+ Odgovori na temu
Stranica 228 od 246 PrviPrvi ... 128 178 218 226 227 228 229 230 238 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 4,541/4916

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ovaj chat ima svoju svrhu.
    Neki su sprijecili Glasnovica kao predstavnika dijaspore, isti ti sada rovare za Rashpudica i slicno, sada sprijecavaju Plenkovica, koji je odjednom zlo najvece.
    Zanimljiv je to redosljed, mic po mic, evo vecernjakova ruza Milorad Dodik glava Hrvatske.
    Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Znam ono što je javno predstavljeno. Nitko do tebe nije rekao da Zubak nije nabavio s300. Ti si prvi. Čovječe. Prvi? Nemoj me zajebavat. Više ću vjerovati javnim informacijama nego tebi. Naravno da znaju oni koji su poslali s300 ali nije nikad rečeno javnosti gdje je završio.
    Javne informacije o nabavci oružja i sustava s-300? Reci mi da se šališ i zajebavaš. Mislio sam da si zreliji i pronicljiviji.

Datum registracije
    Sep 2016
    Evo ga, pajdo Dobronica i Milanovica, drug Kolakusic o ratu u Ukrajini.
    Taj je naravno planiran od Zapada, i sa rusima nema veze.
    Sve ce vam Kolakusic objasniti.
    Ruske kurve svih zemalja ujedinite se, od Markicke zvane Helsinski odbor, koja je cinkala Hrvatsku u 90ima do ovoga lovca na chemtrailse.
    Samo jako.
    https://mobile.twitter.com/mislavkol...86459462074368

Citiraj Prvotno napisano od Bozo Vidi poruku
    Javne informacije o nabavci oružja i sustava s-300? Reci mi da se šališ i zajebavaš. Mislio sam da si zreliji i pronicljiviji.
    Pa reci ti to svim institucijama u Hrvatskoj i Zubaku. Svi oni lažu 20 godina i rade predstavu a ti eto znaš.

Ova sva tvoja priča smrdi mi na podršku Rusiji. I zamjeranje Zelenskom što žica oružje. A što bi trebao Šutjeti. Pustiti da voda nosi pred sobom. Reci slobodno da si za Rusiju neće ti nitko ništa.

Pa nećeš biti jedini. Ima masa neumnih Hrvata koji podržavaju Rusiju u ovom sukobu sa sve izjavama da Rusija brani kršćanske vrijednosti. baš onako kako ih je "branila" SPC 90-tih.

i ti s tom tvojom pričom kako su nas Rusi naoružavali a nisu i ne znam što želiš postići s tom pričom da Zubak nije nabavio S300, smiješno mi je uopće više o tome..

Sve je moguće osim drvene peći i da neki Hrvat bude rusofil. Jer Rusija nikad nije bila na hrvatskoj strani. Ni u domovinskom ratu niti je to danas. Moraš bit baš ono jebeni mazohist pa da budeš rusofil nakon svega. I sad Rusija priča kako će prekomponirati Balkan kad pobjedi i rasparčati Hrvatsku i Hrvatsku razdjeliti Mađarima i Srbima. I to hrvatskim rusofilima ne smeta, preskaču to umijećem impale.

Sreća da su toliko nesposobni da mogu mrdnuti par desetina km od ruske granice inače bi bilo svašta nama kao narodu. Ruski ambasador u Hrvatskoj bez jebemti kaže da smo mi protjerali Srbe gdje su oni vjekovima živjeli. I umjesto da bude protjeran isti čas, nitko čak niti ne reagira. To je zbog toga jer je dosta Hrvata tako ko ti.

Ruska agresija je precrtana srpska agresija na Hrvatsku. Isti narativ, ista glupa opravdanja o denacifikaciji Ukrajine/Hrvatske ista priča kako Ukrajinci/Hrvati nisu poseban narod, a da bi stvar bila ono dovedena do apsurda su iste SAO/RAO Krajine.

i onda rusofili kažu..pa nije ništa isto jer naaaas zapad nije naoružaaavaooo koo njihhh.

Ne znam jesu li oni totalni debili ili mogu barem razlikovati karakter rata i međunarodnu reakciju na taj rat. To su potpuno dvije različite stvari Ali očito da su toliko plitki da ne mogu..

Slobodno reci, otvori se..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-02-2023 at 22:10
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Evo ga, pajdo Dobronica i Milanovica, drug Kolakusic o ratu u Ukrajini.
    Taj je naravno planiran od Zapada, i sa rusima nema veze.
    Sve ce vam Kolakusic objasniti.
    Ruske kurve svih zemalja ujedinite se, od Markicke zvane Helsinski odbor, koja je cinkala Hrvatsku u 90ima do ovoga lovca na chemtrailse.
    Samo jako.
    https://mobile.twitter.com/mislavkol...86459462074368
    6 000 Eura ovaj kugloglavi dobiva za ovo, baska sto dobiva od rusa.
    Sest tisuca Eura misecno on dobije od njemu toliko mrske, smrdljive zapadne EU, dok on nas poucava o tome da je sve krivnja Zapada, ma kakva ruska agresija.
    Ovo je umobolno do krajnjih granica.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ali on je to zaradio!
    Sto imaju tamo traziti neki Ukrajinci sto zive od 200 Eura misecno, dosta je bilo!
    Zivio Pernar, ziv'o Sincic i Kolakusic. Neka oni gustaju, oni ce taj novac sigurno donirati Hrvatskoj i potrebitima na Banovini.
    Jeje.

Pa reci ti to svim institucijama u Hrvatskoj i Zubaku. Svi oni lažu 20 godina i rade predstavu a ti eto znaš.

Ova sva tvoja priča smrdi mi na podršku Rusiji. I zamjeranje Zelenskom što žica oružje. A što bi trebao Šutjeti. Pustiti da voda nosi pred sobom. Reci slobodno da si za Rusiju neće ti nitko ništa.

Pa nećeš biti jedini. Ima masa neumnih Hrvata koji podržavaju Rusiju u ovom sukobu sa sve izjavama da Rusija brani kršćanske vrijednosti. baš onako kako ih je "branila" SPC 90-tih.

i ti s tom tvojom pričom kako su nas Rusi naoružavali a nisu i ne znam što želiš postići s tom pričom da Zubak nije nabavio S300, smiješno mi je uopće više o tome..

Sve je moguće osim drvene peći i da neki Hrvat bude rusofil. Jer Rusija nikad nije bila na hrvatskoj strani. Ni u domovinskom ratu niti je to danas. Moraš bit baš ono jebeni mazohist pa da budeš rusofil nakon svega. I sad Rusija priča kako će prekomponirati Balkan kad pobjedi i rasparčati Hrvatsku i Hrvatsku razdjeliti Mađarima i Srbima. I to hrvatskim rusofilima ne smeta, preskaču to umijećem impale.

Sreća da su toliko nesposobni da mogu mrdnuti par desetina km od ruske granice inače bi bilo svašta nama kao narodu. Ruski ambasador u Hrvatskoj bez jebemti kaže da smo mi protjerali Srbe gdje su oni vjekovima živjeli. I umjesto da bude protjeran isti čas, nitko čak niti ne reagira. To je zbog toga jer je dosta Hrvata tako ko ti.

Ruska agresija je precrtana srpska agresija na Hrvatsku. Isti narativa, ista glupa opravdanja o denacifikaciji Ukrajine/Hrvatske ista priča kako Ukrajinci/Hrvati nisu poseban narod, a da bi stvar bila ono dovedena do apsurda su iste SAO/RAO Krajine.

i onda rusofili kažu..pa nije ništa isto jer naaaas zapad nije naoružaaavaooo koo njihhh.

Ne znam jesu li oni totalni debili ili mogu barem razlikovati karakter rata i međunarodnu reakciju na taj rat. To su potpuno dvije različite stvari Ali očito da su toliko plitki da ne mogu..

Slobodno reci, otvori se..
    Čuj slobodno reci da si za Rusiju, otvori se neće ti nitko ništa. Evo otvorit ću se a mislim da sam ti već jednom rekao. Ja sam ti stari moj Hrvat i Ustaša i ne mogu bit za Ruse u ovom ratu da me puškom natjeraš. Mene samo zanima zašto ti misliš da sam ja neki prikriveni rusofil da sam za Rusiju a kao bojim se reći? Bojim se tačno koga i čega? Čega bi se trebao bojati?
    Ja zamjeram jebenom zapadu jer nama ništa nije dao s ovom Zelenki i kapom i šakom. Još samo da mu atomsku daju. I onda mi naravno i on ide na kurac jer stalno nešto čanča. Avione, rakete, tenkove, vbr… a nama dali kurčinu. Meni se frend raznio zadnjom ručnom da i trojicu četnika povede a ovom sve daju. To mi smeta. Što se tiče oružja misli kako hoćeš, sve što se priča u javnosti je 90% plasirano. I opet ću ti ponoviti da nisam za Ruse ali ćuvisto tako reć da su nam prodavali oružje pod embargom kojeg nam je zapad nametnuo. Treba reć onako kako jest.

I još ću ti reć jednu stvar. Imali smo ja i ti nekih polemika ali si mi drag zbog te slike što imaš i jer si Ustaša.

Datum registracije
    Sep 2016
    Najbolji su ovi sto o Zapadu uvijek pisu u trecem licu, kao Hrvatska je jos uvijek u Jugoslaviji, ili na Marsu.
    A najnajbolji su oni koji kritziraju nemoralno ponasanje tog Zapada dok je trajala cetnicka agresija, a sami su isti, jos gori.
    Natjerali Plenkovica da samo jos iskesira milijun za agregatore, i to je to, i to im nije dosta.
    Ne, tim likovima smeta sto i druge drzave uopce daju ista.
    Znaci, ne smeta ima samo kada Hrvatska daje, vec nitko drugi nebi trebao davati.
    Pravi katolik.

Najbolji su ovi sto o Zapadu uvijek pisu u trecem licu, kao Hrvatska je jos uvijek u Jugoslaviji, ili na Marsu.
    A najnajbolji su oni koji kritziraju nemoralno ponasanje tog Zapada dok je trajala cetnicka agresija, a sami su isti, jos gori.
    Natjerali Plenkovica da samo jos iskesira milijun za agregatore, i to je to, i to im nije dosta.
    Znaci, ne smeta ima samo kada Hrvatska daje, vec nitko drugi nebi trebao davati.
    Pravi katolik.
    Odgovori mi što nama nisu ovako davali već nam uveli embargo kad se praviš pametan. Otkucali Kikaša čim je poletio. Sad su kao humanisti žao im Ukrajinaca. Jest kurac. Žao im ih je jer su Rusi na drugoj strani. Tko ovo ne može vidit ćorav je. Zašto nas nisu žalili? I mi smo napadnuti kao i Ukrajina. Isti šablon.

Čuj slobodno reci da si za Rusiju, otvori se neće ti nitko ništa. Evo otvorit ću se a mislim da sam ti već jednom rekao. Ja sam ti stari moj Hrvat i Ustaša i ne mogu bit za Ruse u ovom ratu da me puškom natjeraš. Mene samo zanima zašto ti misliš da sam ja neki prikriveni rusofil da sam za Rusiju a kao bojim se reći? Bojim se tačno koga i čega? Čega bi se trebao bojati?
    Ja zamjeram jebenom zapadu jer nama ništa nije dao s ovom Zelenki i kapom i šakom. Još samo da mu atomsku daju. I onda mi naravno i on ide na kurac jer stalno nešto čanča. Avione, rakete, tenkove, vbr… a nama dali kurčinu. Meni se frend raznio zadnjom ručnom da i trojicu četnika povede a ovom sve daju. To mi smeta. Što se tiče oružja misli kako hoćeš, sve što se priča u javnosti je 90% plasirano. I opet ću ti ponoviti da nisam za Ruse ali ćuvisto tako reć da su nam prodavali oružje pod embargom kojeg nam je zapad nametnuo. Treba reć onako kako jest.
    Pa nisu ti krivi Zelenski i Ukrajinci što nama zapad nije davao oružje. To ne mjenja karakter rata u Ukrajini i nije istina da zapad daje sve Ukrajini. Daje im na kapaljku. Kako možeš reći da im daje sve ne kužim. Jedan avion im nisu poslali. Helikpter. Tenk još nijedan.

O čemu pričaš.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-02-2023 at 17:17

Zbog Eline i bokala vina

I još ću ti reć jednu stvar. Imali smo ja i ti nekih polemika ali si mi drag zbog te slike što imaš i jer si Ustaša.
    Ja nisam ustaša. Nisam dovoljno hrabar da budem ustaša.

Avatarom samo odajem čast ustaškom pokretu, jedinom revolucionarnom pokretu u Hrvata koji je smijenio pacifističke mlitavce iz HSS a radi kojih su Srbi pomislili da su Hrvati ovce za klanje.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-02-2023 at 22:11

Zbog Eline i bokala vina

Ja zamjeram jebenom zapadu jer nama ništa nije dao s ovom Zelenki i kapom i šakom. Još samo da mu atomsku daju. I onda mi naravno i on ide na kurac jer stalno nešto čanča. Avione, rakete, tenkove, vbr… a nama dali kurčinu.
    Nek im daju i nuklearku, neku taktičku.imaju moralno i svako drugo pravo potraživati, čančati Ukrajinci su se odrekli dok su im USA GB i RUS bili garanti. Rezali one Tupoljeve u staro željezo.

Da ti odgovorim i na ovo pošto sam bio na mobu pa mi se nije dalo tipkat. I ja ne znam i uvijek se pitam zašto se ljudi i pretvaraju da su ono što nisu pa se svojim pisanjem onda razotkriju. Čak i u anonimnosti. Različiti su motivi, tko bi ih sve pobrojao.

Ne znam jesi li ti ustaša ali vidim da si ljut na Zelenskog što traži oružje. A što bi trebao raditi da se ti ne bi ljutio na njega. Da ne traži oružje?'

Ljut si na njega i Ukrajince jer ih zapad naoružava a nas nije. Ma zamisli. To bi bilo kao da se ja utapam i zovem upomoć pa mi nitko ne pomogne, onda se nekako jedva iskporcam i gledam kako drugom čovjeku koji se utapa, neki ljudi pomagaju koji se nisu odazvali na moje vikanje upomoć. Pa sam onda ljut na onog čovjeka kojeg spašavaju. Pa jel bi ja bio normalan. To bi bilo to.

Onda ne znam zašto insistiraš na laži da su nas Rusi naoružavali, zašto insistiraš da su nam poslali na s300, zašto govoriš budalaštine da Zubak nema veze s nabavom s300 a 20 godina se sudi s hrvatskom državom i traži odštetu za taj sustav. I da se nitko osim tebe, nije našao u tih 20 godina i više, nakon raznih sučeljavanja jabvnih i sa ministrima obrane i papirima koje je Zubak pokazivao da se nitko nije našao da kaže..čekaj, pa taj Zubak nema veze sa s300. To ti hoćeš reći. U državi gdje su izlazile cijele knjige državnih tajni i ratnih transkripata.

Pa ne znam jel ti to stvarno želiš raditi budalu od mene ali ispada da je radiš samo od sebe.

Sve to što pišeš navodi na rusofilstvo. To ja tako shvaćam i to mi moj insekt, rekao bi Žika govori. A ne treba ni instinkt. Dovoljno je ovo što sam nabrojio.

Ja sam da i mi damo sve što možemo Ukrajincima a da ne ugrozimo vlastitu sigurnost. Sve moguće da im šaljemo što možemo i ne možemo. I to odmah a ne kao zapad koji se ponaša poput "seoskih snaša" poslat ćemo 10 komada, sutra nećemo, prekosutra opet oćemo i to 15 komata, pa onda nakosutra opet nećemo. Jer kako vidimo ruske izjave Putinovih trbuhozboraca, Ukrajinci brane Hrvatsku, jer se Putinovci oblizuju na Hrvatsku i govore kako će je podijeliti i rasparčati i namiriti Srbiju. Jesi li ti za to da radi toga pošaljemo Ukrajincima svu moguću vojnu pomoć jer Ukrajinci kako vidimo brane osim sebe i Hrvatsku. Uzmimo da Rusi sanjare gluposti jer neće stići do Hrvatske ali održavaju to ludilo među Srbima koji idu na pokretnim stepenicama u suprotnom smjeru, koji se tome nadaju od 90-tih i samo za to su za Ruse. Pa ih i razumijem ali zašto su za Ruse pojedini etnički Hrvati to nitko živ ne bi mogao racionalno objasnit.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 03-02-2023 at 22:12

Zbog Eline i bokala vina

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    Pravi katolik.
    https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=7951

za ovakve debile, a u HR je to računaj svaki treći stanovnik ove zemlje, i mislim da nisam uveličao brojku možda sam je čak i umanjio. HR je upravo to, ti su više u sukobu s zapadom od mene, koji cijelo vrijeme serom po istom zbog liberalizma i protunacionalističkih politika, ali ja sam svijestan da smo mi ZAPAD, nismo ISTOK za razliku od ove bagre koja bi nas rado vratila iza željezne zavijese, kažu oni ALI drugi ljubičica nije bio iza željezne zavijese, krasno me boli kurac, i to što su kakti mogli jugosloveni putovat po svijetu putovali su ko i danas 80 posto Hrvata, do Trsta ili Beča. ajde molim te, a ove priče o "autohtonima" e tu tek briljiraju, kada krenu mantrat o pravima manjina, stari moj manjine imaju biti kuš i prihvatit državu u kojoj žive, ja ko Hrvat da dođem živjet bilo gdje u bilo koju državu svijeta koja nije moja dakle RH, bio bih kuš i prilagodio bi se pravilima države u kojoj živim, samo ova jugo govanca i gamad partizanska kod nas pokušava kroz prizmu te priče o pravima manjina progurat maksimalne devijacije za te manjine i napravit probleme većinskom stanovništvu preko silovanja u zdrav mozak.

nikakva diskriminacija nije bila u trećem rajhu, kada si bio auslander, da dođem u njemačku što sam točno nego auslander pa nisam valjda oto von bismarck ?

ti ljevičarski idioti, pod svaku cijenu moraju ispast kretenčine i srat po drugima, na dalje idiot drobi kako je Krim Rusija, i kako će ga branit kao Rusiju, koliko ja vidim oni cijelu Ukrajinu smatraju Rusijom, a en samo Krim jer ne bi ratovali po skoro svakom kutu iste, da je drugačije.

a Krim je samo folklor, preko kojeg su započeli cijelo sranje. Krim uostalom su i sami priznali kao Ukrajinu, dok im eto Ukrajinci nisu odlučili reć njet i da je dosta bilo tog ruskog čizmarenja preko njihovih leđa. i ovaj rat se vodi zbog toga, a ne zbog Krima i kojekakvih gluposti o resursima i teritorijima, da su Ukrajinci pristali igrat kako Putin i debili ruski sviraju, rata ne bi bilo, ali alternativa tome je bila rat, i Ukrajinci su mudro izabrali rat, jer rat je bolji izbor od trulog i nikakvog mira. di znaš da će te opet isti, napast nebitno što napravio i na što pristao, Putin bi jedino pristao na to da Ukrajina postane dio Rusije ili da ima odnos prema Rusiji kao Bjelorusija, a to je nešto što Ukrajinci ko značajno veći narod i država s poprilično velikim teritorijem si ne mogu priuštit, nisu se Rusi ni u Finskoj proveli najbolje, a tek u Ukrajini neće, već sad imaju bolesne gubitke, ali po meni neka i traje ovaj rat toliko dugo dok ih Ukrajinci ne natamburaju ko Finci, tek tad će Rusi biti mirni i ove kretenčine što drkaju na Ruse a žive na zapadu, ko ovaj mufljuz iz Pule.

najbolje da Istru da Talijanima, on zaboravjla da su oni imali fojbe, di su Hrvatima fojbe za Bleiburg i Vukovar i slično, mi nismo imali fojbe mi smo imail mirnu reintegraciju, sad se govno antifašističko jugoslavensko našlo igrat morala kretenu jedan titoistički vi ste svoju osvetu dobili, a Hrvati da nisu imali Ustaše imali bi jedan krasni kurac, imali bi status čečena i gruzijaca u ruskim ratovima di bi nam se oni popišali i posrali po glavi, a mi bi mogli u stavu mirno brisat lice od pišaline i govana.

lako je mudrovat o humanizmu, kada si prije toga imao čistku širokih razmjera, koja nije obuhvatila ni te jugoslavene a kamoli srbe. čistku su imali samo Hrvati 1945e, i od 1991-1995 odnosno 45 do 1991, preko partizana komunjara i srba kojima ovaj tepa da su autohtoni, što god to značilo, skoro da im je rekao da su punoljetni i da imaju pravo uzet sve majčici jer su punoljetni s opancima na našoj zemlji, onda neka mu i ezuli uzmu pol istre, kako bi ja te govnjare izvrijeđo na pasja kola, baš ona bagra govnjarska gade mi se više od svih četnika i komunista zajedno. ti naprednjaci naši.
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

Odgovori mi što nama nisu ovako davali već nam uveli embargo kad se praviš pametan. Otkucali Kikaša čim je poletio. Sad su kao humanisti žao im Ukrajinaca. Jest kurac. Žao im ih je jer su Rusi na drugoj strani. Tko ovo ne može vidit ćorav je. Zašto nas nisu žalili? I mi smo napadnuti kao i Ukrajina. Isti šablon.
    I nitko neće da mi citira ovaj post i odgovori? Hajde dobro, odgovarat ću pojedinačno jednom po jednom. Ako netko smisli nešto pametno i suvislo volio bih da čujem mišljenje.

Pa nisu ti krivi Zelenski i Ukrajinci što nama zapad nije davao oružje. To ne mjenja karakter rata u Ukrajini i nije istina da zapad daje sve Ukrajini. Daje im na kapaljku. Kako možeš reći da im daje sve ne kužim. Jedan avion im nisu poslali. Helikpter. Tenk još nijedan.

O čemu pričaš.
    O čemu pričam jel? Pa hajde kad ne znaš o čemu pričam zamolio bih te da izlistaš svo oružje koje je zapad dao i poslao Ukrajini. Može tako? Znači nemoj mi govoriti šta NIJE već šta JEST zapad poslao. Kad izlistaš sve samo će ti se reći o čemu pričam. Ne, nisu mi krivi ni Zelenski ni Ukrajina što nama zapad nije dao već sam rekao da mi ide na kurac ta njegova kuknjava. Gdje god pogledam on iskoči kuka i čanča šta mu treba i moli da se pošalje s nsma su udarili embargo. Ne on već zapad. Ja govorim o zapadu i njihovim kurvama, ti stalno potenciraš kao ja Rusofil mrzim Ukrajinu itd.. Ne! Rekao sam 100 puta da sam na njihovoj strani ali da mi ide na kurac ta kuknjava a posebno minide na kurac što su nama stavili embargo a njima daju otvoreno i javno. Zapadu je u interesu oslabiti Ruse a nije ih briga za Ukrajinu dok kod nas nisu imali velikog interesa i bolio ih je kurac ali nam barem nisu trebali braniti da kupimo i prošvercamo oružje. Meni su frenda u Frankfurtu na aerodromu uhapsili zbog snajpera i optike i dan danas ima problema. Da nisu skocili neke hlavešine iz tadašnje vlade za njega trunuo bi godinama u američkom zatvoru zbog jedne optike i snajpera. Nemoj me jebat onda i pravit se lud kao šta imam protiv Zelenskog. Imam protiv jebenog zapada jer su najveći miševi i jer sam osjetio to na svojoj koži. Nama da su dali desetinu ovog što su dosad poslali Ukrajini do Bugarske bi došli. Ovako su ljudi skakali goloruki na tenkove ko indijanci. Jel kontaš sad o čemu pričam?

Citiraj Prvotno napisano od ivica Vidi poruku
    Nek im daju i nuklearku, neku taktičku.imaju moralno i svako drugo pravo potraživati, čančati Ukrajinci su se odrekli dok su im USA GB i RUS bili garanti. Rezali one Tupoljeve u staro željezo.
    Nek pitaju. Ja bih volio da im daju jer ih je zapad naguzio 1994 da se odreknu nuklearnog oružja i sad se s njima i preko njih kusuraju s Rusima.

Ja nisam ustaša. Nisam dovoljno hrabar da budem ustaša.

Avatarom samo odajem čast ustaškom pokretu, jedinom revolucionarnom pokretu u Hrvata koji je smijenio pacifističke mlitavce iz HSS a radi kojih su Srbi pomislili da su Hrvati ovce za klanje.
    Ovo mi je dovoljno da mi budeš drag.

Da ti odgovorim i na ovo pošto sam bio na mobu pa mi se nije dalo tipkat. I ja ne znam i uvijek se pitam zašto se ljudi i pretvaraju da su ono što nisu pa se svojim pisanjem onda razotkriju. Čak i u anonimnosti. Različiti su motivi, tko bi ih sve pobrojao.

Ne znam jesi li ti ustaša ali vidim da si ljut na Zelenskog što traži oružje. A što bi trebao raditi da se ti ne bi ljutio na njega. Da ne traži oružje?'

Ljut si na njega i Ukrajince jer ih zapad naoružava a nas nije. Ma zamisli. To bi bilo kao da se ja utapam i zovem upomoć pa mi nitko ne pomogne, onda se nekako jedva iskporcam i gledam kako drugom čovjeku koji se utapa, neki ljudi pomagaju koji se nisu odazvali na moje vikanje upomoć. Pa sam onda ljut na onog čovjeka kojeg spašavaju. Pa jel bi ja bio normalan. To bi bilo to.

Onda ne znam zašto insistiraš na laži da su nas Rusi naoružavali, zašto insistiraš da su nam poslali na s300, zašto govoriš budalaštine da Zubak nema veze s nabavom s300 a 20 godina se sudi s hrvatskom državom i traži odštetu za taj sustav. I da se nitko osim tebe, nije našao u tih 20 godina i više, nakon raznih sučeljavanja jabvnih i sa ministrima obrane i papirima koje je Zubak pokazivao da se nitko nije našao da kaže..čekaj, pa taj Zubak nema veze sa s300. To ti hoćeš reći. U državi gdje su izlazile cijele knjige državnih tajni i ratnih transkripata.

Pa ne znam jel ti to stvarno želiš raditi budalu od mene ali ispada da je radiš samo od sebe.

Sve to što pišeš navodi na rusofilstvo. To ja tako shvaćam i to mi moj insekt, rekao bi Žika govori. A ne treba ni instinkt. Dovoljno je ovo što sam nabrojio.

Ja sam da i mi damo sve što možemo Ukrajincima a da ne ugrozimo vlastitu sigurnost. Sve moguće da im šaljemo što možemo i ne možemo. I to odmah a ne kao zapad koji se ponaša poput "seoskih snaša" poslat ćemo 10 komada, sutra nećemo, prekosutra opet oćemo i to 15 komata, pa onda nakosutra opet nećemo. Jer kako vidimo ruske izjave Putinovih trbuhozboraca, Ukrajinci brane Hrvatsku, jer se Putinovci oblizuju na Hrvatsku i govore kako će je podijeliti i rasparčati i namiriti Srbiju. Jesi li ti za to da radi toga pošaljemo Ukrajincima svu moguću vojnu pomoć jer Ukrajinci kako vidimo brane osim sebe i Hrvatsku. Uzmimo da Rusi sanjare gluposti jer neće stići do Hrvatske ali održavaju to ludilo među Srbima koji idu na pokretnim stepenicama u suprotnom smjeru, koji se tome nadaju od 90-tih i samo za to su za Ruse. Pa ih i razumijem ali zašto su za Ruse pojedini etnički Hrvati to nitko živ ne bi mogao racionalno objasnit.
    Znači ti stvarno misliš da sam ja neki rusofil, da mrzim Ukrajince i da u ovom ratu navijam za Ruse? Da se prikrivam i onda se kao razotkrijem svojim pisanjem? Ti me provališ? Hajmo onda ovako. Ja ću te osobno uputiti da odeš na vrata čovjeku kojem sam OSOBNO pomogao. Znači čovjeku koji je bio u azovu i borio se godinama za Ukrajinu a on će ti potvrditi da sam mu ja OSOBNO pomogao dok je bio tamo. Pa će ti on u lice reći. Može li tako? Hoće li ti to biti neki dokaz da nisam za Ruse već za Ukrajinu?
    Što se tiče Ruskog oružja kod nas u DR, OSOBNO sam dužio ruski snajper koji smo kupili od Rusa. Znači, imao sam ga u rukama. S tobom se ne može pričat. Previše vrtiš svoj film u glavi.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove