određivat što je moralno ispravno a što nije, kopile jedno odnarođeno plaćeniku jedan globalistički jebala te amerika francuska velika britanija i rusija, jebali te saveznici nisu cijeli svijet saveznici, to što su pobjedili u ratu me savršeno boli kurac jer su pobjedili za sebe, a danas kada im gledam države na što im liče, prvo su kreteni usrail sami sebe, onda i ostatak svijeta, jednom riječju gamad.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-05-2023 at 18:10

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Prema njegovim riječima, ruske trupe spremne su odbiti neprijatelja, izgrađeno je nekoliko dubinskih linija obrane za zaštitu regije.

nadam se da će te linije proći, ko kada je njemački blitz krieg krenuo na istoku gazit crveno meso i željezo.

rat ne da ne bi dobili bez američke logistike, već bi prošli ko bosi po trnju.

a sada te američke logistike nema, sada je ona na ukrajinskoj strani, samo što ovaj put za rzaliku od staljina je daleko siromašnija u pogledu donacija nego onomad.

samo jedna riječ mi pada na pamet kada su oni u pitanju, genocidisanje nevine nejači.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 04-06-2023 at 09:38

Knjiga hrvatskog autora u centru pozornosti REDACTEDA i ostalih nezavisnih medija u svijetu koji prate rat u Ukrajini...

https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qi...1122cc1fd91fe7

https://www.quora.com/Why-is-Night-i...e-21st-century

Čuo sam da ju se može dobit besplatno ako se ovdje napiše pohvala na knjigu - treba se registrirat, i stisnut ovo "review" i napisat pohvala na engleskom...
    https://www.goodreads.com/en/book/show/123015800

.
    Posljednje uređivanje od Ždrijebac : 04-06-2023 at 00:20
    BBB , 30 , sitno ali srcu drago...

Nema komentara na uspjehe AFU? Šta je ovo Ink,
    Prije sto godina Hrvati su gurali do Odese, a vidi sad. Od Hrvata ostali samo Ukrajinci. I par iznimki.

Paa nema još nekih uspjeha al navodno su krenuli.

A Odessa. Odessa je upamćena po masakru hrvatske vojske koja nije htjela staviti srpske oznake i stavit se pod srpsku zastavu. To je bio takav masakr da je i Krležu potreslo pa je napisao " Krvavu Odessu"

https://www.braniteljski-portal.com/...ckoj-diviziji/

U Odesi je počelo. U krvavoj Odesi, u „Kanatnom zavodu“, gdje se masakriralo en mass i gdje su pokapajući mrtvace rekli onom grobaru, da ne treba da znade tko su ti ljudi, “jer to su Hrvati“. U Odesi se klalo, tamo su pucale kosti i tamo su se davili utopljenici“...
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-06-2023 at 09:36

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    i to tog Krležu, i razne Krleže prije i poslje njega, nije spriječilo da bude zagovornik Jugoslavije i ljubitelj maršala Tita.

što iz straha, što iz ljubavi prema bratstvu jedinstvu "naših naroda i narodnosti".

Hrvati na 4 miliona stanovnika, u svijetskim okvirima imaju uvjerljivo najviše intelektualnih i svakih drugih degenerika.

nevjerojatno je koliko mi možemo biti slijepi pokraj zdravih očiju, i gluhi pokraj zdravih ušiju, sad tu prate što se zbiva u Srbiji stari moj boli me kurac što se zbiva u Srbiji ili Rusiji, to su dvije države bolesne da ne mogu biti bolesnije i treba ih izolirat, i sam sebe izolirat od njih.

a ne se gurat s njima u koštac, i onda se čudit kada i tebe zaraze svojom bolesti. to je upravo nešto što Krleža i razne Krleže nisu kužile, ali su "kužile" kako su Ustaše rak rana Hrvatske, "najveća sramota hrvatske u povijesti", "izdajnici Hrvatske" i slično.

ono kada mi o izdaji priča kopilad, koja je s Srbima našla vezat zastave, i s petokrakom na glavi borit se za Jugoslaviju, i onda su mi ti našli pričat o izdaji Ustaša jer je pavelić potpiso rimske ugovore, i da ih je potpiso, nije kao oni otišao u šumu rušit hrvatsku državu. nije kao oni, diplio srbima iza guzice, već talijanima i nijemcima kojima je u tom momentu i morao, jer svi ti partizani i četnici veliki antifašisti u nekom trenutku su radili isto, iako su tobože bili protiv istih.

ne zato jer su htjeli, već zato jer su morali, kao što su i ustaše morale, ali to nitko neće na glas reći, već će srat o tome kako su ustaše eto oduševljeno djelili naš teritorij talijanima ko izdajnici.

talijane do 1943 usprkos vojnoj nesposbnosti, nije nitko porazio, amerikancima je trebalo s patonom 3 godine rata da ih riješe. ali eto zato je Pavelić trebao prvi postat antifašist, i prvi im je on trebao zarit nož u srce, iako bez njih realno ne bi ni mogao uništit Kraljevinu u kojoj je Hrvatima bilo lijepo ko i u onoj Odessi, doduše nekima i je bilo lijepo u pravilu baš tim jadranskim hrvatima koji nešto nisu bili ljuti na srpskog kralja, kao na poglavnika NDH. eto to je jedina istina o njima, a oni neka seru borbene o izdaji do sudnjeg dana, dobro se zna di je ACO bio dočekivan ko Kralj, sigurno nije u Lici Slavoniji ili B.Posavini, ali na Jadranu je uživao lijepi status, istom tom jadranu koji je kasnije od Tita napravio Boga, i otišao u proletere redom, a sada drže prodike ostalima o izdaji i o tome kako smo mi jelte izdali Hrvatsku boreći se za istu, srećom oni nisu boreći se za ACU I TITA.

kao što nisu izdali Ukrajinu, ovi što su bili na strani Putina i što su izdali svoje zbog Putina. i koji su omogućili da ovi zauzmu jug Ukrajine tako lako, što će more krvi Ukrajinaca morat prolit da bi vratili nazad.

Evo neki ruski Mladić digao u zrak branu kod Peruće, pardon, Nove Kakhovke.

Što će sve poplaviti Dnjepar:

Posljednje uređivanje od Grunf : 06-06-2023 at 07:41

Jezivo je koliko je ista škola, ista morbidna besćutnost čovječe, isti način " ratovanja" Srba i Rusa ko da je presvučen preko indiga. Prestrašno nešto.

Zbog Eline i bokala vina

Ovdje se bolje vidi.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-06-2023 at 10:01

Jezivo je koliko je ista škola, ista morbidna besćutnost čovječe, isti način " ratovanja" Srba i Rusa ko da je presvučen preko indiga. Prestrašno nešto.
    Trenutak dizanja u zrak. Je li snimka autentična ne znam. Čudno da je odmah tamo bila kamera.

Određeni uspjesi sjeverno od Bakhmuta.
    https://twitter.com/NOELreports/stat...5Pmk-WZ8Q&s=19

Mislim da kad Zelenski ode večeras u krevet da će razmišljat,eh što ja ne digoh branu dok su bili u Khersonu pa da ih podavim u Dnjepru.

Citiraj Prvotno napisano od ivica Vidi poruku
    Određeni uspjesi sjeverno od Bakhmuta.
    https://twitter.com/NOELreports/stat...5Pmk-WZ8Q&s=19

Mislim da kad Zelenski ode večeras u krevet da će razmišljat,eh što ja ne digoh branu dok su bili u Khersonu pa da ih podavim u Dnjepru.
    Neće Ukrajinci svoje uništavati, kao što ni mi nismo svoje. Zelenski i Ukrajinci će samo razmišljati o osveti za sve ovo, da čim prije istjeraju teroriste iz svoje države. Osim što je dizanje brane u zrak potez pomahnitalih umova, to je i dokaz da su Rusi vojnički u jako lošem položaju. U sličnom stanju je VRSK bila krajem 1994. i početkom 1995. godine kad im je doktrina terorističke odmazde bila jedini način da ne izgube rat.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 07-06-2023 at 08:07

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove