+ Odgovori na temu
Stranica 108 od 108 PrviPrvi ... 8 58 98 106 107 108
Prikaz rezultata str. 2,141/2153

Tema: Bosanska posavina 1992. rat, poraz, izdaja....

Citiraj Prvotno napisano od Bozo Vidi poruku
    Nisam dugo bio na forumu ali tebe sam zapamtio. Kad će knjiga?
    "Jednom kada zivot, moje oci sklopi".

Citiraj Prvotno napisano od master Vidi poruku
    "Jednom kada zivot, moje oci sklopi".
    Imao si muda u ratu vjerujem da ih nisi izgubio u miru. Objavi knjigu dok si živ. Čitao sam tvoje postove, borac si sa mudima. Imaš bratski pozdrav!

Ekipa, korona me jos nije nasla, a vas?

P.S. u ratno vrijeme, dobivali smo opatiju, croatiu, pa i coronu...

Za ovu zadnju, govorili su, u jednom rovu puse, u drugom kaslju.

Citiraj Prvotno napisano od master Vidi poruku
    Ekipa, korona me jos nije nasla, a vas?

P.S. u ratno vrijeme, dobivali smo opatiju, croatiu, pa i coronu...

Za ovu zadnju, govorili su, u jednom rovu puse, u drugom kaslju.
    Kod mene se streže obruč barem što se firme tiče,sreća pa radim od kuce ali ni to nije nikakva garancija,fali mi kavica ujutro u lokalnom kaficu,moram se pohvaliti da nikada nisam gripu imao ali ni to nije nikakva garancija,a što se tiče kašljanja mislim da su za to bile najbolje one koje su nađene poslije Oluje.

Srbi snimili dokumentarno-igrani film "Koridor 92". Gledao sam većinu filma, ne cijeli i dojam je. Dokumentarni dio više manje OK. Igrane scene, karikatura. Njima su svi hrvatski vojnici kajkavci. I to način da se sprdaju s tim.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Srbi snimili dokumentarno-igrani film "Koridor 92". Gledao sam većinu filma, ne cijeli i dojam je. Dokumentarni dio više manje OK. Igrane scene, karikatura. Njima su svi hrvatski vojnici kajkavci. I to način da se sprdaju s tim.
    Kajkavci su im došli do Banja Luke i osvojili im glavni grad RSK. Da nas Ameri nisu prekinuli, osvojili bi i glavni grad RS. 2 od 3 srpske države smo im skoro srušili, u 5 godina.

Kojim tonom je obojen, pobjednički trijumfalizam? Naši ne smiju snimiti dokumentarac o Oluji već svi srpski mediji kmeče i traže ispriku. Hoće li naši zagorčati život Srbima zbog tog dokumentarca?

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kojim tonom je obojen, pobjednički trijumfalizam? Naši ne smiju snimiti dokumentarac o Oluji već svi srpski mediji kmeče i traže ispriku. Hoće li naši zagorčati život Srbima zbog tog dokumentarca?
    Moš mislit kojim tonom. Srpski vojnici puštaju hrvatski sanitet zajedno s vojnikom, hrvatskog izviđača želi strijeljati jedan srpski vojnik, drugi na njega liježe i ne da ga, jer mu treba za razmjenu. Hrvati siluju i premlaćuju zatvorenike i tako.

Pa snimili smo mi dokumentarac o Oluji kako nismo. Ponavlja se već 20 godina na dan Oluje, jedan te isti.

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kajkavci su im došli do Banja Luke i osvojili im glavni grad RSK. Da nas Ameri nisu prekinuli, osvojili bi i glavni grad RS. 2 od 3 srpske države smo im skoro srušili, u 5 godina.
    Da ali to oni i dalje karikiraju. kažu da u Posavini ratuje HV i to spominju npr 123 požešku brigadu, i riječku brigadu. A svi kajkaju i to ono karikirano. Ne znam kako mogu bit tako glupi. Oni bi i splitsku brigadu stavili da kajka.

Uz to hrvatski vojnici su preplašeni, smotani, bar u tim igranim scenama. Ma mislim trebaš to vidjet.

I u filmu "Turneja" koji je antiratni, hrvatski vojnici opet kajkaju.

Očito da ste im se ili zamjerili ali znam u čemu je štos, njima je kajkanje pederski, nemuževno pa to forsiraju.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-01-2021 at 15:09

Zbog Eline i bokala vina

Evo dokumentarac koga zanima. Dokumentarne stvari većinom ok. Odnosno to bi bolje znali master i ekipa. Igrane scene ponekad karikatura, ponekad onako srpski stereotipi.

https://www.youtube.com/watch?v=z8fh819qtv0

Zbog Eline i bokala vina

Evo dokumentarac koga zanima. Dokumentarne stvari većinom ok. Odnosno to bi bolje znali master i ekipa. Igrane scene ponekad karikatura, ponekad onako srpski stereotipi.

https://www.youtube.com/watch?v=z8fh819qtv0
    Na mobu sam pa mi se ne da puno pisati, spomenuti cu samo Kornicu, gdje navode da je crtu na tom mjestu branila 123.brigada.

To nije istina. Na drugom forumu sam postavio mapu pozicija na dan 26.06.92., gdje se jasno vidi da je ista odbila ući u zonu "B".

Dalje nisam niti gledao film.

Ima li još živih učesnika BP?

Pozdrav, master.

Zbilja bih želio znati od kada Hrvati imaju svoju Domovinu. Često čitam riječ "domovinski rat". Pitanje se postavlja svim Hrvaticama i Hrvatima da odgovore od kada hrvati imaju svoju Domovinu? Fra. Silvije Grubišić je napisao knjigu "OD PRADONOVINE DO DOMOVINE" Chicago 1979. Tu u toj knjigi fra. Slivije Grubišić opisuje postanak i podrijetlo Hrvata od Perzije do Hravtske preko 2500 godina. Dakle, uzevši u obzir našu Hrvatsku od 2500 godina staru povijest mi, Hrvati kao narod ne postojimo samo, kako se to sebično danas izgovara i širi dalje od "domovinskog rata 1991", nego mi postojimo, hajdemo ići od prvog hrvatskog kralja Tomislava do prvog hrvatskog Poglavnika dr. Ante Pavelića i prvog hrvatskog predsjednika Druge Hrvatske Države sa dva (2) inicijala RH Franje Tuđmana u prošlom dvadesetom stoljeću. Uzevši samo tu povijest kroz koju su se Hrvati borili za svoju Domovinu Hrvatsku i svi oni koji su svoje živote dali i poginuli u tim borbama za našu Hrvatsku, njihove kosti bi se prevrćale u grobu jer su tom izrekom "domovinski rat" oni izbačeni kao borci za istu Hrvatsku od 8 slova. Prestanimo govoriti "domovinski rat", nego preinačimo to u: "Drugi rat za Drugu Hrvatsku Državu u prošlom dvadesetom (20) stoljeću".

Svima veliki poZDravi i ako se ne čujemo Želim svima Sretan i Blagoslovljen Božić, Božićni praznici, Sretan Nova Godina 2023., posebno uredniku nezavisnog portala Irvatski Integralisti gosp. Inkvizitoru s najljepšim hrvatski znakovljem kao svoj logo.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove