+ Odgovori na temu
Stranica 247 od 258 PrviPrvi ... 147 197 237 245 246 247 248 249 257 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,921/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ovim putem pozdravljam Karacica koji je na Podcastu Inkubator pohvalio druga Pernara, uzdanicu krimskih cetnika i oralnog prijatelja Boske Obradovica, a drugovanje velemajstora Rashpudic zvani Dodik iz Mostara sa vascelom lEvicom je propustio.
    Ziv'o Suverenisti, ziv'o drug Pernar, ziv'o bratstvo i jedinstvo svih alu sesira.
    Pozdravljam i zelim ono najdominantniju pobjedu HDZa ikada a Suverenistima dobrih 0.0001%
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Evo ovdje ide barem dio kompenzacije za ovih 14 Mi8 koje šaljemo u Ukrajinu.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...a-eura-1277131
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Nakon Madarske i Turska glasala za ulazak Finske u Nato...
    https://www.dailysabah.com/politics/...membership-bid

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Evo ovdje ide barem dio kompenzacije za ovih 14 Mi8 koje šaljemo u Ukrajinu.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...a-eura-1277131
    Odlično, samo neka pojačaju dopremu.

Da li je ovo početak WW3?

Ako jest i mi Hrvati bi se trebali, ne samo pripremati nego i svrstavati...
    Na koju stranu? U WW2 bili smo protiv Staljinove Rusije. A sada? Da li ćemo ovog puta biti protiv Putinove Rusije?
    Ako je Hrvati okrenu i ovog puta protiv Rusije, onda svi oni koji su napadali Hrvate što su bili protiv Rusije u WW2
    bi se trebali ispričati hrvatima. To je moje mišljenje. A vaše?

PL poZDrav svima.

Svima želim dobar dan u očekivanju Cvjetne nedjelje koja je prekosutra 2 travnja.
    Svima želim Sretan Uskrs koji je 9 travnja.
    Svima želim Sretan Deseti Travnja koji je u ponedjeljak 10 travnja.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 31-03-2023 at 17:52

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Odlično, samo neka pojačaju dopremu.
    Ma i ja sam se navino upeca na naslov. Mislim možda bude ali na daleku je to još šćapu.

Zbog Eline i bokala vina

Nevjerojatna snimka Rusa u rovu sa jednim protuoklopom čekaju ukrajinski tenk da im dođe pred rov stalno ispaljujuć projketile. Nadrealno

Zbog Eline i bokala vina

Poštovani kolega Grunf,

Imam jednu molbu za tebe. Nastoj me razumijeti. Bit ću kratak. Ja sam čovije u godinama. Napustio sam našu Hrvatsku vrlo mlad, maloljetnik,
    skoro se još nisam počeo ni brijati.
    Kroz sav moj hrvatski, politički i emigtantski život preko šest desetljeća sve sam pratio, hrvatske knjige, časopise, novine itd. kupovao, čitao i ništa nisam bacao.
    Sve sam sačuvao i rekao bih da sam ja jedan od onih živući hrvatskih emigranata koji ima najviče sačuvanog emigrantskog materijala.
    Spreman sam poklonuti sve onim Hrvatima koji su zainteresirani za sve ili neke knjige, novine itd., neka samo javi šta mu treba, pa ako ja to imam, rado mu to šaljem s tim da poštarinu snosi i plati.

Poštovani prijatelju Grunf nadam se da si me razumio. U protivnom, bila bi šteta da to ode u smeće.

Bog! i iskreni pozdravi tebi i svima na ovom vrlo vrijednom portalu.
    Posljednje uređivanje od Bobani : 31-03-2023 at 21:56

vinkovci

Ukrajina se bori isto kao što se je i Hrvatska borila protiv tuđina i protiv isvojača.

Sretna Cvjetna nedjelja svima.

https://kamenjar.com/kategorija/povi...otporasevetohr

Datum registracije
    Sep 2016
    Hrvatski casopis Obitelj, 1941
    Ukrajinski broj

Citiraj Prvotno napisano od Bobani Vidi poruku
    Poštovani kolega Grunf,

Imam jednu molbu za tebe. Nastoj me razumijeti. Bit ću kratak. Ja sam čovije u godinama. Napustio sam našu Hrvatsku vrlo mlad, maloljetnik,
    skoro se još nisam počeo ni brijati.
    Kroz sav moj hrvatski, politički i emigtantski život preko šest desetljeća sve sam pratio, hrvatske knjige, časopise, novine itd. kupovao, čitao i ništa nisam bacao.
    Sve sam sačuvao i rekao bih da sam ja jedan od onih živući hrvatskih emigranata koji ima najviče sačuvanog emigrantskog materijala.
    Spreman sam poklonuti sve onim Hrvatima koji su zainteresirani za sve ili neke knjige, novine itd., neka samo javi šta mu treba, pa ako ja to imam, rado mu to šaljem s tim da poštarinu snosi i plati.

Poštovani prijatelju Grunf nadam se da si me razumio. U protivnom, bila bi šteta da to ode u smeće.

Bog! i iskreni pozdravi tebi i svima na ovom vrlo vrijednom portalu.
    Gdje imaš taj materijal, u SAD-u? Koliko je toga? Bilo bi šteta da to propadne, je li imaš nekakav popis toga što imaš?

Na koju stranu? U WW2 bili smo protiv Staljinove Rusije. A sada? Da li ćemo ovog puta biti protiv Putinove Rusije?
    Ako je Hrvati okrenu i ovog puta protiv Rusije, onda svi oni koji su napadali Hrvate što su bili protiv Rusije u WW2

PL poZDrav svima.

Svima želim dobar dan u očekivanju Cvjetne nedjelje koja je prekosutra 2 travnja.
    Dobro si ovo napisao. Nek nam se Ameri i Britanci ispričaju.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 25-04-2023 at 10:11

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ma i ja sam se navino upeca na naslov. Mislim možda bude ali na daleku je to još šćapu.
    Nadam se da rat neće eskalirati, barem dok nam ne dođu Rafali jer smo trenutno baš slabo naoružani i bilo bi nam teško da izbije neki rat.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

PL poZDrav svima.

Mi Hrvati uvijek izabaremo krivo, pol hrvata je naginjalo istoku onomad, sada isti ti naginju zapadu, kako onda nije bilo dobro biti na istoku nije dobro danas ni na zapadu, ali opet u kontekstu činjenice da su Rusi debili čitavu povijest kada je politika u pitanju, nije da imamo neki izbor. plus jedini koji prijete nuklarnim ratom, su upravo ti ruski debili koji su redom plaćenici ovih s zapada. govorim o njihovim elitama, jer mi je nevjerojatno da se oni fino sastanče s istima po UNu dok tobože jelte provode međusobni rat, kao izolacija Rusije a ovi šeću po zapadu i pričaju priče.

što nisu hitleru i jedni i drugi debili, i rusi i amerikanci šetali po berlinu i družili se malo u jeku rata ???

ajde molim vas, iskreno meni je pun kurac i jednih i drugih, većina pizdarija u svijetu danas se događa zbog Rusije koja bi htjela imat utjecaj zapada, i zapad koji se drži da cijeli svijet mora biti podređen ideologiji i interesima zapada. što nije realno, to što su najbogatije zemlje dio zapadnog bloka, ne znači nužno da će zbog toga imati globalno gledano potporu i razumjevanje svih zemalja i država koje nisu dio istog.

činjenica je da amerika i europa predugo vode AUTOdestruktivnu politiku, i da je Rusija to samo objelodanila, na koncu ovo što su Ukrajincima poslali je sve smješno po meni, neka đubrad vidi što su sve poslali staljinu a tu sada navode 100 nečega kao potporu ukrajini, da su tako podržavali crvene imbecile Hitler bi ih 1941 iza Urala zagurao.

moje mišljenje je da je ok biti protiv nekoga i nečega, ako to neki siledžija tako misli, a tu misim na nato i usa, činjenica je da i naato i usa se drže ko da su oni epicentar svih zbivanja na svijetu a nisu, plus ne možeš imati monopol na konto činjenice da su supersila. stari moj to što si supersila ne znači da će se svi u tvoj šupak zagurat.

Rusija u neku ruku ima pravo oko nekih stvari kada je zapad u pitanju to nije upitno, ali generalno gledano NEMA NIKAKVO PRAVO KADA JE UKRAJINA U PITANJU. dakle napali su suverenu zemlju, koju su i sami priznali i sada NASILNO mjenjaju granice iste jer im je tobože ugroza i pri tom prijete nuklarnim obračunom s europom i amerikom, Rusiju čitavu povijest vode luđaci a iskreno ako mi je zbog ikoga žao da 2ww nije završio drugačije onda su to upravo oni. možete vi srat hitler ovo ono, ali jedino on bi ih stavio u red da je pobjedio. tu bandu od naroda, ne možeš držat u miru bez lokota i lanca.

Rusi su teški primitivci čitavu povijest, i s njima samo surova sila i represija pali, zato i imaju Putina na vlasti, al bitno da dan danas plaču zbog hitlera i što ih je pobio 20 miliona, eto staljin vas srećom nije pobio, kao što ni nas nije tito pobio već samo ante.

ajde molim te, općenito su ljudi retardirani i ne da mi se s kretenčinama pričat o politici i povijesti, jer su ljudi zatucana bagra i ne kuže kurca ono o čemu pričaju. niti se bave dokazima činjenicama i ičime što traži potvrdu u ičemu, već se pecsaju na najobičniju propagandu tih saveznika, i velikih sila.

velike sile gledaju svoj interes, ništa ne bi bilo drugačije da je hitler pobjedio osim granica u europi, eto a oni su od toga napravili dar mar kao da je on napravio nešto što se nikad u povijesti nije dogodilo. seru o tim logorima, a ljudi stradali više izvan logora nego u logorima bitno da se mitomanije na tu temu redovno pakuju i serviraju na izvolte kretenima koji gledaju tv i pupovca i njegovu kolonu. ili nekog Krausa i njemu sličnih.

u europi i americi postoji samo stigmatiziranje i maltretiranje desničara, i to najbolje potvrđuje da su sve države europe plus retardirana amerika neprijatelj desničara tj nas koliko i Rusija. meni iskreno između njih dvoje nema nikakve razlike, hoće lim me neka masončina s zapada ubit ili boljševičko indoktriniranog govno od lenjina iz rusije sassvim mi je svejedno.

tako da ako me pitaš na kojoj sam strani, ne bih bio najrađe ni na čijoj, jer nijedna nam neće donjet ništa dobroga, ali općenito mi se sere od te panslavenske priče jugoslavenstva komunizma i svega što je došlo iz rusko židovske kuhinje u 20 stoljeću, tako da tu vrstu prijezira nisam i neću još dugo napustit, tako da definitivno zapad ima prednost ali toliko minimalnu da je gotovo zanemariva.

a Rusima bi bilo pametnije da počiste malo vlastitu državu od govana i stoke koja im danas u maniri staljina vlada državom, nego što maltertiraju druge u svom susjedstvu.

Ukrajina nije ni slobodna, ni suverena.
    Možda je to bila početkom i sredinom 90-tih, a onda su je političari prodali stranim interesima.

Zelenski je predsjednik na daljinski a vladu im je sastavljala Victoria Nuland, Obamina savjetnica.
    Pametnom dosta.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 26-04-2023 at 02:08
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Možda je to bila početkom i sredinom 90-tih, a onda su je političari prodali stranim interesima.

Zelenski je predsjednik na daljinski a vladu im je sastavljala Victoria Nuland, Obamina savjetnica.
    Pametnom dosta.
    To kažu Rusi, oni koji su pokrenuli agresiju na Ukrajinu. I glupome dosta, a kamoli ne pametnome. Po njima, Ukrajina nije slobodna i zato je oni moraju osloboditi i to što je napadaju nije loša stvar nego zapravo dobra i svi im moramo pljeskati, tom svjetioniku slobode koji oslobađa Slavene od jarma zapada. Dajte najte, bi rekli Zagorci.

