+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/12

Tema: NHL, KHL i općenito hokej na ledu

Varlamova Stiliana avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

NHL, KHL i općenito hokej na ledu

Evo i temice koja nije namijenjena samo praćenju Medveščaka... ovdje možemo komentirat bilo koja i kakva događanja u svijetu hokeja: od najboljih tuči do najatrkativnijih golova i puck bunniesa

celjo, računam na tebe

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2012
    Stiliana svakako... I ja na tebe treba mi ženska ruka zašto da se lažemo super, ima tu materijala
    40, exbbb celje, 50+

Datum registracije
    Nov 2011

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Datum registracije
    Nov 2011

Datum registracije
    Nov 2011

ćebote

kakva sramota, gledam Rusija-SAD 2-2 i zabije rus gol s 10 metara, ono baš prekrasan gol šut precizan do bola, ali mu se odbije od one gornje grede pak i izađe van, i kao suci gledaju i kao ne vide da se odbio od te gornje unutarnje grede i ne priznaju gol! nadam se da će ih Rusi isprašit, ovi ameri su stvarno zaštićeni ko polarni medvjedi, u sred Rusije ih kradu. a Putin gleda. mislim da će se zaoštrit diplomatski odnosi Rus i SAD nakon ovoga.

a stvarno sramota, jer dugo nisam vidio ovako lijep gol, ono ne da je šut nego šutina s 10 metara Rus zaprašio pak u gol.

Datum registracije
    Nov 2011
    Baš mi je žao što su Rusi ispali... bili su mi favoriti za zlato
    poslije šveđana, sam što to nije baš realno...

uoči tekme USA - Canada:

i meni, draži su mi Rusi kad je hokej u pitanju od amera i ovih skandinavaca, a i moćni su, problem je što su glupo izgubili od amera i onda još gluplje od finaca, očito im je domaći teren bio uteg oko vrata, a ne vjetar u leđa.

u finalu sam za Canadu, tamo pun kurac hrvata živi i radi, znamo svi i za onu Croatiu Toronto za koju je igrao Eusebio, tako da Canada GOLD MEDAL a ostali nek plaču.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Znači,možda budemo imali i prvog Hrvata u NHL-u. Borna Rendulić potpisao za Colorado Avalanche. Valjda će uspjeti tamo, bilo bi to lijepo za naš hokej i šport općenito.

TheBronxBomber
    Gost
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Znači,možda budemo imali i prvog Hrvata u NHL-u. Borna Rendulić potpisao za Colorado Avalanche. Valjda će uspjeti tamo, bilo bi to lijepo za naš hokej i šport općenito.
    Hrvati igraju u NHL-u od njegova osnutka.

Jedan od najuspjesnijih igraca svih vremena je Joe Sakic. Spomenimo i bracu Mihovlic nekadasnji igraci Montreala. Spomenimo i Marka Pavelica koji je s Amerikom osvojio zlatnu medalju 1980.

No, sigurno mislis na Hrvate iz RH.

vidi se po prezimenima, da je to ona čuvena "neprijateljska emigracija".

Borna Rendulić debitirao u NHL-u

ZAGREPČANIN Borna Rendulić debitirao je za Colorado Avalanche u susretu protiv Nashville Predatorsa, i time postao prvi hokejaš rođen u Hrvatskoj koji je zaigrao u najjačoj ligi svijeta NHL-u!

Rendulić je u porazu Colorada od Nashvillea (0:3) na ledu proveo malo više od sedam minuta, te je uputio jedan udarac prema gostujućem golu.

Rendulić je u svibnju ove godine potpisao dvogodišnji ugovor sa dvostrukim NHL prvacima Colorado Avalancheom, prošao je njihov trening kamp, a potom je poslan na kaljenje u Coloradovu podružnicu u AHL ligi, u ekipu Lake Erie Monstersa.

Tamo je u 21 utakmici upisao 4 gola i 3 asistencije, te je pozvan u momčad Colorada, koju su u međuvremenu poharale ozljede.
    http://www.index.hr/sport/clanak/ren...lu/789019.aspx

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove