Zna li se sto, dal' je Karacic predlozio promjenu skandiranja Boysa od "Slava, Slava Ukrajini" u "Assad, Assad akbar" ili "Ura ura Wagner".
Zna li se sto, dal' je Karacic predlozio promjenu skandiranja Boysa od "Slava, Slava Ukrajini" u "Assad, Assad akbar" ili "Ura ura Wagner".
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Puntare i inkvi koliko su za ovu reakciju hrvatske desnice krivi postupci i reakcije nato " saveznika" nakon pada drona u zagrebu. Pa ni počešali se nisu. Da je 200 m duže letio pobio bi nam mladost. Neka plenković od saveznika osigura pzo pa će i desnicu dobiti na svoju stranu
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
Možda se nadaju da će Rusija doć do granice. Eno Rusi nude Srbiji da postane dio Rusije pa se i oni misle prišlepat, što li.
Uostalom od samog početka se tvrdilo za DP da ih financiraju tajkuni blisko povezani s Rusijom.
Čudno mi je da jedan Ćipe Mlinarić može bit protiv obuke 100 ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj.
Nego svi su postali mali Mesići. Interes " hrvatskih građana". Pa čak i KVK.
S tom kukavičkom politikom nikad neće HDZ -u naudit
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Pricas o madjarskim romima koji nam cuprija, Dumapokret i slicni lumeni serviraju kao rodjenu bracu.
Madjaroki se doslovno nisu pocesali, niti su ikome javili ista.
To je taj klub u koji ulazimo, uz srbiju i rusiju. Uz Vucica i Dodika, Dumapokret for life. Viva Rasputin.
Pričam o njima a i o stoltenbergu i americi. Neka nam plenković osigura pzo neka amerika pokaže da joj je stalo do hrvatske a ne ovako da ulazimo grlom u jagode. Što se tiče hrvatske i hrvatskoga naroda on je pokazao da stoji iza ukrajine u svojim mogućnostima jasno. Na potezu je amerika da naoruža svoga saveznika.
Mi smo u ratu.
Meni je tu situacija jasna. Ako si protiv pomoći Ukrajini ti si za Rusiju. Tako smo mi govorili nekad. Kad je nama trebala pomoć. Što se promjenilo?
Kaže npr KVK da je ona za pomoć Ukrajini al da se ne ugrožava interes i sigurnost hrvatskih građana. E pa ne možeš stisnit i prdnut.
Onda su i nama skoro svi pomagali u ratu. Pa primali su naše izbjeglice, dezertere, slali humanitarnu pomoć.
Ona da je prava rekla bi npr. Plenkoviću" Gadi mi se tvoja politika ali ovo ne radim zbog tebe i tvog rejtinga u EU, ne zanimaš me, ovo je više od tebe i zato ću glasati " Za".
I ona i ostali. Ali očito nisu u stanju čak ni politički razmišljat. Svi će ih sad gledat kao male jalnuše koji služe onom koji čuva srpski obraz oko Srebrenice i čuva Srbe od genocidnog pridjeva dok taj isti pridjev kod Hrvata brižno njeguje i čuva.
Zbog Eline i bokala vina
Ne može se uspoređivati opasnost srpske i ruske vojne sile a i niti jednoj zemlji koja je prihvatila hrvatske izbjeglice nije pao srpski dron a na Hrvatsku je pao ruski samo nas je milost Božja sačuvala od masakra. Po meni je strah hrvatske desnice opravdan i svako dobronamjeran bi to razumio. Plenković umjesto što optužuje hrvatsku desnicu za rusofiliju bi trebao lobirati da se hrvatska što bolje i kvalitetnije naoruža.
Moram pisat na ovoj temi jer je ona zakljucana
Mi smo u ratu.
Kako se ne može uspoređivati. Ono što su Srbija i tzv JNA bili za nas u vojnom smislu to je Rusija za Ukrajinu. Ako izuzmemo nuklearno oružje.
Sad se svi hvataju tog drona kao da bi npr. stav Mosta bio drugačiji bez pada drona.
To su samo isprike.
Tzv hrvatska desnica nema muda ili su ruski igrači. Kao što je to "čuvar srpskog obraza sigurno"
Zbog Eline i bokala vina
Mislio sam na usporedbu opasnosti za treće zemlje . Rusija je na Hrvatsku bacila dron i pokušala ubiti hrvatske studente. Šta su naši saveznici uradili ? Ništa. Mi smo danas naoružani kao i tada. Neka naši saveznici izvole naoružat Hrvatsku i drage volje ćemo kreniti sa obukom. Onaj koji ne razumije našu poziciju taj je hrvatofob i zlonamjeran čovjek.
Mi smo u ratu.
Hrvatofob??
S ovim se hrvatska desnica svrstala skoro u bok Srbiji
Još im fale ruske zastave u rukama.
Mislim realno tko predstavlja danas tzv hrvatsku desnicu. Jedan Sačić. Koji je cvilio i optuživao suborce. Prkačin koji sudjeluje na obljetnici 17- te krajiške muslimanske. Pavliček, priprost neuk čovjek. Neki Spajić, još priprostiji.
S ovim neće dobit nista osim prezira dobronamjernih ljudi.
Zbog Eline i bokala vina
Pazi onaj smrkavi Grmoja se hvali kao da je to neki uspijeh. Ispali su moralno smece, a ovaj se hvali.
I kanistar Bulj baulja nesto o Plenkovicu.
A tek rusi iz Dumapokreta....
Oni su toliko blesavi da i ne kuze tko ce biti pobjednik ovoga.
Pa Plenkovic. Plenkovic je ispao gromada koji ce dresirati rusofilnu oporbu u vidu Dumapokreta i srboljupca Raspudica plus svita.
Na jednoj strani sa RFom i Kresom Beljakom, e to je vec nesto.
Biti ce vlada velikog zajednistva od Dumapokreta do Kate smajser.
Al' u kurcu, jer ce vas HDZ razmrviti, na komade, i neka ce.
Ja cu apstinirati od glasanja ali cu navijati da Plenko ostane joa jedan mandat, pa neka vas drma, ponizava.
Niste drugo zasluzili, bezkicmenjaci i kukavice. Placenici i klaunovi.
Sta je ovo "oporba" pobjegla iz Sabora.
Moze li jos nize. Haha.
Kakvo kalkulantsko smece, od dodikovca Rasputina do ovog ostalog skarta.
Uskogrudne vicfigure, kao da vas je Vucic pravio. A mozda i je, izvori su vam isti.
Ne razumijem tu srdžbu i optuživanje hrvatske desnice. Vaš bijes usmjeriti treba kako na ruse tako i na naše saveznike i vladu koja nije ništa uradila da se napad ruskog drona na hrvatske studente sankcionira i bojazan naašeg naroda uvaži. Nakon napada ruskoga drona trebala je kqmpanja za naoružanje Hrvata a ne da se svi pravimo slijepi i glupi. Dal ste vas dvojica spremni žrtvovati hrvatske živote svjesni u kakvoj se situaciji nalazimo? Kao saborski zastupnik koliko god ja volio ukrajince i podržavao ne bi se usudio.
Mi smo u ratu.
Ma ne pricaj pizdarije. Komplet EU ce sudjelovati u obuci, samo Hrvati su ispali majmuni zbog ruskog kapitala u Dumapokretu i ambicijama nekih klaunova, plus sumanute fiksideje ovog srbofila iz Mostara.
Rizik je ravan nuli j usporesbi sa ostatkom EU, Poljska, Balti.
Svi oni su omrazeniji medj' rusima nego malesna Hrvatska.
Ostavi tu demagogiju za Würschlu i kuhano vino uz Dreleta i Penavu, nismo bas toliki idioti.
Dal je na komplet Eu pao dron ili samo na Hrvatsku koja je nazaštićena ? Napad na koji su se svi tzv. saveznici oglušili
Mi smo u ratu.
Pa u Poljskoj je pala ukrajisnka raketa i ubila dva seljaka lumenu, valjda je bio odbjegli ukrajinski, i jesi vidio da Poljaci uskracuju vojnu pomoc Ukrajini.
Nista, presutili su kao da se nije dogodilo.
Rekao sam ti, ostavi se demagogije, jedini cilj je bio napakostiti Plenkovicu, a sto ste sa tim napravili za ugled Hrvatske, to vas ne zanima.
Vama je fino uz bankrotiranu Madjarsku, Vucica i Dodika. To su vam saveznici.
Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 16-12-2022 at 18:16
Da u poljskoj je pao ali poljska je em naoružana em su se svi uzbunili. Napad ruskog drona na Hrvatsku bez pzo-a svi pokušavaju zataškati počev od naših saveznika i što je poraznije od naše vlade. I nemoj da se uzbuđuješ ja kao i većina hrvata podržavam ukrajinu samo želim da nas saveznici uvaže i naoružaju
Mi smo u ratu.
Ne podrzavas ti ista. Ti si tipican predstavnik Dumapokreta i Mosta, bez moralnog kompasa, a i dobro ste popili ponasanje onih madjarskih djubretara. Kazem, lijepi su vam uzori, bankrotirana drzava vodjena romom iz Budimpeste i ovi istocno od nas, zvijezda vodilja Rasputina.
Mani se tih prica "ja podrzavam ovo ono", ne podrzavas nekoga tako da mu uskracujes minimalnu pomoc.
Ali zaista, nema se tu sto pricati, ja sam svoju karijeru agitiranja protiv HDZa i bojlera zavrsio, a vama puno srece, ali ipak ce vas zgaziti, i to uopce nije losa stvar
Ukrajinci bi trebali nas obučavati, a ne mi njih. Ukrajinska vojska je trenutno al pari ruskoj. Ne vidim neku potrebu za tom obukom kod nas, 100 vojnika. I jedna i druga strana dižu bespotrebno paniku. Hrvatski Sabor je mjerodavan i on je odlučio.
Neš ti hrvatskog sabora. U njemu nema 3 i po čovjeka.
Uglavnom za Ukrajince mala šteta, za Hrvate velika sramota.
Zbog Eline i bokala vina