Jedino što je hrvatsko na hrt je humor.
Da
Ne
Jedino što je hrvatsko na hrt je humor.
Glede programa, PTX će postati HRT onoga dana kada će svaki Srbin, Bošnjak i Crnogorac biti sinkronizirani na hrvatski jezik kao da se radi o Vijetnamcima a ovo što sada imamo je najobičniji inozemni ravnogorski program RTS-a koji bi silno želio postati Yutel. Mislim da bi svaki državljanin RH trebao sebi postaviti pitanje želi li doista oskvrnuti svoj televizor ovim otpadom kada mu se nešto prigleda ili da umjesto toga ode pišati.
Odgovor je jasan sam po sebi.
http://www.energypress.net/nitko-vis...orana-radmana/
Nitko više ne brani Gorana Radmana
Smjenjivanje ravnatelja HTV-a bio je jedan od prioriteta HDZ-a, kojega je sada podržao i Most. Radman ima sve manje saveznika – Most tvrdi da više ne uživa povjerenje i simpatije građana, dok ga Karamarko optužuje da sotonizira domoljube te da se stavio u službu SDP-a...
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
Evo da malo osvježimo pamćenje!
Kolika ljudska hulja moraš biti da ideš jednoj Opaćićki da se žališ na svoje kolege??http://www.slobodnadalmacija.hr/novo...io-40-urednika
HDZ: HRT ne ispunjava zadaću javne televizije, SDP nakon dolaska na vlast smijenio 40 urednika
.................................................. .........
Navodi i da kritiku rada javne televizije, čiji program odudara od javno izražene volje većine građana RH, predsjednik SDP-a Zoran Milanović pokušava protumačiti kao pritisak na medije i ugrožavanje slobode izražavanja. Pri tome, podsjeća HDZ, zaboravlja da je prilikom svojeg dolaska na vlast za samo pet dana smijenio čak 40 urednika na javnoj televiziji.
"Da bi to mogao napraviti tadašnja saborska većina pravim parlamentarnim nasiljem promijenila je i Zakon o HRT-u. Uvod u sve to bio je odlazak dijela novinara kod potpredsjednice Vlade Milanke Opačić. Zanimljivo je da su svi oni ubrzo postavljeni na urednička mjesta umjesto onih koji su u pravoj staljinističkoj čistki maknuti sa svojih radnih mjesta za samo pet dana", stoji u priopćenju HDZ-a.
Opet ona emisija od Trbovicke, izgleda da bu isla svaki dan. Bilo sad o Hasanbegovicu, dobil sam rogove odmah.
Kolko dugo misle trpiti da javna telka bude glasilo SDP-a?
Trbovička u svojoj bezveznoj emisiji opet spominje fašizam, ustaše, Karamarka.....ljudi moji ovo toliko očito da je jadno. Kristijan Ugrina Tepeša naziva ustašom. Nadam se da će netko napraviti dokumentarac o partijskoj televiziji HRT i medijskoj dominaciji ljevice. To mi je palo na pamet ovih dana. Sve njihove emisije su dostupne na internetu pa bi se moglo izvući dosta materijala.
Kiki...Kakvo razocaranje...Kaj se s njim dogodilo? Promijenio se dosta pa i u licu. Zaokruzio se.
Ko im brani da ih sad sve pometu ali sumnjam u to. Prvo HDZ je uvijek išao na onu mantru nekonflikta, da se previše ne zamjere jugoslkavenima u medijima da ih previše ne napadaju, plus je tu MOST koji dreči o ekonomiji i reformama i protiv je lustracije. Da je SDp došao na vlast a da o njemu ovako govore i rugaju se s njim. Pa to već davno bilo rješeno.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
ne treba nam lustracija, zna stwiskey najbolje, on ima riješenje za sve naše probleme. ekonomija brate, lako ćemo za ove komunističke krpelje, samo ekonomija i fiju briju.
http://www.index.hr/black/clanak/kri...c-/271039.aspx
notorni alkoholičar
tod der lüge
Veliki hdz lustratori koje most jebe za lustraciju prvo od 1990-2000,pa onda od 2004-2011 i evo sad opet 2016 iako je to hdz-u bija glavni program u kampanji !!
Lustracija,koja crvena krpa za naivne desničare...nešto u stilu ustaše vs partizani rasprave kao glavna tematika i unos energije u 2016.....
Kakvi narod takva vlast..uvik bilo i biće tako....
torcida alaeština,40god... u jugi ,14 gostovanja točno..sezona 87/88 - 90/91...
ma MOST je samo za vas naivce, lijepo ste se upecali, ali mene ne možete prevariti ni vi ni HDZ, u roku od godinu dana neka ne provedete lustraciju, krećem ja s svojom lustracijom.
i hitler je krenuo u revoluciju iz pivnice.
Opa snimka Bujice(Freda Matića) u Otvorenom a Matić gost !!!!!!
Haha..sad ovi Vidovic nema komentar na snimku i parola okrenimo se napredku..a Hasanova kapa prije 20 godina se može razvlačit kao žvaka...
Osta Fred posran usred emisije a onaj mali Glavašević samo hihoće ko hijena na snimku
torcida alaeština,40god... u jugi ,14 gostovanja točno..sezona 87/88 - 90/91...
Togonal ga izveo pred streljacki stroj, ovaj blijed, guta knedle, a sto rade Bulj, Klem??? cijene ga kao suborca.
Pa ne mogu vjerovati kakve debile imamo mi na desnici, ja ne znam sta vise reci.
I kako samo ovaj Visković kmeči kad su došli do novog ministra Hasanbegovića?
Jadno i bjedno:
- Ja kao umjereni lijevičar - veli on, ako je on umjereni kakvi su tek oni neumjereni....
- 300 tih umijetnika protiv Hasanbegovića
- Pa nije se ogradio kako treba od fašizma
- Pa da je hrabar izašao bi pred prosvjednike i jasno i glasno rekao da ja sam simpatizer fašizma
- Pa jedna Dunja Fejzović je protiv njega
- Ja da sam na njegovu mjestu - ja bih odstupio....... (e ali nisi)
A tek ona jugoslavenčina Mandić - čovjek samo statiro u emisiji (popunio stolicu da nije prazna).... i na kraju se buni kod voditeljice što je bio zapostavljen......
Zidić i Sedlar vrlo loše pripremljeni da argumentirano stanu na stranu ministra Hasanbegovića, a znali su da će i on ''biti tema''!
a jesi čuo kad se hvalio nesretni gubavac s time da je i on hrvatski partizan, jesi ga čuo kako se hvali da je hrvatski partizan, da su hrvatski partizani pobjedili, a jesu mali i jadni i bijedni ti partizani, kukavni ste bijednici jedni, kukavni propala vam država za koju ste se borili pa sad postajete "hrvatski" partizani how yes no.