+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrviPrvi 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/56

Tema: Horoskop

Citiraj Prvotno napisano od Bismarck Vidi poruku
    Pater Ivančić o horoskopu i inim disciplinama što otimaju ljude iz Božjih ruku...

http://www.katolici.org/duhovnost.ph..._vidi&id=13854

I svjedočanstvo

http://www.dnevno.hr/vjera/svjedocan...rscanstvu.html
    to što pročitam horoskop, neće mi uništit vjeru u Boga pobogu, ja ne znam šta ljudi dramatiziraju toliko oko benignih stvari. horoskop je razonoda, i čisto opis karaktera tebi drage osobe i ljudi da se upoznaš s njihovim osnovnim karakteristikama, ja recimo ne idem s nikim van dok mi ne kaže što je u horoskopu.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    đe nestade? kako u francuskoj, čujem da si našla nekog francuza umjesto mene.

K vragu i Francuz, pa imala ga, više ga nemam, vratila sam ti se. Vodila sam se zvezdama i one mi rekoše da ateriram pravac na hrhb i Northu u naručje.

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od Indigo Vidi poruku
    K vragu i Francuz, pa imala ga, više ga nemam, vratila sam ti se. Vodila sam se zvezdama i one mi rekoše da ateriram pravac na hrhb i Northu u naručje.

veliš, horoskopi vam se slažu?
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Ma nemam pojma, ja slušam samo i samo svoje srce.

Citiraj Prvotno napisano od Indigo Vidi poruku
    da ali moraš biti na oprezu, vidi što mi horoskop kaže....

http://www.vecernji.hr/ljubav-i-veze...nevjeri-931643

Strijelac

Slobodoumni, pustolovni i željni avantura, Strijelci su skloni prijevarama. Mogu biti u dugim i ozbiljnim vezama, ali prijevaru neće doživjeti kao nešto dramatično.

srećom sam podznak rak....

Rak

U ljubavi su vjerni, prije svega jer se vode onom “ne čini drugima ono što ne želiš da oni čine tebi”. Ako kod kuće prima dovoljno ljubavi i nježnosti, Rak je potpuno imun na prijevaru.

dakle dovoljno ljubavi i nježnosti, i onda imate šanse da vas ne prevarim.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Samo se ti zezaj North ali kad ti se javi agilni Bismarck ima da se ušutiš na ovoj temi tri mjeseca...

ne zanima me Bismarck, on je mrtav odavno a ja ću živjet vječno.

barem mi tako horoskop kaže.

Strijelac je borac za pravdu

Izuzetna osobina pripadnika ovog znaka je odanost i stajanje iza onih koje vole ili su im dragi. Čak i ako ste tek jučer upoznali Strijelca i "kliknuli", on će danas zdušno stajati na vašoj strani i braniti vas pred onim tko vam je nanio nepravdu. Dio njihovog šarma je upravo taj zaštitnički stav koji se nazire.

da da, to smo mi i nitko ne sme da nas dira kao ni naše bolje polovice.

http://www.24sata.hr/lifestyle/fatal...ac-381611/foto

fatalne veze, koga zanima kakve su fatalne veze može ovdje bacit pogled, ima se puno zanimljivih pikanterija za pročitat. živio naš dobri stari horoskop.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Strijelac je borac za pravdu

Izuzetna osobina pripadnika ovog znaka je odanost i stajanje iza onih koje vole ili su im dragi. Čak i ako ste tek jučer upoznali Strijelca i "kliknuli", on će danas zdušno stajati na vašoj strani i braniti vas pred onim tko vam je nanio nepravdu. Dio njihovog šarma je upravo taj zaštitnički stav koji se nazire.

da da, to smo mi i nitko ne sme da nas dira kao ni naše bolje polovice.

Što misliš u kojem tzv horoskopskom znaku je rođen ovaj Sagitarius ?!

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Što misliš u kojem tzv horoskopskom znaku je rođen ovaj Sagitarius ?!
    u znaku strijelca, čuo sam da smo brojna kolonija ovdje.

Znači vas dvoje ste strijelci? Velika je oprjeka u vašim karakterima. Sagi je razdražljive narave, počesto ćudljiv, nepopustljiv u raspravama i tvrdoglavo brani svoja stajališta, naginje krajnostima i dosta je napadan. North je s druge strane mirne narave, staložen u raspravi, snošljiv prema sugovornicima, nikad ne gubi mirnoću i hladnu glavu. Iako ste obojica strijelci, toliko ste različiti.

haha ma ja samo ponekad izgubim kontrolu nad sobom, kad mi netko ide žestoko na živce, a pošto mi svi idu žestoko na živce to se događa dosta često.

no trudim se ostat smiren, i kad mi netko ide na nerve i probat riješit situaciju bez krvoprolića. naravno nekad mi to ne uspjeva, pa moram malo divljat i pokazat svoj šarmantni karakter kad pobijesnim.

http://www.24sata.hr/lifestyle/sto-i...nerski+portali

ovaj forum nikako da počne pratit horoskop, za sve je kriv inkvizitor koji stalno gunđa protiv okultizma i sličnih stvari i tako nepotrebno straši ljude od nepoznatog.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    http://www.24sata.hr/lifestyle/sto-i...nerski+portali

ovaj forum nikako da počne pratit horoskop, za sve je kriv inkvizitor koji stalno gunđa protiv okultizma i sličnih stvari i tako nepotrebno straši ljude od nepoznatog.
    Dobro, bez sumnje znaš stav KC o horoskopima, gatanjima, čaranjima, sihrama, spiritizmu itd itd.
    S jedne strane mi nismo Northe portal koji se bavi tim temama, mada o svakoj kako znaš imaš pravo diskutirati pa tko voli nek izvoli..., a s druge strane neki od nas štuju taj stav KC i onda ne želimo u to da ulazimo.
    Recimo interesantno je da nkom nije palo na pamet da otvori temu o pitanjima koje religija razrješava, elegantno objašnjava i s dokazima nastupa prema javnosti.
    Primjera radi malo je poznato pitanje svetišta u nekim dijelovima svijeta, o pogledima Crkve na duhovni rast ljudi u današnjim vremenima opterečenim egzistencijalnim problemima itd itd...
    Istina imamo temu Religija, ali to je praktični rezultat kad je već posrijedi svetac ili blagdan, dok poduku nemamo...
    Svačije je pravo da otvori temu koja mu se prohtije, ali očigledno je da ljudi baš nisu pristalice horoskopiranja, pa je zato žetva postova na ovoj temi oskudna.
    Mislim da tu leže pravi razlozi zašto Inkvi gunđa i osobno mislim da je u pravu.

pa poštujem i ja stav KC, ali to ne znači da ne mogu vjerovat-čitat horoskop, drugi par stvari su ona gatanja kad mi neka baba predviđa budućnost, to ne vjerujem niti pratim niti bi za to ikad davao pare. ali ono da ti horoskop kaže neke osobne karakteristike, u tome ne vidim nikakav problem.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    E jebi ga, ima i boljih "karakternih diferencijacija", ovo je baš prizemlje...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove