+ Odgovori na temu
Stranica 150 od 258 PrviPrvi ... 50 100 140 148 149 150 151 152 160 200 250 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,981/5148

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    https://hr.advisor.travel/poi/Svjatogorska-lavra-70 Svjatogorska lavra protiv Putinovog Dzihada, evo kako KGB oficir brani krscansku konzervotradicionalnu Europu od globonacista sa Zapada https://www.facebook.com/DefenceInte...3658695576384/

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    nit je Putin Rusija, niti je ova kremlj bagra i ruska duma oličenje Rusije i Rusa jer nije.

realno u Hrvata uopće ne postoji rusofobija, dapače, i desni i lijevi kolokvijalno govoreći imaju i simpatije prema povijesti Rusije, jer je bogata. o književnicima da ne govorim, ali što to vrijedi kada ti jedan ovakav patuljak ovakvim ratom okalja ime, tobože boreći se za to ime ?

nije ovo duel zapad Rusija, kako to oni luđaci iz crvene kuhinje žele prikazat, oni su pod sličnim krinkama ubijali i svoje, i to u brojkama s 6 nula.

tako da, nije toj bagri toliko do Rusije, već klike koja njih kontrolira i koja preko njih vlada Rusijom.

Putin je od početka bio nastran, imao je moju naklonost donekle zbog opozicije zapadu jer je zapad činjenično trul i nazaduje u svim pogledima.

ali Rusija nije ponudila bolju alternativu tom zapadu, i sada na silu pokušava to ostvarit, kada kažem Rusija mislim na njihov režim, jer prosječni Rus ima veze s njima koliko i ja s HDZom i Plenkovićem.

nitko njih ni ne pita ništa, kao što ni ovi naši ne pitaju nas ništa. a sve se radi na silu, i pokušava se pod krinkom ugroze od nekoga mobilizirat politička potpora.

Rusija je na Ukrajinu uvijek gledala ko svoj plijen, i sada kada taj plijen više nije u njihovim zubima, sada je to problem, na isti način su i Srbi gledali na hrvate, dok nisu došle Ustaše koje su pojasnile da mi nismo ničiji plijen, ponajmanje njihov.

a oni bi rado da imamo šonje, i patlidžane ovdje, koji će nas svijesno bacat njima pod noge, i imamo ih i previše realno koliko imamo stanovnika, ali opet nedovoljno da oni ostvare svoje ciljeve jer toliko korisnih budala ipak nije dovoljno da srpsku ludost i idotluk prkrije i amortizira da to bude prihvatljivo većini.

i zato se raspala SFRJ, raspala bi se i da je Tito bio živ, a on je taman umro na vrijeme da ne doživi sudbinu jednog Rumunja.

i to je tragedija, kada vidiš da je jedan takav lik tu dočekao mirnu starost i smrt. a to je sve sprega našeg i srpskog idiotluka bila, što je to njemu pošlo za rukom.

Rusi imaju sličan pristup, samo što su dugo skrivali svoje lice, opet kažem Rusi ali mislim prvenstveno na njihovu oligarhiju i vladajuću struju.

puno Rusa ovo ne podržava, i puno Rusa zna da je ovaj svinjac koji su napravili u Ukrajini neoprostiv, i da će i kad Putina ne bude oni kusat repete tog sranja.

prvo i osnovno, bratstvo između njih i ukrajinaca više ne postoji, većina Ukrajinaca više neće govorit Ruski, i puno je tu stvari koje zbog putina i njegove klike koja stoji iza njega, neće više biti iste kao do ovog rata.

mi ipak nismo nikad imali takav odnos s srbima, ali su i mnogi naši bili zaljubljeni u srpsku "muževnost" kao to su pravi ljudi i momci, to je ono kada si slabić pa se nađeš divit nekom tko je jači od tebe samo zato što si ti papak koji nema muda za ništa.

snaga dolazi iznutra, karakter također, on nema veze s fizionomijom čovjeka, hrabrost nema veze s fizikom već duhovnim stanjem pojedinca. za hrabrost nisu potrebni mišići, već odlučnost i unutarnja snaga. kojoj fizika može samo pripomoć, ima ljudi koji su bez ikakve fizičke snage pokazali veću hrabrost od onih koji ju imaju.

prema tome, Putin je recimo čista suprotnost toga, on je evidentno iskomplesiran tim svojim slabim izgledom, pa je odlučio završit karijeru kao čelični staljin, samo što staljin nije bio kepec i ipak nije bolovo od takvih kompleksa, njegovi su bili više duhovni i mentalni te ideološki.

ja nevidim kako Rusija ovim ratom može profitirat, ovo je bilo klasično političko samoubojstvo ne samo Putina već svih koji njega podržavaju, i koji njemu na bilo koji način služe. neće im se sudit za ništa, ali veći dio svijeta vidi da je njihova politika politika nasilnika, koji kad ne može dobit mirnim putem što očekuje, počinje nasiljem. tako i žene završe silovane, jer nisu pristale na spolni odnos dragovoljno, pa nasilnik to napravi prisilom.

takav je putin, pokazo je u svojoj glavi da je silovatelj, i da kada mu netko kaže njet on silom uzima ono što mu je reklo njet. samo Ukrajina nije afganistan, tu se u konvencionalnom ratu koriste ogromni resursi, plus ljudstvo, živo me zanima koliko dugo će Putin Rusima moć prodavat još bajke kako sve ide po planu, i kako će s vremenom ostvarit sve svoje ciljeve, i udarit u srca nevjernika ako napadnu Krim.

dopizdia će i Rusima ovaj rat, kad ne budu nigdje mogli doć bez prijezira ljudi, i kada budu izolirani od svih, a nije da su nešto drugačije zaslužili ako imaju takvo vodstvo, možda neće biti kruha gladni, ali reputacija i ugled u svijetu su im srozani do daske zbog jednog kretena i njegovih poslušnika. i još važnije sponzora.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Svicarska vlada odbija lijeciti ranjene ukrajinske vojnike, kao i civiliste. To je kao protiv njihovog vida neutralnosti.
    To je ta svicarska vlada sa kojom se lizao Milanovic. Ne znam, uvijek kada mislim da taj jako uljudjeni svijet ne moze pasti nize, ipak me iznenadi.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Svicarska vlada odbija lijeciti ranjene ukrajinske vojnike, kao i civiliste. To je kao protiv njihovog vida neutralnosti.
    To je ta svicarska vlada sa kojom se lizao Milanovic. Ne znam, uvijek kada mislim da taj jako uljudjeni svijet ne moze pasti nize, ipak me iznenadi.
    Ovo je dno dna.
    Kakve veze ima liječenje ranjenih sa političkom neutralnošću?!
    Jedino čime bi se trebali povoditi je Hipokratova zakletva.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Odesa je bitna i za Hrvate jer se tamo u toku 1-og svjetskog rata dogodio masakriranje i pokolj hrvatskih vojnika koji se nisu htjeli izjasniti Srbima i prisegnuti srpskom kralju.

O tome je pisao i Miroslav Krleža

U Odesi je počelo. U krvavoj Odesi, u "Kanatnom zavodu", gdje se masakriralo en mass i gdje su pokapajući mrtvace rekli onom grobaru, da ne treba da znade tko su ti ljudi, "jer to su Hrvati". U Odesi se klalo, tamo su pucale kosti i tamo su se davili utopljenici...
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 19-07-2022 at 15:09
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Sep 2016
    Madjar Shiharto, pocasni srbin, se pohvalio kako su bas oni sprijecili daljne sankcije Gazprombanci, a suska se da ce se dizati sankcije za ruske banke koje mogu dokazati da su ukljucene u trgovinu sa hranom.
    Znaci njemacko-austrijsko-madjarski trojac funkcionira na najbolje, madjaroki sluze kao svapsko glasilo, a Svabe glume da kudu madjaroke zbog nejedinstva EU.
    Da nije zbog mora, pozelio bi Hrvatsku tamo pokraj Litve.
    Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 19-07-2022 at 21:01

Datum registracije
    Sep 2016
    Gledam fizionomiju Ukrajinaca, ukrajinske vojske i mislim da nema naroda koji je slicniji Hrvatima. Imaju svoje sjeverne Hrvate, svoje Slavonce, svoje juzne Hrvate. Imaju garave, plave, one tipicne slavenske a imaju i one dinarske crte lica.
    Jako slicno.

Datum registracije
    Sep 2016
    Tko ima malo vrimena i volje, nesto zanimljivo za procitati. Inicijativa osam nacionalista iz Intermarium regije, clan sa hrvatske strane je Leo Maric. Mislim da je to onaj Leo Maric koji je bio aktivan u Generaciji Obnove, iz tog je okruzenja. Olena je iz okruzenja Azova.
    Stivo se bavi sa interesima te regije, te nuznosti slabljenja osovine Berlin-Moskva u korist naroda u "zagrljaju" ruskog utjecaja.
    Etno-nacionalisticki odgovor za probleme sadasnjosti takoreci.
    https://vokativ.hr/inicijativa-novoga-prometejizma/
    Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 19-07-2022 at 22:36

Datum registracije
    Sep 2016
    putin prijeti da ce se protok plina kroz Nordstream 1 smanjiti i dalje ako ne stigne turbina obuhvacena sankcijama.
    Istovremeno nudi reuspostavu Nordstreama 2.
    Ovo je udica i lakmus test za Njemacku, ako ovo uzmu u obzir ili proguraju, slijedi im vanjskopoliticka izolacija unutar vlastitog bloka, zapadnog.

Tko ima malo vrimena i volje, nesto zanimljivo za procitati. Inicijativa osam nacionalista iz Intermarium regije, clan sa hrvatske strane je Leo Maric. Mislim da je to onaj Leo Maric koji je bio aktivan u Generaciji Obnove, iz tog je okruzenja. Olena je iz okruzenja Azova.
    Stivo se bavi sa interesima te regije, te nuznosti slabljenja osovine Berlin-Moskva u korist naroda u "zagrljaju" ruskog utjecaja.
    Etno-nacionalisticki odgovor za probleme sadasnjosti takoreci.
    https://vokativ.hr/inicijativa-novoga-prometejizma/
    Pametan lik, upoznao sam ga. Inicijativa je znači već jednom postojala u međuratnoj Poljskoj, a sad su je opet probudili, ojačali i proširili jer su prepoznali ponavljanje istih povijesnih silnica u osovini Berlin- Moskva koje vode nestanku baltičkih i pribaltičkih država. Zanimljivo zvuči.

Madjar Shiharto, pocasni srbin, se pohvalio kako su bas oni sprijecili daljne sankcije Gazprombanci, a suska se da ce se dizati sankcije za ruske banke koje mogu dokazati da su ukljucene u trgovinu sa hranom.
    Znaci njemacko-austrijsko-madjarski trojac funkcionira na najbolje, madjaroki sluze kao svapsko glasilo, a Svabe glume da kudu madjaroke zbog nejedinstva EU.
    Da nije zbog mora, pozelio bi Hrvatsku tamo pokraj Litve.
    Šta su ovo Mađari dopustili prijevoz oružja za Ukrjainu preko svog teritorija. kako se situacija na frontu mjenjua, mjenjaju se i oni.

Dolazi im iz guzice u glavu a kažu da je to najduži put .

Zbog Eline i bokala vina

Gledam fizionomiju Ukrajinaca, ukrajinske vojske i mislim da nema naroda koji je slicniji Hrvatima. Imaju svoje sjeverne Hrvate, svoje Slavonce, svoje juzne Hrvate. Imaju garave, plave, one tipicne slavenske a imaju i one dinarske crte lica.
    Jako slicno.
    Offtopic;
    Ima. Slovaci i Slovenci. Genetski jako slični nama.

Ukrajinci imaju izraženi taj slavenski izgled; ovalno okruglo lice, maleni nosevi, svijetla put, kosa i oči.
    Za nas Hrvate se ne bi baš na prvu reklo da smo Slaveni. Ima nas svakakvih, mi smo mišung.
    Fizički gledano, nismo mi neki tipični Slaveni. S druge strane, mi Hrvati imamo pravu slavensku dušu. Osjećajni, nostalgični, pomalo patetični i romantični.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-07-2022 at 17:00
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Datum registracije
    Sep 2016
    ruska nocna mora.

Datum registracije
    Sep 2016
    Evo zamisljam nekog americkog predsjednika, iz konzervativnog kuta, koji bi cuo za ponudu putina da se reuspostavi Nord Stream 2.
    A svapska vlada ne izlazi odmah i jasno kaze "nema sanse".
    Mislim da bi neki americki jastreb nazvao onog osusenog gnoma Scholza onako u tri sata noci i razajsnio neke stvari.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Offtopic;
    Ima. Slovaci i Slovenci. Genetski jako slični nama.

Ukrajinci imaju izraženi taj slavenski izgled; ovalno okruglo lice, maleni nosevi, svijetla put, kosa i oči.
    Za nas Hrvate se ne bi baš na prvu reklo da smo Slaveni. Ima nas svakakvih, mi smo mišung.
    Fizički gledano, nismo mi neki tipični Slaveni. S druge strane, mi Hrvati imamo pravu slavensku dušu. Osjećajni, nostalgični, pomalo patetični i romantični.
    Iskreno, to sam i ja mislio dok nisam poceo pratiti rusku agresiju i gledam fizionomiju Ukrajinaca.
    Ima ih kratkih na Slavonce, ima taj tip koji si ti opisala, ima ih nordijske, ima ridjaste, ima garave. Bas taj "misung" koji opisujes postoji i kod njih.
    Sto se tice genetike, ima i neka istrazivanja o nekom karpatskom genpoolu, a sto se tice slavenskog izgleda, okruglo lice i plava kosa nije tipican slavenski izgled, vise dokazuje utjecaj ugrijskog gena. Kao kod putina.
    Da dodamo, ako slijedimo teoriju o Bijeim Hrvatima, Hrvati potjecu sa ukrajinskog i poljskog podrucja.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Šta su ovo Mađari dopustili prijevoz oružja za Ukrjainu preko svog teritorija. kako se situacija na frontu mjenjua, mjenjaju se i oni.

Dolazi im iz guzice u glavu a kažu da je to najduži put .
    Koliko sam popratio vlada je opovrgnula.
    Mozda jesu, ali nisu htjeli podjeliti informaciju.

Udari HIMARSA gledano s ruske strane

Zajebana stvar.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 20-07-2022 at 20:01

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ako je vjerodostojno neki Wagner telegram kanali objavljuju ogromne probleme koje imaju sa HIMARS sistemima, nemaju ih sa cime zaustavljati a precizni kao daljinski sniper.
    Opcenito se cini da se broj Wagnerovaca decimira iz dana u dan.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove