+ Odgovori na temu
Stranica 48 od 50 PrviPrvi ... 38 46 47 48 49 50 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 941/981

Tema: Slučaj Bujanec i ostali

Citiraj Prvotno napisano od Pleše S Vukovima Vidi poruku
    U emisiji s gostom generalom HOS-a Prkačinom, i prilogom sa zbivanjima u Crnoj Gori, pušten je na kraju emisije i snimak govora Ante Paradžika koji je govorio da je HDZ ustvari kamuflirani SKH..
    Govorio je potpunu istinu o HDZ kao kriminalnoj organizaciji, kao gadnim ljudima bez poštenja..I kako su komunisti bili pošteniji od HDZ-a koji je pljačkaška stranka..
    Snimak je prilično vizionarski zvučan..Paradžik je osobito bio u pravu kada je zaprijetio da HDZ treba ukloniti sa vlasti..I zato je je ubijen...On je prijetio HDZ-ovcima koji su organizirali pljačku Hrvatske.
    By the way, Prkacin nema veze s obnovom HSP-a, kao sto je nedavno tako zorno dokazao Tomislav Jonjic.

Citiraj Prvotno napisano od The ll3ronx ll3omber Vidi poruku
    By the way, Prkacin nema veze s obnovom HSP-a, kao sto je nedavno tako zorno dokazao Tomislav Jonjic.
    Nego tko ?

Citiraj Prvotno napisano od Pleše S Vukovima Vidi poruku
    Nego tko ?
    Oni koji su HSP obnovili.

prvi put Skejo mislim da daje cjelovit intervju. Dobar intervju ako izuzmemo standardne Bujančeve upadice i prekidanje sugovornika,. Skeji bi obrija brčiće i rekao mu da se okane iluzije da Milanoviću može nešto objasniti. Zna on sve ali ideologija je jača.

Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ne stavljam ovo zbog Bujaneca nego zbog britkog Tomislava Jelića koji govori skoro do u zarez isto što i mi ovdje i naravno povjesničara Stjepana Loze

Zbog Eline i bokala vina

Khm..ovako. Antiša je povijest onako malo amaterski proučavao kao i ja uostalom ali on tek kasnije dok sam ja to radio od malih nogu. Ne mogu to dokazat ali mislim da je ono Vučićevo " nek Hrvati samo rade svoj posao" pročitao ovdje kao što su odavde pokupljena masa izraza i poštapalica.

Ali moram ga ispraviti u par stvari.

Priču o Vukašinu iz Klepaca ispričao je navodno ustaša Žile Friganović dr. Nedjeljku Zecu, valjda logorskom doktoru ili psihijatru, to je dobro naveo.

Mislim da sam na to prvi put naišao kad je u JNA jedan Srbin porijeklom iz Bratunca koji je živio u Sarajevu, s kojim sam bio dobar a išao je u pravoslavnu gimnaziju pa mi dao tu knjižicu da to pročitam i ponavljao "samo ti sinko radi svoj posao". To je njemu imponiralo, taj starčev mučenički stoicizam opisan u nevelikoj knjižici. Kad sam pročitao tu knjižicu pitao sam ga, a stvarno smo bili dobri, "pa Dražene jel ti stvarno vjeruješ u ovo". Da čovjek kojemu se nožem režu čulni organi mirno priča. Ne sjećam se točno što je Dražen odgovorio, uglavnom vidio sam tada kako suluda srpska mitomanija radi od normalnih ljudi, i pristojnih, i uljudnih i kulturnih i načitanih poput Dražena, mitomanske likove.

To je bilo vrijeme Gazimestana i slične knjnižice su pojedini Srbi nosali okolo i pjevali razne velikosrpske pjesmice. No nisu svi.

Da se vratim na priču od početka za Prkačina.

Žile Friganović nije sudjelovao u tom "natjecanju u klanju". Mislim da se to natjecanje u klanju baš spominjalo u toj knjižici koju je Dražen nosao a počinjala je pričom navodnog pobjednika po imenu Petra Brzice koji počinje valjda nekim priznanjem ili hvalisanjem počinjao priču otprilike ovako "Jedne noći se okladimo Zrinušić, Šipka i ja......" znači njih trojica se oklade tko će navodno zaklati (za određen broj, valjda noćnih sati) što više logoraša. I po toj priči pobijedio je taj Petar Brzica.

Znači Ante Prkačinu

-Žile Friganović nije bio sudionik u navodnom "natjecanju"

-Žile Friganović nije bio katolički svećenik ( ako je uopće postojao). On je priču o "Vukašinu iz Klepaca" dr. Zecu "ispričao" nevezano za "natjecanje u klanju"

- Nisu sudjelovala tri katolička svećenika u klanju, to se nigdje ne spominje. Nit se Brzica nit Šipka nit Zrinušić spominju kao katolički svećenici. Sinonim katoličkog svećenika "koljača" u Jasenovcu je bio Filipović-Majstorović koji je jedno vrijeme bio i upravnik logora a koji je odmah pri stupanju u ustaški pokret izbačen iz franjevačkog reda pa nije bio ni svćenik tj fratar u vrijeme boravka u Jasenovcu. Sasvim stota jer stvar što je i njegova uloga izmitologizirana od strane Srba i hrvatskih komunista

Naravno za to natjecanju u klanje nema nikakvih dokaza, vjerojatno je plod nečijeg bolesnog uma i bolesne mašte, samo da ti netko ne prebaci da pričaš neke stvari napamet dok istovremeno druge, s razlogom, prozivaš za neznanje.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-01-2023 at 15:14

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021

Stavljam ovo zbog gosta Josipa Jovića.

A ja se mislim koji je ono lik s Plenkovićem što se gura u prve redove i keseri. A to onaj Čelić iz HDZ-ea. Poznat mi lik al nikako se nisma mogao sjetiti tko je.

Pa nije valjda istina da se druži sa Duginom što veli Bujanec. Trebalo bi to ispitati a stavrno je čudno da on bude tamo . Nije on neka faca u HDZ-eu. Saborski zastupnik je ali tamo idu samo ministri inače. I predsjednici sabora i slično.

Jović po običaju sve u sridu..

Osim što većina ne može nikako upamtiti da nije Dodig nego Dodik.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-01-2023 at 15:15

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Jugoslavija se raspala, ali zato se nije raspala jugoslavenčad srpčad i ostala antifaščad koja druge optužuje za izdaju fašizam rasizam i šta sve ne, dok su oni jedini izvor zala i kamen spoticanja, i to ne samo sada već čitavo 20 i 21 stoljeće, da ne idem daleko u povijest, dakle u 20 i 21 stoljeću sve to petljanje i talasanje s srbima je plod ljevičarskih fantazija i idiotarija, ti i takvi su tu da dresiraju hrvate da ne budu fašisti što god toj stoki značilo. jer meni ne znači ništa, hrvat fašist ni po čemu nije drugačiji od antifašista jer je hrvat, i ima pravo biti fašist ko i ovaj drugi antifašist, ali ljevičarska srpska i ostala mimikrija u cijeloj priči i je u tome, da hrvat nema pravo izabrat što politički želi biti.

problem tzv antifašizma u hrvatskoj i hrvata, je upravo u tome što negira i elminirava pravo ostalih da se politički profiliraju, jer su naravno ti takozvani opjevani ljevičarski antifašisti partizani titoisti i komunjare zapravo određeni da budu naše lice u svijet, jer naravno di će nam biti tamo neki fašisti ustaše ili desničari kako oni kažu kockoglavi i krezubi i kakvi sve ne, oni su ti koji određuju što je naš odraz i ogledalo u svijet, ili slika nas prema nama samima, oni su ti koji profiliraju vanjsku i untuarnju higijenu i sliku hrvata ko naroda.

neki ne neki, već tragikomično puno hrvata ni danas jednostavno ne shvaća što je antifašizam u hrvata, antifašizam u hrvata nije ono što je u londonu kod engleza moskvi rusa i americi washingtona jer dok su oni s istim širili svoj svijet i utjecaj na isti, mi smo svoj uništavali i uništili. pod krinkom da nešto što je jelte musolinili tj hitler u sprezi s svojim klijentom pavelićem stvorio, ne može biti dobro za hrvate u cijelini, a ne može naravno jer koriste činjenicu da su poraženi u 2ww i da poraženi naravno nigdje nisu mogli krojit politiku, pa tako ni tu, ali isto tako dotični zaboravljaju u isto vrijeme dok nariču za NDH da je poražena, da je i SFRJ poražena kao i ono što je taj opjevani antifašizam stvorio i sa sobom donjeo, činjenica je da se danas u hrvatskoj znamo kako gleda na slavljenje NDH Ustaša i svega vezanog uz poraženu državu sila osovoine, a u isto vrijeme poraženo čedo djete saveznika SFRJ se može ukrašavat uljepšavat i kroz tezu o antifašizmu gurat u javnim život danas, a s time poliraju i aktualnu politiku, dakle problem toga nije prošlost jer Jugoslavije nema, ali je problem poliranje sadađnje politike na način da se oživljava ono što je mrtvo političkim akrobacijama famoznog antifašizma i onoga što pod time sve ide.

dakle tim više dokaz da je inteligencija ili retardirana, ili nepostojeća, kada joj je uporište u takvim ljevičarskim idejama putokaz u životu.

smješno je pričat o inteligenciji bilo koje države i nacije, rase, koja se ravna po ljevičarskom idiotluku jer upravo to je dokaz da inteligencije nemaju, da je imaju ne bi bili ljevičari. jesam isključiv sam, i tako isključiv opet sam više uključiv od njih koji seru da nisu isključivi.

ja ko desničar, po njima ekstremni, sam daleko više uključiv od njih, jer ja sam svijestan da ne mogu svi u društvu biti ustaše ili ti ga vukovi, u svakom društvu postoje slabi, kod nas su slabi partizani jer je ljevičarstvo za one slabe duhom, oni koji su duhom jaki budite sigurni nisu ljevičari. nije bitna fizička snaga, već duhovna, i zato je presudno u tom ideološkom srazu prokazat da je ljevičarstvo odraz ljudske slabosti, priej svega duhovne a onda i intelektualne.

zbog tih i takvih intelektualnih elita, svijetom haraju glad ratovi bolesti, nepravde i sva moguća zla. a oni seru o intelektualnoj superiornisti nad desničarima, ne da oni nisu intelektualno superiorni desničarima, već su oni totalni idioti i to bez premca u svom idiotluku ali pošto je činjenica da ljudska vrsta ima kronični nedostatak pameti, i da kretena ne manjka jasno da im nije problem naći idiote sebi slične za širenje svojih ideja utjecaja i kreirat sasdašnjost i budućnost na način na koji su već kreirali prošlost, a svi oni koji su ih u tome pokušali spriječit, to su oni zdravog razuma i čistog duha su pod krinkom fašizma eliminirani, i to i dalje traje, jer naravno čim je nešto drugačije i odudara od ljevičarskih idiotluka ne može biti ništa drugo nego fašizam, koji naravno logično treba iskorijenit u korijenu, jer će se dogodit jasenovac i holokaust, a to ni pod koju cijenu ne smijemo dozvolit, to se zove biti bolesno patetičan i jadan, kakav je više manje svaki ljevičarski idiot. zato i je ljevičar, jer takav i jedino može bit.

sve u svemu, ne čudim se ja ničemu, čudim se da ljudi još vjeruju da će razum prevladat, neće jer su ljudi idioti, a kad je netko idiot porpilično je izvijesno da nema puno razuma odnosno pameti.

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    https://www.portalnovosti.com/ljilja...ojeg-vise-nema

evo što kenjaži neprijateljska štampa, pupovčeve zlatne novosti, nikad gadosti samo hrabrosti i iskrenosti.

ova pobjegla iz splita 1990ih, čim je pobjelga 1990ih, sve jasno zašto je pobjegla u biti nema tu jednog hrvata koji je pobjego a onaj koji je i pobjego pobjego je jer je po uvjerenju sve samo ne Hrvat.

dakle stvara se Hrvastka država, i to ko kakti politički i etnički Hrvat bježiš iz zemlje ????? da ljudi koriste logiku prilikom razmišljanja, ne bi imali nedoumice o kome je riječ u ovakvim situacijama, i pušili ove infantilne priče kako je nju netko iz čista mira istjero iz stana.

kako mene ko Hrvata, ekstremnog doduše nitko nije istjero niti protjero ? kako to da ja i danas živim tu gdje sam rođen, i nitko me dok sam živ ne može otjerat, a nisam eto niti talijn niti nijemac, ne mislim da nam oni trebaju krojit politiku ali mislim da nismo imali izbora 1941 i da smo morali s njima, jer alternativa duceu i fureru je bila još gora, da to mislim, a da je bila gora samo treba pogledat europske metropole danas, pa me probajte uvjerit da bi na to ličile da je pobjedila po njima fašistička falanga, fašistička falanga možda ne bi najsretnije skrojila naše teritorije, kao što uostalom nije ni SFRJ, ali bi u svakom slučaju u javnom prostoru bilo daleko više higijene nego što je sada ima, i u javnom prostoru ne bi dominirale multi kulti antifa bajke.

dakle po takvima ja sam fašist, jer eto kategorički odbijam osuđivat fašizam na način na koji ga oni osuđuju, zato jer oni to rade ISKLJUČIVO iz Ideoloških razloga, za rzaliku od mene koji to radim iz ISKLJUČIVO hrvatskih razloga, ništa meni nisu draži talijani od srba, a moji su bili ustaše, kakti saveznici tih groznih talijana. niti bih ja osobno talijane drugačije gledao nego na srbe, jer i jedni i drugi su se dogovorali na našu štetu preko naše grbače, ali ajde objasni to ovim antifama koji misle da kad netko veliča HOS NDH i nešto slično, automatski voli musolinija i hitlera, kao da mene boli kurac za njih dva ko njih dva, riječ je o puno kompleksnijoj tematici što njihov skučeni mozak može shvatit i dohvatit, i zato s takvima ljudima ni ne raspravljam o politici, ne ne trebaju mi istomišljenici u smislu da svi pričamo i misliom jedno te isto, ali mi svakako ne trebaju idioti koji ne mogu shvatit poantu onog vremena, i shvatit ono što je lako shvatljivo ako se ide racionalnog i logički promišljat o uzrocima zapletima i posljedicama povijesnih događaja.

ništa se nije dogodilo slučajno, ništa, nijedan zločin gulag auswitz jasenovac nije došo jer je netko zločinac, već zato jer ima svoju kronologiju, a ova stoka antifa stoka je tu da pravu istinu o tome drži skrivenu ko zmija noge, jer oni su ti koji fcijelo vrijeme mute vodu, a meni bi prodavali moralne priče kako nisam moralan jer eto ne prihvaćam da mi oni svojim epruvetama instaliraju u mozak što misle da ja trebam mislit o tome.

bilo kako bilo, povijest je učiteljica života, ali kako za koga, za one koji su željni učit i analizirat i studirat istu je, za one druge koj isu većina i koji više vole da drugi u ime njih shvaćaju istu, povijest je velika jebena zabluda, i to će biti dok ne umru.

Jurič kod Bujanca uz javljanje Prkačina

Zbog Eline i bokala vina

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    samo otić na forum.hr i vidjet koliko imbecila tamo piše, svi se deklariraju ko hrvati, dakle zaključak je indikativan, a onda je posve jasno zašto jedan Pupovac tim i takvim idiotima i imbecilima može prodavat demagogiju i pričat srpske ratne lovačke priče.

prva bi ta kopilad s forum.hra cmoljila za pobijenim srbekima, a ja jedino cmoljim što i njih nismo skupa s njima, da je bilo pameti i jedne i druge bi izbacili van države bez trunke grižnja savijesti, ono ko kad dođe kamatar pa te izbaci silom iz stana u gaćama, e tako bih ja sve njih jednog po jednog iizbacio uz cipelu u dupe iz njihovih stanova i ove države i otjero ih van granice, uglavnom, ustaške metode su blage što bi ja toj bagri napravio, da mi je dat alate represije brzo bi u ovoj državi bio red rad i disciplina, a oni koji se toga ne bi držali letili bi glavom kroz zid a ne kroz granicu u drugu državu.

onu kopilad tamo rijetko čitam, ali kad god dođem dođem u poriv da uzmem automat i pucam po onim glupim retardiranim ljevičarskim antifašističkim glavama, europa ima veliki problem s antifašizmom i dok se taj problem ne riješi problemi će se samo gomilat kao što je poprilično jasno da su kreteni saveznički nakon 45e samo akumulirali probleme dok su se dvije sile SSSR i SAD čerupali međusobno oko interesne sfere, što su drugi imali od toga nego glavobolje ?

uglavnom nama su četnici mali kamenčić problema, dok ovu kopilad našu ne natamburamo i ne eliminiramo iz javnog prostora i našeg društva općenito tu pomaka neće biti, to su sve fantazije da ti s hordom ovih jugoslavenčina naricatelja antifašizma i doslovce retardiranih pavijana i majmuna kalibra mesić nobilo i slični da ti možeš stvarat preduvijete za normalan život u državi i državu ko takvu uređivat normalno, ne može se s tim parazitima i tom bagrom usranom koju je trebalo eliminirat ko što su oni elminirali ustaše 45, doslovce eliminirat a ako se neće sami preselit ima riješenje i za to, uglavnom u državi u kojoj bi ja vodio riječ prva i osnovna stvar bi bila eliminacija ljevičara iz svih pora društva, ne bi mi bili ni na porti za brisat cipele. pa neka seru o totalitarizmu i fašizmu, ali uklonio bi ih sve od prvog do zadnjeg, dok god su oni tu, bit će tu i svi hrvatski neprijatelji nebitno kako se zvali i kojoj zapadnoj i istočnoj sferi svijeta pripadali, postojanje hrvatske i hrvata ugroženo je samom činjenicom da se toj bagri tim plaćenicima s zapada i istoka daje toliki prostor, a zapravo bi ih se pod tezom tih dotacija bez pardona moglo pozatvarat i izbacit van države ko strane agente, i to bih im i napravio, svima od prvog do zadnjeg to HDZ i svi ti paraziti koji se kote na antifašističkim bajkama i jaslama o titu i njegovim zaslugama neće napravit nikada.

zbog tih kretena i imamo situaciju, da nam Srbi mogu srbovat po državi i sreća je da su počišćeni i da ne mogu živjet u ovoj državi kao bi htjeli, ali jedno je sigurno, ustaški recept za sve te antifašističke i njihove razdragane srbe je jedini efikasan i uspješan sve ostalo je pričam ti priču. naravno da seru po tome svemu, kada su obuhvaćeni cipelarenjem i eliminiranjem i da je ustaška vlast opstala a ne došla ona koju oni slave i dan danas, oni bi svi bili počišeni i u hrvatskoj problema s tim regionalnim jugoslavenskim i srpskim karakterom ne bi bilo.

sve te probleme katalizira partizanska kopilad, i njihvoa dječurlija unučad praunučad itd, oni bi danas opet Hrvatsku zavlačili u sfere iz kojih su izašli, doduše sada im je zapadni liberalizam zamjenio sovijetski marksizam ali to je to, oni su tu da patentiraju sve gadosti i nazadnosti protiv duhovnog i fizičkog zdravlja ovog naroda, i onda kada im polomiš zube i kičmu cvile, pa cvili bagro jebem ti mater da ti jebem mater, ali kičmu bih vam lomio od prvog do zadnjeg, dok vas sve naglavačke ne bih izbacio iz ove državje, jer ja hvala bogu nisam HDZ i ne zanimaju me bajke o pomirbi, treba vam pišat i srat u ta usta partizanska bolješvička antifašistička i to ću i radit dok ne umrem, a jugo antifa ološ neka viče kako je spasio Hrvastku Jugoslavijom, jebem vam mater da vam jebem mater vama i Jugoslaviji i Titu i Srbima, i svemu što je proizašlo iz vaše kuhinje s ovim međunarodnim kokošarima koji su vas i onda i danas koristili ko korisne idiote za svoje ciljeve.

Odličan gost u Bujici

Još da je bio pravi voditelj.

Zbog Eline i bokala vina

Kad pomislim da ne može niže, on me iznenadi.
    Bujanca očito uhvatila jaka nervoza nakon odlaska Prkačina iz DP i očitog rasipanja stranke pa dobio proljev kojeg je onda u svojoj emisiji prosipao po Mostu.
    Jadno, predvidivo i uzaludno.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 15-04-2023 at 06:07
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Uvijek odličan Slobodan Prosperov Novak. Vrhunski intelektualac

Vrijedi pogledati

Zbog Eline i bokala vina

Slobodan o Slobodanu
    https://youtu.be/d1dMFhK9s84

Uz sve mane voditelja ovo je ipak emisija koja dovodi goste koje nitko drugi neće dovest. Dobro hoće još Jurič i Dujmović.

Jedna od jačih emisija od kad uopće postoji Bujica. I dokaz da smo mi poraženi i poniženi jer država nisu zastava i himna nego uprava a prvenstveno pravosuđe i meidji koje oboje čvrsto drži udba odnosno bivše i sadašnje antihrvatske strukture.

Kad ja napišem da se osjećam kao poražen i ponižen možda puno njih kaže, opet ovaj vječiti nezadovoljnik i pesimist. Ja za sebe i za sve koji misle kao ja ne mislim da smo ti koji sipaju crnilo i negativizam nego smo samo realni. A drugi se samozavaravaju. Ili su članovi ekipe koja vlada.

Odavno sam rekao, sinovi ustaša su se borili u zadnjem ratu da sinovi partizana budu u povoljnijem položaju nego što im je bio u Jugoslaviji. I to su im izborili

Radi ovoga što je ovaj čovjek svjedočio može se i dogoditi da brigadi Kralj Tomislav, potomcima ustaša, odličje dodjeljuje potomak partizana.

Možda da nam zahvali što sme se izborili da oni više ne vladaju diktaturom nego da vladaju (kvazi) demokratski. Mi smo im to izborili.

Čovjeku je izletilo umjesto Fumić zamalo Tuđman. I ne bi pogriješio. Hoće čovjek pravo. I Tuđman je zaštitio udbaške ubojice. Bilo kome pravo bilo krivo. To je nepobitna činjenica.

I zato je HDZ ovakakv kakav je. Velezdajnički. Bio je to i od početka. I nije slučajno u koaliciji s četnicima. Nije Plenković iznjedrio HDZ nego je HDZ iznjedrio Plenkovića. I Kolindu. I Sanadera. I Jandrokovića. I Bačića. I Šeksa. I Stefana Margetića.

Ništa nije slučajno.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-07-2023 at 14:28

Zbog Eline i bokala vina

Tuđman je uz sve mane ipak izborio da Hrvati imaju svoju upravu i pravosuđe i medije i državu i vojsku, tako da stalno okrivljavanje Tuđmana toliko godina nakon smrti nema smisla. Tek nakon njegove smrti smo izgubili medije, pravosuđe, vojsku, valutu i slične odlike države. Ali opet, nismo poraženi, to je bitno. Hrvatska država još uvijek postoji unatoč teškoćama, hrvatski narod ipak koliko-toliko dobro živi i sazrijeva korak po korak do one razine na kojoj je Tuđman bio prije četvrt stoljeća.

Upravo je štos u time da Hrvati nemaju svoju UPRAVU ni svoje PRAVOSUĐE
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 10-07-2023 at 14:38

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Upravo je štos u time da Hrvati nemaju svoju UPRAVU ni PRAVOSUĐE
    Trebamo se izboriti. Većina smo u našoj državi, što nas sprječava?

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove