+ Odgovori na temu
Stranica 146 od 255 PrviPrvi ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,901/5087

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ima onaj klip iz Lysichanska, sa Kadyrovcima i lokalnim cet...mislim lokalnim prorusima.
    Nebi kacio video, ali scena je ovakva.
    Cecenci se deru Tekbir i Allahu Ekber, tri komunisticke zastave, petokrake ne zna se broj, a u pozadini spaljene kuce.
    I sada zamisljam prosjecnog zapadnog kao "desnicara" koji vidi tu scenu, i jel' mu to kao neki uzor. Mislim na one koji jos uvijek drze rusku stranu.
    To kao da gledas francuska predgradja.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Koji miks..tekbir i boljševičke zastave
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ide to dobro skupa, zar nije otac Turaka bio taj neki miks tekbira i komunizma?

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Misliš na Ataturka, dapače on je bio suprotno i od jednoga i od drugoga. Ataturk je bio sekularni turski nacionalist, bio je žestoki borac protiv islama kojeg je prezirao ali je bio i antikomunist.

On je ukinuo nošenje feredže, zara, fesa, arapsko pismo, kalendar, sultanat - kad npr dosta turskih žena nije htjelo skinuti feredže natjerao je sve prostitutke u zemlji da nose feredže haha.

Ali ovi što su se družili sa Titom kao Naser, Gadafi, Saddam su bili nekakav miks islamizma, nacionalizma , komunizma. Recimo Jemen je bio podijeljen na sjeverni i južni Jemen, mislim da je sjeverni bio komunistički.

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Ispovjest pripadnika Azova, jedan od 144 razmjenutih 1.7, od toga 97 pripadnika Azova, ima engleske titlove

Datum registracije
    Sep 2016
    Najnoviji uradak Hassan Haidar Diaba, Libanonca ruskog povjerenika, iransko uho i titob fan. Postavlajm tu kako bi njegova pisanja postavili u kontekst.
    Tko hoce razumiti..

Datum registracije
    Jan 2022
    Zar nisu njemu zaprijetli iz ru ambasade na pocetku rata pa je brzo promjenio plocu? Ili je to bilo zbog pisanja o psihopati Kadirovu ,a ne o ruskoj agresiji?

Datum registracije
    Sep 2016
    Ja mislim da je to bila finta. Od onda nastavlja u svom uobicajenom tonu, a uz Pilica i Gojku Drljacu sa jutarnjeg cini kremljski trojac infernale "hrvatskog novinarstva".

Večernji bar glumi da ne navijaju za Ruse.

Veli Schroeder..pregovori pregovori i smao pregovori..za propast dosadašnjih krva je ukrajina.

ne odustaje on od svoje apanaže a nije čudo da su Čečeni rekli da ovo što oni rade je džihad i da se neće zaustaviti do Berlina ako im se dopusti.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Veli Schroeder..pregovori pregovori i smao pregovori..za propast dosadašnjih krva je ukrajina.

ne odustaje on od svoje apanaže a nije čudo da su Čečeni rekli da ovo što oni rade je džihad i da se neće zaustaviti do Berlina ako im se dopusti.
    Znači neki novi Molotov-Ribentropp dogovor za kojega javnost još ne zna. Ovaj put Rusi prvi kreću s istoka, a Nijemci će se uključiti.

Neke stvari se očito ne mijenjaju.

Datum registracije
    Jan 2022
    Ma Nijemci su gnjide, kako nama u BiH rezolucijom o BiH cime je jedan muslimanski gay lobista ispepao citavu nepostojecu Plenkovicevu vanjsku politiku tako i ukrajincima https://www.klix.ba/vijesti/svijet/z...jini/220710063

Jaka je sila ta ruska federacija. Sad će 5 mjeseci rata a nakon ispaljenih milijuna granata pomaknuli se 50 km od ruke granice. A u startu krenuli 40 km od ruske granice s pozicije RAo Krajine.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Danas sam naucio kako je Biden ukinuo sankcije Nordstreamu 2 koje je uveo Trump. Bez ikakvog razloga. I onda se pitaju zasto je botox kremljenko napao bas sada i sa tom garniturom zapadnih predsjednika.

Datum registracije
    Sep 2016
    "Putin mora pobijediti jer Putin ne smije izgubiti"
    Titl kao ustaskog podcasta Velebit.
    Ovih dana sam procitao o Bugarima koji su dobivali mjesecne place od 2 000 Eura kako bi sirili ruski narativ.
    Ima li Juric mozda neko novo auto.

Nije li to teorija ovog Cvrtile koji je gost. Nisam gledao, samo kažem. Uostalom nije li to postavka svih zapadnih političara" Putin ne smije bit ponižen" jer su oni u Kremlju kao ludi i tko zna kako mogu reagirat.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-07-2022 at 22:17

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Je, Cvrtile je. Iskreno, nisam ni ja gledao. Od kada je pocela agresija gledao sam prvih par emisija podcasta Velebit di je Juric nametnuo svoj narativ, i svakom gostu ga diktirao, od onda ne pratim.

Datum registracije
    Jan 2022
    Te "velike" hrvatine mi nisu jasne nikako, podrzavaju velike srbe koji komadaju susjednu zemlju na isti nacin kao sto su mali srbi prije 30ak godina nas. Sve isto samo na puno vecoj razini. Doduse nema masovnih klanja i grobnica bar jos ne. Mozda to budu kadirovci radili, pravo krscanski po Juricu vjerojatno. A sve to rade jer su se usrali pederskog zapada pa trk pod skute velikom spasitelju covjecanstva od sodome i gomore sa Zapada, Velikog Putina.

Datum registracije
    Jan 2022
    Uh ovo je bilo blizu

Datum registracije
    Sep 2016
    Ne znam sto to Juric hoce postici. Mozda i zeli kontrirati Bujici. Ali sjecam se prvih emisija kada je sve pocelo, ono sa Losom sam odgledao, od onda kada vidim ono JNA zubalo dodje mi zlo. Ima na Zapadu ohohoho bolesti i kontradiktornosti, lazi i obmana, ali to nema nikakve veze sa putinom, rusima i ciljevima ove agresije.
    Jednostavno ne stoji da su se oni bojali NATOa ili ovakvog Zapada, i to navodjenje tih argumenata sa strane kao hrvatskog desnicara je smjesno.
    Jedno je simpatizirati konzervatizam, drugo je simpatizirati ruski imperijalizam koji 1:1 lici na srpski.
    Od pocetka ovoga ne simpatiziras vise putina, i gotovo. A ako ga onda, u jeku agresije i dalje navodis kao branitelja krscanstva (citat Juric) ili ako pozoves ukrajinskog, katolickog svecenika u podcast, pa ga ispitivas o nekakvim zabranama ruskog jezika, i cak onda jos vuces vodu na svoj mlin...pa onda navodis da taj konflikt nema veze sa Hrvatima...eee...ne znam, onda je tu nesto poslo po zlu.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove