+ Odgovori na temu
Stranica 109 od 259 PrviPrvi ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,161/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022
    Ne razumim pitanje, kakvi Srbi katolici, to četnici vole govoriti da su Hrvati pokatoličeni Srbi ili Srbi katolici. Ja nisam iz Hercegovine nego Dalmacije pa nemam pojma niti pišem tamo na herceg-srpskoj. Zašto pitaš?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Pitam onako. Iz interesa.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Apr 2022
    Ako misliš nešto insinuirati reci da pričamo otvorenih karata, ne onako hinjski izokola

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016

Angry

Tema je ruska agresija na Ukrajinu, mislim da se treba drzati toga.
    Za ovo drugo ce biti vrimena.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Apr 2022
    Dobro, ja ne znam za Srbokatolike, ako ti želiš biti to, sretno ti , ovo je slobodna zemlja svatko more biti što želi.

Bliži im se dan pobjede a nemaju nijednu konkretnu pobjedu u ovom ratu. Druga svjetska sila a prva u konvecionalnom naoružanju hvali se kad zauzme par sela
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Vojska RF uhitila nekog Hrvata koji se borio u Mariuopolju izgleda među marincima.

Sad ide ona tipična ratna srpsko- ruska propaganda ispitivanja zarobljenika što mi je uvijek bila jedna od odvratnijih stvari. Što će čovjek nekad i mučen i pretučen u tim situacijama govoriti.

Naravno ide sad se sad na dehumaniziranje Azovaca.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-05-2022 at 14:30
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Vojska RF uhitila nekog Hrvata koji se borio u Mariuopolju izgleda među marincima.

Sad ide ona tipična ratna srpsko- ruska propaganda ispitivanja zarobljenika što mi je uvijek bila jedna od odvratnijih stvari. Što će čovjek nekad i mučen i pretučen u tim situacijama govoriti.

Naravno ide sad se sad na dehumaniziranje Azovaca.
    Jasno, najodvratnije je to Azov-nacisti papagajsko ponavljanje a otkad je počeo ovaj rat nije bilo niti jedne svastike, oodignute ruke niti Hitlerovih slika među njima a i prije već godinama, ni kod njih ni kod ostalih ukrajinskih jedinica. Dok kod ruskih i pro-ruskih itekako ima komunističkih, vraćaju Lenjinove i Staljinove kipove a nije ni Rusima stran neonacizam, sićam se prije par godina kako sam gleda o ruskim nacističkim milicijama kako se bore u Donbasu, tada su govorili da žele stvoriti etnički čist Donbas, a u budućnosti i Rusiju, bez Židova, Tatara, Gruzijaca, Mongola, Uzbekistanaca, crnaca, tako da o tom nacizmu najviše ima propagande a malo stvarnog sadržaja.
    Mada kad pogledaš, najviše neonacista ima upravo u zemljama koje je Hitler gazio i ubijao bez milosti i smatrao ih kao Slavene inferiornom rasom- među Rusima, Ukrajincima, Poljacima, Bjelorusima, mene su u Pragu kad sam bija mulac skoro nabili njihovi skinheadsi.
    Ovaj naš, sad će baš pogledat što ima o tome u medijima dosad nisam ništa gledao danas medije, čudno kako je među marincima. Dobro da ga nisu ubili, sada ni ne mogu kad su objavili da je zarobljen. Valjda će ga naša diplomacija nekako uspjeti izvući bez da ide 10 godina u zatvor u Rusiju.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Adolf se negdje okreće u grobu kad čuje tko ga sve ovih dana proziva i zaziva. Ne toliko što jedni druge nazivaju nacistima koliko to što su nesposobni, a on je ratova protiv cijelog svijeta.

Dva lovca Su-27 se, leteći vrlo nisko, približavaju otoku i ispaljuju rakete te izravno pogađaju glavni kompleks zgrada na istočnoj strani otoka.

Nakon toga su uslijedile barem dvije sekundarne eksplozije, što može dovesti do zaključka da su pogođena skladišta s municijom ili gorivom.

Pretpostavlja se da se hrabar napad na otok udaljen oko 30 km od obale Ukrajine, dogodio nekad u posljednjih nekoliko dana, pokazuju satelitske snimke.

Pakao ruskih vojnika na Zmijskom otoku: Ukrajinci dronovima i avionima uništavaju sve

https://www.youtube.com/watch?v=GkmwtN9-f1U

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Predvidjana trodnevna velicanstvena pobjeda sahiste Putina je u usla u treci mjesec krvavih borbi za svako selo na istoku i jugu Ukrajine

Svatko svome, Plenky u Ukrajini; https://kamenjar.com/zelenskij-infor...uske-invazije/
    Šta se mene tiče može i ostati tamo...
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Svatko svome, Plenky u Ukrajini; https://kamenjar.com/zelenskij-infor...uske-invazije/
    Šta se mene tiče može i ostati tamo...
    Zelenskij se stvarno pokazao kao državnik od formata. Ne može mu nitko obrisati cipele niti sa zapada niti s istoka.

Datum registracije
    Apr 2022
    Eno na hercegsrpskoj oni se dive ruskim veličanstvenim pobedama najviše Srbi ko onaj iritantni četnik Agathanikos ali ima i podosta Hrvata kao Crni Bombarder, onaj mulac što je tu puštao četničke pisme , ali ima i okej likova kao što su Markan i Dudu. I onaj BBC taj je psiho neki čini mi se .

Datum registracije
    Jan 2022
    Tamo ti je ovako nekako, dosta aktivna ludnica

a onaj BBC je glavni psiho koji inicira nove clanove

Datum registracije
    Jan 2022
    Die Putinjugend u Rusiji

https://twitter.com/YWNReporter/stat...Cq6bjO36MqAAAA

Malo atmosfere sa danasnje vojne parade na moskovskom Crvenom trgu, takodjer su sudjelovali i ucesnici specijalne operacije u Ukrajini koji su pokazali rezultate dosadasnjeg dijela operacije
    https://twitter.com/Sputnik_Not/stat...Cyoenlg6UqAAAA

Ukrajinci su oslobodili Kijev, a sad oslobađaju i Harkiv, drugi najveći grad i drugi glavni smjer napada Rusa. To je veličanstveni uspjeh, kad se uzme u obzir da su Rusi najveća konvencionalna vojska na svijetu. To što Rusi osvajaju selo na dan na istoku, to je zaista smjehotresno, jer kad Ukrajinci završe oslobađanje Harkivske regije udarit će svim snagama na istok. Tad će oslobađati po 10 sela na dan.

Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ukrajinci su oslobodili Kijev, a sad oslobađaju i Harkiv, drugi najveći grad i drugi glavni smjer napada Rusa. To je veličanstveni uspjeh, kad se uzme u obzir da su Rusi najveća konvencionalna vojska na svijetu. To što Rusi osvajaju selo na dan na istoku, to je zaista smjehotresno, jer kad Ukrajinci završe oslobađanje Harkivske regije udarit će svim snagama na istok. Tad će oslobađati po 10 sela na dan.
    Ja mislim da je to mit ostao jos iz doba SSSR-a, danas su rusi cetvrti ili peti po velicini vojske, sto je i dalje jako veliko, ali vidimo na papiru je jedno, a u stvarnosti drugo, ja mislim izraelski IDF bi razbucao ovu rusku vojsku na terenu ko beba zvecku + zidovi imaju i H bombu, tako da im i taj joker pada u vodu.
    Posljednje uređivanje od LOUNGELIQ : 09-05-2022 at 23:09

Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    Ja mislim da je to mit ostao jos iz doba SSSR-a, danas su rusi cetvrti ili peti po velicini vojske, sto je i dalje jako veliko, ali vidimo na papiru je jedno, a u stvarnosti drugo, ja mislim izraelski IDF bi razbucao ovu rusku vojsku na terenu ko beba zvecku + zidovi imaju i H bombu, tako da im i taj joker pada u vodu.
    Istina, jedno je stanje na papiru, a drugo u stvarnosti. Rusi su pravi pravcati tigar od papira, ta sintagma ih najbolje opisuje. Mislim da bi ih Finci dobili ovaj put u ratu.

Datum registracije
    Jan 2022
    Zbog toga me pravo zanima jeli Kina zmaj ili tigar od papira, pa ti nisu imali intervenciju, a kamoli rat jos od 1979 kad su ih vijetnamci nabubali posteno u onom pogranicnom sukobu kad su ih mislili kazniti jer su svrgnuli saveznike im Kmere u Kambodzi.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove