+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 35 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/693

Tema: ABA liga

ABA liga

Nekakva ruska hokejaška liga koju prati valjda samo rodbina igrača ima svoju temu, a regionalna košarkaška liga nema. Ispravljamo grešku.

Rezultati drugog kola i tablica sa: www.abaliga.com

Cibona je deklasirala Olimpiju večeras u gostima. Zmajčeki zabili 2 koša u zadnjoj četvrtini.

Cedevita je isto tak deklasirala Krku.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2012
    grunf neka svatko gleda što ga veseli, a ovo s posjetom se bojim da je skoro pa obrnuto...upravo mi se ta aba liga čini, ko da zanima samo rodbinu i frendove igrača
    no nadam se da je uspjeh na eurobasketu malo probudio zanimanje za košarku kod nas

bravo za cibonu, ipak smo mi stari cibosi, ne
    40, exbbb celje, 50+

Žrtva tranzicije Trotoar avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-...eklasirao-Megu

zakucavanje dangubića preko lovernja vrijedi vidjeti
    samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim

Nakon trećeg kola Cedevita jedina ima 3 pobjede. Naprijed kmeri

Datum registracije
    Sep 2012
    stari cibosi? ne

nego, jeste li primjetili da skoro sve utakmice završavaju sa 20+

I bez Kinzija smo opaki- pun gas

Citiraj Prvotno napisano od Ninja-Nbgd Vidi poruku
    I bez Kinzija smo opaki- pun gas
    Opaki ste vi samo doma, ali u gostima je svaka lutrija. Slijedeću će vas Široki pregazit.

ma Partizan je realno najjači u ovoj ABA ligi, imaju dugogodišnju tradiciju pobjeda u istoj i svake godine su glavni favoriti za naslov. meni nije jasna ta Cibona, totalno se srozala taj klub je totalno izgubio svoj nekadašnji renome. lak plijen za Partizan i ostale srpske klubove, a sjećam se da je na prvom gostovanju u Beogradu nakon rata pobjedila u grotlu Pionira punom grobara bolje reći četnika. mislim da je to bilo1998 nisam siguran, u svakom slučaju slistili smo četnike tada i baš je bilo prijatno što bi oni rekli.

evo ga, našo 1998 je to bilo, tad je Cibona i bila nešto, od sredine 2000ih dno jebenog dna.

ovo je tekma u zagrebu, a ovo u gostima...

http://arhiva.izaberipartizan.com/iz...p?story_id=222

Sjećam se te tekme dok je "gorio" Draženov dom. Jedva su tekmu priveli kraju od publike, a Gira je 5 sekundi prije kraja otrčal po mikrofon i povel pjesmu: Došo je i taj dan, umro je Partizan. Mislim da je on i zapalil bengalku poslije tekme odmah.

Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing. Cibona je to izgubila jer je uprava potjerala navijače pa se sad čude zašto nema nikoga na Ciboni. Smješno.

P.S. Tih godina je i Zagreb šamarao Partizana, čini mi se. Sesar im je nakrcal oko 40 koševa u Beogradu.

ma da, bila je Cibona jaka, a i Zagreb je bio solidan, njega su pratili BBB tada više nego Cibonu, ali normalno kada su Brbi došli gledala se i Cibona.

a uprava, šta je tražila to je i dobila, kao i Dinamo, eto im sada klubovi koje nitko živ u zagrebu ne gleda. a Medveščak svaka tekma, traži se karta više. budale.

Pecara je interesantan teren, obzirom na povrede (Leo, Milutinov, videćemo za Kinzija) kao i 2 tekme nedeljno nenadam se puno ali ..., ni u nedelju nam prognoze nisu bile dobre obzirom da je Cibona prilično uozbiljila priču a mi bez da kažem "najboljeg" međutim opušteno dobismo. Sve u svemu videćemo ali mislim da nam nema ravnih. Sportski pozdrav

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Sjećam se te tekme dok je "gorio" Draženov dom. Jedva su tekmu priveli kraju od publike, a Gira je 5 sekundi prije kraja otrčal po mikrofon i povel pjesmu: Došo je i taj dan, umro je Partizan. Mislim da je on i zapalil bengalku poslije tekme odmah.

Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing. Cibona je to izgubila jer je uprava potjerala navijače pa se sad čude zašto nema nikoga na Ciboni. Smješno.

P.S. Tih godina je i Zagreb šamarao Partizana, čini mi se. Sesar im je nakrcal oko 40 koševa u Beogradu.
    Slažem se, tukla nas je i Jugoplastika 95/6 pre i to oba puta (Solun i mislim Pescara) mada smo zalutali 98 na final 4, ali mislim da grešiš oko publike imamo mi kvalitet i to u kontinuitetu tukli smo mnoge na strani zadnjih godina (Pao, Makabi ... a za ABA ligu da nenavodim). Tužno za vašu košarku gde ste i klupski i reprezentativno, a kad pogledaš talenta ima na pretek ali mozak vam pravi problem.

Datum registracije
    Sep 2012
    da pozdravim brata grobara

Datum registracije
    Sep 2012

to je bio giriček? sjećam se utakmice......evroliga...... trebalo je jedno 5 puta prekinuti...ali jbg

sad vaši klubovi protiv partizana nemaju što tražiti ni u zagrebu ni u beogradu

Tada nijedan srpski klub nije imal šanse protiv hrvatskoga. Srbi nisu imali kaj tražiti u Zagrebu, a sada je situacija takva da naši klubovi nemaju kaj tražiti u Beogradu, a sve samo zato jer publika vrši presing.
    1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,doduse i vi Zvezdu sred Boegrada,u evroligaskom takmicenju.Tad Delije nisu prisustvovale tekmi,igralo se pred praznom dvoranom.Evroliga nas kaznila,a secam se i natpisa"Sreca vasa,a tuga nasa ,sto sada mi nismo tu-Delije Sever"
    Sto se tice pritiska publike,nema ga ABA ligu,bar ne u onom formatu,kakav je u Evrotakmicenjima,ili za Srpski derbi.Grobari dolazi,Delije ne.Do izrazaja dolazi iskljucivo suvi kvalitet ekipa.

1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,

oj zvezdo zvezdana....

sve vam je to džabe, gdje su vaše euro titule i junačka prsa, ti ne znaš mrijeti ružni stvore.

đe su tvoji starčevići, jelačići, šubići i ostali velikani, dok ste vi bili turski vazali, đe zakržljala raso?

eto, da i ja malo glumi Jovana Dučića.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    1998 vas je Zvezda roknula u sred Zagreba,

oj zvezdo zvezdana....

sve vam je to džabe, gdje su vaše euro titule i junačka prsa, ti ne znaš mrijeti ružni stvore.

đe su tvoji starčevići, jelačići, šubići i ostali velikani, dok ste vi bili turski vazali, đe zakržljala raso?

eto, da i ja malo glumi Jovana Dučića.
    Ih gde ode ova priča dečko da činjenice i ispade zakržljala rasa.
    Pobeda Zvezde skroz luda ali zaslužena i to nešto sitno par poena razlike. Jovica Antonić smislio taktiku kad pređeš pola zuvaj- a Rakoča htelo ... sve u svemu kapa dole sa prave strane Topčiderskog brda.
    Doček na Surčinu ko da su srušili Zg (tad smo svi bili u fazonu da sportisti svete SR/CRO siročad nastradalu u ratu), cigana milion sa sve bengalkama, trubačima, ikonama ... (kako samo oni umeju) ma smeh i razonoda al veselje opako, do kasno u noć.
    Sportski pozdrav.
    Dali smo ti godine najbolje i najlepše

tad smo svi bili u fazonu da sportisti svete SR/CRO siročad nastradalu u ratu

to smo i danas, samo što regionalnu ligu nitko ne prati, pa i nema se tu šta vidjet u smislu naboja. ali evo na reprezentaciji u beogradu, se vidjelo da su neki s guštom došli jebati kevu ustašama i zviždati hrvatskoj himni.

što se tiče pobede zvezde, gotovo uvijek u košarci nas dobijete s par poena razlike ili na onaj blesavi način Đorđević i Kecman, ali neka, vratit ćemo vam mi to sve kad tad, neće ni vama vječno sunce sjati u košarici.

nesportski pozdrav.

regionalnu ligu nitko ne prati
    Možda kod vas, kod nas košarkaška publika postoji i dolazi na ABA (hala skoro uvek puna), čergari se lože na onaj mutant klub ali i oni napune halu publikom, (ne fudbalskim navijačima koji su tu samo na EL i kod nas i kod njih), ostali napune halu kad dolazimo mi/čerga ali su oni tu zbog nas/čerge a ne zbog košarke. Kod vas ljudi vole basket ali ste uspeli da sjebete klubove sa tradicijom Jugoplastiku i Šibenku, Cibona i Zadar kao nešto mrljave al zato su tu Cedevita i sl., koje od osnivanja nije gledalo ljudi kao Partizan protiv Cibone prošlog vikenda, ako nastavite da pametujete teško da će te nam ikad bilo šta vratiti.
    Pozdrav (obični).
    Dali smo ti godine najbolje i najlepše

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove