Ma prejasno...Kod njemaca se naplaćuje surovi "taksirat" za one koji žele biti članovi rimokatoličke crkve, pa ljudi koji jedva zarađuju za sebe i svoju obitelj treba da kihnu "gutu" švapskim biskupima, reformatorima i pederoljupcima te reformatorima koji traže da žene budu biskupi... i sad Ljudi se i neprijavljuju da su RKT vjere... možda je to upravo i bio cilj da se ljudi obeshrabre da se izjašnjavaju kao katolici. Provjerite ovo, ne vjerujte mi...
Danas je Dan Svetog Ivana 24 lipnja.
Svim Ivanima Sretan Dan Sv. Ivana.
SVETKOVINA.jpg
Franjo pohvalio ruske careve...
Ne znam kako nadbiskup, poglavar ukrajinskih katolika svojim vjernicima objasnjava da Papa u ovom trenutku de facto brani ruski imperijalizam.
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Vatikan: Transseksualci mogu biti kršteni i biti krsni i vjenčani kumovi! https://www.tportal.hr/vijesti/clana...umovi-20231108
Zanima me koji će se spol voditi u crkvenim zapisima; onaj koji im je dao Bog ili onaj koji su sami odabrali?
Ovo više nije Kristova Crkva već đavolja.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 11-11-2023 at 08:42
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Franja ide dalje u obračunjavanju sa svojim konzervativnim neistomišljenicima. Smijenjen američki biskup Joseph Strickland; https://www.bitno.net/vijesti/svijet...a-stricklanda/
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-11-2023 at 02:03
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
Evo cekam komentar Franje oko novog argentinskog predsjednika. Mada je taj Milei onako dosta labav oko moralnih pitanja, puno puno konzervativniji nego "katolicki politicari" koje P. Franjo inace podrzava.
Franjo dopustio blagoslov pederskih parova. Izricito.
Da dalje ne komentiram. Ovo mazanje ociju da nije istovjetno sa brakom je smjesno..
Kaze lik da je pederizam grijeh ali dopusta blagoslov za grijeh.
Ne znam dal' je dementan, glup ili zlonamjeran ali nesto od toga je. Mozda i sve.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 22-12-2023 at 12:08
Zanimljivo je tko mu je odmah odgovorio.
Osim nekih africkih zemalja, ukrajinski grkokatolici i biskupi rimokatolici su odmah dali do znanja da taj blagoslov ne dolazi u obzir, ne namjeravaju blagosloviti peder veze i opcenito u tom pismu nije objasnjeno sto se tu tocno blagoslovi.
Franja zaista radi ogroman posao za svetosavce i ruse, dok ovi trabunjaju o svetom ratu protiv trulog Zapada, ovaj uvodi pederbrak na mala vrata.
A istovremeno mladim rusima govori o tome kako trebaju piti ponosni na svoje Careve i tradiciju.
Potsjeca me jako na domace leftarde, koji nemaju nista protiv srpskog nacionalizma i protiv srpske tradicije, ali Hrvati bi trebali biti bezlicna masa nicega.
Isto ponasanje. U dlaku.
Link za Ukrajince:
https://twitter.com/RorateCaeli/stat...21114856231184
Inace, po Americi su vec poceli "peder brakovi" a neki fratri pricaju o tome da su trandje zene.
Znaci, ovo nije benigno ili nevazno, sto Franja radi. Dapace, mislim da oco svjesno radi, daje non formalna rjesenja kroz osobni autoritet, jer nauk Crkve ne moze nagaziti, sve da hoce. A htio bi.
Nećeš vjerovati koliko ima katolika koji nemaju ništa protiv šta je papa Franjo odobrio blagoslov istospolnih veza.
Argumenti su 'pa to je samo blagoslov a ne i vjenčanje'.
Nevjerojatno, ali tukani ne vide da je ovo samo pripremanje za ono šta slijedi a to su priznavanja gej brakova u crkvi kao i ostale vulgarne pomodnosti Zapada poput transrodnosti.
Ja ovog papu više ne doživljavam kao pravog papu već kao nekog globalističkog igrača pa čak i heretika.