meni djeluje da se već sve zna
cz, partizan, cedevita i cibona na f4......
jedino borba za opstanak može biti zanimljiva
meni djeluje da se već sve zna
cz, partizan, cedevita i cibona na f4......
jedino borba za opstanak može biti zanimljiva
samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim
Pazi, sve ovo što si nabrojao može na f4 ali mislim da može još 3 kluba minimum. Igra se još dosta a ova liga jako nestabilna seti se smehotresa prošle godine možda na kraju f4 igraju prvi, peti, deveti i zadnji![]()
Posljednje uređivanje od Ninja-Nbgd : 04-12-2013 at 16:10
Dali smo ti godine najbolje i najlepše
imaš pravo.....
nikad se ne zna![]()
Ispustismo pobedu u HUN-šteta, cigani večaras kući![]()
osvojiše Srbi carigrad, ali ne s lazarom već s partizanom.![]()
Šteta kaj Željko ne trenira i Cedevitu pa da pokore i Zagreb.![]()
Davno je to odrađeno, više niste interesantni dok se Cibona neoporavi![]()
i 92 osvojili evroligu........ a i lijep je grad.... no nikako da ga posjetim......![]()
Interesantno u Pioniru, tužno je što Zvezda-FMP nema stalnu podršku,večeras više navijača Širokog u Pioniru nego ugana![]()
lagano protiv krke
http://www.sportal.rs/news.php?news=117385
Košarkaši Partizana drže pravi kurs ploveći "jadranom". Crno-beli su na povratku Duška Vujoševića svojim obavezama na klupi, u 16. kolu ABA lige savladali Krku rezultatom 80:67 pred 5.500 navijača u "Pioniru" i revanširali se slovenačkom šampionu za poraz u prvom delu sezone.
Dali smo ti godine najbolje i najlepše- Grobari NBGD![]()
Dao si nam pobede, golove za pamćenje
hvala ti, hvala ti, crno bela ljubavi.......
http://www.sportal.rs/news.php?news=117493
Najbučniji navijači u elitnom takmičenju su Grobari. Pristalice Partizana dobile su čak 70,83 odsto glasova. O superiornosti njih i dominaciji najbolje govori podatak da se grčki velikani Olimpijakos i Panatinaikos nalaze na drugom, odnosno trećem mestu sa 8,3 odsto glasova. Ostali svi zajedno imaju 12,61.
Za najboljeg trenera Željko Obradović je dobio 58,33 odsto glasova, više nego duplo u odnosu na drugoplasiranog Pabla Lasa iz Reala koji ima 25 odsto.
Beogradska "Kombank Arena" zauzima drugo mesto najboljih hala, odmah iza doma košarkaša Žalgirisa.
nije ABA ali može ovdje![]()
Danas protiv Zadra, interesantno je da u gostima protiv Zadra imamo jako loš odnos, kao i protiv CSK Moskva
Besplatne karte- Maminjov recept, još kurve i koku da organuizuju kako bi im ljudi došli. Pa dolazi vam KKP klub koji mrzite i koji igra euroligu, imate ekipu koja igra dobro, iz ničega su ustali i kojoj treba pomoć sa tribina a mi osakaćeni povredma šta ćeš veći povod. Pa stavi cenu karte 1 (euro/din/kunu) ali da se zna da karta mora da se plati jer sportski klubovi to zaslužuju sve ostalo uvodi u agenturu (bar mi to znamo- doktorirali su ovi sa juga na tu temu) ali u BG-u je uvek postojala publika (semenkari) koji dođu- kupe kartu gledaju, psuju, prozivaju ... i odu kući srećni/tužni. Nažalost Zagreb samo na Medvešćaku pokazuje da ima sportskog duha i publiku kakvu zaslužuje takav grad inače fudbal i basket- sve mrtvo.
potpuno nenormalna situacija........
trojica bekova imaju istu povredu....... osakaćeni smo
plus povreda tepića....... a čekaju nas lokomotiva, cibona i završni turnir kupa......