ovako smo se nekad s vama poigravali, danas ne možemo ni olimpiju pobjedit, ali ne znači da opet neće biti rasturanja kao u ona dobra dobra dobra stara vremena, i baš je dobro vidjeti vas opet i razbiti pičku kao nekad rasturit vas nježno, i uvalit tricu i učit vas košaricu.![]()
zagrijavanje pred finish sezone.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 24-03-2016 at 14:15
neku večer slučajno naletim na košarkašku tekmu Partizan -C Zvezda, navijači pivaju a meni poznata glazba, kad ono na glazbu naše -Dok palme njišu grane- oni sastavili navijačku partizanovu
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
Brate sestro nije ta pisma od jucer![]()
Hajduk Split,32,neaktivan
taj labirint je život..
Ala vec te vidin kako udaras repeat cili dan
Jebeno je to kad ti neka pisma ude u uvo a jos pogotovo ako je od rivala
Ali mislin da nan je svima tako
Dobro aj uozbilji se sad,nema vise klipova,ok?![]()
Hajduk Split,32,neaktivan
Gospić kao Griffin.
taj labirint je život..
i onda kada mi kažu da mi nemamo talent za košarku, u biti daj nama trenere od srba i njima naše, bit će u kurcu ko i naši.
u sportu je trener sve, posebno timskih sportova. džabe klasa igrača, ako nema poštenog trenera koji zna podjelit uloge i dat rolu koju netko zaslužuje.
sve se bojim kako će petrović zvat ove na prvennstveno ili kvalifikacije, kod nas igraju podobni a ne najbolji, pola ekipe nam se složi čmarenjem i lobiranjem a pola po zaslugama, i ništa čudno da onda to izgleda kako izgleda raspad sistema plus kada se i skupe izgledaju izgubljeno u vremenu i prostoru jer trener ne zna podjelit uloge.
reko sam, koliko god mrzio srbe njihovi treneri su za tri koplja ispred naših, i tu je razlika. iako Sesar ima dobar start s Cibonom, naguzio je i Cedevitu Olimpiju nedavno pa su se i oni bunili i kmečali, iako ne pratim Cibonu živnuli su u zadnje vrijeme.
sve u svemu može to biti puno bolje, da našu košarku vode ljudi koji znaju što treba biti prioritet u istoj, ali tako su nam i rukomet srozali. sada se i u rukometu pretvaramo u košarku, kada politika i povlašteni uzmu konce to nikad ne završi dobro.
Posljednje uređivanje od LB86 : 05-03-2023 at 23:13
Cibona je dobila Zvezdu koja ima 5 puta veći proračun, a Split izgubio od Partizana u zadnjim sekundama iako ima 10 puta manji proračun. Cibona je veći klub od Zvezde, a Split od Partizana. Ova liga služi samo da Zvezda i Partizan profitiraju, nadam se da će to naši velikani jednog dana shvatiti.
Jutros,u Sportskim novostima,stoji da je Campazzo potpisao za 4,5 milijuna eura što je više od proračuna,ukupno,3 naša kluba(Cibona,Zadar,Split) od 2014.Je li moguće da je ova informacija točna?
Vjerujem da je proračun sva 3 naša velikana manji od 4,5 milijuna eura. Partizan i Zvezda imaju po 15 milijuna eura sigurno. Igraju Euroligu, država ih izdašno financira. Mi smo uništili Cibonu, mislili smo da će tako Zadar i Split prodisati, a zapravo smo tako uništili hrvatsku košarku.