Prvotno napisano od
Burzum
Ljudi koji kod nas navijaju za Ruse većinski nisu srbofili, oni su jednostavno ubijeđeni da je tamo na djelu sukob Dobra i Zla, Svjetlosti i Tame, Krista i Sotone. Misle da je to zapravo sukob NATO-a i Rusije, da bi Rusija bila napadnuta od strane NATO-a da Putin nije pokrenuo preventivni napad.
"Dokazi" za te tvrdnje su im podrška Bidena, Macrona, Ursule, Madonne, Jergovića, Tomića, Matanića i ostale bjelosvjetske žgadije Ukrajini, totalno ignorirajući da nas uopće nije briga što oni podupiru Ukrajinu, mi je podupiremo iz potpuno drugih razloga- želja da Ukrajina bude suverena zemlja koja će sama odlučivati o svojoj sudbini, a i oni , kao ja, koji su do ovog rata podržavali Rusiju u velikoj su mjeri prestali je podržavati, kako se bilo čime mogu opravdati stotine, tisuće mrtvih, bombardiranih, upucanih zaklanih civila koji u Mariupolju, Šumiju, Harkovu i takoreći cijelom istoku Ukrajine trpe svakodnevne smrti i razaranja, samo to je dovoljno da stanemo na ukrajinsku stranu kad vidimo da djeca stradaju, smrzavaju se u podrumima, razvijaju sada kada bi se trebali igrati, trenirati, ići u školu PTSP i ostale psihoze i neuroze. To nema apsolutno nikakve veze sa rusofilstvom, i ja volim rusku kulturu, Solženjicina, Bulgakova, Dostojevskog, Jesenjina , da je i moja zemlja agresor na neku drugu zemlju bio bi svim silama protiv toga a ja sam osuđivao i NATO agresije na Siriju, Libiju, podržavao sam rusku intervenciju u Siriji, osuđivao azersko-tursku agresiju na Armence u Artsakhu( Karabahu) di su prije godinu i po dana pobili nekoliko tisuća armenskih civila i ruše njihovo kulturno blago iz antičkog razdoblja i crkve iz 5, 6 stoljeća, tada skoro nikoga , osim ovog foruma vidio da osuđuje taj napad, većini je to bio nekakav sukob od bezbroj ostalih na Kavkazu.
Takvi govore i o laboratorijima za biološko ratovanje u Ukrajini, koji bi razvijali bolesti, viruse, oružja koja bi genetski ciljala samo Ruse, to je tek glubost na kub, kao da virusi diskriminiraju po nacionalnosti, osim toga Rusi i Ukrajinci kao i dobar dio ostalih Slavena ima jako sličnu genetiku, to bi značilo da bi Ukrajinci pristali i na svoje uništenje, a osim toga zašto bi Amerika to radila u Ukrajini koja je puna ruskih špijuna i pro-rusa, valjda bi te SF labose radili u pustinjama Novog Meksika, Arizone ili u Poljskoj ili Rumunjskoj koje su u NATO-u.
I znači Putin i Kadirov- alahekberovac koji je po svom priznanju ubio prvog ruskog vojnika sa 16 godina, islamist koji je uveo šerijatski zakon u Čečeniju bez obzira što je Putin govorio da se takve stvari neće uvoditi nipošto na području Ruske Federacije i koji vozi ferarije, ima vile, dvorce po ciloj Čečeniji i Rusiji, bogatstvo u stotinama milijuna i koji izgleda kao tipična karikatura negativaca, diktatora iz post-sovjetskih zemalja u holivudskim filmovima su na strani kozmičkog Dobra bez obzira što ubijaju i razaraju gradove a Ukrajina koja brani svoj teritorij na strani Zla.
Nije nas briga za Zelenskog niti za gorespomenute, nas je briga za ukrajinski narod koji je svakodnevno ubijan i čiji su gradovi na istoku i u blizini Kijeva sada hrpa ruševina.