+ Odgovori na temu
Stranica 148 od 259 PrviPrvi ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,941/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Jos ovo. Cisti ekonomski interes je vodilja Cvrtile i slicnih u Njemackoj.
    Cvrtila ce kao i Juric u svojim prvim podcastovima nakon agresije reci da je rusijica hram konzervatizma, krscanstvo itd.
    Ali nitko od tih ne dozivljava Poljsku.
    Zasto? Pa Poljska je visestruko konzervativnija. Skoro pa nema pobacaja. Katolici.
    A svi ovi se ne oslanjaju na nju, nego eto, rusija ostala majka.
    Zbog cega? Nije tu ideologija u pitanju, to je paravan. Tu je novac i lagodnost u pitanju. Cash, money.
    Nijemci su i dalje Nijemci, ti u njemačkoj moraš znat tečno govorit njemački da bi konkurirao za posao. nije to Hrvatska, bez obzira što su ostali bez kičme, itekako oni paze na svoje guzove za razliku od nas.

u Njemačkoj ko stranac, moraš biti bolji od švabe da bi napredovao i bio konkurentan na nekom poslu, a na šljakerskim jedino to nije potrebno. ali svi ovi finiji poslovi, ko je stranac mora se fino potrudit da se probije.

čuveni auslanderi, švabe su svoj hegemon samo pritajili, nisu oni ništa ni bolji ni gori od Rusa ili Amera, sve je to u par deka. Englezi da ne govorim, iako ne mogu reći da je odnos Engleza prema Hrvatskoj kakav je bio u prošlosti.

oni su bili jedni od najjjačih agitatora Jugoslavenstva, i Jugoslavije, ali politiku vode pragmatično u realnom vremenu i nauče prihvatit realnost kakva je. tako da nisu više saboterski nastrojeni prema nama, više bih se bojao francuza i švaba u nekom kriznom stanju, nego njih. odnosno njihovog odnošenja prema našem problemu, Nijemci vode idiotsku politiku trenutno, to se najbolje vidi po BiH di promoviraju muslimansku ideju o građanstvu. svima njima je očito jedino interes zaštitit jedan narod, a druga dva, posebno hrvate pustit niz vodu.

umjesto da staneš na stranu malobrojnijeg i realno slabijeg, ti ga dodatno gaziš i podilaziš onome ko je hegemon, nema u politici morala. jer da ga ima, ništa se od toga ne bi događalo, ni ovo u bosni hrvatima ni ono u ukrajini ukrajincima.

rat se moglo spriječit, ali nikoga nije bilo briga, mnogima je i odgovarao kao i korona histerija.

Poljaci nisu uzor nikome, jer su Hrvati i istočni narodi malo previše zaljubljeni u Ruse, iako je Poljska kud i kamo politički ispravnija trenutno od bivšeg sovijetskog bloka. a Ukrajinci sada plaćaju ceh, za sve ono što su podržavali za vrijeme SSSR-a. jebiga brat Rus, lako postane neprijatelj ako napraviš izbor koji njemu ne odgovara, to je ko i priča u HR jugonostalgičara kako su Srbi nama braća, i kako smo slični, i kako imamo sličan jezik bla bla truć truć ser ser, to što se mi razumjemo ne znači da smo isti i da možemo imat skladne odnose, ponekad si baš s takvima u najgorim odnosima. i uvijek imaš problem s prvim susjedom do sebe, a ne nekim tamo daleko ko je u pizdi materini i govori jezikom kojeg ne razumješ, tako je i u politici.

nije bitno kako tko priča, izgleda, genetika itd, već isključivo što radi. da je po putinu, taj bi okupirao više europe od staljina, samo što mu je ekonomija i vojska prije svega u kurcu, i nije u stanju ni ukrajinu riješit bez problema kamoli ostale.

Ukrajinci plaćaju ceh odricanja nuklarnog oružja, to je hrpa njihovih glupana i veleizdajnika skrivila ovaj rat još 1990ih, to je ko što su se u ime nas odricali oružja TO naši idioti, što je ohrabrilo Srbe za napad.

isto tako je putina ukrajina bez nuklarnog oružja, ohrabrila za napad, da su ukrajinci zadržali jednu glavu, ne bi ih napao jer bi znao da imaju mogućnost pogodit kremlj i završit priču u bilo kojem trenutku. ovako, prijete nuklarkama ako se netko umješa i ako krene nešto po krivu za njih, a rokaju ih svim mogućim kovnencionalnim oružjem koje imaju, to je tipična priča o onom bullyu iz škole, koji kao jači zlostavlja slabiju djecu, i upravo zato ne mogu i neću podržavat Rusiju u ovom ratu, jer nisu ispravna strana, bez obzira što je zapad u kurcu također, i ne pada mi na pamet ni njih podržavat zbog ovog rata u Ukrajini, ali Rusi su usrali motku s ovim napadom na Ukrajinu, i neće imat moje razumjevanje i potporu po tom pitanju.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Evo ga, i Pera Kovacevic, u Jugoslaviji veliki titoist i jugoslavenski desnicar je iznio svoje misljenje.
    Mislim, ne znam di je ovima kraj. Nema opcije gdje se nisu uvukli ovakvi, to crvenilo ne izlazi iz ljudi.
    Sto je Juric bio za vrijeme Jugoslavije?
    https://www.maxportal.hr/kolumne/kol...ovinskom-ratu/
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    E sada se sjetih podcasta, pa kada je bio onaj Bundalo, stari Jugoslaven iz Banja Luke kod Jurica. E to treba pogledati, to je bio show. Kada ti neki Bundalo objasnjava svijet, to je kao da si upalio srbijanski happy tv.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Mene zanima kako se tako precizno pogađaju skladišta. Među zgradama, u gradovima, van gradova, bilo gdje.

Ruski analitičar se žali da pogađaju u veličinu penija. Dobro to je slikovito rečeno ali očito su precizni. I kako znaju gdje su sva ta skladišta

jedan snimak pogotka u jedno skladište i siline eksplozije nakon pogotka

https://twitter.com/L_Team10/status/...7GtVwTZHA&s=19
    Obavještajne službe i špijunski zrakoplovi te satelitske fotografije. Prati malo ovu stranicu: https://www.flightradar24.com/, tu redovito uz Bjelorusiju lete američki vojni avioni. Upravo lete ova dva, ovaj aviotanker radi krugove iznad Varšave.

Posljednje uređivanje od Grunf : 14-07-2022 at 12:44

Ruska vojska između ostalih problema ima jedan temeljni problem. Šarolikost svog sastava i motiva. Tu je sirotinja sa dalekog istoka koja ratuje jer nema drugog izbora, tu su Čečeni i Dagestanci koji to smatraju kao džihad, onda su Wagnerovci koji su pravi "psi rata" i onda domaći Krajinaši.

Rusija ne me smije proglast mobilizaciju, jednostavno ne smiju isto kao što ni Bjelorusija ne smije napast Ukrajinu jer bi se oružje moglo okrenuti protiv vlasti. Kao i u Rusiji. Zato se maksimalno moblizira po inačicama srpskih krajina u Rusiji, pa čak i stare ljude, bolesne i kadete a u Rusiji se prazne zatvori i to će postati sve veći problem ruske federacije.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Sep 2016
    Javio se i Blaupunkt, koji je od HSSa napravio lijevoliberalnu stranku na tragu Mozemo, uz sve jugodesnicarske oznake.

Creme de la creme postjugoslavenske kaljuze se sakupio i vice "umpa umpa, cika putko"

Datum registracije
    Sep 2016
    Nesto iz rubrike orbita kremlja. Jedan od vodecih ljudi njemackog AfDa, Chrupalla iz Saske brani vucica zbog pozicije da ne zeli podrzati sankcije protiv rusije.
    Sada ce, nakon Kosova, srbijica komplet postati uzor i fetish pro-putin desnice predvodjene iredentistima iz Italije i austronjemackim propuh patriotima.
    https://mobile.twitter.com/Tino_Chru...32876501270530

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Rusi imaju itekako veze, nego tko ima ako nemaju rusi, mozda askenazi zidovi inflitrirani u rusku elitu od oktobarske revolucije do danas? Dovoljno je vidjeti koliko obicnih rusa je ispranog mozga, to je debela natpolovicna vecina. @LB86

Datum registracije
    Jan 2022
    Javio se i Blaupunkt, koji je od HSSa napravio lijevoliberalnu stranku na tragu Mozemo, uz sve jugodesnicarske oznake.

Creme de la creme postjugoslavenske kaljuze se sakupio i vice "umpa umpa, cika putko"
    Pa sta ima Rusija raditi u Ukrajini jel i to njihova mozda zemlja? Koji komad budale cccc, takvo nesto za izjaviti bas moras biti pacijent, to im je glavna mantra ovim apologetima ruskim, "Amerika nahuskala Ukrajince protiv rusa i sad Amerika ratuje protiv Rusije do zadnjeg Ukrajinca" bas zanimljiva konstatacija, rusi izvrsili invaziju sa ciljem aneksije sto veceg komada Ukrajine, s osnovnim ciljem Donbas+citava obala od usca Dunava do Mariupolja ali opet nekako Rusija tu nije nista kriva nego dezurni krivac za sav kaos u svijetu Uncle Sam.
    Posljednje uređivanje od LOUNGELIQ : 14-07-2022 at 19:08

Datum registracije
    Jan 2022
    Nesto iz rubrike orbita kremlja. Jedan od vodecih ljudi njemackog AfDa, Chrupalla iz Saske brani vucica zbog pozicije da ne zeli podrzati sankcije protiv rusije.
    Sada ce, nakon Kosova, srbijica komplet postati uzor i fetish pro-putin desnice predvodjene iredentistima iz Italije i austronjemackim propuh patriotima.
    https://mobile.twitter.com/Tino_Chru...32876501270530
    opce poznato da su ovi novodesnicari iz AfD kompletno za ruse od starta, ova novodesnica kao i ovi nasi konzervativci ,ako je protiv Globohomo Zapada onda mora valjati, makar to bila ovakva imperijalisticka Rusija. Pa poznato je da je Putin jedan od glavnih financijera kampanje Marine Le Pen i njene Nacionalne Fronte.

Datum registracije
    Jan 2022
    Analiza situacije iz austrijskog ministarstva odbrane

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    opce poznato da su ovi novodesnicari iz AfD kompletno za ruse od starta, ova novodesnica kao i ovi nasi konzervativci ,ako je protiv Globohomo Zapada onda mora valjati, makar to bila ovakva imperijalisticka Rusija. Pa poznato je da je Putin jedan od glavnih financijera kampanje Marine Le Pen i njene Nacionalne Fronte.
    I ja sam konzervativac, nacionalist i ono sto bi se kolokvijalno nazvalo ustasa.
    Ima masa ljudi, poglavito u braniteljskim udrugama koji su od prvog dana uz Ukrajince.
    Kod nas su problem svakakve Lose, Bundale, u Dalmaciji one budale sto side na kasheti isprid ducana i objasne ti svijet.
    Ja njih nazivam alu sesir desnica, potpomognuta sa strane novo-srba poskoklijske ideologije.

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne znam, dal' sam ga postavio, ima jedan bugarski EU zastupnik, ideoloski desnicar, konzervativac koji se voli pozabavati sa temama vezano uz srbijicu, pa i uz rusku agresiju na Ukrajinu.
    Takodjer je iznio svoj stav o polozajj Hrvata u BH, ps tko hoce pogledati twitter profil. Pametan covo.
    https://mobile.twitter.com/djambazki...25814179815426

Pa sta ima Rusija raditi u Ukrajini jel i to njihova mozda zemlja? Koji komad budale cccc, takvo nesto za izjaviti bas moras biti pacijent, to im je glavna mantra ovim apologetima ruskim, "Amerika nahuskala Ukrajince protiv rusa i sad Amerika ratuje protiv Rusije do zadnjeg Ukrajinca" bas zanimljiva konstatacija, rusi izvrsili invaziju sa ciljem aneksije sto veceg komada Ukrajine, s osnovnim ciljem Donbas+citava obala od usca Dunava do Mariupolja ali opet nekako Rusija tu nije nista kriva nego dezurni krivac za sav kaos u svijetu Uncle Sam.
    To je mantra svih rusofila. "Zapad ratuje protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca". I ovdje je to napisano. pa ako je tako onda Rusija to može legantno riješit. Nek napusti Ukrajinu i povuče svoju vojsku od tamo i "zapad neće ratovati protiv nje do poslednjeg Ukrajinca". Ta bedasta cinična krilatica je dospjela svuda pa i karikutaralni hrvatski sabor gdje benavi karikaturalni Beljak.

kad si već spomenuo Vučića..imao je opet svoj show

Opet neki epski dramoser kojeg sam gledao 10-15 minuta i nisma mogao više iako sam mazohist. Lošijeg i glumca u politici nije bilo, ja ne pamtim. Prepun pasivne agresije, krenuo je od Srebrenice i "atentata na njega" nakon što je prezrivo bacio cvijet u podnožje spomenika žrtvama ali se brzo prešaltao na omiljnu mu temu, Hrvate, pa se prebacio na Jasenovac i o tome ona razvezao, o svojoj babi čijeg su muža ubile ustaše i još pola familije s obje strane iako su sami Srbi dokazali da mu nitko nije poginuo ni od ustaša ni u Jasenovcu, pa kako je učen ne baš mržnji nego da ne voli one koju su mu pobile familiju ( Hrvate naravno), jer to kao nije dobro. Mrziti u prijevodu. pa onda krenuo sa salvama mržnje i prijetnji. Prvo će Srbija čuvati mir i pobjeđivati ekonomijom a onda idu slave mržnje.

Više nisam mogao gledati taj dramoser, tko ima živaca može pogledat. Ond aje valjda divanio o ratu u Ukrjaini jer ga je Yutarnji odmah prenio njegove dubokoumne procjene..kao da je Henry Kisinger lično

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...edlog-15222610

ili u najmanju ruku Putinov i vojni i politički savjetnik. A iste stvari je predviđao već prije par mjeseci. A ustvari on ne smije ni vladu formirat jer ne smije uvest sankcije Rusiji a ovi ga kao pritišću da uvede. Pa ponavlja deset puta izbore u albanskoj općini Veliki Trnovac gdje žive samo Albanci. Takav jad i kukavičluk nije viđen u svjetskoj politici. I on sad čeka neki rasplet, umjesto Putina glumi Putina i prijeti katastrofom ako se ne prihvate ruski prijedlozi. I ja mislim da se on neće usuditi formirati vladu i da će ići na nove izbore da opet razduži, jer ima alibi da mu stranka nema većinu pa kao neće se uspjet s nikim dogovorit.a opozivcija narvno ne može formirat vladu.

Eto to ti je srpska čemerna politika. Vide to i zapadnjaci a i Rusi kako skakuće i glumi klauna ali neće mu nijedni ništa. valjda ih zabavlja, nemam pojma.

Usput čuo sam za jednu forumu na svemrežju gdje ima rusofila, mimo hercegbosanskih četnika koji stalno govore o napretku i strategiji Rusije..pa je netko odogovrio..je eto Rusija se izvela savršen manevar i naponovljiv vojni trik koji bi zadivio i Sun Tzua i Clausewitza pa napala Kijev a stvarni cilj je bio Lisičansk.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-07-2022 at 23:08

Zbog Eline i bokala vina

Mislim da Uncle Sam nije ni svjesan koliko ima pritajenih ruskih igrača u Europi.

I da, krivi su za sav kaos u svijetu u zadnjih dvadesetak godina i sve više ljudi to shvaća.
    Europska prava desnica okrenula se prema Rusiji a kontra SAD-a, dok europski neomarksisti (zeleni, crveni, propali demokršćani...) padaju na koljena pred Uncle Sama.

Stvara se novi svjetski poredak, miješaju se karte... Europa je prva na udaru.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Datum registracije
    Sep 2016
    Da, zbog toga rusofilni njemacki SDP cini sve da sacuva putka, komunisti poput pet zvijzedica, te jos lijevije su na strani ruseka, a Mozemonasi i crveni u Hrvatskoj gromoglasno sute.
    A neki zazivaju ideoloski moratorij sa komunistima, i hvale Milanovica.
    To je ta "prava" desnica.

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Mislim da Uncle Sam nije ni svjesan koliko ima pritajenih ruskih igrača u Europi.

I da, krivi su za sav kaos u svijetu u zadnjih dvadesetak godina i sve više ljudi to shvaća.
    Europska prava desnica okrenula se prema Rusiji a kontra SAD-a, dok europski neomarksisti (zeleni, crveni, propali demokršćani...) padaju na koljena pred Uncle Sama.

Europska prava desnica. A koji su to. I ako oni jesu desnica onda su i Možemaši super komunalni redari.

jel za tebe ovo još rat pederliberalne Europe protiv kršćanske Rusije gdje su Rusiji udarne snage džihad ratnici.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku

Pa je, Rusija će u tom novom svjetskom poretku pasti s 2. mjesta na negdje 10. nakon ove agresije na Ukrajinu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Europska prava desnica. A koji su to. I ako oni jesu desnica onda su i Možemaši super komunalni redari.

jel za tebe ovo još rat pederliberalne Europe protiv kršćanske Rusije gdje su Rusiji udarne snage džihad ratnici.
    To su ti tipovi poput Kreše Beljaka koji u raznim europskim parlamentima ponavljaju rusku ratnu propagandu po kojoj Rusija nije napala Ukrajinu nego Ameri napadaju Rusiju preko leđa sirotih Ukrajinaca.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    To su ti tipovi poput Kreše Beljaka koji u raznim europskim parlamentima ponavljaju rusku ratnu propagandu po kojoj Rusija nije napala Ukrajinu nego Ameri napadaju Rusiju preko leđa sirotih Ukrajinaca.
    A isti ti bi sutra tvrdili kako je srbijica napadnuta sa strane NATO pakta ako bi ista srbijica odlucila ici u ponovno stvaranje sao krajna.
    Eto, okruzeni su, nisu imali izbora.
    To bi bila ta prica. Kao jaje jajetu.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove