+ Odgovori na temu
Stranica 249 od 258 PrviPrvi ... 149 199 239 247 248 249 250 251 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,961/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Misliš na ono kad je Lavrov na početku rata poručio Dodiku da je vrijeme da se ispuni dogovor iz nekog mjesta nekog datuma.

Pa da. Da je Kijev pao kako su planirali za tri dana, vrlo vjerojatno bi se otvorila fronta i na Kosovu a i oko BiH. A sad mrka kapa.

A VelikoSrbi se taman ponadali da je došlo njihovo vrijeme. A jeeebiiiga ne ide sve po planu. I tako međed ide u Moskvu. Mislim koji će k. sad Putinu ne kužim
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Da.
    Ide mu dodjelit neko ordenje. Bilo je napeto i s Bjelorusijom,hoce nece. Ako je Dodik izigrao taj neki dogovor nek nepije čajeve i drži se podalje od prozora...

Jučer na Krimu pao ruski helikopter. Danas u regiji Bryansk Mi8 i Su 34 https://twitter.com/bayraktar_1love/...wrQV09FJQ&s=19

Može njemu međedina izvuć uši jer poludjeli kepec nije ispunio svoj dio dogovora i okupirao Ukrajinu u tri dana. Možda bi tada međedina krenula u avanturu pa da se rješimo u isto vrijeme i velike Rusijetine i velike Srbijetine tj da se sorlja jedini koliki tolki dobitak Srba u prošloj agresiji takozvana Republičetina Srpsčetina, sramota ljudskog roda.

Pa da se onda krene dalje. Albanci još malo na sjever do Niša, Vojvodinu uzet pa i Sandžak i da lepo ostane beogradski pašaluk koji tada može da vaspostavi specijalne odnose sa Turskom, baš kao nekad.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-05-2023 at 16:51

Zbog Eline i bokala vina

A dok se čeka dolazak neandrtalca u Kremlj po ordenije izgleda da su Ukrajinci na tlu Rusije izvršili jedno sorganjenije ruskih vrtoleta und zrakomlata. Komata četri.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Može njemu međedina izvuć uši jer poludjeli kepec nije ispunio svoj dio dogovora i okupirao Ukrajinu u tri dana. Možda bi tada međedina krenula u avanturu pa da se rješimo u isto vrijeme i velike Rusijetine i velike Srbijetine tj da se sorlja jedini koliki tolki dobitak Srba u prošloj agresiji takozvana Republičetina Srpsčetina, sramota ljudskog roda.

Pa da se onda krene dalje. Albanci još malo na sjever do Niša, Vojvodinu uzet pa i Sandžak i da lepo ostane beogradski pašaluk koji tada može da vaspostavi specijalne odnose sa Turskom, baš kao nekad.
    Bošnjaci muslimani, bolje rečeno njihova politika, su napravili početničku grešku 93.

Klishcivka se klima ko mliječni zub. Lukašenko u bolnici. Laktašenko se sprema na put.

A ne, laktašenko ide odlikovati psihopatu.
    https://www.slobodnaevropa.org/a/bos.../32214356.html
    Posljednje uređivanje od ivica : 13-05-2023 at 22:08

Orden RS ..šta je to..

To će se za par godina prodavati ko one partizanske značke na kilo po cijeni starog željeza

Pozdrav Ukrajinskim braniteljima i puno sreće za oslobađanje zemlje od agresora uz jednu našu domoljubnu kad je bilo najteže 91-ve, meni možda najjaču ili jednu od, neopravdano zapostavljenu..jaka je ko zemlja

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-05-2023 at 22:53

Zbog Eline i bokala vina

BOA , sine biraj kud ćeš poć..intro: Rajska Djevo Kraljice Hrvata

Putin je birao put, lagat će za novac i ubijati za moć.

Ameri i Briti daju gas u vojnoj pomoći Ukrajini. Dobro, oni su se i obvezali.
    Čak je i uškopljena Njemačka počela slat proporcionalno mogućnostima...moze sigurno jače.
    Francuska nesto slabije. Španjolska. Talijani pojačavaju.
    Poljaci, Balti, Česi i Slovaci, u prvom redu, Rumunji i Bugari u drugom, dosta dobro.
    Al što su Nizozemci nabrijani, Norvežani,Švedi,Finci očekivano, manje Danci. Gdje su Grci, Portugal je nešto mrljavio. Belgija,Irska, Island?
    Švicarska, Austrija mogu ruku pod ruku s Mađarskom i Srbijom.

Postoje li veće cvilidrete od ruskog političkog vrha. Čim Ukrajinci dobiju neko oružje ili ima naznaka da će ga dobit kreće red cviljenja, red prijetnji, pa opet red cviljenja pa red prijetnji.

Pa ako si rekao da si u Ratu s NATO-om nemaš se čemu čudit i cvilit ama svaki put kad neko oružje dođe u Ukrajinu. A došlo je 1% kapaciteta NATO-a. Ne u količini nego u arsenalu.

Isti Srbi. Uvijek cvilež. Odma cviljenje ako se ne bore protiv nenaoružanih. Čim im netko ima s nečim uzvratit odma cvilež.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-05-2023 at 10:06

Zbog Eline i bokala vina

Pomaci na ratištu zadnjih 5 mjeseci, otkad traje nova ruska ofenziva s mobiliziranih preko 300.000 novih vojnika. Crveno su osvojili Rusi, a plavo Ukrajinci. Rusi su osvojili 630 km2, a Ukrajinci 350 km2.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Ukrajinci će ih satrat, kad krenu, vjerojatno neće moći sve počistit odjednom, morat će prvo jedan pravac uništit, po meni ja bih išao prema azovskom moru i odcijepljenju Krima, jer je zbog Krima sve počelo pa neka se zbog njega i završi. ove republike na istoku bih ostavio za Ukrajinsku Oluju, onako šećer na kraju pa neka rusofoni kreteni posude traktore od braće i pravac majčica.

uglavnom, u ovom ratu Putin i njegov režim treba biti potučen do nogu, sve te ruske kretenarije o slavnim pobjedama kroz povijest trebaju biti demisistificirane i dalje tvrdim da zapad ne pomaže adekvatno Ukrajinu i da su sto puta jače podržavali onog imbecila Staljina.

https://twitter.com/556texas/status/...5Es1_&ref_url=

dakle taj tiran im je bio draži od slobode ukrajinaca, zapad je stoličan i ne treba se previše na tu bagru oslanjat već vršit konstantni pritisak da isporuče dovoljno oružja da Belgorod i Majčica ne mogu mirno spavat.

odnosno da rezimiram, u odnosu na nama pomoć je svesrdna, ali u odnosu na pomoć SSSRu pomoć je tragikomična, ako žele da Ukrjaina bude ono što je Poljska štit od Ruske imperijalističke političke na istoku europe, onda se već sad od Ukrajine treba stvorit jaku NATO državu, koja će biti u stanju svojim vojnimi potencijalom sama odbit potencijalne scenarije kakve viđamo u ove zadnje dvije godine, do ove agresije je došlo samo zato jer stoka u moskvi mislila da će za par dana ili max tjedana okupirat Ukrajinu i da u Ukrajini ne postoji stanovništvo koje će pružat otpor "oslboditeljima" mali židovski isrpdak Shelamov si je umislio da je on antifa a ovi bandera, ništa čudno da korisit kreten spiku i propagandu staljina kako su u Ukrajini nacisti, a on kgbosvko smeće je taj koji ih oslobađa od nacisitčke propagande i utjecaja.

sve u svemu, baš dobro da je tako krenuo i da je u startu pokazao svoje namjere za uništenjem ukrajinske nacije i države, u kompletu, pa je s time imbecil mobilizirao ukrajince i doveo do toga da su Rusi već sad izgubili najbolji dio vojske, a ove regrutirane kretene će počistit ukrajinska ofanziva.

to nije vidjelo vojske, tipična horda plaćenika wagner i mobiliziranih nadobudnih golobradih punoljetnih tinejdžera kojima su stavljene puške u ruke, uz hordu pijanaca, tako da se putin uvijek može vadit da se riješio zatvorenika i pijanaca u društvu. jer je takve uglavnom i poslao u ukrajinu, da siluju pale i barbarstvo šire, stoga je nekako predivno za pratit kako u Belgorodu gori.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 22-05-2023 at 17:49

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Pomaci na ratištu zadnjih 5 mjeseci, otkad traje nova ruska ofenziva s mobiliziranih preko 300.000 novih vojnika. Crveno su osvojili Rusi, a plavo Ukrajinci. Rusi su osvojili 630 km2, a Ukrajinci 350 km2.

Fascinantno je da su Ukrajinci još u predgrađu Donjecka. Ona Avdiivka..što je to. Termopile. Ili jače od Termopila.

Zbog Eline i bokala vina

I ne znam kako Rusi misle ovim tempom držat Srbe u nadi da će im napravit Veliku Srbiju a ne mogu mrdnut od vlastite granice.

Mislim stvarno.

Zbog Eline i bokala vina

Fascinantno je da su Ukrajinci još u predgrađu Donjecka. Ona Avdiivka..što je to. Termopile. Ili jače od Termopila.
    I još je cijela sravnjena sa zemljom, ali se front ne miče.

I ne znam kako Rusi misle ovim tempom držat Srbe u nadi da će im napravit Veliku Srbiju a ne mogu mrdnut od vlastite granice.

Mislim stvarno.
    Zato i stavljamo ovakve karte da braća Srbi vide kako su Rusi zapeli i da im pošalju pojačanja koja će probiti front.

Srbi će se uključit kad krene bežanija Rusa. Nitko ne zna organizirat bežaniju ko Srbi. Neprevaziđeni eksperti. Da organizuju da se ne bi krenulo u pogrešnom pravcu. Navodno je u okupiranom djelu Ukrajine odavno već xy ekipa iz tzv. RSK, tzv. RS, s Kosova, koji su instruktori i koji već izvode simulacije beganije

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-05-2023 at 19:42

Zbog Eline i bokala vina

https://twitter.com/gepardtatze/stat...69016804999176

Strana vojska, sa žuto-plavim oznakama slobodno se vozi Rusijom.

Hoće li ovo uzdrmati narod i povjerenje u vlast?

Vođa ovih šta su upali u Rusiju tvrdi da su ih stanovnici Belgoroda pozvali da demilitariziraju oblast jer im je dosta da Rusi slučajno bacaju bombe po njima

Ne znam jel istina ili ih lik samo trola.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 23-05-2023 at 20:01

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Azov Vidi poruku
    https://twitter.com/gepardtatze/stat...69016804999176

Strana vojska, sa žuto-plavim oznakama slobodno se vozi Rusijom.

Hoće li ovo uzdrmati narod i povjerenje u vlast?
    odlična akcija, i odlično trolanje, ovo smo mi trebali radit Srbima 1990ih, zašto nismo zbog HDZ domoljuba i antifašista u njihovim redovima. dok se egzorcizmom ne pročiste antifašisti iz HR stranka, dotle će nam država biti u kurcu.

to je mukotrpan i težak posao, ali koji ćemo mi zbog maršala znat privest kraju, dok nam ne svane. čuvat ćemo naš narod, od antifašizma ko zjenicu oka svojega.

eto, ne zato što smo fašisti, već zato što nismo antifašisti, s obzirom da se ta poštapalica koristila od strane komunista za širenja komuniizma po istočnoj europi, jasno je zašto nismo antifašisti i zašto je svaki ovakav napad na antifašističke tekovine kakav viđamo u Belogorodu predivna gesta u tom pravcu, uništenja antifašizma i antifašističkih temelja u europi, svrgavanje trenutnog svijetskog poretka, svakom slobodnom čovjeku po njima ekstremistu i fašistu rasistu itd, je cilj broj jedan, a tu ne mislim samo na ovaj poredak koji vlada rusijom, već i ovaj poredak tu kod nas u europi, koji po ničemu nije manje zlo od ovog zla koje vlada Rusijom.

zapad je to zlo stvorio u Rusiji, tamo putina i takvih ne bi nikada ni bilo bez financiranja boljševičke revolucije, putin i svi takvi degenerici tipa lavrov i slični i ova vojna lica svi su oni produkt tog antifašizma, to jest financiranja boljševika s ciljem svrgavanja romanovih.

dakle zapadni antifašizam je počeo prije ruskog antifašizma, i zato kao što sam rekao dok ne riješimo taj antifašizam, nećemo riješit ništa, a hrvatski će nestat kada nestani i taj ruski i zapadni. jer bez ruskog i zapadnog antifašizma, ne bi bilo ni hrvatskog, kako bi oni rekli pavelićev fašizam je kopija musolinijevog, e pa tako i ja njima kažem da je njihov antifašizam kopija zapadnog i ruskog. i to je lako dokazat, sve što su najgore mogli uvest i primjenit u praksi kod nas uvezli su kreteni s zapada i istoka. ništa što je bilo dobor, nisu uvezli.

Ukrajinci recimo sada isto plaćaju cijenu svog antifašizma, jer su u 2ww mogli trajno riješit utjecaja Rusa, na žalost oni su dali 6M Ukrajinaca za Staljina koji ih je prije tog rata pobio, i poslje omogućio rusofoniziranje Ukrajine i naseljqavanje iste rusima nakon gladomora, isto kao što je tito nakon ubijanja hrvata naseljavo srbe u krajeve di je pobio hrvate, to je cijena antifašizma dragi moji, pa vi budite antifašisti, ja zbog toga svega jako dobro znam zašto nisam, i zašto skinem gaće i poserem se na svakog antifu i antifašizam onako iz srca i dna duše.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 23-05-2023 at 23:29

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove