+ Odgovori na temu
Stranica 103 od 259 PrviPrvi ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 2,041/5175

Tema: Agresija Rusije na Ukrajinu

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ako i mogu otuići mogu otići samo u Rusiju. Tako je bilo od početka evakuacije Mariuopolja. Računa se da je pola milijuna Ukrajinaca nasilno deportirano u Rusiju od kojih 120 000 djece. Navodno ih raseljavaju diljem Rusije, sve od Sibira kako bi ih rusizirali.
    Rusima je svakako u interesu da civili iz tog podzemlja odu. Sigurno bi se to moglo dogovoriti sa Crvenim križem (primirje od 1 dana, označen koridor, popis onih koji izlaze - kako ne bi naknadno "nestali" itd.). Vjerojatno se radi o 2 problema, prvo što bi se među civila sigurno htjeli prošvercati američki proxy-i (https://www.youtube.com/watch?v=5aRw3JM-Dlw), pa bi Rusi vršili kontrolu, a drugo, izlaskom civila preostali u tunelima lako bi se neutralizirali bez rizika po ruske vojnike.
    Tako da mislim kako je Rusima (bez vlastitih žrtava) primarno dobiti neprijatelje van, nego rusizirati te civile (koliko god da ih tamo ima). Naravno, Zelensky i MSM, sigurno neće priznati kako je tako.

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Rusima je svakako u interesu da civili iz tog podzemlja odu. Sigurno bi se to moglo dogovoriti sa Crvenim križem (primirje od 1 dana, označen koridor, popis onih koji izlaze - kako ne bi naknadno "nestali" itd.). Vjerojatno se radi o 2 problema, prvo što bi se među civila sigurno htjeli prošvercati američki proxy-i (https://www.youtube.com/watch?v=5aRw3JM-Dlw), pa bi Rusi vršili kontrolu, a drugo, izlaskom civila preostali u tunelima lako bi se neutralizirali bez rizika po ruske vojnike.
    Tako da mislim kako je Rusima (bez vlastitih žrtava) primarno dobiti neprijatelje van, nego rusizirati te civile (koliko god da ih tamo ima). Naravno, Zelensky i MSM, sigurno neće priznati kako je tako.
    Rusi poštuju Crveni Križ taman koliko i Šljivančanin.

Tjednima su pričali kako Ukrajinci ne dopuštaju izlazak civilima iz Mariupolja i da se kako ti kažeš a što je govorila i srpska propaganda iz 90-tih, protivnik skriva iza civila ( samo se oni nikad ne skrivaju iza civila, samo se povlače zajedno s civilima u Oluji) da bi se otkrilo i Crveni križ rekao da Rusi ne prekidaju paljbu a ako nešto civila propuste ti mogu ići samo za Rusiju i Bjelorusiju pa je na takav način ne samo iz Mariuopolja nego i ostalih okupiranih gradova praktički kidnapirano preko pola milijuna Ukrajinaca a samo djece 120 000 pa ih šalju sve do Sibira.

To je kao kad bi u dom.ratu srpska vojska eto spašavala Hrvate tako da ih deportira u Niš i Kraljevo i tamo malu hrvatsku djecu uče da su oni ustvari Srbi.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-04-2022 at 16:42
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://mobile.twitter.com/Biz_Ukrai...47159017013249

Ukrajinci već slave pobjedu, uz rusku asistenciju.

Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    Ljudi koji kod nas navijaju za Ruse većinski nisu srbofili, oni su jednostavno ubijeđeni da je tamo na djelu sukob Dobra i Zla, Svjetlosti i Tame, Krista i Sotone. Misle da je to zapravo sukob NATO-a i Rusije, da bi Rusija bila napadnuta od strane NATO-a da Putin nije pokrenuo preventivni napad.
    "Dokazi" za te tvrdnje su im podrška Bidena, Macrona, Ursule, Madonne, Jergovića, Tomića, Matanića i ostale bjelosvjetske žgadije Ukrajini, totalno ignorirajući da nas uopće nije briga što oni podupiru Ukrajinu, mi je podupiremo iz potpuno drugih razloga- želja da Ukrajina bude suverena zemlja koja će sama odlučivati o svojoj sudbini, a i oni , kao ja, koji su do ovog rata podržavali Rusiju u velikoj su mjeri prestali je podržavati, kako se bilo čime mogu opravdati stotine, tisuće mrtvih, bombardiranih, upucanih zaklanih civila koji u Mariupolju, Šumiju, Harkovu i takoreći cijelom istoku Ukrajine trpe svakodnevne smrti i razaranja, samo to je dovoljno da stanemo na ukrajinsku stranu kad vidimo da djeca stradaju, smrzavaju se u podrumima, razvijaju sada kada bi se trebali igrati, trenirati, ići u školu PTSP i ostale psihoze i neuroze. To nema apsolutno nikakve veze sa rusofilstvom, i ja volim rusku kulturu, Solženjicina, Bulgakova, Dostojevskog, Jesenjina , da je i moja zemlja agresor na neku drugu zemlju bio bi svim silama protiv toga a ja sam osuđivao i NATO agresije na Siriju, Libiju, podržavao sam rusku intervenciju u Siriji, osuđivao azersko-tursku agresiju na Armence u Artsakhu( Karabahu) di su prije godinu i po dana pobili nekoliko tisuća armenskih civila i ruše njihovo kulturno blago iz antičkog razdoblja i crkve iz 5, 6 stoljeća, tada skoro nikoga , osim ovog foruma vidio da osuđuje taj napad, većini je to bio nekakav sukob od bezbroj ostalih na Kavkazu.
    Takvi govore i o laboratorijima za biološko ratovanje u Ukrajini, koji bi razvijali bolesti, viruse, oružja koja bi genetski ciljala samo Ruse, to je tek glubost na kub, kao da virusi diskriminiraju po nacionalnosti, osim toga Rusi i Ukrajinci kao i dobar dio ostalih Slavena ima jako sličnu genetiku, to bi značilo da bi Ukrajinci pristali i na svoje uništenje, a osim toga zašto bi Amerika to radila u Ukrajini koja je puna ruskih špijuna i pro-rusa, valjda bi te SF labose radili u pustinjama Novog Meksika, Arizone ili u Poljskoj ili Rumunjskoj koje su u NATO-u.
    I znači Putin i Kadirov- alahekberovac koji je po svom priznanju ubio prvog ruskog vojnika sa 16 godina, islamist koji je uveo šerijatski zakon u Čečeniju bez obzira što je Putin govorio da se takve stvari neće uvoditi nipošto na području Ruske Federacije i koji vozi ferarije, ima vile, dvorce po ciloj Čečeniji i Rusiji, bogatstvo u stotinama milijuna i koji izgleda kao tipična karikatura negativaca, diktatora iz post-sovjetskih zemalja u holivudskim filmovima su na strani kozmičkog Dobra bez obzira što ubijaju i razaraju gradove a Ukrajina koja brani svoj teritorij na strani Zla.
    Nije nas briga za Zelenskog niti za gorespomenute, nas je briga za ukrajinski narod koji je svakodnevno ubijan i čiji su gradovi na istoku i u blizini Kijeva sada hrpa ruševina.
    Znam ja koji su njihovi motivi ali su toliko degutantni i kontradiktorni i plitki da je to za nepovirovat.

Mi smo kao na strani Bidena i Macrona i ekipe a s kim su oni u điru. S četnicima. Sa onima koji se dernjaju po beogradskim ulicama "Srbi i Rusi braća zanavek". Nekako to uvijek hop-hop preskoče kad nabrajaju tko je na čijoj strani.

Naravno da je sve to glupost i da mene i a ni tebe a vjerujem ni masu ljudi nije briga što misli Biden ni Ursula ni bilo tko od pobrojanih nego se osuđuje agresija, razaranje i patnje nevinog naroda, ničim izazvane. Ukrajina nit je bila u NATO u, nit je bila blizu NATO, nije imala čak ni NATO oružje sve do početka rata. Time im sve te blesave isprike padaju u vodu. nije čak bila blizu ni EU protiv koje kao Rusi nisu imali ništa. Nizozemska im blokirala ikakvu kandidaturu.

Barem ovdje su se osuđivale sve američke agresije i spletke od "arapskog proljeća", Iraka, Afganistana i Sirije. To je dosljednost. A oni su nedosljedni. Njima je to bilo fuj a ovo je u redu. Kako da ne.

Još Azalea kaže da je ovo rat kršćanske Rusije i globohomo zapada. Kršćanske Rusije koju vodi jedan KGB-ovac a njihovi patrijarsi i vladike blagoslivljaju oružje baš ko srpski vladike što su radile u ratovima 90-tih. Ruski patrijarh Kiril, ono primjer kršćanstva. Militantniji od Putina. Ako je RPC primjer kršćanstva onda je to isto tako u toj mjeri i SPC. Ja vjerujem i nadam se da postoji i kršćanska Rusija, ali to sigurno nije ova što vodi ovaj razarajući rat.

I onda, u čemu je stvar. U jednom manijaku ili cijeloj jednoj strukturi koja želi obnoviti SSSR. ja sam mislio u početku da Zelenski i ekipa pretjeruju kad govore da ako Ukrajina padne da RF ide dalje. Sad i ja mislim. U Moldaviji već čačkaju a pitanje je i baltičkih država pa i Poljske možda Rumunjske i Bugarske i hop ato ih na srpskoj granici a istovremeno i našoj.

Drugi je padež što oni za to očito nemaju snage jer ne mogu ni Ukrajince dobit ali tko zna kakvu oni propagandu vršre u svojim 100% kontroliranim medijima.

Al zato opet spominju mogućnost 3-ćeg svjetskog rata jer eto NATo savez ratuje protiv Rusije jer je poslao nešto oružja Ukrajini. najbolje da oni raspaljuju po Ukrajinskim gradovima i selima i da se iživljavaju a ako netko pomogne Ukrajini to je napad na Rusiju. Isti Srbi, uostalom od njih su i učili. Tako su se Srbi junačili kad su oni jedini imali oružje a drugi ništa ili skoro ništa.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-04-2022 at 16:45

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od LOUNGELIQ Vidi poruku
    [/B]

Pa ovi se nisu nimalo promijenili jos od Berije i Staljina, ne znam jesu li i u carskoj Rusiji imali istu praksu. Bolje da te amer zarobi, nego da te rus oslobadja.
    i ameri su govna, ali manja od rusa. Eisenhower je poznati ratni zločinac, koji je postao narodni heroj kao kod nas razni proleteri.

ali generalno slažem se s tom ocijenom, nisu švabe koncem 2ww, navijale da ameri "oslobode" Njemačku, a ne Rusi. ali je već ranije bilo dogovoreno, da će dio "oslobodit" i Rusi, kasnije je to poznati dio oslobođenja DDR, za kojim putin i danas žali, valjda misli da bi mu DDR plaćao plin i naftu po cijeni, po kojoj plaća ujedinjena Njemačka.

imao sam iskustva s tim istočnim nijemcima, i točno se vidi razlika u odnosu na ove s zapada, točno se vidi da su bili pod Rusima i njihovom upravoom, ne samo ekonomski već i mentalno. toliko o tome, kako je poželjno da ti Putin riješi oslobođenje od "nacizma".

https://www.dnevno.hr/vijesti/obusta...vrdio-1949919/

Srećom, otvara se koridor i civili mogu sigurno otići kući.
    Jel to po onoj od Pervana: Tu potpiši i slobodan si. Ali samo preko kod kostolomca Mile.

Čuj otvaraju koridor i mogu sigurno kući. Bolji sarkazam nisam čuo. Kako će se zvati taj koridor? Autostrada pakla? Cesta batinanja do prvog stratišta? Koridor ubijanja, silovanja, mučenja?

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    https://mobile.twitter.com/Biz_Ukrai...47159017013249

Ukrajinci već slave pobjedu, uz rusku asistenciju.
    Isto kao i u našem domovinskom ratu, ljubav će pobijediti mržnju, a dobro zlo.

Šljivančanin, četnici, babe, žabe...

Umjesto emocija, malo hladne logike...
    Rusi su svjesni kako su pod medijskim napadom MSM-a i kada bi im baš bilo svejedno što misli svijet i Crveni križ - mogli bi momentalno likvidirati sve u tim tunelima. Npr. upumpati im vodu... I naravno, kako oni unutra znaju, kada odu civili što im slijedi.
    Pa sad, da su Rusi toliko glupi, pa im je važnije maltretirati te civile ili zauzeti željezaru, likvidirati ili zarobiti neprijatelje (bez vlastitih žrtava), osloboditi snage za neku drugu frontu i konačno proglasiti pobjedu u tom gradu?!
    I kome je onda u interesu držati civile pod zemljom?

Stanje skladišta plina po europskim državama. Skladišta EU članica su na 31,5% popunjenosti, Hrvatska ispod prosjeka.

https://agsi.gie.eu/

Šljivančanin, četnici, babe, žabe...

Umjesto emocija, malo hladne logike...
    Rusi su svjesni kako su pod medijskim napadom MSM-a i kada bi im baš bilo svejedno što misli svijet i Crveni križ - mogli bi momentalno likvidirati sve u tim tunelima. Npr. upumpati im vodu... I naravno, kako oni unutra znaju, kada odu civili što im slijedi.
    Pa sad, da su Rusi toliko glupi, pa im je važnije maltretirati te civile ili zauzeti željezaru, likvidirati ili zarobiti neprijatelje (bez vlastitih žrtava), osloboditi snage za neku drugu frontu i konačno proglasiti pobjedu u tom gradu?!
    I kome je onda u interesu držati civile pod zemljom?
    Odakle će im vodu upumpati? Misliš da takvo sklonište nema drenažu? Odvod vode, zraka itd.? Da Rusi mogu odmah bi to napravili jer im je Azov trn u peti, 1.000 ljudi drži u šaci jednu moćnu Rusiju...Di to ima? Udar na ugled i moral neviđen. Da je Rusima stalo do pisanja zapadnih medija ne bi pregazili trećinu Ukrajine. Budi ozbiljan. Rusima je bitno osvojiti Ukrajinu, sve ostalo im je nebitno.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Burzum Vidi poruku
    Ljudi koji kod nas navijaju za Ruse većinski nisu srbofili, oni su jednostavno ubijeđeni da je tamo na djelu sukob Dobra i Zla, Svjetlosti i Tame, Krista i Sotone. Misle da je to zapravo sukob NATO-a i Rusije, da bi Rusija bila napadnuta od strane NATO-a da Putin nije pokrenuo preventivni napad.
    "Dokazi" za te tvrdnje su im podrška Bidena, Macrona, Ursule, Madonne, Jergovića, Tomića, Matanića i ostale bjelosvjetske žgadije Ukrajini, totalno ignorirajući da nas uopće nije briga što oni podupiru Ukrajinu, mi je podupiremo iz potpuno drugih razloga- želja da Ukrajina bude suverena zemlja koja će sama odlučivati o svojoj sudbini, a i oni , kao ja, koji su do ovog rata podržavali Rusiju u velikoj su mjeri prestali je podržavati, kako se bilo čime mogu opravdati stotine, tisuće mrtvih, bombardiranih, upucanih zaklanih civila koji u Mariupolju, Šumiju, Harkovu i takoreći cijelom istoku Ukrajine trpe svakodnevne smrti i razaranja, samo to je dovoljno da stanemo na ukrajinsku stranu kad vidimo da djeca stradaju, smrzavaju se u podrumima, razvijaju sada kada bi se trebali igrati, trenirati, ići u školu PTSP i ostale psihoze i neuroze. To nema apsolutno nikakve veze sa rusofilstvom, i ja volim rusku kulturu, Solženjicina, Bulgakova, Dostojevskog, Jesenjina , da je i moja zemlja agresor na neku drugu zemlju bio bi svim silama protiv toga a ja sam osuđivao i NATO agresije na Siriju, Libiju, podržavao sam rusku intervenciju u Siriji, osuđivao azersko-tursku agresiju na Armence u Artsakhu( Karabahu) di su prije godinu i po dana pobili nekoliko tisuća armenskih civila i ruše njihovo kulturno blago iz antičkog razdoblja i crkve iz 5, 6 stoljeća, tada skoro nikoga , osim ovog foruma vidio da osuđuje taj napad, većini je to bio nekakav sukob od bezbroj ostalih na Kavkazu.
    Takvi govore i o laboratorijima za biološko ratovanje u Ukrajini, koji bi razvijali bolesti, viruse, oružja koja bi genetski ciljala samo Ruse, to je tek glubost na kub, kao da virusi diskriminiraju po nacionalnosti, osim toga Rusi i Ukrajinci kao i dobar dio ostalih Slavena ima jako sličnu genetiku, to bi značilo da bi Ukrajinci pristali i na svoje uništenje, a osim toga zašto bi Amerika to radila u Ukrajini koja je puna ruskih špijuna i pro-rusa, valjda bi te SF labose radili u pustinjama Novog Meksika, Arizone ili u Poljskoj ili Rumunjskoj koje su u NATO-u.
    I znači Putin i Kadirov- alahekberovac koji je po svom priznanju ubio prvog ruskog vojnika sa 16 godina, islamist koji je uveo šerijatski zakon u Čečeniju bez obzira što je Putin govorio da se takve stvari neće uvoditi nipošto na području Ruske Federacije i koji vozi ferarije, ima vile, dvorce po ciloj Čečeniji i Rusiji, bogatstvo u stotinama milijuna i koji izgleda kao tipična karikatura negativaca, diktatora iz post-sovjetskih zemalja u holivudskim filmovima su na strani kozmičkog Dobra bez obzira što ubijaju i razaraju gradove a Ukrajina koja brani svoj teritorij na strani Zla.
    Nije nas briga za Zelenskog niti za gorespomenute, nas je briga za ukrajinski narod koji je svakodnevno ubijan i čiji su gradovi na istoku i u blizini Kijeva sada hrpa ruševina.
    pa to i ja govorim, ja sam ovdje oduvijek osuđivao zapad, i dalje ga osuđujem zbog politike koju vodu, koja nije nacionalna niti kršćanska, koja je skrenula putevima marksizma. i to od onih, koji su po hoolywode tražili komunjare.

izmišljali ih, i ljudima uništavali karijere.

uglavnom, nije da me previše briga za tu estradu, samo govorim koliko malo vremena mora proći od progona komunjara, do toga da postaneš komunjara.

da počneš vrednovat vrijednosti društva, koje to društvo nikad nije njegovalo, to se danas nameće nasilno upravo na zapadu i tu kod nas.

svi ovi obračuni s HOSom NDH ustaštvom crkvom, sve je to ukorijenjeno u toj ideologiji koja s zapada dolazi ovdje i podržava udbašiju i komunjare.

zato sam ja protiv zapada, jer vidim što oni rade nama. a šatro nam glume saveznike, saveznik se tako ne ponaša prema svom savezniku. već je to više odnos u stilu kao da smo neprijatelji, zato mi i idu na kurac.

a kada su to hrvati bili protiv zapada, oni idioti kakvi jesu gledaju naš odnos s hitlerom kao okrenutost protiv zapada. to nije točno, ni iz bliza, taj odnos s hitlerom ne bi postojao, da nije postojala težnja da se stvori hrvatska država.

pošto na zapadu, ni onda a boga mi ni danas ne postoji previše fanova hrvatske ko države, hrvati su se okrenuli hitleru, ne zato jer im se svidjela njegova idoelogija, jer nas boli kurac za istu, već zato jer smo preko njegove politike rasturanja aktualnog poretka, mogli napravit svoju državu, a u tadašnjem aktualnom poretku postojala je Kraljevina koja je imala potporu zapada, i onda taj zapad na to gleda kao napad na sebe, ako je rušenje jugoslavije rušenje zapada, onda neka nas slobodno gledaju kao svoje neprijatelje, jer ovdje neće biti jugoslavije ma koliko je oni forsirali, i tetošili komunjare i ostale koji su na liniji beograda i njihove četničke diktature.

Hrvati su se borili za sebe, i imali su to pravo, kao što amere krasno boli kurac što netko misli o njihovoj povijesti i borbi za SAD kroz povijest. tako i nas boli kurac šta oni misle o nama, jer smo igrom slučaja zbog njihovog ignoriranja završili na strani koja se borila protiv njih. oni su bili ti koji su to mogli spriječit, da su nam na vrijeme ponudili isto ili nešto slično onome što je ponudio hitler, a zašto nisu, e upravo je to nagradno pitanje za sve te zapadne velikane iz tadašnjeg i današnjeg vremena.

tako da s tim ucijenjivanjem oko HOS-a, neka odu ukrajince ucijenjivat zbog azova bandere i slava ukrajini, pa će vidjet kako će se provest, ukrajince ne jebe ko Tuđmana i HDZ njihov HOS njihova NDH i njihov Pavelić Bandera.

tako rade narodi koji drže do sebe, jasno daju do znanja ili ćete nam pomoć, ili se gonite u tri pizde m.

koga briga za njih, i njihove ideologije i njihvoa sranja, svaki narod se bori za sebe, i sve podređuje tom cilju, a ako nekome nešto po tom pitanju nije jasno, neka odjebe i neka ne traži razumjevanje onih koji jako dobro razumju zašto vuku poteze koje vuku u datom trenutku. a ti koji se prave da ne znaju što je posrijedi, su ništa drugo nego politički i internacionalni provokatori, koji sve jako dobro razumju ali namjerno razjebavaju one koji se opravdano bore za svoj cilj. to su i nama radili, i to puno jače nego ukrajincima, ukrajincima bi radili istu stvar kao i nama, da s druge strane nisu rusi.

azov bi odavno bio rasformiran, da nisu Rusi s druge strane, eto što je zapad, zato ja ne gajim iluzije o tom zapadu, i sve djelim mišljenje s tobom po tom pitanju. ali isto tako, ovdje su po srijedi Ukrajinci, i u toj priči nije bitan ni zapad ni Rusija, već Ukrajina. ovo je rat oko njenog teritorija, i njene sudbine. Ukrajina ima pravo odlučit u svoje ime, di će biti i s kime će imat odnose. Ukrajina nije prekinula odnose s Rusijom, dok je Rusija s ovom agresijom jasno dala do znanja da želi uništit Ukrajinu, tako da sve te buduće poteze i sudbine rusa u ukrajini i odnosa ukrajine prema rusiji, mogu se zahvalit onom idiotu u kremlju.

nitko nije Rusima kriv, osim njih samih, što su izabrali tog kepeca da im vodi zemlju, sada će kusat rezultate te njegove diktature i politike.

nato me ne zanima kao ni sad ni izrael ni eu, nitko s zapada, jer me njihova politika odavno odbacila od sebe. Ukrajina nije kriva nikome ništa, i nema se šta kome pravdat zbog svoje politike, na koncu konca putin je taj koji želi da ukrajina nema vlastitu politiku, i da bude potpuuno ovisna o njegovoj politici, tko na svijetu bi pristao na takvo nešto ? ameri mogu imati miljardu pedera i komunjara, činjenica je da neće moći imati odnos prema ukrajini, kakav bi imao putin da je uspio u svom naumu i za dva tjedna srušio vlast u kijevu. prema tome, nema govora da bi ukrajina imala vazalski odnos kao mi u odnosu na eu i sad, i baš zato treba istjerat ovaj rat do kraja u svoju korist.

jer već sad su pokazali, da ih ne jebu ni nijemci ni ameri ni nitko, s njihovim slatkim pričama, jer oni svoju priču guraju unatoč tome što to nije zapadna priča, ukrajina nije zapadna igračka, ma što putin i njegovi fanovi po svijetu pričali.

a azov je najbolji primjer toga, da ukrajina nije njihova igračka, i neće to ni postat nevezano kako ovaj rat završio, i tko došao na vlast nakon ovog zelenog. jer su ukrajinci ipak pametniji narod, i izvuč će pouku iz ovog zla koje im se dogodilo, za razliku od nas hrvata.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Odakle će im vodu upumpati? Misliš da takvo sklonište nema drenažu? Odvod vode, zraka itd.? Da Rusi mogu odmah bi to napravili jer im je Azov trn u peti, 1.000 ljudi drži u šaci jednu moćnu Rusiju...Di to ima? Udar na ugled i moral neviđen. Da je Rusima stalo do pisanja zapadnih medija ne bi pregazili trećinu Ukrajine. Budi ozbiljan. Rusima je bitno osvojiti Ukrajinu, sve ostalo im je nebitno.
    Pa more nije daleko. Drenaža? Znate, ima neka sila koja se zove gravitacija. Oni nisu u razini zemljine površine, nego u debelom minusu i riješiti se eventualne vode, mogli bi samo tako da ju ispumpavaju van (kao u rudnicima), što u ovom slučaju baš i ne bi išlo. No dobro, vidjeti ćemo što će biti kada (i ako) civili odu?!
    Bitno im je da se ne predaju. Kao što se nije predao ni njihov idol komandant Sava - https://www.youtube.com/watch?v=-8zj7X8srx8

Ajde naporan si tim Savom. Sva ruska Armada ti nosi oznake Crvene Armije pa ti ne smeta.

Zbog Eline i bokala vina

Ajde naporan si tim Savom. Sva ruska Armada ti nosi oznake Crvene Armije pa ti ne smeta.
    Istina, samo što nam Ruse i njihovu armadu nitko ne pokušava "prodati" pod "hrvatsku braću" ili "ustaše", poput nekih drugih. Što naravno nema veze sa stvarnošću ( https://croatia.mfa.gov.ua/hr/news/3...-ta-u-pravosla).
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-04-2022 at 12:24

Istina, samo što nam Ruse i njihovu armadu nitko ne pokušava "prodati" pod "hrvatsku braću" ili "ustaše", poput nekih drugih. Što naravno nema veze sa stvarnošću ( https://croatia.mfa.gov.ua/hr/news/3...-ta-u-pravosla).
    Je li. A pod šta su tebi Ruse "prodali".
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 26-04-2022 at 12:26

Zbog Eline i bokala vina

Je li. A pod šta su tebi Ruse "prodali".
    Čemu pak sad cenzura? Ukrajinski vojni orkestar pjeva i slavi komandanta Savu. Pa nisam im ja to rekao da rade, sami su se toga dosjetili.

Rusi? Nisu nama Hrvatima "braća" (nitko na svijetu nam to nije). Nisu nam ni bili neprijatelji, dok se "hrvatska politika" nije pobrinula i dala sve od sebe da to postanemo. Trebali smo gledati svoja posla, biti korektni, očuvati prijateljske odnose (https://www.youtube.com/watch?v=aNhKgTtCgqc) i prodavati im Griotte (https://www.youtube.com/watch?v=D4FO5mkXuvk).

Čemu pak sad cenzura? Ukrajinski vojni orkestar pjeva i slavi komandanta Savu. Pa nisam im ja to rekao da rade, sami su se toga dosjetili.

Rusi? Nisu nama Hrvatima "braća" (nitko na svijetu nam to nije). Nisu nam ni bili neprijatelji, dok se "hrvatska politika" nije pobrinula i dala sve od sebe da to postanemo. Trebali smo gledati svoja posla, biti korektni, očuvati prijateljske odnose (https://www.youtube.com/watch?v=aNhKgTtCgqc) i prodavati im Griotte (https://www.youtube.com/watch?v=D4FO5mkXuvk).
    Laž. Rusi su označili NATO za strateškog neprijatelja kojega treba poraziti u Europi, a Hrvatska je dio NATO-a. Prvi korak te strategije je napad na Ukrajinu. Dakle, mi smo gledali svoja posla dok Rusi rade sranja po svijetu i tretiraju pola Europe kao neprijatelje, uključujući nas. Ignorirati ovu činjenicu je opasno po našu opstojnost. To su shvatili i naši vođe pa pomažu Ukrajincima da ih Rusi ne progutaju.

Vi podržavatelji ruske agresije konstantno izokrećete činjenice i stvarnost, sve da bi opravdali protupravan čin ruske agresije. To su te napredne ruske vrijednosti koje nas valjda sve čekaju kad nas Rusi osvoje: laž, obmana, neistina.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 26-04-2022 at 13:00

Rusi? Nisu nama Hrvatima "braća" .
    Kako ih podržavaš ko da su ti rod najrođeniji.

Zbog Eline i bokala vina

Kako ih podržavaš ko da su ti rod najrođeniji.
    Pretjerujete. No, što Vi vidite u Ukrajincima (https://croatia.mfa.gov.ua/hr/news/1...armiji-jugosla), a da je vrijedno hrvatskih gubitaka, troškova, eventualno žrtava?
    Povodom pada drona u Zagrebu (99% ukrajinskog), ukrajinski veleposlanik je rekao kako ga "nisu oni poslali" i da smo mi (Hrvati i Ukrajinci) - "braća". Slažete li se?

Na jednom drugom forumu imao sam polemiku sa kolegom, koji je tvrdio kako smo mogli izbjeći rat. Bilo mi je zanimljivo izvući iz njega što smo to trebali učiniti i dati Slobi kako bi ga zadovoljili, pa ne bi pokrenuo rat. Nije bilo lako, ali na kraju sam iz njega izvukao odgovor, veli on - "SVE." Može li se izvući iz Vas odgovor, što smo to mi Hrvati dužni (što bi morali), dati, žrtvovati za interese Ukrajinaca?

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Laž. Rusi su označili NATO za strateškog neprijatelja kojega treba poraziti u Europi, a Hrvatska je dio NATO-a. Prvi korak te strategije je napad na Ukrajinu. Dakle, mi smo gledali svoja posla dok Rusi rade sranja po svijetu i tretiraju pola Europe kao neprijatelje, uključujući nas. Ignorirati ovu činjenicu je opasno po našu opstojnost. To su shvatili i naši vođe pa pomažu Ukrajincima da ih Rusi ne progutaju.

Vi podržavatelji ruske agresije konstantno izokrećete činjenice i stvarnost, sve da bi opravdali protupravan čin ruske agresije. To su te napredne ruske vrijednosti koje nas valjda sve čekaju kad nas Rusi osvoje: laž, obmana, neistina.
    Paničarite, histerizirate i živite u strahu. Fobija. Nije Vam lako. Pa su sad (do jučer veleizdajnici) "naši vođe" postali hvale vrijedni lideri. Niti su naši, niti su im odluke u korist Hrvata. Oni su "shvatili" ono što im je javljeno iz Brisela ili Buzina.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove