+ Odgovori na temu
Stranica 151 od 258 PrviPrvi ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 201 251 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 3,001/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Okupatori dobili sto su zasluzili

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Htio bih prenjeti nesto sa twittera, znaci citati nisu moj uradak.
    "Dok se tisuće ukrajinskih leševa raspada po nekad rodnim, a danas krvavim i suznim poljima, korifejka hrvatskog salonskog ljevičarenja Mirela Holy s jointom u jednoj, a s visokom profesorskom plaćom u drugoj ruci, tuguje kako će joj računi za plin i struju biti nešto viši."

Znaci Holy se ovih dana osvrnula na tu temu, kao sto je covijek opisao.
    Kako sam i prije spominjao, takvima je Berlin vazniji od Washingtona i Sorosa zajedno, doslovno zive od zaklada i stipendija iz te metropole.
    I Tomasevic je pulen tih struktura, a sto ce biti sa njima kada presusi izvor novaca...nece ih placati Sime iz Bibinja, to je sigurno.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Dobar odgovor Lea Marica. Srz.
    "Točno to. No, dok se indiferentnost hrv. ljevičara prema stradanju Ukrajinaca još donekle može razumjeti, jer emocionalno nisu bili uključeni ni u stradanja svojega vlastitoga naroda 1945-1995, slična indiferentnost i proračunatost dijela hrv. desnice ostaje mi misterij.
    Kojim putem doći od "Sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što" do "ajoj, past će nam BDP"? Je li liberalizam u hrvatskom društvu zaista već toliko metastazirao da su i njegovi nekoć najzdraviji dijelovi postali truli?"

Datum registracije
    Sep 2016
    Ukrajinski piloti.
    Kako znamo kremlj i kremljisti tvrde da su unistili ukrajinsko zrakoplovstvo...mos' mislit'

ne ide mobilizacija u ruskijem krajinama

žena se buni..hoće putovnicu nazad.

A viđu voznog parka u pozadini.."koja su to kola od Moskvića"

Još stavili zastavu američkog Juga..

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Opa Amerika gura sve jače i jače stvari.

Rekao sam ja..ako Amerika upali ratni mod deset Rusija ne može joj ništa.

I to ne onaj ratni mod iz 2.og svj rat kad je svaki dan porinut jal bojni brod jal krstarica a mjesečno se radilo 25 000 aviona..to bi bilo previše i nepotrebno. Mali ratni mod i Ruska agresija je skršena

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...tjeti-15225322

Skršit luđake iz Kremlja, destruirat njihove dvije gubernije, Srbiju i genocidnu tvorevinu, da malo svijet a i mi odahnemo.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-07-2022 at 12:42

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne, slika nije iz 2021. Od danas je.
    Shiharto, Moskva.

Datum registracije
    Jan 2022
    Spasena macka sa Zmijskog otoka, prezivjela vise od 4 mjeseca ruske okupacije i ukr bombardiranja

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Ne, slika nije iz 2021. Od danas je.
    Shiharto, Moskva.
    Jel mu ruski Joachim von Ribbentrop kazao koji su mu sljedeci ciljevi u Ukrajini?

Lavrov jucer odrzao intervju s glavnom urednicom drzavnog propagandnog medija RT Margaritom Simonyan u kojem je izjavio da se geografija “specijalne operacije” promijenila od ozujka i sada ukljucuje ne samo Donbas, vec i Hersonsku i Zaporosku oblast i niz drugih neodredenih teritorija. Takodjer upozorio da će se ti ciljevi prosiriti ako Zapad nastavi opskrbljivati Ukrajinu oruzjem dugog dometa. Hvata ih panika ocito je, a i odavno nisu prijetli nuklearnom odmazdom pa bi mogli da nas podsjete da imaju sovjetske ICBMove jos uvijek haha.
    Bas me zanima kako misli to ostvariti , ne mogu ni do Slovjanska dobaciti ,a kamoli dalje, pa pogledajte kartu Ukrajine, to ce mu ostati samo vlazni san.

Datum registracije
    Jan 2022
    Monti Pajton leteci cirkus iz Kremlja se nastavlja https://www.klix.ba/vijesti/svijet/n...jeta/220721060

Datum registracije
    Jan 2022
    HIMARS kiruskom preciznoscu cilja Antonovski most, jedini most preko Dnjepra u okupirani Herson i okupiranu desnu obalu, doduse postoji jos jedan prijelaz sjeverno 50km preko brane u Novoj Kahovci, ali iz razumljivih razloga to je izvan dometa.
    Ruski TASS kaze da je ispaljeno 12 raketa, od toga 11 pogodilo most.
    https://twitter.com/nexta_tv/status/1549738665458520069

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    HIMARS kiruskom preciznoscu cilja Antonovski most, jedini most preko Dnjepra u okupirani Herson i okupiranu desnu obalu, doduse postoji jos jedan prijelaz sjeverno 50km preko brane u Novoj Kahovci, ali iz razumljivih razloga to je izvan dometa.
    Ruski TASS kaze da je ispaljeno 12 raketa, od toga 11 pogodilo most.
    https://twitter.com/nexta_tv/status/1549738665458520069
    Ovo je odličan udar na psihu neprijatelja. Oštetiš most da im pokažeš kako će uskoro biti okruženi i da bježe dok još mogu jer će most uskoro biti srušen.

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Jel mu ruski Joachim von Ribbentrop kazao koji su mu sljedeci ciljevi u Ukrajini?

Lavrov jucer odrzao intervju s glavnom urednicom drzavnog propagandnog medija RT Margaritom Simonyan u kojem je izjavio da se geografija “specijalne operacije” promijenila od ozujka i sada ukljucuje ne samo Donbas, vec i Hersonsku i Zaporosku oblast i niz drugih neodredenih teritorija. Takodjer upozorio da će se ti ciljevi prosiriti ako Zapad nastavi opskrbljivati Ukrajinu oruzjem dugog dometa. Hvata ih panika ocito je, a i odavno nisu prijetli nuklearnom odmazdom pa bi mogli da nas podsjete da imaju sovjetske ICBMove jos uvijek haha.
    Bas me zanima kako misli to ostvariti , ne mogu ni do Slovjanska dobaciti ,a kamoli dalje, pa pogledajte kartu Ukrajine, to ce mu ostati samo vlazni san.
    Najavljivali su da će za par dana nakon Lisičanska ući i u Slovjansk. Prošlo je tjedan dana nisu se ni pedlja pomakli. Izgleda da su Himarsi puno pomogli Ukrajincima, sva ona uništena skladišta oružja ipak imaju veliki učinak na daljnju rusku ofanzivu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Opa Amerika gura sve jače i jače stvari.

Rekao sam ja..ako Amerika upali ratni mod deset Rusija ne može joj ništa.

I to ne onaj ratni mod iz 2.og svj rat kad je svaki dan porinut jal bojni brod jal krstarica a mjesečno se radilo 25 000 aviona..to bi bilo previše i nepotrebno. Mali ratni mod i Ruska agresija je skršena

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...tjeti-15225322

Skršit luđake iz Kremlja, destruirat njihove dvije gubernije, Srbiju i genocidnu tvorevinu, da malo svijet a i mi odahnemo.
    Opa, A-10 warthog. Opaka stvarčica. To bi i naša vojska trebala nabaviti.

Lokacija nepoznata. Pogibija vojnika RF negdje na frontu

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ovo je odličan udar na psihu neprijatelja. Oštetiš most da im pokažeš kako će uskoro biti okruženi i da bježe dok još mogu jer će most uskoro biti srušen.
    Rusi ce ga ionako dici u zrak pri povlacenju

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Lokacija nepoznata. Pogibija vojnika RF negdje na frontu

Dali zivot za ambicije megalomanijaka koji je umislio da je Napoleon i Petar Veliki, patuljak kompleksas

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Putin gubi živce, i Moldaviji prijete, da će se paradržava Transnistrija, mafijaška antiutopija priključiti Rusiji.

Datum registracije
    Jan 2022
    Ruska nocna mora u najavi

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove