+ Odgovori na temu
Stranica 159 od 259 PrviPrvi ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,161/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    U medjuvremenu, kod Panceva, Zrbija.
    Pa i njihova zastava je obrnuta ruska, oni su naopaki Rusi. Naopako naopaci.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Sam taj Z napisan sprejom na tenk je odmah pokazal koja je to jadna vojska. Pa koja to još velika vojska sprejom crta insignije po tehnici i tako raspoređuje napadne pravce vojske?
    Pa jedno je tuci po sirijskim pobunjenicima koji imaju kalashe, a drguo je sresti visokomotiviranog protivnika koji je od 2014 gradio sposoban kadar u vojsci. Ocistili dosta onih sovjetskih budala.
    rusi su svoje poslali u Ukrajinu bez valjanog zapovjednog kadra.
    A evo sada se bore protiv vojske koja je artiljerijski mnogo slabija ali im kroz samu volju, taktiku i ciljane udarce zadaje najvece probleme.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Pa i njihova zastava je obrnuta ruska, oni su naopaki Rusi. Naopako naopaci.
    Srpska zastava je i nastala tako da su htjeli uzeti rusku pa im Rusi zabranili pa su je samo okrenuli.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Polako prolazi ljeto, doba koje paše dominantnom napadaču. Rusi su u to vrijeme osvojili prostor veličine Istre.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Srpska zastava je i nastala tako da su htjeli uzeti rusku pa im Rusi zabranili pa su je samo okrenuli.
    Mislim da im je sultan zabranil jer se bojao da ne povrijedi Ruse.

Mislim da im je sultan zabranil jer se bojao da ne povrijedi Ruse.
    Moguće i to.

Zbog Eline i bokala vina

Pa jedno je tuci po sirijskim pobunjenicima koji imaju kalashe, a drguo je sresti visokomotiviranog protivnika koji je od 2014 gradio sposoban kadar u vojsci. Ocistili dosta onih sovjetskih budala.
    rusi su svoje poslali u Ukrajinu bez valjanog zapovjednog kadra.
    A evo sada se bore protiv vojske koja je artiljerijski mnogo slabija ali im kroz samu volju, taktiku i ciljane udarce zadaje najvece probleme.
    Istina, dobro se bore, ali imaju i veliku pomoć zapada.

Datum registracije
    Sep 2016
    Jedna od vodecih glava njemacke vlade, Kubicky, je za otvaranje Nordstreama 2, sto prije moguce.
    To su ti moralisti, gay pride aktivsti, dobroljudi i postenjacine.
    Bog im je novac, smece od ljudi.

Datum registracije
    Sep 2016
    Dida Valerii.
    Na pocetku agresije skrivao ljude u podrumu, a on i klapa pokusali ruske helikoptere i zrakoplove skidati sa lovackim puskama.
    Odlikovan za hrabrost.

Kad smo već kod Ukrajine ja nisam znao i mislio sam da je Ukrajina siromašna zemlja u SSSRu. Da ima plodnu zemlju to sam znao. Ali da je faktički sva znanost, sva industrija, pogotovo vojna i sve što vrijedi bilo u Ukrajini nisam imao pojma.

Čak i sport pogotovo nogomet. Košarka je bila pretežno Litvanska

Zbog Eline i bokala vina

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Sprema se parada unistene ruske vojne tehnike na Ukrajinski dan neovisnosti 24.08 u centru Kijeva https://twitter.com/DefenceU/status/...2F2388397.aspx

Datum registracije
    Jan 2022
    Lijepa ljetna vecer u Sevastopolju, protuzracni topovi aktivni https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...56001763299328

Smrt se vraća u ishodište....

Ukrajinci to vrću nazad, samo dodat gasa, HIMARS, ATACAMS, bradavičaste svinje, Švedske samohodke i ostale igračke...

https://t.co/B2S80lcKV5

Kćerka A. Dugina ubijena u Moskvi. Bomba u autu. Kažu da je Dugin u zadnji tren odlučio ne ići sa kćerkom nakon predavanja.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    tako ti je to, kad komunjare postanu nacionalisti.

najgore od mogućeg, zadrže onaj komunistički gen u sebi, a glumataju nacionaliste dok slave armiju i partizane, tita i staljina.

to je moguće samo na istoku i kod nas.

ne možeš po meni biti nacionalist, ako si ostavio komunistički gen u sebi, to se treba eliminirat do kraja, ali još nijedan komunist koji je postao nacionalist to nije uspio.

imamo i mi bezbroj primjera, zato ja tim i takvim ne vjerujem, na koncu konca da je on pravi nacionalist bio bi to od rođenja ko ja.

mene nije trebala puno obitelj učit, normalon utjecala je na mene, ali ne toliko koliko sam ja sam na sebe utjecao. vjerujem da sam rođen u nekoj komunističkoj obitelji, da bi bio "izdajnik" kvisling, jer bi od starta njegovo korijene koji su hrvatski i rasno čisti.

rasni hrvat, ne može biti komunist, kao ni rasni rus ukrajinac poljak itd, pričalo se puno u rasovima i vrh ustaša se borio protiv rasova. nitko ne voli oni koji su čisti, i tvrdokorni do kraja. koji inzistiraju na svojoj priči do kraja, takvi su svima smetnja. svakoj vlasti, jer ih koristi samo za svoje ciljeve, ko korisno oružje, ali u suštini gledaju kako se riješit takvi ljudi.

recimo tomo medved i hdzovci tog tipa, da su čisti ne bi bili u vlasti. vlast bi ih odavno prožvakala i ispljunula. po tome znaš, da nitko nije čist ko je dio plenkovićeve vlasti s pupovcem i vučićem u talu.

tako su i ukrajinci imali i imaju, one koji su s rusima u talu, a nastupaju za ukrajinu. redom su to ovi nečisti, koji nisu rasni. nisu čisti, nisu tvrdokorni. jbg, ja volim čistu vodu piti, pa volim i takvu politiku. sve što odudara od čistoće, nije za mene. ne mora voda biti iz gacke, dovoljno je da je čista, ali kod nas je odavno mutna. voda je samo ilustracija u ovoj priči. a isto je i kod ukrajinaca.

njima je veći problem peta kolona, nego Rusi. Rusi ih nikad ne bi ovako zaskočili, da ju nisu imali, kao što ni nas ne bi Srbi da ju mi nismo imali. sve jasno ko dan.

Datum registracije
    Sep 2016
    Kako je Picaferaj vec rekao, stradala kcerka Dugina, covjeka koji je takoreci planirao eurazijski projekt i koji slovi kao jedan od sukreatora moderne ruske, eurazijske politike.
    Nedavno se slikala po Azovstalu.

Datum registracije
    Jan 2022
    Jos jedna pripadnica Putinjugenda otisla na vjecna lovista, nastradala od mine u zapadnom Donjecku https://www.zenger.news/2022/08/18/r...ine-in-donbas/

Datum registracije
    Sep 2016
    Kako je Picaferaj vec rekao, stradala kcerka Dugina, covjeka koji je takoreci planirao eurazijski projekt i koji slovi kao jedan od sukreatora moderne ruske, eurazijske politike.
    Nedavno se slikala po Azovstalu.
    Moram se korigirati, nije se samo slikala, vec je vodila reportazu, gdje je slavodobitno rekla da je Azovstal oslobodjen od Ukrajinaca a sada je ruski.
    U jednoj tv emisiji je pozivala na najstroze kazne za branitelje Azovstala, nazvasi ih "neljudima".
    Dodajmo izjave tate Dugina koji je rekao da se Ukrajince treba samo ubijati, ne razgoavarati sa njima.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ja mislim da rusi nemaju pojma sto ih ceka. Ima ona ne valja se bosti sa rogatima, a ja mislim da ce rusi tu poslovicu studirati uzduz i poprijeko, naprid i nazad.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove