+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 137 PrviPrvi 1 2 3 4 12 52 102 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/2731

Tema: Oldschool-devedesete

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    na žalost ne sjećam se svih detalja ali se sjećam kad sam vidio face kad su se vratili Č,Š,R,Đ i još netko sa gostovanja u vinkovcima.
    oni sami.
    uglavnom ratnici podzemlja su bili goli kurac a zadnja scena je bila gdje ih je murja spasila u zadnji tren dok su držali vrata u nekoj svlačionici nekog opskurnog kluba u vinkovcima dok su vinkovačke narodne mase (ne ultrasi), koje su se skupile u lovu na njih, sjekirom pokušavale probiti vrata, kao zadnju barijeru između njih.

Super ugledni član exx avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    A sjećam se i jednih vinkovaca iz novijeg doba,2004 il 05....hmmm..udruga klincima organizirala buseve a mi ekipa,cca 150 ljudi vlakom....Prvo uboli karte za putnički,prek udruge kao grupni izlet (buahahaha) a kad za k istim vlakom Armada putuje do Kapele pa ide dalje za Veliku.Odma na peronu sranje,( nih 15ak nije htjelo iz vagona izać,nas bilo više,20-25 ,a oni u vagonu vlaka koji je stigao iz RI.dvojica im popila onak preko prozora,zatvorili i vrata iznutra i taj čas murja utrčala)..E sad,kak su oni mislili da se spasili a mi ih i dalje zvali van,nade su im ubrzo pale u vodu.Naime glupani iz HŽ i murja njihov vagon iz RI priključuje na naš vlak ( u kojem smo bili u predzadnjem i zadnjem vagonu) i ostavljaju 2 plavca za osiguranje.... Nekolicina naših ulazi i........neću sad da ispadne da smo neki nadnaravni,al pegla fina,naši bez ograbotine(naših 5 im uletilo u vagon,njih 15).i nakon pol h vožnje vlak staje i mi sjebemo murju jer naš putnički stoji da propusti međunarodni iz ZG koji ide za BG...i stane taj za BG da propusti neki vlak iz vinkulje za zg a mi ni a ni b prebacivanje u taj expresni na kontra stranu od perona vlaka za bg al i kontra od našeg izlaznog perona,murja i naši klinci ostali u putničkom,nisu nas skužili a mi direkt u restoran....Konobar s Vračara u BG,navija za Partizan...prva linija šanka:ZCB,Špansko,moja malenkost,Z i Š iz Sesveta,Exilci,Sepre,uglavno sve ti jasno...Pive je nestalo za pol sata,kosovski konjak i rakija još krače,opustošene i neke butelje vina,i kad se fakat više nije imalo kaj pit pila se voda "Knjaz Miloš"...al gospodski,popili,platili,hi,hi,hi,hi...a konobari molili Boga da dođu više ti jebeni Vinkovci..a tek lica iznenađenih putnika kad bi upali u restoran...nezaboravno,ekipa zavaljana,sjedi oko i po šanku,separeima,karta belu,pljuga (ne cigarete),cika,vika,svi stetovirani,ćelavi...a na čelu Z..o iz Sesveta...ma scena za sva vremena.
    U Sl.Brodu interventna prati brođane bbb i skuže gužvu u restoranu,ulaze i ono,iznenađenje...pa odkud ovi,pa kako,pa di,a ekipa mrrrrtvaaaaa umire.
    Posle tekme u povratku izašli iz vlaka u Gradiškoj jer imali lufta do zadnjeg za ZG kako bi dočekali Armadu u povratku iz Velike ali nismo ih dočekali...u zadnjem vlaku za ZG pun k naših i gro uže ekipe koja se zajebavala po vinkulji...I nastavak one priče s kraja 90ih sa "pumpanjem sklekova za domovinu" za one za koje se utvrdilo da su u vlak ušli puno prije Vinkovaca,tj preko Dunava...
    Posljednje uređivanje od exx : 01-12-2010 at 22:52

Datum registracije
    Nov 2010
    Sječam se toga,al nema to veze sa navijaštvom,već s pizdarijama,koje se lokalcima nisu dopale.
    S Vinkovcima imam dobro iskustvo,nisam bio jedino 93 i prošle godine,ostalo sve i to vlakom uvijek,pa iskradanje i brija po gradu...I cugal ispred one glavne trgovine u glavnoj ulici prema mostu,i pokoju spačku izvel,i Tiletu kraj birca hodo x puta pred tekmu,pa uletil u park taman kad je jednom gužva izbila pa ganjali neke kraj onih birceva na ulici iza istoka,di su se oni skupljali,a jednom il dvaput im zaposjeli ta mjesta,al velim nikad ni ogrebotine.Istina,hodalo se s oprezom,al jebio ga kad si već u gradu i nemaš puno kaj razmišljat,došo si i znaš kaj može bit...jebi ga,rizik posla,može bit svašta,može bit ništa.

Datum registracije
    Nov 2010
    Iskreno,dopadaju mi se ultrasi zbog svojih stavova i Vinkovci zbog svega kaj su prošli,i uvijek sam išo i ići ću tam s poštovanjem prema tim ljudima.A sad navijački,naravno,uvjek spremni....
    Da su Vinkovci grad velićine Osijeka i da ultrasi imaju brojniju ekipu,bogami bi bili nenadjebivo zajebano gostovanje.
    Al svaka im čast,rade po svom,bore se,furaju svoj film, a za repku im svaka čast,stvarno idu svagdje.

Al unatoč rivalitetu,i danas veza VK-ZG itekako dobro radi u nekim prilikama...nikad nisu zakazali,jer zbog položaja grada uvijek će bit prva linija il izvidnica...
    Posljednje uređivanje od exx : 01-12-2010 at 23:12

Datum registracije
    Nov 2010
    još malo sjećanja

Jedno od blesavijih,svakak primitivnijih gostovanja bilo je i Belišće,brijem 94 te g.Išli smo vlakom iz ZG,standard ekipa,petrinja,M.sa Sacvice i nas par...sve Ok do Belišča,i tam kod stadiona neka birtija,i na stolu pred njom desetak lokalnih likova.Mi stojimo prek puta birtije,kolko se sječam pijuckali pive ubodene u dućanu.I sad neki lik,onak ima ga,i ima dinamov šal,i kak nas je snimil( nas 4,5 stajalo tam) vadi upaljač i kao pali ga pod šalom koji drži u ruci,kao ono...ne obaziremo se al lik uporan i traje to desetak min,i već je naporan...svo vrjeme očekujemo da će nas ovi napast,kaj drugo pomislit..snimaju nas svo vrjeme,smijulje se kao ovom kaj radi sa šalom i tak..e kad je ovaj fakat upalil resice šala M... se diže,mi za njim i doslovno bruka lika..em mu uzima šal a njemu dve,tri takve roditeljske šamarčine da se usereš,ja da sam takk dobil i stajo ko p...a nebi na ulicu izašo nikad više...ove druge frajerčine ostale sjedit,mi pograbili flaše i oko njih,tek jedan se usto kao ma nemojte i to...o mamu ti sad nemojte...i tak uzeli šal svetinje,malo nagoren,zauzeli birc ovi pokunjeno otišli...Nismo bili jazavci al ni naivci,aj dok je bilo podjebavanja da ga pale,al kad ga je zapalil jbg,ponos je proradil i svetinja se brani,pa da ih je i 50 bilo morali reagirat.
    Na tekmi,isti ti bacali kamenice sa 50,60,70 m,a nas murja haltala da ne odemo na njih...frajerčine...A povratak...od Belišča do Valpova klinci(većinom iz slavonije) doslovno su iz vlaka izbacili sve,ali baš sve kaj se dalo skinut,potrgat,odljepit,odšrafit,otrgnut..ma kaj da velim,klupe za sjedenje,stakla,wc školjke,lavaboi,vrata(više njih) oni ko stolići kaj su do prozora,one željezne police na koje se stavlja prtljaga,ma ljudi al doslovno sve i to u nekih 20 min vožnje.Vagoni (3) su izgledali doslovno koda je atomska roknula...U Valpovu je nas 20ak kakti starijih eskiviralo izašavši na kontra stranu i nastavilo put centra di je bila već opisana zgoda sa Slavicom i B.Lukom majke mi,toliku količinu bijesa,anarhije,primitivizma u tak kratkom vremenu ne pamtim,sto posto...To je neopisivo bilo,stojiš a ono leti i kroz zatvorene prozore,pa kak se kaj lomi komadi i po nama frcaju,a lica delikvenata.....neopisivo,ko da su dobili na jack potu ili ko djete kad dobije nešto naj,naj,naj,naj željenije...to nemreš ni na filmu vidjet...

Datum registracije
    Nov 2010
    Danas sam onak bezveze prelistaval neke knjige o dinamu,bbb i tak i malo se zadržal na kjizi BBB prvih deset godina,H.Prnjaka.On je do 96 bil redovan na gostovanjima,često smo znali i putovat zajedno i kad je radil knjigu poslužil se mojim "dnevnikom gostovanja" i sjećanjima,pa mi zapelo za oko da su skoro sva gostovanja opisana u knjizi zapravo "iz mog kuta" i doživljaja istih..kad je knjiga izašla preskakal sam te tekstove,a sad skužil da sam zapravo na pun k gostovanja i zaboravil da sam bil upoće,nekak nestala iz sjećanja.
    Al jedno mi je bolno u duši i dan danas,mislim da se nijednom nisam tak razočaral ko u Ljubljani nakon Steaue....uf boli i danas...

Kak se u Bukurešt zbog sto pedeset razloga nije išlo,a dobili smo tekmu tam 2:1,uz još brdo zapucanih stopostotnih šansi,uzvrat u Ljubljani je bil ono...teško je to danas objasnit nekom ko nije živjel to vrijeme tad...rat,sranja,svaki dan osmrtnice sa znanim licima...besparica,neimaština,socijalno stanje u k...rat sa klubom i svim mogućim institucijama zbog imena kluba,životarenje u lizi u kojoj se pol tekmi igra na rubu regularnosti( il opasnost od granatiranja,il nema struje,il zamračenja,il nikakve prometne veze)...ma ono,ta europa je fakat bila san.još kad se doda ona legenda o dinamu i prvom kolu ( ispadanje u prvim kolima euro kupova još od 70ih g)..ono,bila je vibra da ak prođemo rumunje,ma kaj ak,prolazimo ih,samo nebo je granica a europi dobar dan i upoznavanje sa nama
    Fakat je bila vibra,i ono malo ljudi kaj nije bilo na frontu i imalo šljaku gibalo je ranije s posla,školarci iz škole...ma sve je išlo prema ljubljani.Ljudi s terena ,s fronte umjesto doma obitelji pravac Emona...Fan Club je organiziro 4 busa i polazak je bil oko 4 popodne..atmosfera,luda,pobjednička,vesela,baš navijačka.Cuge u izobilju,zeka,ma genijalna vibra.Dolazak u ljubljanu i kod stadiona puca frka s murjom,konjicom,al više naguravanja i malo napred mi,malo oni,malo pendrek,malo kamen,al ono uobičajeno...Baklje smo već u ZG rasporedili i podjelili,mislim da smo ih imali 60ak mi iz buseva.Kak god,uspjel sam je prošverat ko i Ch....e i B...s sa kojima sam ušo...Na stadionu,fakat lijepa slika...skoro pun stadion,5,6 soma ljudi,od toga više od pola BBB.transpovi i zastave po cjelom stadionu...BBB rašireni n advije tribine(veći dio na onoj kontra one na kojoj smo bili zadnja 2x u ex yu ) i iza gola...kontra simpatizeri al svi sa šalovima dinama,ma fakat divna slika...
    Navijanje ludo,jako,glasno i delirij nakon vodećeg gola....baklje,ulet na teren pojedinaca...ono kaj je uslijedilo,onaj blackout il neznam kak da ga nazovem.....dan danas neobjašnjiv...poraz,baklje,kamenje,flaše po klupi sa Čirom i maminjom,ma kolaps... izlazak u grobnoj tišini i nevjerici..tad sam i onog B...g iz Španskog skup sa Ch....em htel nabit ciglom jer je kreten spomenul kak je jedan klub(njegova "bivša" topčiderska ljubav) isto tak gubil bitke..o mamu ti,nesjećam se ko je sprječil,al par starijih ga je čulo i prešutjelo..( njega su ZG80 u ex yu često čekali i tražili sa još par njegvih) prije svake tekme groblja,al su im brisali na foru da su se uvaljivali kamionđijama(posle je kao glumil kao facu na badelu i rukometu,moš mislit kak je bil išta)...tišina se otegla do ZG,do vječnosti.
    Ovi kaj su došli vlakom imali okršaje s murjom,bilo ozljedjenih i pun k kazni od 100,150,200 DEM...pedesetak ljudi čekalo igraće ispo juga duboko u noć,al i murje bilo u pm...
    Jebeno razočaranje života i beskonačni muk...jezivo,prejezivo...dan danas neobjašnjivo,kak meni tak i mnogima koji su te večeri bili tam..jezivo jednostavno

Datum registracije
    Nov 2010
    Rijeka 92/93,Rijeka - Dinamo 2:1
    Nakon puno vremena na noćnom vlaku za RI okupila se naka veća brojka ljudi...zapravo bilo je ovo prvo masovnije gostovanje vlakom od izbijanja rata,tj od Ljubljane 1991.Jednostavno se desilo samo po sebi,ljudi se zaželili tekmi,gladni provoda,avanture,zezancije....Več tjekom večeri u okolnim bircuzima i parkovima (importannea nije tad bilo) okupi se poveći broj gradskih ekipa plus neki sa strane,inače redoviti..naravno,bez pizdarija nije moglo...Ukrcavanje na vlak već kompletno vesele ekipe od nekih 200-300 ljudi uz klasične poteškoće....Količina stimilansa u vlaku impozantnaaaa,de facto nisi kraj čovjeka mogo proć a da te ne ponudi nečim....Nastavak lude karavane iz ex yu,totalna anarhija,bezvlašće,pravi old school...anaeki stariji iskoristili su vikend i odmor nakon fronte da zapale za RI,željni tekmi al i bijega od surove stvarnosti,krvi i rata....Neki su pak htjeli naplatit neke stare račune riječanima ( ja sam pizdil na njih jer sam na zadnjoj Ri u Zg u ex ligi završil u đorđijani sa madnessima nakon ganjavke sa gostima po centru( tad je bila priča da bu tad u Zg palo generalno pranje,armada došla u valda najboljoj postavi ikad,i najbrojnijoj,mi imali 2 ekipe,mlađu i stariju,zasebno se nalazile naše ekipe,bome itekak brojne) međutim za nas je završilo prilično rano,a kaj je bilo anva.....)
    Svejedno,kak reko već,totalna anarhija,alkoholn ludilo,demoliranja inventara,nastavak klokanove igre ( izadje se na vrata dok vlak vozi,pa se po prozorima prebacuje od kupea do kupea, pa tak do vrata na drugom kraju vagona...Ma pizdarija milijon,živa komedija kaj se sve događalo,pravi old school velim...
    Karte niko,kondukteri i murja na pratnji vlaka zmaltrani do bola,pokušavali su do Karlovca,posle Zvečaja ih nismo ni vidli više...do Rijeke naravno,drukeri,hi,hi.
    A vrhunac noći bila je masna,prljava,ružna kurva R.... iz OG....Provalil ju je dio ekipe i uvalil se u kupe....tarjalo je to nekih 5 sati,a krvnici su se izmjenjivali non stop,red u hodniku,uuuuuffff.a bilo je tu i ..,pa ..,pa onda ..,a i malo ..,i trajalo,i trajalo i onda njen legendarni nervozni upit: dobro,oćete me tuć il jebat?
    E tad stupa na scenu dotični, i izvodi legendarnu foru zvanu Renault 4.E sad,obzirom da ono 4 predstavlja 4 prsta ostalo prepuštam vama na maštu... i Izlet iz kupea...kao..eeeeeeeeeeeeeee ti m.... 4vorku je zgutala,eeee ma scena za ne opisat.Popadali smo..a tek kad je ekipa počela po njoj pišat,zalijevat pivom,nacugavat je....kfs
    U drugim vagonima ništ bolja slika,prestravljeni putnici i hrpetina flaša po podu,nabrijanci koji tumaraju vlakom,pol vagona kao višak završilo u šumama G Kotara...kakve scene,a tek face.
    Dolazak u Ri oko 7,pol 8 ujutro,malo smo kasnili jer je bilo stajanja radi pizd...a.,i pokušaja lokalaca da nas smire,pa se na nekim stanicama trčalo po cugu i orobljavalo konobarice,i naravno kasnilo na vlak pa je radila navijačka solidarnost zvana ručna kočnica...
    Naravno,odbor za doček na peronu jer su ovi iz vlaka javili kaj je bilo...s druge strane iz pravca silosa par kamenica od sakrivenih RI izvidnika,par ih je snimljeno na kraju kolodvorske zgrade prema zapadu,pa je dio ekipe bil u ganjavki za njima,a murja za našima,pa ostatak naših pak za murjom da koji k teraju naše....uglavnom,kreće se van,u birtiji prek puta GK,na ćošku ( oni stariji je pamte,tam se i pilo al pili su i domaći,pa ko prvi njegova djevojka) grupica rječana,al sve ostaje na poledu i gestikuliranju,jer tog dana ipak smo bili ( a kad nismo) prekrupan zalogaj za njih.
    I tak nekak,murja nas utrpa na stadion,zatvori vrata i kao,mirni su s nama...ali general Z..o,sesvećanin,povede vojsku u juriš...preko zida kantride,na vrhu kojeg su bile ubetonirane razbijene boce,do obližnje plaže...kakav turizam.još je bil neki mali birc,zapravo kućica/štand di je frajer prodavo cugu ekipi koja se tam inače kupala.taj dan nije imal sreće...jer em je murja odlućila popustit nakon silnih nastojanja da nas vrati tranu em smo mi bili žeeedniii.Panduri su zatvorili prilaz plaži s ceste,tak da nas nisu ni vidli dole,bilo im je važno da ne izadjemo prema stadionu,a mi zaposjeli birc...e sad frajer je bil odsječen od murje i mogo je birat: il bu dal cugu kak mi naručujemo i pojel govno,il bu trčal po murju i riskiral da u međuvremenu ostane ne sam bez alkohola,već i birtije i svega...kak nije bilo mobitela treće opcije nije imal...telefona nigdje...pa si zamislite to,na kaj je ličilo...svi bahati u pm i vrte runde ko rockfeleri..pa trk u more pa nazad...uf.
    Negdje pred tekmu nas utrpavaju na stadion,al su zab,da su kljeba već bile tranu sakrivene od jutra tak da se nekaj i zapalilo,dimilo,navijanje onak mrtvi i ubijeni od sunca sasvim ok,prepucavanja i to...Posle tekme nas busevima voze na vlak,bilo je nekih gužvi ak se nevaram i zaletanja jer su rječani htjeli probit se do nas,al sve ostalo na tome...ak se sjećam...putem par kamenica po vlaku,izlazak iz RI i noćni dolazak u ZG uz odbor za doček...

Početnik pula92 avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    .posle tekme Demonima smo sa ograde pokupili sve,ama baš sve transpove......... ovo nema nikakve veze s istinom,jedini transp kojeg ste vi nama pokupili je mali udarni od prije par godina sa Vukove gorice.
    Posljednje uređivanje od pula92 : 20-01-2011 at 17:55

Datum registracije
    Nov 2010
    Citiraj Prvotno napisano od pula92 Vidi poruku
    ovo nema nikakve veze s istinom,jedini transp kojeg ste vi nama pokupili je mali udarni prija par godina na vukovoj gorici,

Nemam razloga iznosit neistine,bio sam tamo toga dana,i kao što rekoh skinuti su sa ograde one male tribinice koja je gledala prema igralištu i bila i jedinom tamo...kako nas je murja posle tekme vodila onuda jednostavno smo ih kidali usput iz čiste objesti...
    jedan transp i par zastava konkretnije,a pravdat se nemam namjeru jer Bogu hvala još su živi sudionici tog događaja...
    Na kraju krajeva,u to vrijeme demoni nisu ni bili neka značajna skupina i sve je bilo na par ljudi koliko se sjećam,a o istinitosti tvrdnji moižeš provjeriot kako kod nekih starijih dinamovaca u Puli tako i kod bivših pripadnika Zdruga od kojih neki još žive u Puli.OK?

Ako neznaš nemoj se zaletat izjavama jer velim,živi su svi akteri iz tog dana

Datum registracije
    Nov 2010
    Na kraju krajeva,to je urađeno onako usput,i tako sam i spomenuo,nemoj pomislit da Vam time dajem neku važnost jer u ono vrijeme,bez uvrede,niste je ni imali...Kasnije ste stasali,tj nove generacije i to je ok.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    pa demoni su tek u zadnjih nekoliko godina postali ozbiljna skupina, ne?
    devedesetih su, bez uvrede, bili.......jesu li išta uopće bili?

Datum registracije
    Nov 2010
    A bili su...više kao prijatelji kluba...do 95 si imo nas,Torcidu,Armadu,Kohortu,Vinkovćane i to je to...Šibenčani se budili a ostali su tek tada krenuli sa ozbiljnijim radom.Kom pravo,kom krivo,al tak je.
    W.Stonesi,ajd,postojali,Tornado je ipak bio više na košarci gdje su bili uistinu odlićni,na nogometu ipak manje i slabo.
    Realno,to je bilo tak u ono vrijeme

Početnik pula92 avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Citiraj Prvotno napisano od exx Vidi poruku
    Nemam razloga iznosit neistine,bio sam tamo toga dana,i kao što rekoh skinuti su sa ograde one male tribinice koja je gledala prema igralištu i bila i jedinom tamo...kako nas je murja posle tekme vodila onuda jednostavno smo ih kidali usput iz čiste objesti...
    jedan transp i par zastava konkretnije,a pravdat se nemam namjeru jer Bogu hvala još su živi sudionici tog događaja...
    Na kraju krajeva,u to vrijeme demoni nisu ni bili neka značajna skupina i sve je bilo na par ljudi koliko se sjećam,a o istinitosti tvrdnji moižeš provjeriot kako kod nekih starijih dinamovaca u Puli tako i kod bivših pripadnika Zdruga od kojih neki još žive u Puli.OK?

Ako neznaš nemoj se zaletat izjavama jer velim,živi su svi akteri iz tog dana

ali ako mene pamčenje ne vara,mi smo na našoj tribini imali 2 transpa narančasti sa zelenim slovima Demoni Pula i veliki plavo bijeli "ale istra verudeži",ovog drugog nam je pokupila kohorta radi neozbiljnosti čovjeka koji ga je nosio,on je otišao na cugu u birc pored stadiona,a transp je ostavio na terasi ispred birca i kohorta kad je izlazila samo ga je pokupila...sad,ako je na toj tekmi s vama bila još kakva krpa iskreno nemam pojma,ova dva navedena nisu pala taj dan s vaše strane,a onda nismo bili ni g od grupe,istina..ajde živjeli

Početnik pula92 avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    pa demoni su tek u zadnjih nekoliko godina postali ozbiljna skupina, ne?
    devedesetih su, bez uvrede, bili.......jesu li išta uopće bili?

Od 92.kad smo osnovani,pa do 95.tek naznake navijačke grupe uz svega par gostovanje u te 3 godine,al 95.kreće navijačka priča,rade se šalovi,prelazi se na Gradski stadion,koji je tek nedavno završen,okuplja se ekipica,kreću gostovanja,neredi,bakljade,dimnijade,prve koreografije...98.prvi bar šal u HR,99.nakon Armade 1.u HR zastave na 2 štapa,grupa se omasovljuje i na derbijima u kopu bude i do 400 demona..ispadanje u 2.pa u 3.ligu,otezanje muda po raznoraznim pašnjacima,u tih 8 godina mraka nižerazrednih prčija nije bilo utakmice da na gostovanju nije bilo bar 15 ak demona...sad,u 18.godini postojanja postali smo respektabilna grupa,sa jezgrom grupe od 40-50 ljudi,na svakom gostovanju nas je barem 25,na svakoj domaćoj minimum 150 ljudi u kopu,na derbijima i po 500-600 ljudi a još rastemo.Konačno od proljetnog djela sezone ponovo smo na svom starom sjeveru,pa će se i tu vidjet naša snaga i ozbiljnost...

Datum registracije
    Nov 2010
    Citiraj Prvotno napisano od pula92 Vidi poruku
    ali ako mene pamčenje ne vara,mi smo na našoj tribini imali 2 transpa narančasti sa zelenim slovima Demoni Pula i veliki plavo bijeli "ale istra verudeži",ovog drugog nam je pokupila kohorta radi neozbiljnosti čovjeka koji ga je nosio,on je otišao na cugu u birc pored stadiona,a transp je ostavio na terasi ispred birca i kohorta kad je izlazila samo ga je pokupila...sad,ako je na toj tekmi s vama bila još kakva krpa iskreno nemam pojma,ova dva navedena nisu pala taj dan s vaše strane,a onda nismo bili ni g od grupe,istina..ajde živjeli
    Ale istra verudeži prvi put sam vidio 1992 kad smo prvi put igrali u Puli,bila je ona jedna tibina... Ne nije taj bio,bio je neki dugačak žuti i par zastava žute boje,možda čak i plahte,natpisa se nesjećam.Uostalom nebitno,poskidali smo ih jer su bili na ogradi i nakon tekme kad nas je murja vodila van upravo preko te tribine ( zapravo montažna tribina,ono igralište podno stijena,birc je bio do nas desno od gola prema moru)...uistinu nemam razloga srat niti mi je to tako nečega,bilo tako,desilo se i jebat ga sad

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Demoni bi, obzirom na šta im liči grad i kakvih sve ljudi sa svih strana ima, mogli komotno biti neka ultra lijeva skupina, koja kliče titu i nosi čegevaru....
    znam ja da su oni ipak nacionalnije orijentirani ali kaže, obzirm na pulu koja je jugovićka kanalizacija baš bi netko mogao odigrati ulogu a la livornesi.
    onaj skup jazavaca i pederčića koji se zovu bijeli anđeli sa svojom antifa spikom nitko ne doživljava ozbiljno.

Datum registracije
    Nov 2010
    Sjećam se jedne Pule u novije vrijeme,ak se nevaram to je pred par g kad je Pula ušla u ligu ( ne NK Istra,već Pula),stajali smo van stadiona,na cesti iznad zidića jer smo bili stacionirani u obližnjoj birtiji ( duo iz sesveta,bečani,dubrava,sepre,kugla,neki iz zcb,ono odlićna ekipa) kad su nam prišla dvojica iz Demona koji su prepoznali nekog lika i njegove (lokalni cigani) i naravno,prvo podjebavanje a onda i šamaranjepa murja,a sjećam se da smo posle iste ganjali po onoj plaži na Stoji.
    Bili su ok dečki,problem im je bio u tome kaj ih murja sve zna isto kak oni znaju one "krive" u gradu pa imaju problema zbog toga.
    Proveo sam tam 3 g i nije lako isfuravati neku nacionalnu svijest i slićno u gradu di ima svega i koji je (bar sam ja stekao takav dojam) nije baš zainteresiran za navijačku subkulturu ( govorim o stanovnicima,ne o članovima Demona),tak da objektivno Demoni su danas stasali u dobru skupinu obzirom da su imali težak put (druga i treća liga,itd,itd...).
    Sjećam se da su imali solidno izdanje u Rijeci tam negdje 95,96 ak se nevaram.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    pa koliko sam ja upoznat u onakvom gradu koji se više fura na neku punk briju, u kojem ima manjinaca valjda više od većine, u kojem ljudi više prate talijansku ligu nego našu, a u kojem se tradicionalno navijalo za hajduk, sam pokušaj stvaranja neke lokalne navijačke grupe je hvalevrijedan potez a ovi su čak i uspjeli i danas su sasvim solidna grupa.

Datum registracije
    Nov 2010
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    pa koliko sam ja upoznat u onakvom gradu koji se više fura na neku punk briju, u kojem ima manjinaca valjda više od većine, u kojem ljudi više prate talijansku ligu nego našu, a u kojem se tradicionalno navijalo za hajduk, sam pokušaj stvaranja neke lokalne navijačke grupe je hvalevrijedan potez a ovi su čak i uspjeli i danas su sasvim solidna grupa.
    Da,dobro veliš,mada iznenadio bi se koliko ima dinamovaca u Puli,čak više u njenoj okolici.ne BBB već ljudi od 50,60 g,ja sam se fakat iznenadio.A ovo za Demone stoji,nije im lako i ako imaju kop od 400,500 ljudi to je iuistinu puno ( primjerice kohorta je iz većeg grada pa ima tek neznatno veći kop),a trude se i vizuelno dobro izgledat.
    Neznam da ne trabunjam,ima čovjek tu pa nek kaže.

Početnik pula92 avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...t1X4tMGDuDu3aV evo jedna sa gostovanja u splitu,čim uhvatim vremena biće još vremeplova,ako ne smeta,jer 1 slika 1000 riječi...živjeli

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove