Vidi rezultate ankete: Za koga ćete glasati na izborima?

Glasači
45. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Ivu Josipovića

3 6.67%
  • Kolindu Grabar Kitarović

22 48.89%
  • Milana Kujundžića

13 28.89%
  • Ostale

7 15.56%
Zatvorena tema
Stranica 1 od 373 1 2 3 11 51 101 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/7441

Tema: Kolinda Grabar-Kitarović predsjednica Hrvatske

Kolinda Grabar-Kitarović predsjednica Hrvatske

.

http://barometar.vecernji.hr/topics/.../#analysis-250

tko je za kolidinicu, neka stisne čvrsto desnicu!

pdv, znam da nije, ali možda ima još vas ovdje koji razumjete da bi ona ko teta iz partizanskog kraja, upravo tamo mogla pomrsit račune drugu Liniću koji je s grobnika kao i ona. prema tome, nadam se da bi Jovo mogao kihnut u konkurenciji iz "svog partizanskog kraja". dakle, fina uglađena, nema reputaciju fašiste prije antifašiste, a najveći joj je krimen što joj se muž vozikao u službenom autu, zamisli ti tog grijeha, dok nas naš veličanstveni drug Slinić opelješio nedavno za dodatnih 1,750 miliona eurića, koje ćemo naravno mi platit, a od čega je najmanje pola otišlo za njegove komunističke dupelisce, i gladnu komunističku klatež koja još od 1945 pod palicom maršala pljačka ovaj narod nemilice.

i možete slobdno pisat, koga bi vi rado za predsjednika-predsjednicu?

svakako da kolinda ima šanse da zamjeni ovog lignjuna Jovu, jer je ipak dama koja ima iskustva s vojskom, desna ruka je Rasmusena koji je glavni čelnik NATO-a. dakle ima sve predispozicije, da zamjeni ovog tulavog i negledljivog telećeg pogleda josipovića, koji nikako da riješi problem s žmirkanjem na desno oko.

Ugledni član Bismarck avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    .

http://barometar.vecernji.hr/topics/.../#analysis-250

tko je za kolidinicu, neka stisne čvrsto desnicu!

pdv, znam da nije, ali možda ima još vas ovdje koji razumjete da bi ona ko teta iz partizanskog kraja, upravo tamo mogla pomrsit račune drugu Liniću koji je s grobnika kao i ona. prema tome, nadam se da bi Jovo mogao kihnut u konkurenciji iz "svog partizanskog kraja". dakle, fina uglađena, nema reputaciju fašiste prije antifašiste, a najveći joj je krimen što joj se muž vozikao u službenom autu, zamisli ti tog grijeha, dok nas naš veličanstveni drug Slinić opelješio nedavno za dodatnih 1,750 miliona eurića, koje ćemo naravno mi platit, a od čega je najmanje pola otišlo za njegove komunističke dupelisce, i gladnu komunističku klatež koja još od 1945 pod palicom maršala pljačka ovaj narod nemilice.

i možete slobdno pisat, koga bi vi rado za predsjednika-predsjednicu?

svakako da kolinda ima šanse da zamjeni ovog lignjuna Jovu, jer je ipak dama koja ima iskustva s vojskom, desna ruka je Rasmusena koji je glavni čelnik NATO-a. dakle ima sve predispozicije, da zamjeni ovog tulavog i negledljivog telećeg pogleda josipovića, koji nikako da riješi problem s žmirkanjem na desno oko.
    Isključivo Inkvizitora

Da pomete jugožugadiju

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Već mediji nude desnici "najboljeg" kandidata.Kolinda je iz istog legla kao i Sanader,Jaca,Jandroković i sl...

Ja smatram kako se Miroslav Tuđman mora opet kandidirati,ali ovaj put uz podršku HDZ.

u svakom slučaju, bolji je izbor od ljigavca koji žmirka.

nemam ništa protiv da bude još kandidata s "desnice", čim više tim bolje, netko će onda isplivat na kraju ko ozbiljan protukandidat jovi.

meni je zapravo svejedno tko će bit predsjedni, samo da to ne bude ponovo jovo, nemam nikakvih specijalnih želja.

može kolinda, može miroslav tuđman, može željko pervan, ili još bolje vuco samo da konačno maknemo ovog bljedunjavog s pantovčaka, mislim da mu je i 5 godina mandata previše. još ne vjerujem koga su hrvati izabrali za predsjednika.

Sve je bolje od Josipovića pa i Kolinda a na desnici općenito fali jakih osobnosti.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Kolinda je NATO-v papagaj, dakle još jedan potrčko, dobra za posao koji obavlja ali nije za državnika. Kod Ace je bila kao mala štreberica koja je naučila napamet što treba reči u javnosti, onako američki, multikulturalno, politički korektno, ukratko prodavanje magle. Ali bolje Kolinda nego Josipović, valjda ne će biti britanski igrač poput njega i možda će više hrvatski disati od Josipovića koji se ponaša kao trećerazredni srpski birokrat.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand
    nemam ništa protiv da bude još kandidata s "desnice", čim više tim bolje, netko će onda isplivat na kraju ko ozbiljan protukandidat jovi.
    Kao što je isplivao Milan Bandić jer su se glasovi "desnice" raspršili između Hebranga i dvoje "nezavisnih" bivših HDZ-ovca, Vidoševića ("drži se ti mene" reče mu Mesić) i "psiho" Primorca ili kako je Sanader namjerno Mesiću postavio Kosoricu umjesto Hebranga. Žalosno kada trebaš birati između dva govna ili jednostavniije u tom slučaju, ostati kod kuće.

meni nije jednostavnije, jer većeg govna od josipovića nema.

Ugledni član RockyMarciano avatar
    Datum registracije
    Nov 2013
    Kolinda mi se sviđa. <3 Ali ozbiljno, ona se sve češće spominje kao potencijalno najjači Josipovićev protukandidat. Ako stvarno bude izbor između nje i bezličnog onda moj glas ide naravno njoj.

meni je sve bolje od josipovića, to govno partizansko više ne želim vidjet ni na jednoj važnijoj političkoj funkciji, pogoto ga ne želim gledat ko "vrhovnog zapovijednika" OSRH!

jer da nam je on bio "vrhovnik" 1990ih umjesto Tuđmana, svi znamo da bi se Slobom uspostavio mir na način, da bi Beograd dobio sve što bi tražio, i da bi Hrvati i službeno postali srpsko roblje bez ispaljenog metka. bez "predanog" Vukovara, i "prodane" B.Posavine, te "agresije na BiH".

smuči mi se u želucu kad vidim da je to smeće dobilo 1,2 milinoa glasova na predsjedničkim izborima, i onda se zapitam zar je moguće da ima toliko glupih ljudi u hr, zar je moguće da netko ima inteligenciju kokoške u kokošinjcu?

ne znam šta ti ljudi vide u tom proljevu, ali iskreno od njega su mi gori jedino njegovi birači i glasači. jer moraš stvarno biti krajnje retardiran, dati takvom bezličnjaku toliko glasova, koji nit prdi nit smrdi jedino što radi fanatično i dosljedno zavlači se srbima u guzicu, ko i njegov pandan na markovu trgu MIlovanović. dakle, sve što od tih govnjara komunističkih čovjek može očekivat, je bratimljenje s srbima isključivo na način da će na kraju cijele balade kao i na kraju SFRJ Hrvati biti ti koji će "platit račun". prema tome, ne znam zašto ljudi ne koriste mozak, i da nekima ni rat nije otvorio oči tko su Srbi tko su ti "antifašisti" to meni jednostavno ne ide u glavu, u svakom slučaju srećom se ovih 1,2 miliona nije previše pitalo 1991, jer da je mi bi još bili dio SFRJ s srbistanom na čelu, gdje bi nam u zagrebu umjesto bandića stolovao Vojislav Koštunica.

Ocekujem opet 37 kandidata sa desnice, i jednog eventualno dva sa levice.

I opet pobjeda nekog lignjolikog jugofasista.

A nakon toga desnica ce jos 4 godine kmecati i kmecati. Iako ih polovica nece ni izaci na izbore jer "ovaj mi je sumnjiv, ovaj mi se ne svidja, ovom trepavice predugacke, onaj nije pravi Hrvat, onome je otkopcano dugme" i slicne gluposti sa zakljuckom "nema se za koga glasovati, najbolje ostati doma", dok jugolevica glasuje kao jedan. Njima kod jugolevicarskog kandidata nista ne smeta, taman imao rogove na glavi, bitno da on pobijedi.

Tipicna hrvatska prica.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Branko Smerdel
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Kolinda Grabar Kitarović može pobijediti, uz kilave muškarce žene mogu biti spasonosne
    Još je oko godinu dana do predsjedničkih izbora, ali se već uvelike govori o mogućim kandidatima, a sam Ivo Josipović sebe vidi u još jednom mandatu. I Gotovinu bi kaže, pobijedio. Vjerojatno ga neće ni pobijediti ni od njega izgubiti, jer po svemu sudeći general neće na izbor. Dosad baš ničim nije tu mogućnost nagovijestio. A i što će mu politika? Htio il htio, zaslužio ili ne zaslužio, kad bi bio izabran riskirao bi da mu mediji, politički protivnici i zloba koje u Hrvata ima u izobilju s vremenom skinu gotovo svetačku aureolu koju ima kao ratni zapovjednik, osloboditelj, te potom kao haški uznik koji je napokon i sa sebe i sa Hrvatske u povijesnoj pravomoćnoj presudi izbrisao zločinački biljeg. Zašto bi dopustio da se na najveći mogući herojski i moralni kapital i općenacionalno poštovanje koje ima, netko nabacuje blatom ? Profesionalnim političarima te su paljbe i parbe sudbina i dio posla, lakše ih podnose, s njima nemaju što izgubiti a ako su djelotvorni mogu biti na dobitku.

Osim toga, predsjednik države nema izvršne ovlasti, ne vodi borbe, nisu mu potrebne taktike i strategije, pa i stoga ratnom zapovjedniku slavnom i zaslužnom na dobivenim bitkama ta „neborbena „ dužnost ne bi baš odgovarala. Ali ima jedna druga osoba koja bi mogla pobijediti Josipovića i koja bi na čelu države mogla biti uspješan korektiv izvršne vlasti. To je Kolinda Grabar Kitarović. Izgledom i nastupom ugodna, obrazovana, sa znanjem jezika,iskustvom u diplomaciji i međunarodnoj karijeri te s titulom magistrice znanosti koju je stekla poslije studija međunarodnih odnosa, ona je bez konkurencije najbolja osoba za promociju Hrvatske u svijetu. Nema mrlja u životu a kad su svi iz vrha HDZ-a pred njim padali ničice jedina je bila u nemilosti Ive Sanadera. Ivo Josipović sa svojim uljuđenim-ništa ne kazati a svakome se svidjeti, s glumljenim optimizmom, konstatiranjem svima vidljivih nevolja i apstraktnom kritičnošću kojom je davao alibi i HDZ-ovoj i SDP-ovoj vlasti dok su zemlju vodile u propast za Hrvatsku nije učinio pod milim Bogom ništa. Kolinda Grabar Kitarović mogla bi biti novost i osvježenje. Kao hadezeovka umjerena, kao samosvjesna žena mudra, uspješna,i nenametljiva i prodorna, znala bi kako se nositi s izvršnom vlašću. Sigurno bi, za razliku od Josipovića koji sriče hvalospjeve petokraki, ideološki se pristrano odnosi prema nekim događajima u politici i na zgražanje mnogih u Hrvatskoj udvara se beogradskim i sarajevskim vlastima, pridonosila snošljivosti u zemlji te obrani hrvatskih interesa.
    I u obiteljima i državama iskustvo pokazuje, kraj kilavih muškaraca žene bi mogle biti spasonosne.
    M.Ivkošić
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    Kolinda Grabar Kitarović može pobijediti, uz kilave muškarce žene mogu biti spasonosne
    Lepa je Kolinda.

Samo, šteta je što kod nas više nije Boris. Kad mu je uspelo da smuva Ivu, koji je muškarac, sa ženom bi mu išlo još lakše.

aleksa, mislim da je bilo dosta tog prčenja ove dvojice, pregadljivo ih je za gledat. dok oni druguju, naši narodi gladuju. ali bitno da nam naše "jedino i neprocijenjivo", bratstvo jedinstvo cvate. o tome da ih svaka elementarna nepogoda "šokira", suvišno je i pričat ljudi umiru dok se oni ovako javno žvale i pederski drže ruku za ruku. ali ipak najveći hit je bio Tomo grobar kad je tri puta zacmokao ovog Jovu "kesoviju" pa taj se sav od užitka ko curica navlažio. pravi JUGOBETRUGO!

http://barometar.vecernji.hr/topics/.../#analysis-796

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Eto,mediji su dobro izabrali, Kolinda će izgleda biti protukandidat Josipoviću. Lijepo je kad se svi jugoslaveni u ovoj državi slože oko toga koga bi Hrvati trebali birati.

Karamarko doista radi dobar posao i čini sve da se smijeni ova vlast i to po prvi put čini na pravi način, a ne promašenom pričom o domoljubima ,nevaljalom narodu, o avetima iz vana i iznutra.

Čovjek je stavio kandita koji se jedini može suprotstaviti i pobjediti Josipovića, Karamrako aktivno djeluje i ljevica će ovaj put biti potučena kao nikad dosad, vjerovatno će to biti trajni udarac i konačni kraj Jugoidima i svim sličnim idejama.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Eto,mediji su dobro izabrali, Kolinda će izgleda biti protukandidat Josipoviću. Lijepo je kad se svi jugoslaveni u ovoj državi slože oko toga koga bi Hrvati trebali birati.
    Kolinida je masonski potrčko. Član(ica) Trilateralne komisije, osnovane od Rockefellera, povezane s Bilderberg grupom.

http://www.jutarnji.hr/preduda-gener...icama-/939902/

Denis MacShane: Ante Gotovina je izdao svoj narod i katoličku vjeru. On je heroj kao i nacisti krivi za masakr nad Česima

Fotografija, na kojoj MacShane ljubi ruku Kolindi Grabar-Kitarović pod budnim okom Ive Sanadera, snimljena je prije točno sedam godina

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Kolinida je masonski potrčko. Član(ica) Trilateralne komisije, osnovane od Rockefellera, povezane s Bilderberg grupom.
    Meni je dovoljno što je ona briselski potrčko. Njoj je mjesto tamo,a ne na Pantovčaku,kao što je Josipoviću mjesto u Beogradu.

Problem je što očito nema niti jednog Hrvata kojem bi Zagreb bio dovoljan.

Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Znači ima i izravne i dobre veze u svijetu.

Zatvorena tema

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove