+ Odgovori na temu
Stranica 147 od 258 PrviPrvi ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 197 247 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,921/5148

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Pa jeste gledali uopće te emisije. Ja sam gledao kad je bio gost Krsnik i nigdje nisam vidio ikakvu naklonost Juriča ( ne Jurića) prema ruskoj agresiji. Dopuštam mogućnost da je bilo u emisijama koje nisam gledao.

I izbjegavajte te pojmove poput "velike Hrvatine". Možda nije tako mišljeno ali to je kovanica jugofila, srbofila, Feralovaca i izrugujuće je. Kritika se može dati i bez korištenja jugodesničarskih kovanica.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Al pogledat ću baš ovu emisiju s Cvrtilom. Po meni najumniji luk na hrv. Političko-obavještajnoj sceni pa da baš vidim što kaže.

Zbog Eline i bokala vina

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Pa jeste gledali uopće te emisije. Ja sam gledao kad je bio gost Krsnik i nigdje nisam vidio ikakvu naklonost Juriča ( ne Jurića) prema ruskoj agresiji. Dopuštam mogućnost da je bilo u emisijama koje nisam gledao.

I izbjegavajte te pojmove poput "velike Hrvatine". Možda nije tako mišljeno ali to je kovanica jugofila, srbofila, Feralovaca i izrugujuće je. Kritika se može dati i bez korištenja jugodesničarskih kovanica.
    Gledao sam, gledao, gledao sam Losu kada je izvaljivao da Ukrajinci i ne postoje, gledao sam i emisiju kada je pozvao spomenutog svecenika, gledao sam kada je pozvao onog bivseg ukrajinskog veleposlanika. Eto, pogledaj onaj kada je pozvao ukrajinskog svecenika, pa vidi sto je Markec htio poruciti, onako suptilno.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Pazi, pitas ukrajinskog svecenika nije li putin u jednu ruku branitelj krscanstva. To je ono na razini, ne znam, Zdravka Mamica.

To je stvarno na razini Zdravka Mamića. Za Lošu znam ali ako je Jurič to pričao onda je stvarno munjen. Ako je Putin branitelj kršćanstva onda je to bio i Milošević i RPC i SPC su istovjetne. Obje su glavne motivatorice agresije.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Ja ne znam zasto Juric nije kadar vidjeti da i na istom tom Zapadu isti oni koji podrzavaju RPC i putina, sada, sutra bi podrzavali srbe u mogucem konfliktu sa nama. 100%. 1000%
    I ta fora mi je zapela za uho, kao u komentarima se ljudi svadjaju, a to kao zbog konflikta koji sa Hrvatima nema veze. Mislim ono, nije on glup. Cak je plenkovic to detektirao, ono, instinktivno ides na ukrajinsku stranu u ovome, svejedno sto si prije o putinu mislio. Ne ide drugacije, nije to nekakav konflikt ne znam gdje. Nema tu neutralnosti. Ali ima tema o podcast Velebitu, da ne sirimo predaleko.

Evo kome se ne gleda cijela emsija o ruskoj agresiji od 1:09

kao što sam i rekao, to nije Juričeva teza nego Cvrtilina.

Cvrtilu iznimno cijenim ali oko Rusije se nalupetao baš gluposti.

-Prvo podijeljena krivnja. Da bi sam sebe demantirao rekavši da nitko ne smije napadati neovisne države ako ima problem s njom.

-Druga glupost je da najviše vjeruje bivšem ministru Kotromanoviću, koji je brate od svih analitičara najviše promašio i lupao gluposti.

-Onda je rekao da se ne može rat kod nas uspoređivati s ratom u ukrjaini jer je Ukrajina imala prozapadnu vladu od 2014-te a zaboravio je da od 2014-te ta ista Ukrajina ima "RAO Krajine" identične našim "Sao Krajinama".

-Onda je rekao da Ukrjaina nema snage vrtaiti svoj teritorij unatoč zapadnoj pomoći Ukrajincima jer Ukrjainci to uništavaju prije nego i dođe na bojište, svojim visokopraciznim projektilima.

-Onda je rekao da je Ukrjaina i ukrjainski narod treba razmisliti o svojim potezima, hoće li u NATO ili na zapad. Pa što to znači. da Ukrjaina ne smije odlučivati o sebi nego voditi računa o ruksim interesima inače će dobit agresiju.

-Onda je rekao da će Europa izgubiti a Amerika profitirati a da je možda rat počet zbog toga da Europa izdvaja više ua obranu pa neće bit novaca za socijalu i ostalo pa mi je načas izgledao kao Urša Raukar ili Sandra Benčić.. Pa upravo se on zalagao za podizanje hrvatske borbene spreme.

-Rusija mu je samodostatna za razliku od Europe.

I na kraju kao šlag na tortu ne vjeruje da može izbiti rat između Srba i Hrvata jer se oni eto kao druže i imaju neke druge prioritete ( pa ako se itko družio družili su se Srbi i Hrvati prije onog rata). Tu mi je isao smiješan i bilo mi ga malo žao kakve gluposti lupeta.

Uglavnom baš me razočarao i realno djeluje mi malo na ruskog plaćenika. Jer ne virujem da je Cvrtila toliko smušen i kontradiktoran. Rekao je naravno i neke dobre stvari ali brate što se on ovdje nalupetao, nisam se naravno svega ni sjetio što je lupetao vezi rata u Ukrajini.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 12-07-2022 at 15:08

Zbog Eline i bokala vina

A tko je njemu Vlatko Cvrtila? Ovo sve što je rekao je ponavljanje ruske ratne propagande, služi kao ruski megafon u hrvatskom medijskom prostoru, sigurno to ne radi badava.

E da još i ono radi čega je počela priča. Ako bi Putin počeo gubiti u što jel ne vjeruje, mogao bi početi koristiti taktičke bojeve glave ( vjerojatno nuklearne ali to nije rekao ali valjda se zna na što je mislio). Mislim to nije ništa nova, to govore i oni koje on smatra zapadnim megafonima koji po njemu obmanjuju hrvatsku javnost ( samo ne znam gdje, pa stalno se piše o ruskom napredovanju) To je rako i onaj Robert Barić. kao Rusija može biti pobjeđena, pročitaj, ne smije osvojit cijelu Ukrajinu i sve do Atlantica ali ne smije biti ponižena ( čitaj izbačena iz Ukrajine). To je ista priča.

Zbog Eline i bokala vina

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Po meni jako dobar domaci analiticar, pogotovo kakva mu je konkurencija(citaj Kotromanovic npr) , jedino je naslov zavaravajuci, tada je bio Sovjetski Savez i Crvena Armija, a to se sa ovim jadom od Rusije i njezinom korumpiranom propagandnom vojskom danas ne moze usporedjivati, da nisu u naslijedje dobili nuklearni arsenal i industrijske kapacitete bivse drzave, danas bi bili na razini Ukr ili Kazahstana sa puno vecom teritorijom i stanovnistvom od to dvoje.

Nasin FIRMS zabilježio drastično smanjenje broja požara na istočnom frontu. Slike požara od dana 8.7. i od dana 12.7.. Izgleda da su HIMARS-i puno pomogli, uništili su tucet skladišta oružja i odmah je mirnije.

me jpm
    Posljednje uređivanje od Grunf : 13-07-2022 at 08:40

Mene zanima kako se tako precizno pogađaju skladišta. Među zgradama, u gradovima, van gradova, bilo gdje.

Ruski analitičar se žali da pogađaju u veličinu penija. Dobro to je slikovito rečeno ali očito su precizni. I kako znaju gdje su sva ta skladišta

jedan snimak pogotka u jedno skladište i siline eksplozije nakon pogotka

https://twitter.com/L_Team10/status/...7GtVwTZHA&s=19

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Jan 2022
    Mene zanima kako se tako precizno pogađaju skladišta. Među zgradama, u gradovima, van gradova, bilo gdje.

Ruski analitičar se žali da pogađaju u veličinu penija. Dobro to je slikovito rečeno ali očito su precizni. I kako znaju gdje su sva ta skladišta

Nisu to ruske kacuse, te rakete sto HIMARSI ispaljuju imaju gps navodjenje, precizne su do u 2 metra, plus zapadna elektronika u njima i jos komponenti sta nisu za javnost...

Kazu jedna raketa kosta oko 40 tisuca $, a nije bez razloga toliko, onda zamisli salvu od 6 njih i ode skoro cetvrt milijuna zelembaca...
    Posljednje uređivanje od LOUNGELIQ : 13-07-2022 at 17:14

Datum registracije
    Sep 2016

Pa ako rusi imaju svoje ljude u ukrajinskim sluzbama, valjda je i obrnuto tako.
    A Americani imaju satelite.

Datum registracije
    Sep 2016
    Znaci Cvrtila kaze di ce rat izmedj' Srba i Hrvata. Tako je i od 2014 hrpa Ukrajinaca reklo ma di ce velika invazija na nas, imaju rusi precih problema.
    Meni se nekada cini da kod nekih "hrvatskih analiticara" fali dvije stvari. Kriticki stav spram Njemackoj, a ima viska ljubavi spram Njemackoj i ocito neko parazitsko misljenje koje sporazumijeva kako ce bogata Njemacka osigurati kakvu takvu hrvatsku ekonomiju.
    Neki podanicki tok misli. Ti ljudi bi se trebali prirpremiti na dvije stvari, odnosi, pa i ekonomski, sa rusijom vise nece biti isti.
    Ako dodje do zaostravanja sa Kinom, biti ce mnogo, mnogo vecih posljedica. Razdoblje bezgranicnog rasta, pogotovo za Njemacku je proslo.
    Hrvatima treba biti jasno da mozemo, pa cak i moramo bez Njemacke. Ne sto mi to odlucimo, nego sto ce Njemacka kao ekonomska velesila polako nestajati, a kada tone sredstva sigurno nece dijeliti sa Hrvatima.

Datum registracije
    Sep 2016
    Da dodam, Njemacka je vec sada najavila kako ne zeli ispunajvati NATO standard 2% za vojsku.
    Mislim, ne znam sto zeli Cvrtila i Cvrtile. Ne znam u kojem svijetu zive, gdje ce se popisati Ukrajincima pa onda redom Poljacima, Rumunjima, Baltima po glavi samo da uski krug drzava u Europi sacuva svoje bogatstvo.
    Ti nadljudi ne zbrajaju Hrvate medj' svoje. Mislim, ako to nekome nije jasno.

Datum registracije
    Sep 2016
    Jos ovo. Cisti ekonomski interes je vodilja Cvrtile i slicnih u Njemackoj.
    Cvrtila ce kao i Juric u svojim prvim podcastovima nakon agresije reci da je rusijica hram konzervatizma, krscanstvo itd.
    Ali nitko od tih ne dozivljava Poljsku.
    Zasto? Pa Poljska je visestruko konzervativnija. Skoro pa nema pobacaja. Katolici.
    A svi ovi se ne oslanjaju na nju, nego eto, rusija ostala majka.
    Zbog cega? Nije tu ideologija u pitanju, to je paravan. Tu je novac i lagodnost u pitanju. Cash, money.

Datum registracije
    Jan 2022
    140. dan mog 3-dnevnog rata. "Druga najmocnija vojska na svijetu" mora ici u Iran po dronove jer je naša trecerazredna oprema sranje.

Ostajem vrhunski strateg.

Vladar Putin

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...utinu-15221415

Datum registracije
    Jan 2022
    Zanimljiv clanak na TASS-u "Postignut dogovor o Kalinjingradskom tranzitu i zasto je Kijev napao regiju Herson" , bas zanimljivo ovaj Kijev napao sam sebe i rusi se cude, rusi su srbi 1/1

https://tass.com/pressreview/1479243...m_social_share

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    ma Rusi ko narod nemaju veze s ovim ratom, tamo se nije ništa promjenilo od 20 stoljeća, ta bagra koja je tamo na vlasti pobila je milione Rusa i Ukrajinaca i prije ovog rata. to su u biti sve djeca takvih, dakle takvima nije problem ubijat ni svoje kamoli tuđe.

ali su im puna usta nacista i fašista, moralni bonboni im ispadaju iz usta, takvi i jesu najgori. prvi u osuđivanju drugih, a sami sebe ne vide.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove