+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/56

Tema: Horoskop

Horoskop

http://www.tportal.hr/funbox/astrofu...=clanci_manual

ne znam još nisam vidio ovakvog tipa temu pa je otvaram, tako da se svi upoznamo s karakteristima pojedinih forumaša-forumašica, pa da im znamo pristupit na pravi način.

http://www.tportal.hr/funbox/astrofu...=clanci_manual

doduše ja ionako već sve znam na tu temu, ali vi koji ne znate vrijeme je da se informirate.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 22-12-2013 at 05:00

Da sam ovo prije znao di bi mi bio kraj... Ali neka stoji za mlađe generacije, neka se oni barem spase.

pa čuj, nikad nije kasno za naučit šprehu, samo se drži ovih ljubavnih uputa i siguran sam da će se neka zaljepit na tebe. a onda je tulum zagarantiran!

Northe, još jedino je horoskop ostao kao neka nada?
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Moj znak nikak postati najsretniji znak tjedna.

Ugledni član Bismarck avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Horoskop i zodijački znakovi produžena su ruka sotone koji na sve načine pokušava odvratiti ljude od jedinoga Boga. I onda kada su samo nekakva razbibriga...
    Okanite se toga, to je uzdanje u đavla !
    Amen

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Northe, još jedino je horoskop ostao kao neka nada?
    pa ja samo to pratim, ako sam s nekim kompatibilan onda može, ako ne onda platim piće i bježim glavom bez obzira. što je sigurno sigurno je.

Citiraj Prvotno napisano od Bismarck Vidi poruku
    Horoskop i zodijački znakovi produžena su ruka sotone koji na sve načine pokušava odvratiti ljude od jedinoga Boga. I onda kada su samo nekakva razbibriga...
    Amen
    dobro, a sada nam reci što si po horoskopu?

Datum registracije
    Mar 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    dobro, a sada nam reci što si po horoskopu?
    Nema mene tamo. Ima me u vječnosti kao dijete svemogućeg Boga, stvoritelja neba i zemlje, a otkupljenog mukom i krvlju jedinorođenoga Sina njegova, Boga i čovjeka Isusa Krista. Amen

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Nema mene tamo. Ima me u vječnosti kao dijete svemogućeg Boga, stvoritelja neba i zemlje, a otkupljenog mukom i krvlju jedinorođenoga Sina njegova, Boga i čovjeka Isusa Krista. Amen
    Potpuno se slažem s tobom, podržavam tvoj stav i sam se osjećam na isti način kako sebe definiraš.

Međutim ima jedna činjenica a ta je da je oficijelna psihologija razvila četiri osnovna karaktera plus one s prijelaznim osobinama, dok je drevna astrologija razvila 12 osnovnih karaktera sa alteriranjem svake od njih sa po još 12 podkaraktera, čime je u ovom smislu gledano, astrologija otišla daleko iznad oficijelne psihologije..., zaista činjenica.

Da se tema ne bi zaključila radi tvog ili mog čvrstog i beskompromisnog stava, ostavimo je onima koje ovo žučljivo interesira, pa i onim koji se time bave ili pak onim koji u ovome nalaze ništa više od najobičnije kratkotrajne zabave i prilike da se dobro nasmiju...

ko kaže da horoskop nije dobar

ko ne želi da zna, šta ga čeka sutra :

kad će sristi svoju ljubav( i novo poznanstvo, ljubav na prvi pogled) iako je već ima, svoga muža
    kad će dobiti povišicu na poslu kojeg nema (jer nije u radnom odnosu )
    kad će je šef na poslu na kojem ne radi i kojeg nema pohvaliti kako je dobra radnica
    kako će dobiti novce na igrama na sreću ,koje i ne igra,
    itd itd itd,
    i ko ne viruje u horoskope,
    ma hajd sve što pročitaš. očekuj da ti se ostvari
    ZALUD HEROJI POVIJEST PIŠU ,
    JER NAĐU SE ONI ŠTO ISTINU BRIŠU DA HERCEG BOSNA SINOVE JE DALA A DANAS JOJ NEMA NI RIJEČI HVALA !!!!
    HERCEG-BOSNO SUZO MOJA ZEMLJO BEZ SPOKOJA !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...Czx_uWqo74#t=0

http://www.youtube.com/watch?v=leNFPy5HOxU

http://www.youtube.com/watch?v=5veX-SqhXdA

Datum registracije
    Mar 2012
    Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Potpuno se slažem s tobom, podržavam tvoj stav i sam se osjećam na isti način kako sebe definiraš.

Međutim ima jedna činjenica a ta je da je oficijelna psihologija razvila četiri osnovna karaktera plus one s prijelaznim osobinama, dok je drevna astrologija razvila 12 osnovnih karaktera sa alteriranjem svake od njih sa po još 12 podkaraktera, čime je u ovom smislu gledano, astrologija otišla daleko iznad oficijelne psihologije..., zaista činjenica.

Da se tema ne bi zaključila radi tvog ili mog čvrstog i beskompromisnog stava, ostavimo je onima koje ovo žučljivo interesira, pa i onim koji se time bave ili pak onim koji u ovome nalaze ništa više od najobičnije kratkotrajne zabave i prilike da se dobro nasmiju...
    Je činjenica. Ali sve drevne duhovnosti do pojave judaizma, odnosno momoteizma bazirale su se na vračanjima, gatanjima i inim praznovjerjima. Odnosno, ljudi su štovali đavla a da toga nisu bili svjesni.

Horoskop, i onaj razbibrige radi u potpunosti je suprotan kršćanstvu. Pogledaj samo kako u zadnje vrijeme ovaj neopoganizam forsira te drevne duhovnosti samo da bi ljude odvratio od vjere u jedinoga Boga. Horoskop im je jedan od glavnih aduta, di god se okreneš horoskop.

Ako je meni kao kršćaninu Bog otac, šta se ja imam uzdavati u zvjezde. " Bit će ti kako si vjerovao" kaže Isus. E pa ako baš vjeruješ u horoskop, znači da je moguće da ti se nešto od toga desi. Ali ako vjeruješ u to, okrenuo si leđa Bogu.
    Niko ne može dva gospodara služiti:jer ili će jednoga mrzeti, a drugoga ljubiti; ili će se jednoga držati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu i mamonu" ...
    Da i to spomenem , možda će se netko i uvrijediti, ali ne mogu ne reći koliko je sam koncept horoskopa glup. Strava glup. Znači svi rođeni u nekome periodu, njima će se više manje iste stvari događati. Ajme meni čjudi moji...

Nije li 13. horoskopski znak zmijonosac, a tek sada su ga objavili

Ukratko, toga se đavla okanite jerbo iza njega stoji otac laži i laž sama ; Sotona.
    Amen

Datum registracije
    Mar 2012
    Nađite neku knjigu od fra Josipa Blaževića, ili ga uguglajte. Pa bute vidli kaj je horoskop

Datum registracije
    Mar 2012
    Pater Ivančić o horoskopu i inim disciplinama što otimaju ljude iz Božjih ruku...

http://www.katolici.org/duhovnost.ph..._vidi&id=13854

I svjedočanstvo

http://www.dnevno.hr/vjera/svjedocan...rscanstvu.html

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Štovani Bismarck, uopće ne sporim, dapače stojim iza svake tvrdnje koju si iznio, i tu nema što da je upitno...
    Smatram izuzetnim i hvale vrijednim tvoj trud da izneseš stav naše Svete Crkve o ovom pitanju i priskrbiš par uistinu kvalitetnih poveznica, koje tretiraju ovu temu.

Ovu temu sam shvatio kao razmjenu stavova ljudi koji vjeruju u horoskop, ljudi koji ga čitaju iz zabave i ljudi koji ga osporavaju i dovode u sukob sa vjerom, kakav je uostalom i tvoj i moj stav.

Moja intervencija ide u tom smislu, pa ovo pojašnjavam da ne bih ostao nedorećen.

Datum registracije
    Mar 2012
    Štovani Bismarck, uopće ne sporim, dapače stojim iza svake tvrdnje koju si iznio, i tu nema što da je upitno...
    Smatram izuzetnim i hvale vrijednim tvoj trud da izneseš stav naše Svete Crkve o ovom pitanju i priskrbiš par uistinu kvalitetnih poveznica, koje tretiraju ovu temu.

Ovu temu sam shvatio kao razmjenu stavova ljudi koji vjeruju u horoskop, ljudi koji ga čitaju iz zabave i ljudi koji ga osporavaju i dovode u sukob sa vjerom, kakav je uostalom i tvoj i moj stav.

Moja intervencija ide u tom smislu, pa ovo pojašnjavam da ne bih ostao nedorećen.
    Ma sve pet, skonta sam ja tebe, nije tebi bilo upućeno. Jednostavno sam se angažirao iz razloga što mnogi katolici ne znaju koliko je horoskop protivan našoj vjeri...
    Žalosno je da ni neki svećenici ne znaju. A zloduh navaljuje sa svih strana, ljudsko neznanje mu je jak adut...

Datum registracije
    Mar 2012

Ma sve pet, skonta sam ja tebe, nije tebi bilo upućeno. Jednostavno sam se angažirao iz razloga što mnogi katolici ne znaju koliko je horoskop protivan našoj vjeri...
    Žalosno je da ni neki svećenici ne znaju. A zloduh navaljuje sa svih strana, ljudsko neznanje mu je jak adut...

Amen

Ipak sam uverena da većina horoskop prihvata kao šalu/zabavu.

đe nestade? kako u francuskoj, čujem da si našla nekog francuza umjesto mene.

[IMG][/IMG]

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove