+ Odgovori na temu
Stranica 195 od 258 PrviPrvi ... 95 145 185 193 194 195 196 197 205 245 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,881/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Na srpskim općilištima traje epsko samozavaravanje, pomješana s nevjericom, ljutnjom i rezignacijom. Iz euforije se prelazi u depresiju i u ruskom porazu se čas vidi ruska bjeda od vojske, čas neki nedokučivi plan koji će sve preokrenuti, neka ruska genijalnost, upotreba oružja koja ne postoje i koja su napravljena samo za parade, možda i kao makete, prekrcana skaldišta koja ne postoje inače se ne bi nabavljalo streljivo od Bjelorusije, Irana, Sj. Koreje.

Oni ne shvaćaju da je to zemlja u kojoj je BDP po glavi stanovnika duplo manji od Hrvatske, da je to korumpirana autokratija gdje je sve pokradeno što se moglo pokrast, da ne postoje nikakva prekrcana skladišta, da ne postoje nikakvi moderni sustavi koji se čuvaju, da je sve što se imalo izvedeno na bojište i da je manje više to-to.

Negiranje stvarnosti doseglo je svoj krešendo i od početka nisu kužili jedan kurac kao što ne kuže ni druge stvari. Ti plitki, ljudi, cirkusanti, ne kuže jedan kurac ni u čemu pa ni u Rusiji. Sve što prognoziraju fulaju. Jer su glupoi, ograničeni i ništa u životu nisu ni vidjeli ni skužili ni prošli. Žive u svom nekom imaginarnom svijetu koji nema dodira sa stvarnosti.

Onaj koji nije kužio da jedna korumpirana despotija ne može dobit rat, takvu imamo u susjedstvu, Srbiju a ovo je Srbija na n-tu i da čovječanstvo ne može spašavati nikakva država strave u kojoj jedan čas hodaš zgradom pa se naglo oklizneš na koru od banana i čudnovato izletiš sa 6-og kata na ulicu., protivno svim zakonima fizike.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-11-2022 at 20:13
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://twitter.com/i/status/1590854070050656256

srbofili i rusofili kad dobiju po pički, to je epski, to mi je veći gušt nego kad srbi i rusi dobiju po pički, iako i kad oni dobiju po pički drago mi je. normalno, nisam nikad bio za istok mongole i turske horde. a njihovi učenici su rusi i srbi, tako da ništa čudno da ta dva naroda imaju barbarski gen s obzirom da su i učili od barbara, ništa čudno da su barbarska stoka u mentalnom smislu.

nisu civilizirani ko mi Hrvati, neka se ugledaju na nas, iako oni misle isto o nama mi smo za njih civilizacija neka dođu i neka uče od nas što je poanta riječi civiilzacija, kad već do sad nisu naučili vrijeme je da nauče, ili kod Ukrajinaca koji će ih ovako obučit i naučit lekciju za pamćenje.

https://twitter.com/i/status/1591418605950111746

tam tam tam, tam tam, tam tam tam, tam tam tam tam tam tam, tam tam, tam tam tam haha

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Ukrajinci su školovali Ruse, i nema ništa većeg gušta od tog da ih i nastave školovat dok ne krahiraju skupa s bolesnom vlasti koju podržavaju. i trebaju ekonomski vojno i socijalno krahirat, ko društvo država i narod, tek tako će izvuć lekciju da ih sanjari SSSRa kalibra Putin ne vode u svijetlu budućnost, već mračnu prošlost.

plus nisu nikakvi naiconalisti, putin da je nacionalist ne bi koristio SSSR tematiku za stvaranje velike povijesti, Rusija je imala priliku izgradit vlastitu povijest odmaknutu od staljilna i SSSRa i to su propustili, a propustili su samo zato jer su se politički raspali, i zato jer njima nije nitko kao Nijemcima tenkovima ušao na crveni trg, da je to bio slučaj, drugačije bi se i oni danas odnosili prema Staljinu SSSRu i petokraki i srpu i čekiću. ovako nostalgija i dalje živi, i oni i dalje tulumare na krilima toga kao da je to nešto cool, što ima biti cool u komunizmu i tome što je donjeo smrt i bijedu di god je pustio korijenje ? pa koliko je glupih rusa nastradalo samo od njega, treba da ga sami odbace a ne da ih netko mora vojno i politički prisiljavat na to, ali oni očito u glavi nemaju ništa, kao što su i Hrvati po pitanju komunizma malo manji kreteni od Rusa, ali tu smo negdje. nismo daleko od njih, možda nijansu bolje stojimo ali u suštini što smo mi sve prošli zbog komunizma i Jugoslavije nismo ni mi neku divnu lekciju izvukli iz svega toga, dapače svaki treći Hrvat i dalje plače za tim vremenima, kao i skoro svaki Rus za brkom staljinom jer on ih je onako lud doveo do berlina, pa mora da je dobar. kao i ovim našima tito, jer je došao do trsta, nije izdao dalmatince i istrane ko mrski im pavelić, već je on to vratio, na stranu to što su saveznici rekli prije nego je tito to napravio da neće poštivat promjene granica od fašista i nacista, dakle prije nego je službeno rat okončan saveznicu su dakle i bez tita najavili posve logično poništavanje granica od strane svojih neprijatelja, kao što bi i hitler i muslini poništio sve njihove granice da su oni pobjedili u ratu, ta neće valjda pobjedniku poraženi kreirat granice i sferu utjecaja ??? to je ipak samo nama hrvatima moguće izvest, i predstavit ko nešto normalno.

Navodno AFU goni dalje...
    Poluotok Kinburn...

https://twitter.com/TpyxaNews/status...tC3ZgPn7A&s=19

Ne samo da su Ukrajinci oslobodili Herson nego su otklonili izravnu opasnost od grada Mikolajiva, a i za sve vijeke vjekova otklonili i samu pomisao da će Rusi osvojiti Odesu.

Slijedeći logičan korak za napad bi bio prekinuti koridor (Rusi i Srbi obožavaju koridore) koji vodi od Rusije prema Krimu. Znači spustiti se iz Zaporožja prema dolje i prema Energodaru. Onda je to kraj okupacije Krima. Za Donjecku i Lugansku regiju mislim da će biti puno teže borbe i da će sigurno trajati par godina.

Peskov zgrožen posjetom Zelenskog Hersonu. Veli to je ruski teritorij.

Kakav komad budaletine

Mislim da je sazrio da se registrira na hercegsrpsku

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Bas sam htio napisati nesto o Zelenom.
    Moram priznati da i meni nekad taj kult ide malo na zivce, jer najzasluzniji za ukrajinske pobjede su ljudi na frontu.
    Ali ovo je vrh, Zeleni u Khersonu, dok putina nebi vidio 500 km od fronte, ili bilo kojeg visokorangiranog ruskog politicara.
    Opet i opet ih jebe, i to na polju koje su kao kupili za sebe, kao i srpski bracoki, a to je muzevnost i muda.
    A jedno i drugo nemaju, skrivaju se kao panatagane dok se "peder u sljokicama", koji je usput receno ozenjen vec ohohoh sa uvijek istom zenom, pojavljuje u KHERSONU.
    Ova ruska vrhuska je ispala toliko slaba i pickasta, ne znam dal' su to i sanjali.
    Propast na svim razinama, kao srpski kurcshlus 90ih.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Marya, medicinska sestra.
    Zvana Azovka.

Pa uvijek vojnici izvojuju pobjedu a i uvijek su predsjednici u prvom planu. Tako je bilo i s Tuđmanom. I meni je to tad išlo malo na živce, mada nisam u to vrijeme puno ni razmišljao kao ni svaki mlad momak a ovaj Zelenski se baš i ne hvali stalno spominje vojsku i narod.

A Peško i onaj što čita s blesimetra što se zabulji u jednu točku..i blebeće bloblobbloblboblboblblr blboblboblboblboblortrttlobloblo...blobloblobotlot lotrrrrrrblobloblo blbolbolbolbolboblbolboblbolboblbolbolgboblboblbob l.oblbo trrbloblobolboblo..što Rusi brže bježe on brže čita s blesimetra ko neki android, rekao bi humnaoid ali pojam humanoid sarži ipaku sebi pojam humano..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-11-2022 at 22:16

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Bas sam htio napisati nesto o Zelenom.
    Moram priznati da i meni nekad taj kult ide malo na zivce, jer najzasluzniji za ukrajinske pobjede su ljudi na frontu.
    Ali ovo je vrh, Zeleni u Khersonu, dok putina nebi vidio 500 km od fronte, ili bilo kojeg visokorangiranog ruskog politicara.
    Opet i opet ih jebe, i to na polju koje su kao kupili za sebe, kao i srpski bracoki, a to je muzevnost i muda.
    A jedno i drugo nemaju, skrivaju se kao panatagane dok se "peder u sljokicama", koji je usput receno ozenjen vec ohohoh sa uvijek istom zenom, pojavljuje u KHERSONU.
    Ova ruska vrhuska je ispala toliko slaba i pickasta, ne znam dal' su to i sanjali.
    Propast na svim razinama, kao srpski kurcshlus 90ih.
    Mislim da treba odati dužno poštovanje Zelenskome jer je u ključnom trenutku kad se lomio opstanak Ukrajine kao države rekao Amerima da mu pošalju oružje, a ne prijevoz. Rusi su tad bili pred Kijevom i u Kijevu. Ta njegova hrabrost i stamenost je lansirala samopouzdanje Ukrajinaca u nebo. Zelenskoga kritiziraju kao i Tuđmana, da je on nešto kao koruptivan, ne vjerujem u to. On je veliki državnik i svaka mu čast na tome.

Datum registracije
    Sep 2016
    Aca dobio poklon od svog brata Ramzana.
    Drug druga poznaje, iliti kuje se njuskaju.
    Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 15-11-2022 at 10:19

Ko je taj?

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ovaj pokraj Ace? Valjda neki Cecenac, ne znam dal' imaju veleposlanika u Zrbiji.
    Ne znam. Samo sam pohvatao da je Ramzan svom Aci poslao nosnju, kao pravom Kadirovcu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Turko Daudov, savjetnik Kadirova.
    https://www.grozny-inform.ru/news/so...RsduyAa_dpfxxI
    Pazi, Turko...

Datum registracije
    Sep 2016
    Kako izgleda ruske rakete udarile u Polsjku, ubile dvoje ljudi.
    Cekam reakciju Orbana i Szijarta.
    Uvijek kazu da su im Poljaci najbratskiji narod, neka pokazu.

Aca dobio poklon od svog brata Ramzana.
    Drug druga poznaje, iliti kuje se njuskaju.
    Meni se čini da Rusi trolaju Srbe tj Vučića da ih usose. Prvo Lavrov u UN-u ljubi onaj dokument koji je potpisao Selaković MVP Srbije tada a sad u u ovna obukli Vučića.

Liku koji je prije 30-tak godina govorio 100 Muslimana za jednog Srbina poslali su nekog džihadlijskog šegrta da ga obuče u ovna.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-11-2022 at 20:46

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Mozda su i S 300 Ukrajinaca, promasile ruske rakete.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Meni se čini da Rusi trolaju Srbe tj Vučića da ih usose. Prvo Lavrov u UN-u ljubi onaj dokument koji je potpisao Selaković MVP Srbije tada a sad u u ovna obukli Vučića.

Liku koji je prije 30-tak godina govorio 100 Muslimana za jednog Srbina poslali su nekog džihadlijskog šegrta da ga obuče u ovna.
    Procitao sam danas dobar vic, kaze Kadirovci ga obukli kao kozu, tako rade sa likovima koje...sa kojima vode ljubav.

Koliko sam ja pratio i "ušao" u tu psihologiju ratovanja uvijek ona strana kojoj ne ide na ratištu odgovara eskalacija sukoba i njegovo proširenje. Djelom da bi sebe rasteretila a najviše zato da prebaci fokus sa svojih poraza koji su uzdrmali javnost i doveli u pitanje kredibilitet vlasti i njezine vojske. U ovom slučaju znamo koja strana već neko vrijeme konstantno gubi. S pravim ciljem da kod protivnika izazove naglu reakciju kako bi imali opravdanje za ono što ili žele provest ili upozorit strane koje su umješane da to više ne rade jer to dovodi do navedenih poraza.

Ali to može dovesti i do neželjenih posljedica ako napadnuta strana u ovom slučaju NATO, ne preplaši se nego samo vremenom pojača gas.

Srbi i i posrbice stalno ponavljaju da Rusija ratuje s NATO-om a ne s Ukrajinom. To je možda i točno ali su zaboravili navesti da Rusija ratuje sa 0,01% NATO potencijala. Jer koliko ja znam Ukrajina od NATO nije dobila ni avione, ni tenkove, o brodovima da ne govorim, nije dobila čak ni balističke rakete, krstareće da ne govorim. Dobila je nešto lakog defanzivnog protuokloponog i protuzračnog oružja, radare i mali broj topništva koje jedino može biti i defanzivno i ofenzivno. I dobila je nešto sovjetske krame koja se skuplja po bivšim komunisitčkim zemljama pa evo čitam da i mi šaljemo svojih 14 mislim Mi 117 helikoptera Ukrajini za koje bi trebalo dobiti Black Hawkove koliki broj i kad i ako uopće ne znam.

Pa eto možda se Rusima žuri da Ukrajinci dobiju gore spomenuto od NATO-a što dosad nisu ni komad, da dobiju barem dio toga a možda i sve.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-11-2022 at 22:42

Zbog Eline i bokala vina

Ovo je zastrašivanje Poljske, da prestane logistički pomagati Ukrajince. Naravno, testiraju i reakciju NATO saveza jer su ovime napali NATO savez.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove