Ukopaš se al ne vrijedi
Ukopaš se al ne vrijedi
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
švabe kmeče vs ukrajinaca, daa će im standard past da su nacistiida je dobar plin od kgba, ti nijemci i rusi su očigledno najveća bagra europe, samo njohovo dupence a ostali mogu umrijet i nestat po njima, zato će bit zanimljivo za pratit kako se jedni i drugi raspafaju znog retardirane politike koju vode.
Nijemci jesu malo degenerirali ko narod (ko da drugi nisu i ko da mi nismo) ali malo fali Nijemcima da se discipliniraju. Prije pojave nacizma malo je falilo da Njemačka postane komunistička, par sati je bilo u pitanju tko će prije do Reichstaga, komunisti ili republikanci. Lučki i sjeverni gradovi poput Hamburga, Hanovera, Kiela, Rostocka etc već su bili preuzeli komunisti pa znamo što je bilo poslije.
Daj mi na kladionicu Nijemci-Rusi sa svim džihadlijama 1-1, slovima jedan na jedan, bez mješanja sa strane i i garantiram ti da će Rusi biti iza Urala u roku par mjeseci. I to s Nijemcima ovakvim kakvi jesu.
Sami Nijemci uz par neupotrebljivih savezničkih divizija ( osim hrvatske pukovnije) došli su im pred Moskvu i do Volge dok istovremeno ratuju s cijelim svijetom. SSSR je spasila američka pomoć i konvoji preko Irana i Murmanska. Desetine tisuća natovarenih brodova koji voze sve potrebno Crvenoj Armiji, preko Sjevernog Atlantika gdje se vrebali Donitzovi vučji čopori koji su potopili tko zna koliko američkih brodova. Bez te enormne pomoći SSSR bi kapitulirao.
Jedan na jedan Rusi nemaju promil šanse s Nijemcima. U konvencionalnom ratu naravno jer Njemačka nije nuklearna sila..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-10-2022 at 15:24
Zbog Eline i bokala vina
Nijemcima je trebalo 6 godina da prođu put od totalne degeneracije do najjače vojne, industrijske i ekonomske sile Europe kojoj jedino savez najjačih sila svijeta može parirati. Jedan na jedan su Nijemci bili jači od SSSR-a, a kamoli od sadašnje Rusije, ali u ratovima nikad nemaš takav odnos. Uvijek se netko sa strane upetlja i pomaže jednu ili drugu stranu. Pogledaj ovaj rat, pola zapada je stalo na stranu Ukrajinaca, vjerojatno bi Ukrajina pala da im nisu u ključnim trenucima dostavili protuoklopne rakete kojima su zaustavili tenkovski prodor Rusa. Ili možda ne bi pali, ali bi možda kao i mi 4 godine pišali krv dok ne bi krenuli u oslobađanje teritorija. Ovako su u par mjeseci okrenuli situaciju na bojištu.
Ono što je zapad poslao Ukrajini nije ni 0,001% što je Amerika poslala SSSR-u kad je bilo kritično i kad je Moskva bila prazna a Staljin molio bugarskog veleposlanika Stamenova da posreduje kod Hitlera i predloži mju cijelu Ukrajinu i dio Rusije samo da prestane sa napadom.
Ovdje šalju na komade tada je slato u stotinama tisuća. Topova, tenkova, kamiona, džipova, za avione nisam siguran.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 18-10-2022 at 15:49
Zbog Eline i bokala vina
čitaj čopor hijena, SAD UK FRANCE USSR, je ipak jači od arijevskog čistog čovjeka. doduše o tome koliko je hitler onako smeđkast arijevac, dalo bi se pričat, puno je i kod tih švaba uljeza. dakle izgledaju kremasto, a seru o arijevštini, mislim u redu je takav odnos i pogled na svijet, ali plave okice i plava kosa su oličenje toga, ja sam npr svijetle puti zelene oči smeđa kosa, ali ne mogu proć po definiciju arijevca onog sto postotnog, ali sam mu blizu, ali želim rreći da mnogi nijemci su manje arijevci od nas slavena, kod nas ima puno više svijetle puti obojanih očiju nego kod njih, tako da ta hitlerova teza da su oni JEDINI pravi arijevci je ništa drugo nego idiotska propaganda švaba, da postanu temeljni europski narod, ko bošnjakistanci temeljni bosančerosi u nedjeljivoj BEJHA.
Ukrajina bi pala bez zapadne pomoći, o tome je glupo i pričat, u oni prvim mjesecima ne bi mogli zaustavit Ruse da nisu dobili sav taj aresenal, još jednom se pokazalo da ova banda s zapada kada odluči nekoga podržat da ovaj drugi može imat samo glavobolje od te podrške. Hitler da je imao jednu petinu te pomoći, Rusi bi dan danas bili iza Urala. o tome mi je suvišno i pričat, jedan na jedan prosječni vojnik wermachat je vrijedio najmanje ko 2 Rusa ako ne i 3, a takav je bio omjer stradalih, na jednog ubijenog švabu, 3 Rusa bi platila glavom, razlika je u brojnosti, i tome što su Rusi mogli žrvovat velik broj ljudi, dok Nijemci nisu imali tu privilegiju, plus nisu imali potporu amerike koja je bila presudna za taj rat.
smješno je uopće i pričat, dovoljno je zamilist da staljin nije imao nikakvu potporu koliko bi im teže bilo, a da ne govorim koliko bi im teže bilo da je bilo tk os zapada posebno UK i USA odlučila vojno podržavat hitlera, jedva su ih ovako s dva ondonos tri fronta zaustavili, dakle zapadni afrički i ovaj na istoku barbarosa, i onda se Rusi kurče, Rusi su imali jedan front jednog brkatog staljina i milione Ukrajinaca ko topovsko meso, srećom ako ih je išta Staljin naučio naučio ih je kako treba ginut, pa su sada Rusi u epskom kurcu i problemu, jer Ukrajincima ovo nije novo iskustvo, možda je ovoj generaciji Play Stationa, ali nije im to novo iskustvo ko narodu jer su ovakva čak i gora sranja već prošli, jedino što Rusima ostaje da ih teroriziraju masovnim bombardiranjima, s time zapravo rade kontraefkt i omogućavaju još bolju i jaču mobilizaciju Ukrajinaca, uskoro će preći broju od milion vojnika, a ako dođu do 2 miliona, vjerujem da će i Moskva biti u pitanju, ja bih na Ukrajinskom mjestu poput staljina, samo bildao vojsku mesom i inzistirao da ameri i zapad šalju sve potrebno za te kapacitete, normalno ne bih očekivao da će sve potrebno dat, ali bi vrši pritisak i stalno bi povećavao kapacitete vojske do konačngo sloma kgb gamadi putina i SSSRa u malom Ruska Federacije.
kaću neki Rusi ne smiju ovaj rat izgubit, vidi kurca, a Ukrajinci smiju ? što bi Ukrajince bolio kurac što ta govna "ne smiju" izgubit rat? kao da je to njihov problem, ruski idioti su započeli ovaj rat nebitno na čiji mig, i nitko ih nije silio da ovo rade, a sada kada rade neki ih još i žale kao ne smiju izgubit ala milanović jer to je rusija, rusija se ovim ratom srozala jedno dobrih 100 godina civiilzacije kulture, posljedice ove putinove avanture bit će dugoročne, i trebaju biti dugoročne jer ovakve primitivce i bolesnike treba poslat u gulag, i po mogućnosti ponovo za dotičnu stoku otvorit iste da se druže tamo u staljinovom antifašističkom izumu, dok ne dožive sudbinu svih onih koji su već stradali zbog njihove igre moći i izigravanja velikih vođa.
takvima je staljin i dan danas velik, jer eto bio je uspješan, zaboravljaju da je bio uspješan na način da je pobio milione rusa ko gruzijac iako i to bi se dalo pričat koliko je on gruzijac, dakle u ime revolucije prije 2ww prije švaba pobio vjerojatno 10 miliona rusa i ukrajinaca, i onda kao on ih spašavao, nije on njih spašavao već je poput tita spašavao svoju vlast, a tito vlast nije ni imao već se za istu borio.
tako da sve je to jedan divni kretenluk, kojeg bez podrške idiota u svim narodima europe i svijeta ne bi ni bilo. ti i takvi su svojom propagandom o svojoj važnosti, uspjeli se nametnut kao povijesne ličnosti, a bili su važni otprilike ko i govno u guzici. da ih ljudski kretenizam nije okotio, ne bi nikad ni postojali niti bi imali takav status kakav su imali.
politika je zapravo, preslika ljudskog kretenizma, tako ja gledam na istu.
pa oni su imali idilične odnose, dok se dva prijatelja staljin i hitler vjerojatno po dogovoru onih koji su ih i stvorili odlučili za medije javnost zakrvit pred svima, kao neprijatelji, ali ta dva neprijatelja nikad nisu ni metka ispalili jedan prema drugom, ali zato oni koji su se borili za iste jesu i svašta nešto drugo.
ja samo mislim da je idiotizam danas uzimat puške u ruke za bilo kakve političke idiote, jer nitko ne zna tko iza njih stoji, a ginut zbog interesa pojedinca ma tko taj pojedinac bio je pomalo suludo. većina ovih lidera današnjice i u 20 stoljeću, su produkt kapitala. hitler i staljin nisu slučajnost, i nisu pali s neba u rebra, da bi se dogodio onakav rat, moraš stvorit dvije figure koje su simbolički u totalnoj suprotnosti, zato se morao stvorit komunizam s jedne i treći rajh s druge strane, oni koji igraju igru podjeli pa vladaj to jako dobro rade već stoljećima, a posebno su se zaigrali u 20 i 21 stoljeću.
Na ovoj stranici bilježe vrijednost sve obećane pomoći Ukrajini, dosta od toga još nije došlo u Ukrajinu: https://www.ifw-kiel.de/topics/war-a...eLevel=not-set
Po ovome ispada da se cijeli svijet dosad obavezao na 94 milijarde eura pomoći Ukrajini. Prema wikiju, SSSR je primio u 4 godine 2. svjetskog rata 181 milijardu dolara u današnjim novcima od SAD-a. Znači, Ukrajina će primiti pola onoga što je SSSR primio.
Posljednje uređivanje od Grunf : 19-10-2022 at 08:22
Zanimljivo.
A kakvi su troskovi danas, koliko ce trebati novaca za obnovu infrastrukture. Gdje su te elektrane.
U 40ima je sovjetski savez bio par gradova a ostalo ogromno selo bez struje i vodovoda.
To je danas malo drugacije.
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Rusi se raspisali o crvenoj svinji aka Milanovic.
On im je uz Orbana najdrazi politicar izvan rusije.
Jel' tocno da su Suverenisti i DP protiv obuke ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj?
Pa ne radi se o tome da Poljaci uđu u Ukrajinu nego obrnuto. Ukrajinski vojnici se pripreme u Poljskoj, ionako je Poljska logistički centar ukrajinske vojske, susjed im je i logičnije je da se tamo obučavaju. Koji je razlog da idu k nama? Treba prvo dobiti prijedlog, odvagnuti pa onda odlučiti, a ne odlučivati unaprijed.
Pavlicek je u Suverenista.
Znaci badava Cirko, Karacic i Milanovic Litre, stala hrabra hrvatska desnica uz rusiju.
Ustase na boljsevicko caristicki pogon.
Klovnovi.
Ako su prenapregnuti, postoji Rumunjska koja je još bliže frontu i Slovačka. Rumunjska je ogromna država pogodna za obuku stotine tisuća vojnika, a opet je prvi susjed Ukrajini i najbliže je frontu. Nema pogodnije države za obuku vojnika od Rumunjske. U NATO savezu je i neće je Rusi napadati.
Jedino ako je namjera obučiti zapovjednike koji će onda poslije obučavati vojsku u Ukrajini, onda nemam ništa protiv.
Posljednje uređivanje od Grunf : 19-10-2022 at 12:53