Ukrajina od pada SSSR-a nikad nije bila slobodna, bila je uvijek u nekom obliku podloženosti Rusiji, politička situacija je bila slična kao u BiH, samo što nije bilo entiteta. Rusi su kočili svaki pokušaj da se Ukrajina okrene zapadnim asocijacijama i radili sve što su mogli da od Ukrajine naprave Bjelorusiju, rusku koloniju, a s vremenom i guberniju. Nisu Rusi napali Ukrajinu zato jer je bila neslobodna nego zato jer je dosegla najveći stupanj slobode u modernoj povijesti, a to je slobodnu volju. To Rusima ne treba.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 26-04-2023 at 07:31

Pametnom dosta.
    Pa nismo ni mi ni suvereni ni slobodni.

Pa što misliš na ideju da nas Rusi malo "osuverene". Ili bar njihovi vazali Srbi, pošto su Rusi trenutno zauzeti a i ne ide im nešto ni "osuverenjivanje" Ukrajine.

A Srbi plus imaju iskustva s nama.

Što veliš na tu ideju aa'

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    To kažu Rusi, oni koji su pokrenuli agresiju na Ukrajinu. I glupome dosta, a kamoli ne pametnome. Po njima, Ukrajina nije slobodna i zato je oni moraju osloboditi i to što je napadaju nije loša stvar nego zapravo dobra i svi im moramo pljeskati, tom svjetioniku slobode koji oslobađa Slavene od jarma zapada. Dajte najte, bi rekli Zagorci.

Ukrajina od pada SSSR-a nikad nije bila slobodna, bila je uvijek u nekom obliku podloženosti Rusiji, politička situacija je bila slična kao u BiH, samo što nije bilo entiteta. Rusi su kočili svaki pokušaj da se Ukrajina okrene zapadnim asocijacijama i radili sve što su mogli da od Ukrajine naprave Bjelorusiju, rusku koloniju, a s vremenom i guberniju. Nisu Rusi napali Ukrajinu zato jer je bila neslobodna nego zato jer je dosegla najveći stupanj slobode u modernoj povijesti, a to je slobodnu volju. To Rusima ne treba.
    Gledano sa strane i objektivno; kad mogu Amerikanci širiti (i štititi) svoje interese zašto ne bi mogli Rusi?

Ukratko, Ukrajina je plijen za koji se čupaju i tuku Zapad i Istok.
    Isprobavaju se nova oružja, taktike i politike.

Zapravo, Ukrajina me podsjeća na one jadne žene, Ukrajinke, koje su išle na Zapad za poslom i boljim životom koji im je obećan, pa onda završile kao prostitutke.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 26-04-2023 at 20:11
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Gledano sa strane i objektivno; kad mogu Amerikanci širiti (i štititi) svoje interese zašto ne bi mogli Rusi?

Ukratko, Ukrajina je plijen za koji se čupaju i tuku Zapad i Istok.
    Isprobavaju se nova oružja, taktike i politike.

Zapravo, Ukrajina me podsjeća na one jadne žene, Ukrajinke, koje su išle na Zapad za poslom i boljim životom koji im je obećan, pa onda završile kao prostitutke.
    Razlika je između američkih i ruskih interesa. Rusi gledaju Ukrajinu kao plijen, a Ameri je gledaju kao prijatelja. Rusi žele Ukrajinu progutati, a Ameri je žele podići da bude razvijena kao ostatak zapadne Europe. Ukrajina me podsjeća na Hrvatsku 1991., isprebijana, očerupana, ali pred očima joj titra vizija slobode i blagostanja.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 27-04-2023 at 07:31

Datum registracije
    Sep 2016
    Iz istog casopisa par zanimljivosti oko nastanka nezavisne Ukrajine prije vise od sto godina.
    Diplomatska i oruzana borba na sve strane.

RAK 12 u Ukrajini, ujedno i dokaz da se dosta šalje ali se javno ne objavljuje, što od RH što od ostalih saveznika.
    https://twitter.com/front_ukrainian/...13447795113984

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove