+ Odgovori na temu
Stranica 248 od 258 PrviPrvi ... 148 198 238 246 247 248 249 250 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,941/5148

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Pa nismo ni mi ni suvereni ni slobodni.

Pa što misliš na ideju da nas Rusi malo "osuverene". Ili bar njihovi vazali Srbi, pošto su Rusi trenutno zauzeti a i ne ide im nešto ni "osuverenjivanje" Ukrajine.

A Srbi plus imaju iskustva s nama.

Što veliš na tu ideju aa'
    Ne gajim nikakve sentimente niti prema Rusiji niti prema Ukrajini i pokušavam biti objektivna.

A šta se tiče toga da nas Rusi malo "osuverene" kako ti to kažeš; pa Rusi su već tu. Pokupovali zemljišta u Slavoniji i sad ih preprodaju Srbima.

Nitko nama ne može napraviti toliko štete i uništiti našu državu kao naši političari na čelu sa HDZ.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 30-04-2023 at 22:14
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Ne gajim nikakve sentimente niti prema Rusiji niti prema Ukrajini i pokušavam biti objektivna.

A šta se tiče toga da nas Rusi malo "osuverene" kako ti to kažeš; pa Rusi su već tu. Pokupovali zemljišta u Slavoniji i sad ih preprodaju Srbima.

Nitko nama ne može napraviti toliko štete i uništiti našu državu kao naši političari na čelu sa HDZ.
    To prema kome ti gajiš sentimente to se vidi. To uopće ne moraš pojašnjavat što se mene tiče. To se vidi iz upisa.

A pitanje nije bilo ni zemlje ni prodaje iste nego pošto mi isto nismo suvereni kao Ukrajina kako bi bilo da nas Rusi "malo osuverene". Šta veliš. Ili njihovi vazali Srbi koji su nas isto tako ko Rusi Ukrajinu danas a nas oni 90-tih htjeli "osuverenit".

To je bilo pitanje a ne čije je PPK Belje.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ukrajinska vojska objavila je novi snimak uništenja ruskog tenka. Ovaj put riječ je o jednom od najnaprednijih varijanti ruskog oklopa T-90M, koji je uveden u službu 2017. godine.

Snimljeno dronom: Ukrajinci uništili napredni ruski tenk tokom neuspješnog povlačenja

Rusima nikad nije bila prednost u modernosti ili suvremenosti nego u brojnosti.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    To prema kome ti gajiš sentimente to se vidi. To uopće ne moraš pojašnjavat što se mene tiče. To se vidi iz upisa.

A pitanje nije bilo ni zemlje ni prodaje iste nego pošto mi isto nismo suvereni kao Ukrajina kako bi bilo da nas Rusi "malo osuverene". Šta veliš. Ili njihovi vazali Srbi koji su nas isto tako ko Rusi Ukrajinu danas a nas oni 90-tih htjeli "osuverenit".

To je bilo pitanje a ne čije je PPK Belje.
    Budi bez brige, neće nas Rusi napasti ni izravno ni preko Srba.
    Nismo u njihovoj geopolitičkoj sferi. Jedino ako nas naše gazde u Washingtonu ne odluče predati ruskoj sferi kao šta već jednom jesu, davnih četrdesetih godina dvadesetog stoljeća.

Zapravo i Rusi žele suverenu Ukrajinu samo da je na njihovoj strani; kao šta i Ameri žele svima demokraciju i suverenitet i da su na njihovoj strani geopolitike i povijesti.

Čemu tolika histerija oko Ukrajine kad isto rade i Amerikanci.
    'No big deal and welcome to reality'.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 02-05-2023 at 20:55
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Budi bez brige, neće nas Rusi napasti ni izravno ni preko Srba.
    Nismo u njihovoj geopolitičkoj sferi. Jedino ako nas naše gazde u Washingtonu ne odluče predati ruskoj sferi kao šta već jednom jesu, davnih četrdesetih godina dvadesetog stoljeća.

Zapravo i Rusi žele suverenu Ukrajinu samo da je na njihovoj strani; kao šta i Ameri žele svima demokraciju i suverenitet i da su na njihovoj strani geopolitike i povijesti.

Čemu tolika histerija oko Ukrajine kad isto rade i Amerikanci.
    'No big deal and welcome to reality'.
    To ti kao nešto garantiraš.

Ali napali su nas već. I pokušali da nas "osuverene" baš kao Rusija Ukrajinu.

Zbog Eline i bokala vina

AFU opet nešto kuha, neki Ukrajinski Bljesak, neki Južni potez, možda i Oluju ko će im ga znat, Lipanjske zore možda, grmi sjeva...Ukrajinska zora još je bliže
    https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-05-2023 at 21:41

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ukrajinci taje najvaznije podatke od svih, u prvom redu od Nijemaca a sigurno i od Amerikanaca.
    Ona epizoda gdje onaj americki mulac drkadzija dijeli karte pajdasima na internetu je vrh.
    A jos zanimljivije kako ga brane trumpovi jurisnici poput Marjory Taylor Greene i sada bivseg Foxovca Tuckera.
    Koga briga kakve ce posljedice imati curenje informacija za Ukrajinaca, ne smije Jack Texeira u zatvor, jadnicak se vec vidio kako gine po Kremlju jer eto on ce sutra tamo...
    Stvarno ono, debilana od ljudi. Ono, u rangu su sa onim preglupim ghetto crncima, tu je to negdje.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Inace, gledam neki nijemacki politicki talk show, neki lik osupnut, kaze nijemacke sluzbe nemaju pojma kakvo je stanje i kretanje ukrajinske vojske.
    A jeli glupane, mislis da je to bez razloga.

Datum registracije
    Sep 2016
    Inace, da malo osvjetlimo dimne bombe pro-kremljinovaca koji se toga srame.
    Imamo recimo tezu koju je iznio Plazibat kick bokser iz Splita.
    *nazalno mumljanje* "bratee, nije te briga kada ginu tamo Sirijci, Afrikanci a sada te kao briga za Ukrajince, eee".
    Sto nam je htio balkanac i ljubitelj regiona poruciti.
    Htio nam je reci da je ruska agresija totalno nevezana za Hrvatsku i Hrvate, ni po cemu, bas ni po cemu se nece odraziti na polozaj Hrvata.
    Znaci, nama to dodje kao ne znam. Ujguri.
    Evo da malo razsvjetlimo to. Nas susjed, prvi, etnicki srpski, je najeksponiraniji ruski satelit.
    Od Dodika, do srbijanaca, do ko fol pro EU cetnika u Crnoj Gori.
    Znaci, mala rusija nam je prvi susjed.
    SusjedI.
    Sjeverni susjed nam je ruska gubernija Madjarska. I to mislim doslovno. Koja se jako zaljubila u srbiju.
    Idemo dalje. Povijest i slicnosti. Borba Ukrajinaca, pa cak i etnicitet Ukrajinaca je toliko blizu Hrvatima da je ono, pa rekao bi preglupo praviti se kao da je to neki konflikt na drugom kraju svijeta.
    Mislim. Smijesno je.
    Evo ja cu prvi priznati da me za sudbinu srba, crnaca, indijaca i brazilijanera, arapa i slicnoga zivo zaboli dupe.
    Moras biti kreten da bi to uopce usporedjivao, i to zlonamjeran kreten.

Rus osuđen na 18 godina, zatim biva pusten i odlazi u Ukrajinu, vraca se nakon "odsluženja", epilog 2+ ubijenih.
    https://bloknot-krasnodar.ru/news/gd...at-ubi-1599966

Bakhmut-Kadirovci dolaze.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-05-2023 at 19:25

Zbog Eline i bokala vina

Rus se predaje uz asistenciju drona.

Zbog Eline i bokala vina

Orci u panici.

Japan oće u NATO. Zemlja na koju je SAD bacio nuklearke.

U boj u boj
    https://youtu.be/T2nSO6aaqWc

Citiraj Prvotno napisano od ivica Vidi poruku
    Orci u panici.

Japan oće u NATO. Zemlja na koju je SAD bacio nuklearke.

U boj u boj
    https://youtu.be/T2nSO6aaqWc
    Ovo bi moglo završiti kao veliko tamburanje Rusije i Kine. Nećemo valjda biti mi ta nesretna generacija, nad kojom će se izvršiti velika posljednja racija?

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ja sam čuo da se stisto šupak maleni, vladimiroviću malenom i vučiću velikom, priča se da se vučić opet odmara na Hrvatskoj prije Ukrajinske Oluje, nesvijestan da će njihova braća biti pometena ko i vučićevi pederski opanci 1995e.

AFU gurnula i kod Hryhorivke, u linku geolokacija
    https://twitter.com/JagdBandera/stat...er=JagdBandera

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ovo bi moglo završiti kao veliko tamburanje Rusije i Kine. Nećemo valjda biti mi ta nesretna generacija, nad kojom će se izvršiti velika posljednja racija?
    Pa da pola muske populacije u susjedstvu zavrsi na psihofarmacima

Danas je u Beogradu, 9.5. 2027godine, na dan pobjede nad fašizmom potpisan historijski mirovni sporazum između predstavnika RF i PRC.
    Nadljudskim naporima predsjednika Vučića i gospodina Kim Yong Una okončan je trogodišnji rat između RF i PRC.
    Kao što je poznato, nakon uspješnog završetka SVO u Ukrajini, denacifikacije, demilitarizacije, dehumanizacije i devastacije, uništenja laboratorija za proizvodnju ljudi guštera, virusa COVID 2023 i ostalih boleština zapada uveden je moral i ćudoređe,Pederi su svedeni na razumnu meru i odbačeni 20 km unutar granica RF. Nedugo nakon zavrsetka SVO, zabiljezeni su nemili događaji na granici RF i PRC u jednoj dalekoistočnoj oblasti RF. Vojnik RF inicijala V.P. i vojnik PRC inicijala X.P. uhvaćeni su sexualnom klinču, što je zqbilježeno kamerom visokotehnološkog drona domaće proizvodnje. A sto je bio cassus belli bratoubilačkog rata dvije komunističke ojebine. Vojnici su se branili da je to samo razbibriga što je naišlo na osudu javnosti. Legitimni predsjesnik susjedne židovske autonomne oblasti, izabran vecinom glasova Rusa, Avram Azimov, oštro je osudio takvo ponašanje, ali prekasno.Bratoubilački rat je poprimio epske razmjere. U trogodišnjem bratoubilačkom raspucavanju nastradalo je krdo koza,i par nevinih pingvina, uloga predsjednika Čečenije u ovoj zavjeri zapada do danas je ostala nepoznata.
    Mirovna konferencija u Beogradu počela je u 8:00 obraćanjem predsjednika Vučića i predsjednika KimYongUna i njegove sestre. Predsjednik Vučić je predsjednika Kima nazvao mili Vođa, dok je predsjednik Kim predjednika Vučića nazvao divlji Vođa. U dvorani je sjedio i predstavnik Njemačke na čijem licu se isčitavala ljubomora, crvenilo,osjećao se nepozvanim.
    Mirovna konferencija ostat će zabilježena u svjetskoj historiji kao jedina na kojoj su bile postavljene dvije stolice za svakog predstavnika bratskih naroda.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Prije dvadesetak godina potpisala bi ovo, ali sad više ne.

Nego, čujem da London šalje rakete. Eh, kad se te rakete počnu vraćati kao bumerang...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-05-2023 at 05:35

Lukasenko navodno u bolnici. Dodik najavio odlazak u Moskvu. Putinov poziv na šalicu čaja? Navodno je postojao dogovor iz Moskve na početku rata, kad je Lavrov pozvao na realizaciju, jeli to dio neke psihološke operacije ili nesto bilo u planu, kako god propalo je.

Treće ili četvrto samoubojstvo rusa na terenu zabiljezeno kamerom...18+https://twitter.com/TheDeadDistrict/...64569784446976

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove