Prvotno napisano od
LB86
Nijemci se prave mutavi, oni su najodgovorniji za rast Rusije zbog kupovanja plina i nafte, hrane se njihovom energijom, i zaboli ih za sve ostale.
ekonomski su ostali na razini trećeg rajha, a politički su patuljak i nemaju vlastito ja, dovoljno da mi se gade zbog takve situacije.
nije stvar u narodu, ko da njihov narod nešto netko pita ili naš, ovdje pričam o politici, njihovim i našim političarima koji su smeća i govna od prvog do zadnjeg.
uostalom u politici uvijek mora netko biti kriv, za sranje, ne može biti da nitko nije kriv ako se sranje dogodilo, a dobrim djelom se dogodilo zbog politike Njemačke.
nisu ni prije oni zazirali od suradnje s rusima, poljsku su podjelili bratski, i da nisu udarili jedni na druge i danas bi bili braća. oni bi podjelili europu na dva djela da mogu, danas bi se dogovorili.
srećom pita se i ostale, i one male koji su im ko kamenčić u cipeli. Milanović govori ok neke stvari, ali oko Ukrajine di on šatro zauzima neutralni stav, kao u stilu to mu je sve isto jer Ukrajinci imaju korupciju, idiote kakve veze ima korupcija s agresijom Rusa na istu ?
dakle po njegovoj logici, može se opravdat i agresija Srbije na HR jer eto i mi imamo lijeve i desne parazite i lopove, pa na taj način možemo opravdat JNA i četnike.
siluju idioti ruski ko u 2ww, samo što u Ukrajini neće pobjedit kao u 2ww, jer su se preračunali i jer nemaju iza guzice zapad kao onomad, a baš me zanima kako to putin i ekipa oko njega, misle držat pod okupacijom narod od 40 miliona, i kako misle zadržat sve te aneksirane teritorije, ima neki čarobni štapić kojim će to napravit, ajde da i to vidim.
ovaj rat će trajat godinama a i desetljećima bude li potrebno, i Rusi ga neće dobit, mogu oni pričat svoje priče ratovat ćemo do sudnjeg dana, ali u suštini za rat trebaju resursi ljudi vojska i homogena vlast, sve se bojim kako će patuljak opstat na vlasti idućih 10 godina, i kako će imat stabilnu vlast nakon svega. Rusi pričaju o rusofobiji, oni žive u svom svijetu di misle da je netko odlučio mrzit Ruse jer su Rusi, ko broj jedan nitko ih ne mrzi zbog toga, već zbog toga što su retardirane budale koje čitavu povijest imaju na vlasti kretene koji i njih ubijaju, a i sve oko njih, i onda se čude kako je to moguće, boli me kurac ko im je uvalio putina staljina, ili nijemcima hitlera, sad bi se nijemci i rusi pravili nevini, malo je kasno za to nakon cijelog 20 stoljeća, i dobar dio 21 vode šupačku politiku prema svima, i onda se čude kritikama i to nazivaju fobijom. fobija je kad neopravdano zuzimaš kritički stav prema nekome, u slučaju nijemaca i rusa nema fobije, već opravdane i argumentirane kritike njihovog ponašanja kako kroz povijest, tako i u aktualnom trenutku. tako da nek se gone u krasni k. skupa s zapadom, nije da su nas pretjerano usrećili niti smo ikad niti ćemo ikad s njima profitirat, uzdaj se use i u svoje kljuse, a to znači minus svi ostali.