+ Odgovori na temu
Stranica 194 od 255 PrviPrvi ... 94 144 184 192 193 194 195 196 204 244 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,861/5087

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    okupanti, vole demonstrirat dobru volju, ovim tempom povlačit će se mic po mic do Urala. amerima neće ni trebat NATO, bit će dovoljni Ukrajinci da riješe rusku prijetnju. haha

Stremousov, zamjenik načelnika okupatorske vlade u Khersonu je par sati prije službene objave ruskog povlačenja poginuo u automobilskoj nesreći. Ovako mu izgleda auto. Mene samo zanima dokle Putin misli da će trajati skidanje tuđih glava prije nego se dođe do njegove?

UFA u Kyselivki, onoj kod Hersona, dugo su se tukli za nju, nikako probit...,vjerojatno se sad borbe vode još bliže bliže Hersonu.
    https://twitter.com/Blue_Sauron/stat...91371936980992

Osim gubitka ruskog vojnog ugleda postoje još dvije grupacije, najveći gubitnici ove ruskog vojnog sloma i raspada.

Prva grupa- Dogodineuknindžije koje su sed nadale prodoru ruske vojske do Atlantica i stvaranje novog svjetskog poretka gdje bi velikosrbi sve svoje poraze i izgubljene ratove dobili na tuđoj krvi, ovaj put ruskoj, čečenskoj, dagestanskoj, burjatskoj. Po vokaciji nedotupave budaletine prvog ranga po inteligenciji u razini Mile Martića.

Druga grupa- hercegbosanski četnici koji su se nadali da će im Rusi zajedno sa čečenskim džihadlijama praviti treći entitet u BiH. Po vokaciji nedotupave budaletine u rangu Ivana Šušnjara. A može i Martića.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-11-2022 at 22:48
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Herson je Ukrajinski.

Ukrajinske snage su još dosta daleko od Hersona zastavu su postavili neki građani Hersona.

Zbog Eline i bokala vina

Krenulo je s napuštanjem opreme i streljiva. Doduše većina je uništena ali nesumnjivo da će tu biti i cijelih primjeraka

Zbog Eline i bokala vina

Ukrajinci ispraćaju Orke iz Hersona

Ovako slično smo i mi ispraćali srpske Orke iz Hrvatske

Zbog Eline i bokala vina

Ovaj rat kao da je copy paste našega. Ukrajinci kojima se poriče identitet, koje se dehumanizira da je to išlo da se propitkuje i njihova muževnost i hrabrost sada gone ološ i šljam pravoslavno islamski. Nadam se da će imati i pameti za razliku od nas pa očistiti i bagru izdajničku i agente agresorske države kojih je najviše u rpcu
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Naravno da je c/p. Nitijedan rat koji se događao ono što mi pamtimo nije bio sličniji našem. Isti motivi negiranja, Hrvati ne postoje-to su pokatoličeni Srbi- Ukrajinci ne postoje/to su odnarođeni Rusi, to je sve nekad bila Srbija/To je sve nekad bila Rusija, ista opravdanja, ista tupava propaganda, pa čak i isti način otimanja teritorija RAO/SAO Krajine.

Ipak mislim da su Rusi iako brutalni malo manje brutalniji od srbokrajiških Orka. Oni su baš masakrirali sve redom.

I još ne bi to nazvao sve pravoslavnom crkvom to je rusoslavlje, državna crkva koju vodi jedna KGB ovac, koja kao i svetosavci u srpskom pohodu 90-tih "blagoslivljaju" oružje i rakete i huškaju na rat.

Pravoslavni patrijarh onaj vaseljenski je osudio agresiju i pozvao onog ruskog Kirila huškača da odstupi.

A to da se kreće u tobož obranu kršćanstva sa džihadlijama u prvim redovima govori koliko je bjesnilo, ludilo i zločinačka energija koncentrirana u Kremlju.

Zato Ukrajinci -angrif. Do oslobođenja cijele zemlje. I kao što je rečeno, učite na našim grešlama. Mi smo pobjedili u ratu ali je ološ vlastiti poraz preokrenuo u pobjedu. To si ne smiju dopustit.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-11-2022 at 12:01

Zbog Eline i bokala vina

Jedina razlika je u tome što je ovdje 80% zapada bilo od početka na strani Ukrajinaca, a kod nas je 80% zapada bilo od početka na strani Srba. Mi smo trebali 4 godine krvariti da bi stekli 80% podršku zapada, a ovakvu podršku u naoružanju nismo nikad imali.

Ovdje se govori o karakteru rata. Vanjska podrška ili podrška velikih sila su potpuno druga priča.

Zbog Eline i bokala vina

Ukrajinska vojska je ušla u centar Hersona.

Ajmo ajmo di je ona slika nastala pri "prisajedinjenju" RAO Krajina Rusiji. Da se briše ruski hersonski guverner sa slike. Da se staljinistička tradicija ne ruši.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-11-2022 at 19:44

Zbog Eline i bokala vina

Sad jedan pluton HIMARSa na Džankoi i Chaplyinku, samo da se potvrdi prisutnost,i da AFU uskoro dolazi

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ukrajinska vojska je ušla u centar Hersona.

nadam se da se puškara u slavlju, da odjekuju detonacije, nije slavlje ako nema detonacija.

ovako...

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Sve ce biti Ukrajina.
    Jel' mozete ubaciti nekakav Azov smilic, bas bi bio fora uz naseg ujku.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Srbi su bar bjezali traktorima ovi pjesice idu https://twitter.com/albafella1/statu...v_id%3D2241273

Iako poljaci i ukrajinci imaju tešku prošlost poljaci znaju tko im je najveći neprijatelj. Sretan im Dan Nezavisnosti uz ukrajince najzdraviji narod u europi
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-11-2022 at 22:03
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Treba napomenuti, ono što se stalno spominje, ta navodna enormna vojna pomoć Ukrajini a koju mi nismo imali a oni jesu.

Pomoć je bila dozirana, strogo dozirana, teško i sporo je dolazila i u malim količinama. Pomogla je, to nitko ne spori ali navedimo neke podatke.

Himarsi nisu nikakvo novo oružje. to je oružje razvijeno 90-tih godina. To što je ono i danas superiornom ruskom oružju govori o ruskom oružju. Ukrajinci nisu dobili moderne zapadne ili NATo sustave, nijedan avion, nijedan tenk. Dobili su protukolop, radarske sustave i nešto topništva.

kad sam čitao cifre, poslli 4 Panzerhaubice, 6 Ceasara, stavljao bi ruku na glavu. Na frontu od nekoliko tisuća kilometara. Ista stvar s Himarsima.

Skupljala se sovjetska krama kao donacije po ex komunističkim zemljama.

Dakle ovu bitku je dosad iznijelo Ukrajinsko srce i spremnost da brane svoju domovinu i oni dragovoljci sa strane.

I još jednom da ponovim čestitke Ukrajincima na pobjedi kod Hersona i samo naprijed do konačne pobjede i istjerivanja agresora sa zadnjeg cm-a Ukrajinskog ozemlja.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-11-2022 at 12:00

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove