Članak možete pročitati na sljedećoj poveznici
http://www.hrhb.info/content.php?r=3...-seks-skandala
Članak možete pročitati na sljedećoj poveznici
http://www.hrhb.info/content.php?r=3...-seks-skandala
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Ćud je ženska rđava rabota...
zbilja je čovjek izrazito ružan![]()
al para (i moć) vrte đe ni burgija ne meže![]()
Šokantno je to što se sdp-ovac spetljao sa ženom, to je tako nazadno,ali nimalo ne šokira što se radi o djelatnici HRT-a.
ja sam mislio da su oni svi redom pederi, pošto šeću u onoj "povorci ponosa".![]()
Svatko ima pravo na seksualna zadovoljstva, međutim šokira činjenica da je Igor Dragovan uopće ikome privlačan budući da ni upotrebom privatnog detektiva povezanog s najsnažnijim mrežnim tražilicama, nije zagarantiran pronalazak ružnijeg čovjeka čiji šarm usto nalikuje na atmosferu koju može doživjeti čovjek koji dok gleda neki od uradaka Hrvoja Hribara istodobno dobije obavijesti da ga žena vara, obavijest o ovrsi na cjelokupnu imovinu kao i obavijest o smrti bliskog srodnika povezanu s obavijesti da ga je taj isti srodnik oporučno razbaštinio.
Ti nisi normalan![]()
Da, začudi čovjeka kada se totalno aseksualne osobe nađu u sex skandalu. Nadam se da Josipović nije sljedeći![]()
Moram i ja ovo copy moram hahahahahahahahahaSvatko ima pravo na seksualna zadovoljstva, međutim šokira činjenica da je Igor Dragovan uopće ikome privlačan budući da ni upotrebom privatnog detektiva povezanog s najsnažnijim mrežnim tražilicama, nije zagarantiran pronalazak ružnijeg čovjeka čiji šarm usto nalikuje na atmosferu koju može doživjeti čovjek koji dok gleda neki od uradaka Hrvoja Hribara istodobno dobije obavijesti da ga žena vara, obavijest o ovrsi na cjelokupnu imovinu kao i obavijest o smrti bliskog srodnika povezanu s obavijesti da ga je taj isti srodnik oporučno razbaštinio.
Maže li se Dragovan mošusom ili obećava funkcije u zamjenu za seks, ne znamo ali pomisao tj. vizualizacija obnaženog Dragovana i njegovog apolonskog lica definitvno upućuje da tu nije sve čisto.
![]()
čudno neko vrime,
i pedery se obraćaju,,
ko zna koje molio Boga za njega,,čudni su puti Božiji,,