+ Odgovori na temu
Stranica 107 od 258 PrviPrvi ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,121/5151

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Nijemci se prave mutavi, oni su najodgovorniji za rast Rusije zbog kupovanja plina i nafte, hrane se njihovom energijom, i zaboli ih za sve ostale.

ekonomski su ostali na razini trećeg rajha, a politički su patuljak i nemaju vlastito ja, dovoljno da mi se gade zbog takve situacije.

nije stvar u narodu, ko da njihov narod nešto netko pita ili naš, ovdje pričam o politici, njihovim i našim političarima koji su smeća i govna od prvog do zadnjeg.

uostalom u politici uvijek mora netko biti kriv, za sranje, ne može biti da nitko nije kriv ako se sranje dogodilo, a dobrim djelom se dogodilo zbog politike Njemačke.

nisu ni prije oni zazirali od suradnje s rusima, poljsku su podjelili bratski, i da nisu udarili jedni na druge i danas bi bili braća. oni bi podjelili europu na dva djela da mogu, danas bi se dogovorili.

srećom pita se i ostale, i one male koji su im ko kamenčić u cipeli. Milanović govori ok neke stvari, ali oko Ukrajine di on šatro zauzima neutralni stav, kao u stilu to mu je sve isto jer Ukrajinci imaju korupciju, idiote kakve veze ima korupcija s agresijom Rusa na istu ?

dakle po njegovoj logici, može se opravdat i agresija Srbije na HR jer eto i mi imamo lijeve i desne parazite i lopove, pa na taj način možemo opravdat JNA i četnike.

siluju idioti ruski ko u 2ww, samo što u Ukrajini neće pobjedit kao u 2ww, jer su se preračunali i jer nemaju iza guzice zapad kao onomad, a baš me zanima kako to putin i ekipa oko njega, misle držat pod okupacijom narod od 40 miliona, i kako misle zadržat sve te aneksirane teritorije, ima neki čarobni štapić kojim će to napravit, ajde da i to vidim.

ovaj rat će trajat godinama a i desetljećima bude li potrebno, i Rusi ga neće dobit, mogu oni pričat svoje priče ratovat ćemo do sudnjeg dana, ali u suštini za rat trebaju resursi ljudi vojska i homogena vlast, sve se bojim kako će patuljak opstat na vlasti idućih 10 godina, i kako će imat stabilnu vlast nakon svega. Rusi pričaju o rusofobiji, oni žive u svom svijetu di misle da je netko odlučio mrzit Ruse jer su Rusi, ko broj jedan nitko ih ne mrzi zbog toga, već zbog toga što su retardirane budale koje čitavu povijest imaju na vlasti kretene koji i njih ubijaju, a i sve oko njih, i onda se čude kako je to moguće, boli me kurac ko im je uvalio putina staljina, ili nijemcima hitlera, sad bi se nijemci i rusi pravili nevini, malo je kasno za to nakon cijelog 20 stoljeća, i dobar dio 21 vode šupačku politiku prema svima, i onda se čude kritikama i to nazivaju fobijom. fobija je kad neopravdano zuzimaš kritički stav prema nekome, u slučaju nijemaca i rusa nema fobije, već opravdane i argumentirane kritike njihovog ponašanja kako kroz povijest, tako i u aktualnom trenutku. tako da nek se gone u krasni k. skupa s zapadom, nije da su nas pretjerano usrećili niti smo ikad niti ćemo ikad s njima profitirat, uzdaj se use i u svoje kljuse, a to znači minus svi ostali.

Ugledni član LOUNGELIQ avatar
    Datum registracije
    Jan 2022
    Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    Nijemci se prave mutavi, oni su najodgovorniji za rast Rusije zbog kupovanja plina i nafte, hrane se njihovom energijom, i zaboli ih za sve ostale.

ekonomski su ostali na razini trećeg rajha, a politički su patuljak i nemaju vlastito ja, dovoljno da mi se gade zbog takve situacije.

nije stvar u narodu, ko da njihov narod nešto netko pita ili naš, ovdje pričam o politici, njihovim i našim političarima koji su smeća i govna od prvog do zadnjeg.

uostalom u politici uvijek mora netko biti kriv, za sranje, ne može biti da nitko nije kriv ako se sranje dogodilo, a dobrim djelom se dogodilo zbog politike Njemačke.

nisu ni prije oni zazirali od suradnje s rusima, poljsku su podjelili bratski, i da nisu udarili jedni na druge i danas bi bili braća. oni bi podjelili europu na dva djela da mogu, danas bi se dogovorili.

srećom pita se i ostale, i one male koji su im ko kamenčić u cipeli. Milanović govori ok neke stvari, ali oko Ukrajine di on šatro zauzima neutralni stav, kao u stilu to mu je sve isto jer Ukrajinci imaju korupciju, idiote kakve veze ima korupcija s agresijom Rusa na istu ?

dakle po njegovoj logici, može se opravdat i agresija Srbije na HR jer eto i mi imamo lijeve i desne parazite i lopove, pa na taj način možemo opravdat JNA i četnike.

siluju idioti ruski ko u 2ww, samo što u Ukrajini neće pobjedit kao u 2ww, jer su se preračunali i jer nemaju iza guzice zapad kao onomad, a baš me zanima kako to putin i ekipa oko njega, misle držat pod okupacijom narod od 40 miliona, i kako misle zadržat sve te aneksirane teritorije, ima neki čarobni štapić kojim će to napravit, ajde da i to vidim.

ovaj rat će trajat godinama a i desetljećima bude li potrebno, i Rusi ga neće dobit, mogu oni pričat svoje priče ratovat ćemo do sudnjeg dana, ali u suštini za rat trebaju resursi ljudi vojska i homogena vlast, sve se bojim kako će patuljak opstat na vlasti idućih 10 godina, i kako će imat stabilnu vlast nakon svega. Rusi pričaju o rusofobiji, oni žive u svom svijetu di misle da je netko odlučio mrzit Ruse jer su Rusi, ko broj jedan nitko ih ne mrzi zbog toga, već zbog toga što su retardirane budale koje čitavu povijest imaju na vlasti kretene koji i njih ubijaju, a i sve oko njih, i onda se čude kako je to moguće, boli me kurac ko im je uvalio putina staljina, ili nijemcima hitlera, sad bi se nijemci i rusi pravili nevini, malo je kasno za to nakon cijelog 20 stoljeća, i dobar dio 21 vode šupačku politiku prema svima, i onda se čude kritikama i to nazivaju fobijom. fobija je kad neopravdano zuzimaš kritički stav prema nekome, u slučaju nijemaca i rusa nema fobije, već opravdane i argumentirane kritike njihovog ponašanja kako kroz povijest, tako i u aktualnom trenutku. tako da nek se gone u krasni k. skupa s zapadom, nije da su nas pretjerano usrećili niti smo ikad niti ćemo ikad s njima profitirat, uzdaj se use i u svoje kljuse, a to znači minus svi ostali.
    Nek on politicki pogine za BH Hrvate kao sto je jucer izjavio da hoce, sve mu oprastam

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    hoće hoće, ko i svi oni prije njega, kao što i ginu da nam ne ukljanjaju grbove po austriji. nabijem ih sve na kurac.

da ne govorim o tome, da je Hrvatska u totalnom kurcu zbog glavinjanja svih njih, i što su im važnije karijere od države i naroda, odnosno novac.

da je suprotno od toga, odavno bi problem hrvata u BiH bio riješen. odavno bi se prestalo ispričavat za jasenovac, NDH i slične idiotarije koje su odlike beskičmenjaka nulte kategorije.

a svi oni su se proslavili na tim i takvim temama, srećom Hrvati kroz povijest nisu puzali i gmizali ko naši političari, jer nas odavno ovdje ne bi bilo.

ja se samo borim, da me ne predstavljaju političari, jer njihovo predstavljanje me može ubit.

sad su se svi sjetili hrvata BiH, što se nisu sjetili Praljka kad je u Hagu završio kako je završio, i kad mu nisu htjeli ni javni pokop održat da ispadne sve politički korektno, da ne bi slučajno opet ispali ustaše koje ruše međunarodni poredak jer nam se živo jebe za njih i njihove presude, u kojima naše generale proglašavaju zločincima zbog obrane zemlje, a njihovi su bili heroji jer su sravnili Njemačku s zemljom, okupirali je i drže je i danas pod okupacijom, što je 200.000 američkih vojnika, što nisu na Krimu ili u Donbasu danas, to bih ja pitao Bidena silnog.

malo je za reć da mi se sere od te globalističke mreže, plaćenika i laprdala jer mi pune mozak svojim kretenarijama koje veze s vezom nemaju, i ne da mi se to više ni slušat ni gledat ni čitat, toliko su mi se svi zgadili da odmah gasim tv kad ih ugledam.

a Putin je idiot, koji vodi najveću državu na svijetu, koja grca u pijanstvu i siromaštvu, ali njemu je važnije odvalit Krim i istok Ukrajine od Ukrajine, nego riješit unutarnje probleme u najvećoj državi svijeta. iskreno Rusima nakon ovog rata, želim sudbinu mongolskog carstva, i oni su se tako širili posvuda kao i rimljani nakon njih, pa su nakon progona kršćana završili u povijesnoj biblioteci, to i njima želim od srca.

Član u nastajanju Burzum avatar
    Datum registracije
    Apr 2022

Znaš i sam ko je Rusima i ostalim slavenskim narodima uvalio komunizam , pod kojim je umrlo više Slavena nego od fašizma i nacizma, nisu Rusi nego "odabrani", pa pravi domoljubni Rusi, Ukrajinci, Bjelorusi su do 1922 vodili građanski rat sa komunistima, puna je Europa i Amerika emigranata bijelih Rusa antikomunista koji su uspili preteći. Marx, Engels-njemački Židovi, Lenjin, Trocki, Yagoda, Kaganovič sve Židovi, Staljin je bio pola Gruzijac pola Osetinac.

A tko sad brani Rusima da se oslobode naslijeđa i obilježja boljševizma.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Apr 2022

Hitler, ne znam kako on i po kojim mjerilima može biti heroj bijele rase, pa on je poštovao jedino Germane, tj Nijemce, Skandinavce, Nizozemce, Flamance.
    Ispod njih po njegovoj rasnoj hijerarhiji bili su Romani, Turci, Arapi pa i on i Himmler su svršavali na islam i Kuran.
    Slaveni su mu bili na samome dnu, kao smeće koje treba ili pobiti a ostatak da budu robovi Germanima, čak je napisao idiotizam da kad Čeh pusti brkove izgleda ko Mongol. I Balte je isto tako mrzio. Neki Slaveni su mu trebali iz političkih razloga kao Bugari, pa su Bugari onda da nisu Slaveni nego mongolo-turci što ustvari i jesu bili originalni Bugari kad su došli i asimilirali zatečene Slavene i starosjedioce Tračane, ipak se kod nekih Bugara mogu primijetit mongolske crte kao kod onog Keasimira Balakova, Turci pravi su također bili mongolidni a danas su 95 posto Turaka poturčeni Grci, Armenci, Slaveni, Arapi, Kurdi, Perzijanci.
    Dovoljno je viditi kakvu su politiku vodili nacisti prema okupiranoj npr Danskoj ili Norveškoj di je stradalo sve skupa par tisuća ljudi u 5 godina okupaciju a kakvu prema okupiranim Poljacima, Rusima, Ukrajincima, Česima. Tamo je bilo zapovijed pobiti što više ljudi, za jednog ubijenog njemačkog vojnika ubijali su 100 civila, tako su u Srbiji stradali i oni učenici u Kragujevcu i Kraljevu, i u Češkoj kad su zbog ubojstva Heydricha pobili cilo stanovništvo grada Lidice, di su atentatori nekog poznavali, pet tisuća ljudi strijeljali, to su jasno znali Britanci kad su spremali atentat, cilj im je bio stvoriti pokret otpora protiv Nijemaca zbog takvih brutalnih akcija. U Bjelorusiji je pobijeno između 25 i 30 posto stanovništva, u Ukrajini 17 posto.
    Jebem ti takvog "heroja" bijele rase kojem su viši u hijerarhiji crni Arapi, Turci, krimski Tatari, polusemitski Talijani od plavokosih i plavookih Slavena.

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    A tko sad brani Rusima da se oslobode naslijeđa i obilježja boljševizma.
    Putin idiot želi stvorit novi Sovjetski Savez ne samo da nose sovjetske zastave nego dižu i spomenike Lenjinu i Staljinu na okupiranim teritorijima u Ukrajini.

Nije tema al kad ste se već dotakli, nadam se da će Milanovic u saboru dati prijedlog da se glasa o tome pa će HDZ morati objasniti zašto je on glasao protiv tj zašto se ne bori za prava Hrvata i Hrvatske u BiH.

Ako ništa drugo imat ćemo potvrdu po miljonti put šta je taj HDZ iako će opet njega ista ekipa izabrati jer narod je ovdje zaguljen pa glasa za jednu te istu stranuku cijeli život ko da je riječ o nogometnom klubu a ne političkim strankama koje nam kroje svakodnevnicu i budućnost.

Potpuno mi je nebitna ta Finska al nakon ovoga s Ukrajinom jasno je da primanje BiH u NATO postaje nemoguća misija jer Rusija na krajnjem istoku Ukrajine ne može tako lako biti poražena jer opet i u najboljem slučaju ostaje onaj Donbas kojeg su držali i prije napada i to je opet pat pozicija.

Do tada cijene energenata, hrane, režija i svega u Europi rastu i stvara se novi svjetski poredak.

Datum registracije
    Apr 2022
    Citiraj Prvotno napisano od lightshadow Vidi poruku
    Nije tema al kad ste se već dotakli, nadam se da će Milanovic u saboru dati prijedlog da se glasa o tome pa će HDZ morati objasniti zašto je on glasao protiv tj zašto se ne bori za prava Hrvata i Hrvatske u BiH.

Ako ništa drugo imat ćemo potvrdu po miljonti put šta je taj HDZ iako će opet njega ista ekipa izabrati jer narod je ovdje zaguljen pa glasa za jednu te istu stranuku cijeli život ko da je riječ o nogometnom klubu a ne političkim strankama koje nam kroje svakodnevnicu i budućnost.

Potpuno mi je nebitna ta Finska al nakon ovoga s Ukrajinom jasno je da primanje BiH u NATO postaje nemoguća misija jer Rusija na krajnjem istoku Ukrajine ne može tako lako biti poražena jer opet i u najboljem slučaju ostaje onaj Donbas kojeg su držali i prije napada i to je opet pat pozicija.

Do tada cijene energenata, hrane, režija i svega u Europi rastu i stvara se novi svjetski poredak.
    Nije samo to, situacija opasno podsjeća na 1939 i tada su ljudi bili nesvjesni užasa što ih čeka sljedećih godina a i nas što smo 1991 naivno mislili da će velikosrpska histerija uskoro ispuhati kao balon od sapunice( ja sam imao 10 godina onda ali od starijih je malo tko stvarno mislio da će biti pravog rata), ovo danas kad su toliko tanki živci može lako doniti nuklearnu propast planete.

Ne znam. Mislim priča se o nekakvom vojnom slamanju Rusije tamo na istoku Ukrajine a oni su i prije ovoga držali dijelove tog Donbasa il kako se već to tamo zove a koji je većinski naseljen Rusima ili proruskim Ukrajincima i sad ispada da će ovi Ukrajinci kao i to vojno slomit a Rusija će ostati skroz pasivna. Ma kako da ne. Bude to pat pozicija u najboljem slučaju čak i da Ukrajinci povrate većinu tog teritorija koje su nedavno na istoku Ukrajine Rusi vojno osvojili a to za Europu znači stenjanje pod visokim cijenama energenata, hrane, režija itd i to u godinama i godinama koje nadolaze.

Mislim svakako će to potrajat godinama jer ovi su nuklearna sila a držali su već dijelove tog Donbasa i da se vojno i vrati na staro opet ovi drže to šta su držali i prije i opet je to pat pozicija jer imaju tu neku svoju SAO Krajinu tamo i ništa nije riješeno.
    Posljednje uređivanje od lightshadow : 05-05-2022 at 00:14

Datum registracije
    Apr 2022
    Ne znam. Mislim priča se o nekakvom vojnom slamanju Rusije tamo na istoku Ukrajine a oni su i prije ovoga držali dijelove tog Donbasa il kako se već to tamo zove a koji je većinski naseljen Rusima ili proruskim Ukrajincima i sad ispada da će ovi Ukrajinci kao i to vojno slomit a Rusija će ostati skroz pasivna. Ma kako da ne. Bude to pat pozicija u najboljem slučaju čak i da Ukrajinci povrate većinu tog teritorija koje su nedavno na istoku Ukrajine Rusi vojno osvojili a to za Europu znači stenjanje pod visokim cijenama energenata, hrane, režija itd i to u godinama i godinama koje nadolaze.

Mislim svakao će to potrajat godinama jer ovi su nuklearna sila a držali su već dijelove tog Donbasa i da se vojno i vrati na staro opet ovi drže to šta su držali i prije i opet je to pat pozicija jer imaju tu neku svoju SAO Krajinu tamo i ništa nije riješeno.
    Upravo zato ne razumim ove koji su bijesni na Njemačku jer se ne odriče ruskog plina, pa ne možeš u jedan mjesec totalnu energetsku ovisnost o Rusiji zamijenit nečim drugim. To je proces koji traje godinama, a uostalom i najveći plinovod kojim ruski plin vodi u Njemačku i ostatak Europe je kroz Ukrajinu. Zašto onda Zelenski to ne zavrne? Pitanje na koje nitko nema odgovor. A ovi koji sad popuju Njemačkoj prvi bi u slučaju da se zimi moraju smrzavati i da im sve poskupi duplo rekli bi jebeš Ukrajince, nek se sami brinu za sebe. Ja bi bio najsretniji da Putin padne i da rat prestane ali život ne ide kako mi očekujemo niti je ikad politika brinula o nekakvom moralu.

Ne znam. Sve se svodi na kraju da će životni troškovi u Europi poskupit. Neka se birači koji su izabrali takve vlade počmu privikavati na to. Onaj Rus može živit i na kupusu a ne znam baš jel onaj zapadnoeuropljanin spreman na toliko odricanje. Vrijeme će pokazati. Ukrajina se svakako nema bar po pitanju ekonomije ničem dobrome nadati jer će rat potrajati tj svakako ide ta pat pozicija na ovaj ili onaj način. Ograničit ću se na ono šta sigurno znam a to je da će se prosječni Europljanin trebat pripremit na veliki val poskupljenja i to će biti novi standard i to je novi europski poredak tj siromašni će postati još siromašniji.

Datum registracije
    Apr 2022
    Nestat će i srednje klase, ili će biti sve malobrojnija, u prednosti će biti oni što imaju brod pa mogu vatat ribu, ili mogu uzgajat nešto na svojoj zemlji.
    Još toliko ljudi živi od proračuna- umirovljenici, invalidi, svi oni u glomaznom državnom aparatu, znači uzimat ćemo kredite MMF-a i ko zna koliko generacija će živit u dugu od svog rođenja.

Ne znam. Sve se svodi na kraju da će životni troškovi u Europi poskupit. Neka se birači koji su izabrali takve vlade počmu privikavati na to. Onaj Rus može živit i na kupusu a ne znam baš jel onaj zapadnoeuropljanin spreman na toliko odricanje. Vrijeme će pokazati. Ukrajina se svakako nema bar po pitanju ekonomije ničem dobrome nadati jer će rat potrajati tj svakako ide ta pat pozicija na ovaj ili onaj način. Ograničit ću se na ono šta sigurno znam a to je da će se prosječni Europljanin trebat pripremit na veliki val poskupljenja i to će biti novi standard i to je novi europski poredak tj siromašni će postati još siromašniji.
    Ovaj rat je i došao zato jer Rus ne može živjeti na kupusu i jer nije neki veliki radnik pa zato želi opljačkati drugi narod kako bi mogao jesti meso. Da su oni stvarno čvrst i stamen narod kako se priča, onda bi umjesto rata i pljačke izabrali rad. Ali ne, lakše je opljačkati susjeda nego nešto sam stvoriti.

Rus ima plaću 400 eura, a Europljanin 1.500 eura. Kome je lakše izdržati poskupljenja?

Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    Ja sam na ukrajinskoj strani ali postalo je stvarno gadljivo koliko sotoniziraju Njemačku zbog ruskog plina i nafte. O Mađarskoj da ne govorim.
    Europa ne može bez Rusije, pogotovo ne Njemačka kao ekonomska sila.
    S druge strane, Amerikanci se smiju i zadovoljno trljaju ruke...
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Europa ne može bez Rusije, pogotovo ne Njemačka kao ekonomska sila.
    Ako Europa ne može bez Rusije, to ne znači da Rusi mogu slobodno napadati države po Europi. Ne može ni Rusija bez Europe, hoćemo li sad mi krenuti komadati Rusiju?

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    S druge strane, Amerikanci se smiju i zadovoljno trljaju ruke...
    Mislim da će Ameri i cijeli svijet zadovoljno trljati ruke tek kad se Rusija civilizira i prestane prijetiti nuklearnim oružjem.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 05-05-2022 at 07:55

Snimke koje je objavila samoprozvana Donjecka Narodna Republika pokazuju paljbu raketnog topništva na tvornicu i skladišta koja se nalaze u središtu Mariupolja i posljednje su utočište branitelja grada, ali i stotina civila.

Snimljen trenutak u kojem Rusi termobaričkim raketama uništavaju Azovstal

'Kao rezultat zajedničkog rada vojnika Obrambenih snaga Ukrajine, ruski tenk T-90 - uništen. Tenk T-80BVM - uništen. MTLB - uništen. MTLB - oštećen'.

Ukrajinci: ‘Uništili smo najmoderniji ruski tenk s posebnim obrambenim sustavom‘

Jaka ruska armija ne može osvojiti jednu tvornicu 2 mjeseca...

8:53 - Ruski napadi na željeznički sustav teško su poremetili željezničke usluge u Ukrajini, rekao je državni operator Ukrajinskih željeznica u srijedu navečer. Prema procjeni željezničkog operatora, oko 20 međugradskih vlakova prometovalo je s kašnjenjem do dvanaest sati. "Rusija pokušava upropastiti našu logistiku jer nas ne mogu pobijediti na terenu", napisao je na Telegramu predstojnik ureda ukrajinskog predsjednika Andrij Jermak. Potvrdio je napad na željeznički objekt u središtu grada Dnipra. Neprovjerene videosnimke na internetu sugeriraju da je pogođen željeznički most preko široke rijeke Dnipro. Lokalne vlasti objavile su da se željeznička linija zaustavlja na tom mjestu. Rusija napada željezničke pruge pokušavajući prekinuti isporuku zapadnog oružja Ukrajini. U srijedu navečer u gotovo svim dijelovima Ukrajine bila su na snazi ​​upozorenja o zračnim napadima. Eksplozije su zabilježene u regijama Mikolajiv, Kijev, Čerkasi i Zaporižju.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove