Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2022 at 00:05
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Jedan dobar video koji objašnjava geopolitički položaj Rusije i razloge napada na Ukrajinu. Uglavnom, u njemu se može vidjeti zašto su Tadžikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Azerbejdžan, Gruzija i Ukrajina ključni u održavanju statusa Rusije kao velesile. Radi se naravno o plinu i nafti tj. lovi. Zanimljiv video, pogledajte.
Hassan Haidar Diab je Libanonac. Došao je u Hrvatsku studirati i ostao nakon studija, oženio našu žensku i radi kao novinar.
Slušala sam ga par puta i čitala njegove kolumne i lik se čini OK, normalan musliman koji se lijepo uklopio u našoj Hrvatskoj.
Koliko je meni poznato, prijetili su mu Čečeni pa se govorio da će dobiti zaštitu.
To šta smo izgubili naftna polja u Siriji sami smo si krivi kao i to da bi Mađari dobili naftu da kojim slučajem i vratimo naftna polja u okrilje INE.
Europa je sama otvorila vrata ilegalnim migrantima među njima i mnogim pritajenim islamistima (welcome refugees).
Kažem, ovo je početak trećeg svjetskog rata i ratovat će se svim sredstvima i na svim razinama.
Europa je najslabija karika i najviše će dobiti po turi.
Nije mi žao nikoga, samo se bojim za Hrvatsku.
U međuvremenu, Turska, Finska i Švedska potpisale sporazum. Turska se više ne protivi ulasku istih u NATO.
Očito su Turci dobili šta su htjeli.
NATO samo šta još nije i službeno objavio rat Rusiji.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Europa je sama otvorila vrata, ali putem krtica u svojim institucijama. Nitko me ne može uvjeriti da Zelene politike, lgbtq, masovna imigracija stranaca nisu strane, neprijateljske politike koje imaju za cilj uništenje Europe. Samo je pitanje iz kojeg smjera vjetar puše. Zelene politike gašenja nuklearki i prelaska na plin sigurno pušu iz ruskog smjera da bi Rusija zarađivala masnu lovu i dovela Europu u podređen položaj.
To im isto nitko nije kriv. Europska politika je degenerična i tko joj je kriv što su dopustili da njome zavladaju "pitomci" iz frankfurtske marskističke škole" koji su zaključili još 50-tih godina prošlog stoljeća na skupu u Frankfurtu da je radništvo nepouzdano i da se prodalo kapitalistima za dobru satnicu. Pa su se odlučili okrenuti rubnim manjinama, kulturološkim, seksualnim najviše seksualnim. Pa se onda uzdižu kulture koje nemaju veze s Europom, tzv LGBTQ- zajednica je postala vladajuća i nedodirljiva. To je sve marksistička škola. (I kod nas su se takvi izdizali na pijedesetal intelektualaca Milan kangra i ta "korčulanska škola" što je samo derivat te frankfurtske marksističke škole. Nino Raspudić je o tome dosta govorio. tza "Gramšijev marš kroz institucije" nazvan po talijankskm komunisti i marksisti Gramšiju koji je zaključio da su revolucije bezveze i uvijek se potroše da je "marš kroz institucije uvijke bolji i učinkovitiji". To imamo kod nas kad je Budiša 2000-tih rekao "desnica maršira ulicama a ljevica institucijama". Kod nas se zato ljevica odavno ne bori i ne zanimaju je radnička prava kao što je to bilo u startu zamišljeno. Ona popizdi samo ako se dirne u LGBTQ prava ili bilo koje druge manjine, etničke, rasne, kulturološke, onda naprave takav pritisak ko da je država ekspres lonac pod nevjerojatnim pritiskom
Naravno da su peder balove nusprodukt marksizma. pa njima su uvijek bile zastave komunizma. Kad si ti tamo vidio neko hrvatsko obilježje. A najviše ima onih crveno-crnih anarhističkih zastva. A što je anarhizam nego radikalni marksizam.
To svi kuže osim onih bolida sa srpskog foruma. Ali marksizam nije uvezen u Europu iz Rusije nego je uvezen iz Europe u Rusiju. I obadva su subjekta okupairana na svoj način.
Europi nije kriva Rusija za neomarksizam koji vlada u njoj a Rusija ga se ne želi riješit a davno joj je nametnut nego je mutirao u monstruma.
Europa je sama kriva. "Jeruzaleme tvoja propast dolazi iz tebe".
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-06-2022 at 16:27
Zbog Eline i bokala vina
Uništene ruske samohodne haubice navodno od m777-ki
Zbog Eline i bokala vina
Trebali su Ukrajinci prilikom povlačenja paliti sve što ostavljaju tko da Rusi dobiju samo spaljenu zemlju pa nek uživaju u njoj do mile volje.
Milanovicev intimus kaze Rusi nepobjedivi. Mogu izbaciti na desetke aviona i tenkova na dan ako hoce.
Ja ne znam kako Kotromanovic smislja proizvodnju zrakoplova ali nije to bas kao da se zasarafi fico.
Inace
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Evo progoogalo sam i ja i naucio da je Hassan dosao 1981 zbog imagea Tita, koji je je bio in, kako kaze Hassan.
Ja sam zakljucio da je Sirijac jer je najveci obozavatelj Assada. Ocito nije, nego hezbollah Libanonac sa komunistickim pedigreom. Koji sklapa interviewe sa iranskim duznosnicima o zloci Zapada i rusiji stjeranoj u kut. Jer mi kao Hrvati pripadamo iranskom, shiitskom svijetu....jel'?
rusija ciljano hoce destabilizirati Europu. Kroz svakakve nacine.
rusiju ne zanima europa koja je neovisna od njih.
To sto smo si krivi za sve zlo sto nam se dogodi...taj vid na stvari se zove oikofobija. Znaci, kakva god Hrvatska bila, ne zelis joj zlo u tom smislu.
Zbog interesa drugih. Mislim, ja jos cekam ono celjade koje ce mi objasniti kakav je hrvatski interes ovisiti o madjarskoj i rusiji.
Naravno. To i ne razumiju ovi rusosrbofili. Ne razumijem to ograničenje da misliš da borbom za Ukrajinu da se podržava LGBTQ kao na onom forumu idiota.
čak i da se napada takva Europa a ne Ukrajina, što kažeš, ne bi slao na bolesnog pa i pokvarenog čovjeka mahnitog serijskog ubojicu.
Zbog Eline i bokala vina
rusija ce svoj obrazac ponasanja spram Ukrajini prebaciti i na zapadnu Europu ako ovi zaista ostanu cvrsti pa bar donekle otkantaju kremlj.
A obrazac ruskog ponasanja spram Ukrajini je onaj silejdzije koji ce radije osakatiti zensku koja nece za njega, nego je ostaviti na miru i otici svojim putem. Radije ce joj sasuti kiselinu u lice, pa kada nece njega, nece nikoga.
To je ruski, ne putinski, obrazac ponasanja.
Znaci, ako ovi polusvileni grencdebili u vidu Macrona i Scholza ostanu uz Ukrajinu, to im ovi oprostiti nece, i traziti ce zadovoljstinu u osveti.
Ne danas, ali sutra. Ali to ove mlakonje u Berlinu i Parizu ne vide. Da su nornalni, razumni, cinili bi sve kako bi Ukrajince toliko osposobili, u tolikoj mjeri da se rusima ne isplati daljnje ratovanje. Jednostavno nema racunice. Najvitalniji interes Svabije je jaka Ukrajina. Ali ovi, dobro si ih opisao, iz Frankfurtske skole, u svojoj dekadenciji to ne vide. Pa Scholz im je isao u DDR na pro sovjetske marseve...
Bauljam uokolo, gdje je tu Hrvatska. Hrvatska se mora, mora, mora prikljuciti ekipi oko Intermariuma. Ne samo zbog kulturoloskih razloga, vec zato sto je to jedina konstanta. I netko tim drzavama mora objasniti da su srbi uvijek takvi kakvi su, ne samo sada kada masu sa z zastavama.
To mi je najfrapantnije. Splasnuo je srbofilni val zbog Kosova u tim zemljama zbog ruske agresije.
Ta svijest se mora odrzavati.
Sto se tice ovih manjinskih i lgtbxyz kerefeka.
To je jednostavno religija tih likova. Za one bogate elite to je jednostavno paravan, sa kojim su prikrivali mnogo, mnogo stvari na koje se ne gleda, zbog poslovnih interesa.
Nacionalni korpus Cherkasy objavio da se 144 ukrajinskih branitelja vratilo doma, medju njima 95 iz Azovstalja, 43 iz Azova.
Nemam drugi izvor.
To je istina. Kao šta je istina da to isto želi i SAD; da im Europa bude talac, slugan i podređena.
Europa je svoj ples davno otplesala. Sad je samo pitanje 'čija će biti', odnosno pod čijom kontrolom.
Američkom, ruskom pa čak i arapskom koji osim plina Europi "nudi" i svoje stanovništvo koje je već uveliko preplavilo Europu.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Off topic;
Pa mnogi su arapski narodi tada simpatizirali Tita jer se on kao zalagao za Palestinu i Palestince a i nije baš volio Židove (to ovi današnji naši antifašisti skrivaju ko' zmija noge-da im je voljeni Tito zapravo bio antisemit).
Ja samo želim da Hrvatska bude svoja. Ne zanima me tuđi teritorij, nametanje drugima nešto, samo želim da sva ona krv prolivena za Hrvatsku ne bude uzaludna.
Boli me duša kad vidim da nam je od države ostalo samo ime na papiru.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 29-06-2022 at 19:25
Nega, sto ostade od velikog Milanovica, suverenog poglavara alu sesir desnice.
On ce blokirati, on ce ovo, on ce ono. On ce drzati govore.
Sto je napravio. Nista. Apsolutno nista, osim da je Hrvatsku osramotio, lizao ruske guzice i na kraju je sve isto kao i prije.
Loso bez brkova. Udje Svedska u NATO, Milance muk.