+ Odgovori na temu
Stranica 35 od 35 PrviPrvi ... 25 33 34 35
Prikaz rezultata str. 681/697

Tema: Papa Franjo/ Patrijarh Franja

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Jel' pratite sto se dogadja u Nijemackoj, otvoreno traze zenske svecenike, ukidanje celibata, blagoslov za peder "brakove".
    Kada kazem oni, mislim na veliku vecinu biskupa i obicnih vjernika.
    Javno.
    U normalnim okolnostima sami taj cin bi bio dovoljan za ekskomunikaciju svakog biskupa koji podrzava tako nesto, bumo vid'jeli sto ce PF.
    U Njemačkoj i je nastala reformacija, tak da ništa čudno za njih. Ali mislim da je ovo debela manjina svećenika i vjernika.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    U Njemačkoj i je nastala reformacija, tak da ništa čudno za njih. Ali mislim da je ovo debela manjina svećenika i vjernika.
    Nisu tu bitni ni svećenici niti vjernici, u crkvi se pita samo jednog čovjeka i one koji njega savjetuju, a tu bojim se nema puno katolika.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Grunfko, to su njihovi zakljucci sa sinodalnog puta, to mora proci biskupe, laicke organizacije itd.
    To je njihova vecina.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Nisu tu bitni ni svećenici niti vjernici, u crkvi se pita samo jednog čovjeka i one koji njega savjetuju, a tu bojim se nema puno katolika.
    Puno je izgleda katolika koji su veći katolici od Pape...

Ma prejasno...Kod njemaca se naplaćuje surovi "taksirat" za one koji žele biti članovi rimokatoličke crkve, pa ljudi koji jedva zarađuju za sebe i svoju obitelj treba da kihnu "gutu" švapskim biskupima, reformatorima i pederoljupcima te reformatorima koji traže da žene budu biskupi... i sad Ljudi se i neprijavljuju da su RKT vjere... možda je to upravo i bio cilj da se ljudi obeshrabre da se izjašnjavaju kao katolici. Provjerite ovo, ne vjerujte mi...

Danas je Dan Svetog Ivana 24 lipnja.

Svim Ivanima Sretan Dan Sv. Ivana.

SVETKOVINA.jpg

Datum registracije
    Sep 2016
    Franjo pohvalio ruske careve...
    Ne znam kako nadbiskup, poglavar ukrajinskih katolika svojim vjernicima objasnjava da Papa u ovom trenutku de facto brani ruski imperijalizam.

Datum registracije
    Sep 2016
    Jel' pratite sto se dogadja u Nijemackoj, otvoreno traze zenske svecenike, ukidanje celibata, blagoslov za peder "brakove".
    Kada kazem oni, mislim na veliku vecinu biskupa i obicnih vjernika.
    Javno.
    U normalnim okolnostima sami taj cin bi bio dovoljan za ekskomunikaciju svakog biskupa koji podrzava tako nesto, bumo vid'jeli sto ce PF.
    Ucinio je
    ...
    Nista.

Citiraj Prvotno napisano od Stiliana Vidi poruku
    meni stoji zbog nekih izjava tj. one o ateizmu/ateistima... Shopio on sam mi je skroz ok, ne smeta mi ni prenosna blagajna Shopsy navodni južnoamerički socijalizam koji 'promiče' (što je po meni notorna glupost).

mnogo ga uspoređuju s Benediktom, pa sam čak pročitala da su mediji namjerno birali fotografije na kojima je Benedikt izgledao loše ili antipatično. smetao im je njegov tradicionalizam i ozbiljnost. valjda je djelovao tako nakon Ivana Pavla, čak je i ribica napisala da joj je djelovao distancirano i hladno... ja nikad nisam dobijala takav dojam, baš zrači čovjek nekim mirom i mudrošću.
    eto, zanijela sam se malo... često mi Benedikt padne na pamet (valjda jer je i Franjo svaki dan u medijima) a ne razumijem zašto je mnogima bio antipatičan.

jedan je mod na fhr (navodno katolik) čak napisao da se kinđurio ko vlaška mlada jer je nosio sve tradicionalne odore. eto, svašta.
    A što je to "južnoamerički socijalizam"?

Vatikan: Transseksualci mogu biti kršteni i biti krsni i vjenčani kumovi! https://www.tportal.hr/vijesti/clana...umovi-20231108
    Zanima me koji će se spol voditi u crkvenim zapisima; onaj koji im je dao Bog ili onaj koji su sami odabrali?

Ovo više nije Kristova Crkva već đavolja.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-11-2023 at 08:42
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Franja ide dalje u obračunjavanju sa svojim konzervativnim neistomišljenicima. Smijenjen američki biskup Joseph Strickland; https://www.bitno.net/vijesti/svijet...a-stricklanda/
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-11-2023 at 02:03
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Datum registracije
    Sep 2016
    Evo cekam komentar Franje oko novog argentinskog predsjednika. Mada je taj Milei onako dosta labav oko moralnih pitanja, puno puno konzervativniji nego "katolicki politicari" koje P. Franjo inace podrzava.

Datum registracije
    Sep 2016
    Franjo dopustio blagoslov pederskih parova. Izricito.
    Da dalje ne komentiram. Ovo mazanje ociju da nije istovjetno sa brakom je smjesno..
    Kaze lik da je pederizam grijeh ali dopusta blagoslov za grijeh.
    Ne znam dal' je dementan, glup ili zlonamjeran ali nesto od toga je. Mozda i sve.

Franjo dopustio blagoslov pederskih parova. Izricito.
    Da dalje ne komentiram. Ovo mazanje ociju da nije istovjetno sa brakom je smjesno..
    Kaze lik da je pederizam grijeh ali dopusta blagoslov za grijeh.
    Ne znam dal' je dementan, glup ili zlonamjeran ali nesto od toga je. Mozda i sve.
    Nije šija nego vrat.

Moliš se za duše grešnika i za njihovo preobraćenje a ne da blagosloviš njihov grijeh

Definitvno je ovo uvertira u ono šta slijedi a to je priznavanje gej brakova i u Crkvi.
    Nažalost, mnogi katolici još to ne shvaćaju.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 22-12-2023 at 12:08

Datum registracije
    Sep 2016
    Zanimljivo je tko mu je odmah odgovorio.
    Osim nekih africkih zemalja, ukrajinski grkokatolici i biskupi rimokatolici su odmah dali do znanja da taj blagoslov ne dolazi u obzir, ne namjeravaju blagosloviti peder veze i opcenito u tom pismu nije objasnjeno sto se tu tocno blagoslovi.
    Franja zaista radi ogroman posao za svetosavce i ruse, dok ovi trabunjaju o svetom ratu protiv trulog Zapada, ovaj uvodi pederbrak na mala vrata.
    A istovremeno mladim rusima govori o tome kako trebaju piti ponosni na svoje Careve i tradiciju.
    Potsjeca me jako na domace leftarde, koji nemaju nista protiv srpskog nacionalizma i protiv srpske tradicije, ali Hrvati bi trebali biti bezlicna masa nicega.
    Isto ponasanje. U dlaku.

Datum registracije
    Sep 2016
    Link za Ukrajince:
    https://twitter.com/RorateCaeli/stat...21114856231184
    Inace, po Americi su vec poceli "peder brakovi" a neki fratri pricaju o tome da su trandje zene.
    Znaci, ovo nije benigno ili nevazno, sto Franja radi. Dapace, mislim da oco svjesno radi, daje non formalna rjesenja kroz osobni autoritet, jer nauk Crkve ne moze nagaziti, sve da hoce. A htio bi.

Zanimljivo je tko mu je odmah odgovorio.
    Osim nekih africkih zemalja, ukrajinski grkokatolici i biskupi rimokatolici su odmah dali do znanja da taj blagoslov ne dolazi u obzir, ne namjeravaju blagosloviti peder veze i opcenito u tom pismu nije objasnjeno sto se tu tocno blagoslovi.
    Franja zaista radi ogroman posao za svetosavce i ruse, dok ovi trabunjaju o svetom ratu protiv trulog Zapada, ovaj uvodi pederbrak na mala vrata.
    A istovremeno mladim rusima govori o tome kako trebaju piti ponosni na svoje Careve i tradiciju.
    Potsjeca me jako na domace leftarde, koji nemaju nista protiv srpskog nacionalizma i protiv srpske tradicije, ali Hrvati bi trebali biti bezlicna masa nicega.
    Isto ponasanje. U dlaku.
    Nećeš vjerovati koliko ima katolika koji nemaju ništa protiv šta je papa Franjo odobrio blagoslov istospolnih veza.
    Argumenti su 'pa to je samo blagoslov a ne i vjenčanje'.

Nevjerojatno, ali tukani ne vide da je ovo samo pripremanje za ono šta slijedi a to su priznavanja gej brakova u crkvi kao i ostale vulgarne pomodnosti Zapada poput transrodnosti.

Ja ovog papu više ne doživljavam kao pravog papu već kao nekog globalističkog igrača pa čak i heretika.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove