+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 35 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/693

Tema: ABA liga

pa čuj, budućnost hrvatske košarke nije loša, ima tu vrlo talentiranih klinaca, ali bilo ih je i prije pa ih se nije adekvatno ubacilo u seniore i jednostavno su nestali, postali čisti prosijek od igrača. treba imat pametan pristup tom juniorsku radom, i znat nastavit kada momci pređu u seniore s kvalitetnim radom, jer bez toga sve ti je džabe, i talenat je bez truda i rada za kurac.

tako da, imamo dobre mlade dečke, ali je pitanje kako ćemo ih ubacit u seniore i koliko ćemo znati iskoristiti njihovo znanje i talent. sve ovisi o trenerima, a kada su treneri u pitanju tu smo poprilično loši, spahija i perasović su po meni jedina dvojica šta nešto znaju i vrijede, eventualno još repeša, ali jako smo tanki s kvalitetnim trenerima zato i nemamo neke rezultate, u košarici je jako važno imat vrhunske trenere. srbija ima puno veći izbor trenera, i i ima masu trenera koji su se dokazali u najvećim klubovima i reprezentacijama tako da smo mi u tom pogledu, iza vas i zato kaskamo. trener je ključ dobre košarke, on slaže ekipu i daje rukopis momčadi.

Pozdrav (neobični).

Cibona jedva protiv Mege
    Dali smo ti godine najbolje i najlepše

cibona je kurac od ovce, da prostite.

http://sportski.net.hr/kosarka/bojan...nad-partizanom

Bojan silni, protutnjao Beogradom.

Žrtva tranzicije Trotoar avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    cibona je kurac od ovce, da prostite.

http://sportski.net.hr/kosarka/bojan...nad-partizanom

Bojan silni, protutnjao Beogradom.
    dobar, dobar...... što jest, jest......

a za beka ima i odličnu igru kad je okrenut leđima ka košu.....

fenerbahče je u ovom trenutku možda i najjači u evropi.....

danas široki-partizan
    samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim

Bojan je bruka dobar napred, stolicu baci bi prosla kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

Bojan je bruka dobar napred, stolicu da baci- prosla bi kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Ninja-Nbgd Vidi poruku
    Bojan je bruka dobar napred, stolicu da baci- prosla bi kroz obruc, pozadi je malo tanak ali uz trenera koji zna da ga sakrije i ako mu se ekipa podredi nezadrziv je.

dobar, dobar.... pravi janjičar

još da primi islam i postane behram bogdani

Citiraj Prvotno napisano od Trotoar Vidi poruku
    dobar, dobar.... pravi janjičar

još da primi islam i postane behram bogdani
    Pazi ime i prezime ukazuju na nesto nase a posto smo mi stari janjicari prelazi 1/1.
    Mada ime je diskutabilno ne znam jel sami biraju ili im ovi oderedjuju.

U Pecari demonstracija sile

Citiraj Prvotno napisano od Ninja-Nbgd Vidi poruku
    U Pecari demonstracija sile
    ne, zar opet, o jebo vas više crno beli dosadni ste stalno na tom postolju. daj malo odmorite, pa se vratite za koju godinu, da i drugi malo sreće ugledaju.

Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    ne, zar opet, o jebo vas više crno beli dosadni ste stalno na tom postolju. daj malo odmorite, pa se vratite za koju godinu, da i drugi malo sreće ugledaju.

odlična partija partizana, posebno ako se zna da je širko nezgodan domaćin......

ali kapa dolje i publici

Publika baš kako treba prava košarkaška ja sam očekivao više naboja (ranije je više kuvalo u Pecari) ali ...
    Debeli kakav god da je (a lud je za zlatnu medalju) mnogo je napredovao kao menadžer pa klub funkcioniše dobro vezano za sport sa kintom je uvek problem. Za sebe kaže da nije trener nego neko ko brine o Partizanu 24/7, a za to treba imati snage, pazi on obilazi ove klince u toku noći da vidi dal spavaju ili su na splavovima, treniramo više od svih ostalih klubova (6-8h u toku dana) itd. Takva predanost mora dati rezultate.

Nevjerojatan koš Vladovića za pobjedu Olimpije protiv Budućnosti. Lopta u zraku, a spiker: Završena je utakmica...

A još legendarnije je kaj je koš zabijen nakon isteka vremena, ali je ipak priznat. Trenutak prije nego što je Vladović ispustio loptu žaruljice na tabli su zasvijetlile i time pokazale istek vremena, ali budući da žaruljice (kaj ne bi smjele) blinkaju u trenutku ispuštanja lopte nisu svijetlile. Prema tome nije bilo isteka vremena i koš je regularan.

ahahhaa ne vjerujem, ovo je ko Cibona-Partizan, stvarno je ova košarka srceparajuća.

nego, siguran sam da je vrijeme isteklo, ko i za vrijeme onog Kecmanovog 0.6 poena ali zapisnički stol je priznao obadva koša, odnosno trice i tu dalje nema rasprave. ja bih ukinuo taj zapisnički stol, jer često ti ljudi sude pristrano kod ovakvih situacija, i trebala bi snimka ko u tenis "hawk eye" odredit jel koš ili nije, a ne nekakvi glupani koji su možda tu i po dekretu partije postavljeni.

Kecman ostavio dubok trag u HR košarci

griješiš, više štete je napravio Đorđević, daleko više.

Kakva tekma sinoć, čestitke svima pravi derbi

Datum registracije
    Sep 2012
    http://www.vijesti.me/sport/biliceva...-clanak-161567

Bilićeva odluka je čin samovolje i skandaloznog postupanja

"Možda da smo imali za protivnika nekog drugog, da bi bila drugačija odluka ili da je Olimpija za rivala imala drugu ekipu, siguran sam da bi odluka bila drugačija", ogorčen je Pajović

dodajem: očekivana odluka i po meni jedina ispravna

Slab otpor Olimpije u Pioniru, Cibona se budi, Zvezda iz kola u kolo pobeđuje, MZT smenio Vladu, Mega izgleda može da naguzi svakog ko se nepazi. Može da se opasno zakuva ovde.
    Posljednje uređivanje od Ninja-Nbgd : 02-12-2013 at 15:49

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove