+ Odgovori na temu
Stranica 52 od 53 PrviPrvi ... 2 42 50 51 52 53 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1,021/1060

Tema: USoA

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Tucker Carlson maknut s FOX televizije, već dugo očekivan potez. Nema mjesta istini i razumu u medijima.
    U svom komentaru kritično je spomenuo povezanost medija i farmaceutske industrije i odmah postao bivši.

Trumpova reakcija; https://www.youtube.com/watch?v=GsTzGEgc0nE
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Nađen kokain u Bijeloj Kući; https://www.poslovni.hr/svijet/tajna...kokain-4397435

Mora da je ostalo od Huntera...
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    i onda kažu da je Hitler volio bijelo, dam se kladit da pola ovih zapadnih političara šmrče koku ko ja što pijem koka kolu, em imaju pare em imaju vrhunsku roba svježu koja redovnim linijama dolazi iz kolumbije.

Nova optužnica protiv Trumpa;https://www.vecernji.hr/vijesti/dona...uznice-1702363

Amerika sve više počinje ličiti na zemlje trećeg svijeta gdje je uvozila demokraciju a ovo šta rade Trumpu je klasično proganjanje političke opozicije na temelju nekakvih phony optužnica.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-08-2023 at 23:24

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Nova optužnica protiv Trumpa;https://www.vecernji.hr/vijesti/dona...uznice-1702363

Amerika sve više počinje ličiti na zemlje trećeg svijeta gdje je uvozila demokraciju a ovo šta rade Trumpu je klasično proganjanje političke opozicije na temelju nekakvih phony optužnica.
    U Rusiji ljude poput Trumpa smaknu samoubojstvom, a u Americi dignu frivolnu tužbu koja padne na sudu. To je razlika između slobode i demokracije s jedne strane i totalitarnog društva s druge strane.

U Rusiji ljude poput Trumpa smaknu samoubojstvom, a u Americi dignu frivolnu tužbu koja padne na sudu. To je razlika između slobode i demokracije s jedne strane i totalitarnog društva s druge strane.
    Ima "samoubojstava" i u slobodnom svijetu; Epstein se objesio u svojoj ćeliji. Tako nažalost možda nikada nećemo saznati tko je od slavnih i uglednih bio na njegovim svodničkim zabavama sa prostitutkama a navodno je list poduža; Gates, Clinton...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 16-08-2023 at 23:41

Jake Tapper sa CNN ne želi intervjuirati Roberta Kennedya jer se ne slaže sa njegovim mišljenjem oko cjepiva; https://www.yahoo.com/entertainment/...tT5x5Xf9WTPPh6

Inače, Robert Kennedy se kandidirao za predsjednika 2024.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 18-08-2023 at 13:09

Jake Tapper sa CNN ne želi intervjuirati Roberta Kennedya jer se ne slaže sa njegovim mišljenjem oko cjepiva; https://www.yahoo.com/entertainment/...tT5x5Xf9WTPPh6

Inače, Robert Kennedy se kandidirao za predsjednika 2024.
    Ovi Kennediji nikako naučiti. Pobili su im svakoga tko je ušao u politiku, a oni se i dalje guraju. Čim ga CNN-ov novinar ne želi intervjuirati jasno je koliko je sati. Roberte, pazi leđa.

Ima "samoubojstava" i u slobodnom svijetu; Epstein se objesio u svojoj ćeliji. Tako nažalost možda nikada nećemo saznati tko je od slavnih i uglednih bio na njegovim svodničkim zabavama sa prostitutkama a navodno je list poduža; Gates, Clinton...
    Epstein je agent Mossada koji je Mossad sklonio u Izraelu. Iskreno sumnjam u službeni narativ da je mrtav. Lik je podvodio maloljetnice predsjednicima, zauzvrat je vjerojatno SAD gurao proizraelsku politiku. Da zaustave skandal u javnosti su ga sklonili na sigurno.

Ovi Kennediji nikako naučiti. Pobili su im svakoga tko je ušao u politiku, a oni se i dalje guraju. Čim ga CNN-ov novinar ne želi intervjuirati jasno je koliko je sati. Roberte, pazi leđa.
    Robert Kennedy je jedan od rijetkih normalnih demokrata koji su još preostali.
    Nažalost, bojim se da bi mogao završiti kao otac i stric. Duboka država ne oprašta ako im kreneš ometati planove a dubokoj državi u SAD ne odgovaraju ni Trump, ni Kennedy već senilni Biden.

Šta se tiče Epsteina; nikada nećemo saznati šta se stvarno dogodilo jer velika su imena u pitanju.
    Osobno mislim da se nije ubio već da je ubijen a ovo sa Mossadom mi je prva riječ.
    Eto, sve počinje i završava sa Židovima.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 19-08-2023 at 07:18

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Kennedy se zalaze za pobacaj do porodjaja. Da sada ne trazim link, naci ces brzo na googleu, prenijeli su pro life portali. Sada ako je to normalno ne znam. I koja duboka drzava se tome protivi.
    Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 20-08-2023 at 20:09
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    De Santis malo pobjesnio i zapitao se kako je moguce da ga magatardi napadaju, a on je u svim poljima konzervativniji od Trumpa. Kaze mozes biti konzervativan kao snita kruha, opet ce ti ljudi napadati i reci da si neocon, znaci lazan konzervativac.
    A u svemu imas desnije stavove od Trumpa.
    Sto je fakticki tocno.

Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    Kennedy se zalaze za pobacaj do porodjaja. Da sada ne trazim link, naci ces brzo na googleu, prenijeli su pro life portali. Sada ako je to normalno ne znam. I koja duboka drzava se tome protivi.
    Zalaže se za pravo na pobačaj do trećeg mjeseca trudnoće.
    Nekad je demokratska stranka imala pro life struju a to da Kennedya njegovi napadaju da ima konzervativna stajališta oko pobačaja dovoljno govori u kojem je smjeru otišla ta stranka.

Inače, 1996. godine je demokratski predsjednik Bill Clinton potpisao zakon kojim se štiti brak kao zajednica žene i muškarca.
    Danas bi ga za to istjerali iz vlastite stranke.

Šta se tiče De Santisa, on ne shvaća da se ne radi samo o Trumpu kao osobi i političari. To je pokret a Trump je postao njegovo glavno lice.
    Ova Trumpova izjava najbolje opisuje o čemu se ovdje radi i zašto je Trump postao simbol:"Ne napadaju oni mene, oni napadaju vas a ja sam im samo na putu".
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-08-2023 at 23:41

Datum registracije
    Sep 2016
    Nije tocno.
    To je izjavio prije par dana, pa je opet revidirao, tocnije njegove vodje kampanje. Demokratska stranka zagovara pobacaj do porodjaja, i kako kaze njegov team, on se tome ne protivi.
    Sad, ili je senilan ili glup pa ne zna sto njegov team govori.
    https://www.thecatholictelegraph.com...abortion/92791
    Sto se tice Trumpa, on je odavno bezlican marketing gag koji je obecavao da ce izsusiti mocvaru, napraviti zid koji ce platiti Meksiko itd.
    Neke stvari koje je obecao je sproveo, druge nije.
    I treba se fokusirati na to sto je De Santis rekao.
    On je desniji u svim pitanjima, od pobacaja do migracija, ali postoji ta masa tuduma koja jedino vjeruje Trumpu zbog ne znam cega.
    Valjda zbog visokog morala.

Vremena su vrlo radikalna i za sve šta smo prije 20+ godina mislili da je nemoguće danas je potpuno normalno.
    Eto, Trump vođa konzervativnog pokreta; tko bi to rekao još tamo 2000-te!

Prva debata republikanaca u srijedu, prenositi će FOX News. Trump neće sudjelovati. Kaže, ljudi me dovoljno poznaju.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-08-2023 at 23:47

Datum registracije
    Sep 2016
    I, kakav dojam to ostavlja.
    Dojam da bi ga De Santis pojeo, boji se, nema validne argumente.

De Santis dobro vodi Floridu. Trump će ako budu pošteni izbori vjerojatno opet postati predsjednika, a De Santis bi mogao za 4 ili 8 godina biti predsjednik.

De Santis dobro vodi Floridu. Trump će ako budu pošteni izbori vjerojatno opet postati predsjednika, a De Santis bi mogao za 4 ili 8 godina biti predsjednik.
    Bit će cirkusa u Americi. Neće duboka država pustiti da Trump ponovno uđe u Bijelu kuću.
    Nekoliko je opcija; ili će ponovno pokrasti izbore, ili će mijenjati Ustav i zabraniti mu daljnje natjecanje ili će ga ubiti.

SAD je jako ideološki, kulturološki i politički podijeljena zemlja i ako se ovako nastavi ne gine im građanski rat. Gori nego onaj u 1860-tim.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-08-2023 at 00:41

Bit će cirkusa u Americi. Neće duboka država pustiti da Trump ponovno uđe u Bijelu kuću.
    Nekoliko je opcija; ili će ponovno pokrasti izbore, ili će mijenjati Ustav i zabraniti mu daljnje natjecanje ili će ga ubiti.

SAD je jako ideološki, kulturološki i politički podijeljena zemlja i ako se ovako nastavi ne gine im građanski rat. Gori nego onaj u 1860-tim.
    Je, ali nema više korone, neće biti toliko puno dopisnih glasova. Bit će teže ukrasti.

Je, ali nema više korone, neće biti toliko puno dopisnih glasova. Bit će teže ukrasti.
    Kaj nisi čuo da se pojavio novi soj korone. Do druge godine će izmisliti i novi virus ako treba.

Danas je republikanska debata. Trump neće sudjelovati, ali će u isto vrijeme biti pušten njegov intervju kod Tuckera Carlsona; https://thehill.com/homenews/media/4...of-gop-debate/
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 23-08-2023 at 23:30

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove