Vidi rezultate ankete: Treba li ukinuti emisiju NU2?

Glasači
17. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

14 82.35%
  • Ne

3 17.65%
+ Odgovori na temu
Stranica 104 od 104 PrviPrvi ... 4 54 94 102 103 104
Prikaz rezultata str. 2,061/2064

Tema: HRT - sve, samo ne hrvatska

Djeco, vrijeme je za operaciju promjene spola

Evo kakvi se crtići vrte po HTV-u, pazite da vam dijete slučajno samo ne gleda tv.

Danas je bila crtana priča o radikalnoj francuskoj feministici Therese Clerc koja je, između ostalog, radila ilegalne abortuse ženama u svojem stanu.

Istanbulska konvencija na djelu.

Morbidno i bolesno da se nešto takvo prikazuje u popodnevnom terminu i to djeci.

Od prvog gej pridea 2001. do promoviranja promjene spola i abortusa djeci 2023.
    Skuhali naše društvo kao žabu na tihoj vatrici.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 21-03-2023 at 23:03
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Citiraj Prvotno napisano od Gelsey Azalea Vidi poruku
    Danas je bila crtana priča o radikalnoj francuskoj feministici Therese Clerc koja je, između ostalog, radila ilegalne abortuse ženama u svojem stanu.

Istanbulska konvencija na djelu.

Morbidno i bolesno da se nešto takvo prikazuje u popodnevnom terminu i to djeci.

Od prvog gej pridea 2001. do promoviranja promjene spola i abortusa djeci 2023.
    Skuhali naše društvo kao žabu na tihoj vatrici.
    Svaki dan puštaju nešto, sva sreća da nitko ne gleda HRT, ali sad mi je nešto palo na pamet. Ti gadovi podvaljuju kukavičja jaja. Baš mi je bilo čudno zašto su odjednom prebacili najpopularniju emisiju na HTV-u općenito, a to je dječji JUHUHU na HRT 3, i to traje taman do ovih lgbtqi crtića tako da roditelji niti ne skuže o čemu se radi, da im vrbuju djecu. Gnjusna gamad.

Pazi, danas je malo prije 2 sata crtić o bradatoj dami. Riga mi se od tih bolesnika.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 23-03-2023 at 11:06

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Svaki dan puštaju nešto, sva sreća da nitko ne gleda HRT, ali sad mi je nešto palo na pamet. Ti gadovi podvaljuju kukavičja jaja. Baš mi je bilo čudno zašto su odjednom prebacili najpopularniju emisiju na HTV-u općenito, a to je dječji JUHUHU na HRT 3, i to traje taman do ovih lgbtqi crtića tako da roditelji niti ne skuže o čemu se radi, da im vrbuju djecu. Gnjusna gamad.

Pazi, danas je malo prije 2 sata crtić o bradatoj dami. Riga mi se od tih bolesnika.
    Nema nikakve slučajnosti. Podmuklo i planski oni to rade. Došli su po djecu. Preko medija, preko crtića.
    Mnogi roditelji su prezaposleni i prezauzeti i nisu ni svjesni šta im djeca gledaju na televiziji.
    Misliš, crtići su to a ono to čista lqbtq propaganda.
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove