Ma ti nemas stava uopce. Daje ti ga Stankovic. Ajde, kraj prepiske.
što se tiče neosviještenosti obrati se Gotovini, ponovo je viđen u ugodnom društvu s onim što ustaške zmije satire nogom od klavira.
Gotovinu pusti na miru. Sto jos covjek mora napraviti za vas koje Stankovic(i) obradjuju? Uostalome, sto ti znas (ili ja, k tome) zasto covjek radi neke stvari? I sto je vidjen s nekim ljudima?
Zar ti ne vidis, covjece, da se ljude u Hrvatskoj namjesta, zatvara, institucionalizira, UBIJA.
ne vidim, sad ćeš mi ti to reći i pojasniti.
kako je Ante krenuo, stvarno se ne bih začudio da uskoro postane ugledni član SDP-a. hrvati su glup narod, to su milion puta dokazali, a Ante je najbolji primjer te hrvatske gluposti. ko guske u maglu, i tako vječno iz generacije u generaciju.
ne mora on ništa za mene napravit, još jednom neka ga vidim u društvu Jove on je gotov za mene. nitko normalan se neće družit s tom gamadi, a njega se iz dana u dan viđa u njihovom društvu, što je puno opasnije po našu državu od mog stava da je Aco najbolji HRT-ov novinar. a ti i dalje natavi pametovat, ja sam završio na ovu temu.
North, rijetki su novinari na HRT-u koji izvještavaju i rade u skladu s novinarskom etikom. Takvi tamo, jednostavno, ne uspijevaju jer je HRT glasilo vladajućih i tamo moraš izvještavati ono što oni nalože i kako oni žele. Uostalom, na HRT se i ne može doći putem nekakvo konkurentskog natječaja koji bi trebao biti normalan u firmama već isključivo po političkoj podobnosti. A, politička podobnost obično zahtijeva i ispunjavanje nekih obveza jer ne obavljaš neku funkciju zato što si sposoban za to već zato što te netko instalirao na to mjesto. I u svjetlu toga, Aco ne može biti i nije dobar novinar.
No, osim što je podoban on jednostavno nema dovoljno kvalitete za baviti se ovakvim tipom novinarstva. Osoba koja vodi emisije ovog karaktera mora biti nepristrana i prema svima jednaka bez obzira što će se nasuprot tebe možda naći tvoj kućni prijatelj ili netko tko ti se gadi. Ti nisi na tom mjestu da bi navodio gledatelje na nekakve zaključke ili da bi davao svoja mišljenja o nekoj temi već da ispitaš gosta sve teme koje su bitne i ostaviš gledateljstvu da tu odluku donese. Međutim, Aco cijelo vrijeme ,osim što bez ikakvog skrivanja pokazuje svoje simpatije ili gađenje, iznosi i svoje mišljenje. On je toliko drzak da upada gostima u riječ i daje svoje mišljenje o nekoj temi, a to nije njegov posao i kosi se s novinarskom etikom.
Ovo je samo mali primjer nesposobnosti ovog podobnog piskarala, a mogla bih ovako do sutra. Jednostavno, nesposoban novinar ali zbog određenih stvari pliva i u RH ga se doživljavao kao nekog kvalitetnog novinara, a dovoljno je pogledati jednu njegovu emisiju da bi se uvidjele greške koje ne bi radili ni novinari pripravnici.
...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...
Inače, za vidit iz kojeg je leglaAca dovoljno se sjetit nedavnih afera Mesića kada je izašla naslovnica, valjda u četvrtak, a on već u nedjelju bio gost kod Acka.
Inkvi, jest tema o Bujanecu ali možemo ovdje spominjati i ostale novinare,ha?
I kad već raspravljate samo bi vas zamolila da se ostavite spolnih organa i ostalih načina dociranja. Pričajte ko ljudi![]()
policija presreće radi grama bilog? ako je tako ja sam sritan u ovoj državi jer smo sigurni, sretni, financijski i stambeno zbrinuti, ali... ako se "pada" zbog grama onda nek se lipo samo subotom stane isprid većih klubova i skupit će kile, a da ne spominjem glavne face hr estrade i jednog sportskog djelatnika. bez obzira kakav stil novinara on bio, koja su njegova uvjerenja ne može se reć da mu emisija nije bila više nego ok, da nije ugošćava ljude koji praktički nigdi više ne mogu gostovat, da načima teme koje su praktički zabranjene itd itd. da je ovo normalna država lagano s nalazom na sud, ako triba i u strasbourg i udri po ciloj državi ako triba! osobno mislim da će mu ovo samo donit još veću gledanost.
Torcida, 24, 30-ak u laganom porastu
jel slušate vi mene što ja pričam, ili spavate na ušima?
reko sam da je najbolji HRT-ov novinar, to znači da od onog šljama što tamo radi, je po mom nekako dojmu najbolji jer ipak postavi neka pitanja koja ovi drugi ne postavljaju. a to da je podoban, to nisam ni jednom riječju osporio bilo kome ko to tvrdi, i što ti sama kažeš na HRT se ne dolazi zbog toga jer si pravi stručnjak, već po partijskom dekretu. prema tome ja niti tebe niti bronxa niti inkvija nisam osporio u tome, već u tome da među paletom onih naših debila on ispada najbolji. što je žalosno i tragično, i zato sam ga i spomenuo u tom kontekstu, da nam srbin aco i pederski lobista najjači HRT-ov novinar, to nije bio niti njemu a još manje HRT-u kompliment već upravo suprotno. da sam ja na HRT-u, nitko niti malo nalik njemu ne bi dobio nikakvu emisiju a kamoli udarnu u "nedjeljom u dva". on se često svađa s svojim neistomišljenicima, i kratko rečeno glumi moralnu vertikalu društva, ali baš zato ponekad i postavi pravo pitanje. npr da nije bilo njega, da je bio neki Hrvat sigurno ne bi izvuko ni ovu sliku o JNA, ja ne kužim kako vi ne kužite šta ja pričam, žalosno je da ti Srbin Aco mora ukazivat na nepravilnosti u društvu, a to kakav je novinar suvišno je i pričat. ali opet, i takav kakav je na žalost bolji je od svih naših na HRT-u. to je ono što mene osobno bedira, da mi Aco mora biti u udarnom terminu i jedini imat muda postavit koliko toliko zanimljiva pitanja ovim mafijašima što nam vode zemlju u propast, pod krinkom borbe za ljudska prava.
jebote vi pričate o tome, ko da sam ja reko da je najbolji novinar na kugli zemaljskoj ko da nema boljeg od njega, a lijepo sam naglasio na HRT-u a svim znamo kakav je HRT i da tamo nema jednog poštenog novinara koji svoj posao radi profesionalno. netko je spomenuo Bilića, ali i njemu je ćale bio vojno lice šta li već. nema ljudi moji tamo nijednog Hrvata, shvatite to, barem ne političkog. po nacionalsti se oni mogu kititi kako hoće, Hrvati Srbi ovo ono, ali politički Hrvati nisu jer ne razmišljaju tako. zato sam i reko, da je najveći "Hrvat" Aco jer na HRT-u praktički ispada da je on najbliži našim stavovima, pored svih tih "hrvata" koji su dobili priliku radit tamo. ali znamo kako, i znamo kako prolaze oni što ne rade po volji vladajućih! vidjeli smo to po primjeru one novinarke Krišto itd. ali ne da mi se ići toliko u širinu, i stvarno mi se ne da kačit tu s vama oko jednog Ace Stankovića, za kojeg me stvarno zaboli k.
ako ga i nakon 16.11 uhvate u ovakoj pozi, s nekim od ovih majmuna, ja ga više uopće ne pratim. a kako stvari sada stoje, nije tu u igri samo obično druženje, i siguran sam da će se to pokazat i nakon 16.11. a ovo je žalosno za gledat, jer upravo ovaj bljedunjavi pasji skot Jovo se nije htio ni dignut s stolice, kada je Jaca pozdravljala u kninu generale u hagu. i sada se on tu s njim slika, i pije rakijicu, ja ne znam jel to samo meni odvratno ili šta?
valjda moraju postojat neki principi, koje se neće preći tek tako, ako te neko ciljano zajebe nema tu stari moj oprosta i razumjevanja. smišljeno te bacio u kavez s lavovima, i sad ti njima opraštaš, ma izvinite me ali kod mene riječ oprosti ne postoji za izdaju!
Bujanec ponovno uhićen..
nakon što je najvavio za večeras emisiju o narkomaniji među političarima Velimir Bujanec je uhićen pod optužbom da je diler.
Mislim, da ga ja do toga dovela najave današnje emisije. ne samo ona nego cjeli nejgov rad.
Tko je slijedeći na redu ?
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 11-11-2013 at 14:00
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Svi , Inkvy, svi. Nisam gledao Bujicu, znao sam za nju doduše ali općenito ne pratim TV program, no samim pregledom gostiju koji su JAVNO nastupali na tom mediju jasno je o čemu su tu radi. Koja emisija će ugostiti te lljude?
tod der lüge
Idemo li mi to prema otvorenom totalitarizmu i policijskoj državi gdje će svaki kritičar vladajućih završavati ili u umobolinici ili u zatvoru..
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
u kontekstu ovih događaja osobito je zanimljiiva emisija od 30.9.
tod der lüge