+ Odgovori na temu
Stranica 180 od 250 PrviPrvi ... 80 130 170 178 179 180 181 182 190 230 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,581/4990

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Na crvenom trgu u Moskvi slavlje jer su na papiru nešto pripojili Rusiji, u stvarnosti par tisuća ruskih vojnika totalno opkoljeni kod Lymana.

Počeo je proboj ruske vojske iz Lymana.

S tim papirom i " prisajedanjenjem" mogu obrisati određeni dio tijela. Predviđam zajedničku žalopojku kao kod Srba nakon Oluje. Mogu zajedno sa Srbima organizirat kmečanje kad ih Ukrajinska vojska napraši iz "ruskih Krajina".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-09-2022 at 13:53
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Opet se potvrdila ona" pazi što želiš, možda ti se i ispuni". Rusi, rusofili, Srbi i srbofili su stalno zazivali "Kessele" pa su ih evo i dočekali.

Doduše oni su željeli ukrajinsku vojsku u "kotlovima" a dobili su rusku.
    Mislim da je takvima teže gledati ovakvo jadno stanje ruske vojske nego samim Rusima.

Mislim da je takvima teže gledati ovakvo jadno stanje ruske vojske nego samim Rusima.
    Masa Rusa ovo prezire a ovi teletabisi su sad u šoku&nevjerici, samo se jarače. Iz euforije u depresiju i obrnuto.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Počeo je proboj ruske vojske iz Lymana.

S tim papirom i " prisajedanjenjem" mogu obrisati određeni dio tijela. Predviđam zajedničku žalopojku kao kod Srba nakon Oluje. Mogu zajedno sa Srbima organizirat kmečanje kad ih Ukrajinska vojska napraši iz "ruskih Krajina".
    Nek nazovu to Dan rusko-srpskih izgubljenih ratova.

Super ugledni član LB86 avatar
    Datum registracije
    Jan 2021
    Ameri su najjači, sad se vidi da bi mogli ratovati s Rusima i Kinezima istodobno.
    zapadna odnosno američka vojna doktrina šamara sovijetsku, ruski glavni problem je što im je doktrina rata zastarjela i što im je vojska sklop korupcije kriminala i drogerije i pijanstva.

rezultati takvog odnosa, su vidljivi na terenu, Ukrajinci za razliku od početka rata imaju obrise ozbiljne vojske, koja se iskalila u ratnim operacijama, a ovi kokošari Rusi izgledaju ko Srbi 1990ih u HR.

pljačkaju siluju ubijaju civile, kratko rečeno rade sve ono za što će ih Bog kaznit, a Bog je nemilosrdan prema onima koji se usude ispitivati njegov gnjev.

tako da nikakve taktičke i ostali bakrači tu neće pomoći, ne vidim niti jedan način na koji se može zaustavit raspada ruskih snaga i njihovo zasluženo protjerivanje s tuđe zemlje, nijedan Rus nema šta radit na teritoriju Ukrajine, kao ni Ukrajinac na teritoriju Rusije, još da to netko saopći putinu i njegovim kremljskim luđacima, ne bi bilo loše. informiranje nikog nije ubilo, pa neće ni njih.

Ukrajinci su potencijalno sposobni biti i jači, Rusi su sposobni biti očajni kao i do sad, mogu jedino slat velike količine municije i rezervista na klanje, što će sigurno i napravit, ne kaže uzalud onaj za putina sam ali ne želim poginut.

bravo debilu, pa kada si za putina logički bi bilo da si i spreman poginut za njega i njegovu politiku koju vodu, ipak je on svet samo što nije postao i Bog. na korak do Boga, Vladimir božanestveni.
    Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prijezirom odbacujem vašu presudu!

Datum registracije
    Jan 2021
    a Putina treba nakon ovog rata ako ne i prije završetka, likvidirat, ko primjer ostalima da će ruka pravde majmune takvog kalibra doći glave.

jer jasno je da zapad neće sudit niti osudit putina, to će netko s ukrajinske strane morat riješit, i pod cijenu vlastitog života, putin treba biti primjer političkim gnjidama da neće nekažnjeno napravit to što je on napravio.

ali narodi su ionako mutavi, kada vidim da je nama jedan tito mogo mirno životarit, nije da nije bilo pokušaja likvidacije, ali su to bili jalovi pokušaji.

ljudi se pomire s sudbinom, tu je problem. a on je putin, a on je tito, a on je ovaj on je ovaj, svi oni imaju meso dakle može ih se ubit, još se nije dogodilo da je nekome metak prošo kroz lubanju a da nije ubijen.

meni stvarno nije jasno da toliki ljudi u svijetu, puštaju nepravdu i da se ignoratski ponažaju, samo vidite koilko je žrtava bilo mao ze tunga putina staljina tite i njima sličnih, a koliko je njih ? jedan, i ljudi nisu bili u stanju jednu budalu riješit, ali je zato ta budala "riješila" stotine tisuća ili milione drugih. to su propusti civilizacije, nijedan od tih manijaka ne bi to bio kadar napravit bez idiota koji su im bili voljni služit, i onih idiota koji ih nisu likvidirali ko bijesne pse, e točno tako bi trebalo postupat s putinom kao s bijesnim psom od prvo stablo i rafal.

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Ameri su najjači, sad se vidi da bi mogli ratovati s Rusima i Kinezima istodobno.
    Sama definicija super sile, da moze projektovati silu na vise svjetskih frontova istodobno. Znas sta kazu koje je drugo najvece zrakoplovstvo u svijetu? Americka mornarica i njeno zrakoplovno krilo.

Zelenski potpisuje zahtjev za ulazak u NATO, to je to, samo gas...
    https://twitter.com/NOELreports/stat...55142590873600
    Ako se uključi Lukasenko, to je međunarodni rat, i mogao bi NATO zaigrati po Ukrajini...

Citiraj Prvotno napisano od ivica Vidi poruku
    Zelenski potpisuje zahtjev za ulazak u NATO, to je to, samo gas...
    https://twitter.com/NOELreports/stat...55142590873600
    Ako se uključi Lukasenko, to je međunarodni rat, i mogao bi NATO zaigrati po Ukrajini...
    Ne, nepotrebno, to bi bila greška. Time bi se sva idiotska priča o NATO opasnosti po Rusiju potvrdila.

Zašto mjenjati nešto što dobro ide. Ukrajinci će sami osloboditi svoju zemmlju, samo nek zapad pogotovo USa ne škrtare na oružju. 5 komada ovdje, 4 komada ondje. To je sprdačina. Nek daju barem 10% onoga što su USA dali SSSR-u u 2.svj ratu i bit će odsudna obrana Vladivostoka.

prema ovom idiotskom referendumu i ruskom slavlju odnositi se podsmijehom i sprdačinom što ono i je. Pravit skečeve na račun toga. Ustvari jedan ili dva a posvetit se onome što sad rade. Razvaljuju vojsku RF a onda će polako se polako u Rusiji stvarat situacija da iskompleksirani kepec dobije narukvice na ruke ( pošto sam ja humanist).

Kakav Lukašenko, on ne smije spomenit rat, njega sitnica dijeli od narukvica. Početak rata bi bio istovremeno njegov pad.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-09-2022 at 18:17

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    Ja mislim da je upravo suprotno. Razlog napada na Ukrajinu je zbog toga sto se NATO nije ranije prosirio na Ukrajinu kao sto je se prosirio na Baltik. Sad ne bi imali ovaj problem.

To da je bilo ovo ili ono, sad je kasno. To bi im možda bio alibi za svašta, možda i veća motiviranost Rusa za rat. Ali sad, to bi bila greška. Ukrajinci su u stanju, to upravo dokazuju istjerati agresora iz svoje zemlje, samo im treba dati oružje. Ne treba im članstvo u NATo-u jer to sukob može odvesti u veliku eskalaciju. To sad u Moskvi jedva čekaju.

Ukrajinska TV da ima smisla za momenat i farsu pokazivala bi večeras poduži spot, ne emisiju nego spot di bi prikazali trenutak srpske pobune u Hrvatskoj 1991-ve i euforiju tamošnjih Srba, bacanje cvijeće na tenkove koji idu na Hrvatsku u Beogradu i traktorske kilometarske kolone 1995-te koje piče iz Hrvatske za Srbiju. I mogu dodati detalje i inserte sa žalopojki od koje godine su ono počele, 2014-te mislim, koje organiziraju vlasti u Srbiji svakog 04.08. Bez teksta, bez komentara, bez naracije. Ali samo jednom, od sutra ignorirati.

"Referendum" ignorirati kao da ne postoji. Svijet može pričati o tome ali Ukrajina ne. Ponašati se kao da se danas ništa nije dogodilo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 30-09-2022 at 22:24

Zbog Eline i bokala vina

Drobisheve

Yampil

Liman je vele okružen u potpunosti. Ne znam što je sa Zarichne, to im je bio jedini preostali izlaz do danas.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    Putin kupuje manjine ovcama i kupusom https://hr.n1info.com/svijet/obitelj...esplatne-ovce/

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Putin kupuje manjine ovcama i kupusom https://hr.n1info.com/svijet/obitelj...esplatne-ovce/
    Tuga. Takvo ruganje sirotinji.

Zato između ostalog i ne može dobiti ovaj rat. Dehumanizacija sirotinje.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    Iako su za domace teme nistarije, sto se tice pokrivanja ovog rata su dobri, jos jedan dobar tekst https://www.index.hr/vijesti/clanak/...jesti_ostalo_d

https://twitter.com/Vojkovic/status/...7Ctwgr%5Etweet

Evo prilike sa komsije da ostvare san i rusificiraju se https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2399462.aspx

Datum registracije
    Jan 2021
    dobro zapad je tragikomičan isto, index priča o slobodama a kad pišem mi poručuju "dobro razmisli o aadržaju", ubijam ih naci propagandom. naci onalnom po njima naci fašističkom. desnica u zraku je simbol europskog zajedništva, liberali i marsisti nikako da nauče lekciju. haha biti nacionalsn znači bit slobodan, nacionalisti ne plaćaju račune EU NaaTOu Rusiji putinu americi bidenu ili kini, već sebi i svom narodu. zapad po tom pitanju ne nudi ništa bolje od rusa, razlika je što su rusi horda s istoka i treba ih držat dalje od europe,al isto treba napravit i u pogledu amerike i eu, jer oni devojacij dd drugog tipa demonstriraju, a hitler putin i stačjin su dam se kladit imali ISTE financijere kao anonimusi za dolazak na vlast, ubij bandu satri gamad, i opet ponovi proces koliko god puta treba, her puno je gamadi i bande.

Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    tko nf voli janjetinu kapulicu ikupus, nuklarnom energijom ću ga ozračit reče vladimirović ��

Datum registracije
    Jan 2021
    lyman je UAF zarichne isto, proces aneksihe ruskig teritorija ide i dalje nezaustavljivo, sve do krima i donjecka, rusi su u totalnom kurcu i bit će pojebani za zlatnu medalju.

Izgleda da "Steinerova 9-ta armija" ipak nije stigla do Lymana. Auu shit. na hercegbosanskočetničkoj ko neki parastos. Ali nema veze ako sutra pobjedi Dodik naglo će im porast raspoloženje.

Inače pročitao sam na forum.yu da bi Ukrajinci bili voljni pustiti vojsku RF da se slobodno izvuče iz Lymana i okolice. To bi bila katastrofalna greška. to je uradio Stipetić svom klasiću ratnom zločincu Čedi Bulatu i još masi četničkih zločinaca da slobodno odu ono kad se predao kordunaški korpus vojske tzv RSK.

Prvo Ukrajincima treba zarobljenika da bi ih razmjenili za heroje iz Mariupolja i drugih krajeva i gradova, drugo tko zna kakav je koljački ološ branio Lyman, Vjerojatno je tu bilo i nevoljko mobiliziranih a vjerojatno i Wagnerovsko-džihadlijskog koljačkog ološa. Pustiti ih da odu slobodno pa se opet s njima negdje borit to bi bila glupost nad glupostima. Ja bi ih razoružao, dao im u ruke ruske i SSSR i džihadlijske zastave da ih bacaju npr u Slovjansku Zelenskom pred noge kao nacisti svoje Staljinu na kraju rata. Kud ćeš ljepše čestitke na "uspješno provedenom referendumu" .

Izgleda da iza Lymana uopće nema više obrane Ukrajinci su već pred Kreminom. To uzet nabrzinu a onda Svatove, Rubizhne, Popasna, vi ste na redu.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 01-10-2022 at 14:32

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    U svojoj nemoci svoj bijes iskaljuju na civilima, nesto mi je to odnekud poznato https://t.me/chanel24/56188 ; https://twitter.com/protasm19751/sta...80983107231744

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove