+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 10 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/191

Tema: Žene i "zločesti dečki"

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41

Žene i "zločesti dečki"

Pjesma za Dzhokhara(tipa koji je osumnjičen između ostalog i za ubojstvo osmogodišnjeg dječaka)

amandapalmer.net/blog/20130421/

Na twitteru se mogu pročitati razni komentari žena kako je on sladak i sl...

Prije nego odbacimo ovo kao samo još jedan dokaz kako internetom vladaju idioti trebamo se samo prisjetiti kako su mnogi masovni ubojice, serijski ubojice imali obožavateljice. Neki su se čak i oženili dok su čekali izvršenje smrtne kazne.

Možda bi naslov trebao biti "Žene i masovni ubojice",ali ne moraš biti ubojica žena i djece da privučeš pažnju ljepšeg spola, možeš biti zločest,ali ne i kriminalac,iako bi trebao ponekad prekršiti neki zakon,makar to bio i neki manji prekršaj.

Dame,u čemu je privlačnost? Misli li svaka od njih kako će ga ona promijeniti?

begovica SarajkaDjevojka avatar
    Datum registracije
    Apr 2012
    Nema govora o razmišljanju u takvim slučajevima o pozitivnoj promjeni muškarca.Ti slučajevi obozavanja masovnih ubojica i zločinaca su za psihijatrijskog promatranja.O tom nema diskusije.Zaboga ne radi se o mladenačkim hirovima gdje dotični glumi buntovnika, pa da ja ili bilo koja normalna zenska osoba umišljamo sebi njegovu promjenu zbog ljubavi i komoromisa.Ubojstvo se ne akceptira pod nešto normalno, uobičajno, svakodnevno ili hir.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ne bih ja ni te slučajeve olako otpisao kao psihijatrijske,ali njih sam uzeo samo kao uvod,kao najekstremniji primjer tog ženskog ponašanja.

Nema veze kakav gnjusan zločin tip počinio,negdje postoji žena za njega i ne samo jedna.

Ipak držimo se mi normalnijih situacija gdje žene padaju na zločeste dečke.Kažem žene,a ne djevojke jer vidim kako bi sarajka to pripisala samo mladim djevojkama.

Datum registracije
    Apr 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Ne bih ja ni te slučajeve olako otpisao kao psihijatrijske,ali njih sam uzeo samo kao uvod,kao najekstremniji primjer tog ženskog ponašanja.

Nema veze kakav gnjusan zločin tip počinio,negdje postoji žena za njega i ne samo jedna.

Ipak držimo se mi normalnijih situacija gdje žene padaju na zločeste dečke.Kažem žene,a ne djevojke jer vidim kako bi sarajka to pripisala samo mladim djevojkama.
    Mene tvoja definicija zločastoće zaprepaštava
    Ja imam jedan drugi adekvatan termin za takve ljude.A i zene koje padaju na " to "...Ona koja pada na nekog ubicu ili zločinca, ne moze biti normalna i stabilna osoba.Nema govora..I Nisam mislila da mlade djevojke padaju na buntovnike.Ja u buntovnike uvrštavam i zrele ljude ( muškarce ) koji se neozbiljno ponašaju.Zrelost ( emotivna a i drugi oblici )nije nuzno povezana sa brojem godina.

Ja recimo pod pojmom zločastog dječka podrazumijevam nekog normalnog muškarca bez dosijea u policiji i barem PET ubistava.Te ljude ne mozeš opisati kao zločaste ( preblago je ) nego kao ubice i zločince.To su adekvatni nazivi.Zločasto mene asocira na nešto simpatično, prihvatljivo i u granicama.Ubojstvo ili zločin to nisu zaboga.

Varlamova Stiliana avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    men se taj ubijeni isto na jednoj slici učinio zgodan al poslije sam vidjela da nije

zato mi je luis suarez skroz neloš štoviše, što je luđi i bezobrazniji, meni je sve zgodniji...

eto, my 2 cents ovoj temici

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Samo za tebe stilka, za ugodan dan

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    www.washingtonpost.com/local/thirteen-correctional-officers-indicted-in-maryland/2013/04/23/6d2cbc14-ac23-11e2-a8b9-2a63d75b5459_story.html?tid=pm_pop

13 zatvorskih čuvarica optuženo za pomaganje opasnoj zatvorskoj bandi u krijumčarenju i prodavanju droge unutar zatvora.

Četiri su ostale trudne sa vođom bande,a dvije su tetovirale njegovo ime.

At the center of the investigation was an alleged leader of the Black Guerilla Family, Tavon White, who prosecutors said fathered five children with four of the corrections officers — Jennifer Owens, 31, of Randallstown; Katera Stevenson, 24, of Baltimore; Chania Brooks, 27, of Baltimore; and Tiffany Linder, 27, of Baltimore — since his incarceration on attempted murder charges in 2009.
    Evo što o tome ima za reći senatorica i javna branitelja,dakle žena

Sen. Lisa A. Gladden (D-Baltimore), who works as a public defender in Baltimore when the legislature is not in session, said the large percentage of female corrections at the detention center contributed to the problem. “A lot of times, they become smitten with the inmates. [The inmates] talk really sweet and say really nice things, and the CO’s fall for them. You need to have a bunch of rough, ugly men

Čak ni žene kojima je posao čuvanje tih društvenih otpadnika i koje ih vide u najgorim uvjetima ne mogu odoljeti zločestom dečku.

Datum registracije
    Apr 2012
    Strašno.Samo vodja bande zaveo od 13 čuvarica skoro polovinu.Taj je posebno lud, mogao je ostaviti kriminal i ugodno zivjeti na grbači takvih dozivotno.Koja je to klika u glavi, da mi je znati.A i procenat zenskih čuvarica u muškim zatvorima očigledno je u porastu

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od SarajkaDjevojka Vidi poruku
    Strašno.Samo vodja bande zaveo od 13 čuvarica skoro polovinu.Taj je posebno lud, mogao je ostaviti kriminal i ugodno zivjeti na grbači takvih dozivotno.Koja je to klika u glavi, da mi je znati.A i procenat zenskih čuvarica u muškim zatvorima očigledno je u porastu
    Tko kaže da je zaveo samo polovinu, samo su četiri ostale trudne,ostale možda nisu bile blagoslovljenje sa njegovim potomkom.

Najbolje je kako vlasti tvrde kako je banda ciljala na nesigurne čuvarice, pa idioti jedni, ako vam životinje uspiju zavesti 13 čuvarica gdje ih vi pronalazite takve

Datum registracije
    Apr 2012
    Tko kaže da je zaveo samo polovinu, samo su četiri ostale trudne,ostale možda nisu bile blagoslovljenje sa njegovim potomkom.

Najbolje je kako vlasti tvrde kako je banda ciljala na nesigurne čuvarice, pa idioti jedni, ako vam životinje uspiju zavesti 13 čuvarica gdje ih vi pronalazite takve
    Na šta liči taj " kriminalac zigolo "???
    Da nije neki stvarno reprezentativan primjerak muškog roda, neodoljiv zenskoj tananoj duši ?
    Pjesnik, buntovnik, lutalica i boem

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od SarajkaDjevojka Vidi poruku
    Na šta liči taj " kriminalac zigolo "???
    Da nije neki stvarno reprezentativan primjerak muškog roda, neodoljiv zenskoj tananoj duši ?
    Pjesnik, buntovnik, lutalica i boem
    Nemam pojma,kako je u zatvoru valjda je crnac..D

Nije ni bitno kako izgleda, one su vidjele njegov status koji ima u odnosu na druge zatvorenike, on im je dao neki kompliment i možda tužnu priču o svojoj nevinosti i dok je završio priču one su vjerojatno već gurale paketiće droge u razne tijelesne otvore.

Datum registracije
    Apr 2012
    Nemam pojma,kako je u zatvoru valjda je crnac..D

Nije ni bitno kako izgleda, one su vidjele njegov status koji ima u odnosu na druge zatvorenike, on im je dao neki kompliment i možda tužnu priču o svojoj nevinosti i dok je završio priču one su vjerojatno već gurale paketiće droge u razne tijelesne otvore.
    Vidiš, to je već poremećaj društvenih vrijednosti kod tih zatvorskih čuvarica.Njima je u biti privlačan " status" koji zatvorenik ima u odnosu na ostale kriminalce, a u pravilu bi trebale zazirati od toga.Jer ako su u zatvoru " opasni" momci, a jesu, taj bi zbog svog uzvišenog statusa trebao biti makar duplo opasniji.Onda logičan zaključak :Kako mozeš povjerovati u priču o nečijoj nevinosti ", kad je lik šef bande sa " statusom"?
    Dobro, ja previše analiziram..No ima logike ili ?

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Žensko racionaliziranje nema granica

Datum registracije
    Apr 2012
    Žensko racionaliziranje nema granica
    Ne mogu se oteti ironičnom prizvuku u vašem kratkom upisu

Većina žena ima taj neki čudan mehanizam u sebi pa kad vide zgodnog dečka, koji je emocionalni invalid i obično ima problema sa zakonom, zabriju kako su one te koje će ga promijeniti jer još je Žuži u svoje vrime pisala kako ljubav može sve. A, ako je Žuži rekla Naime, i njima to daje na nekoj posebnosti jer ,hej, one su te jedinstvene koje će svojom ljubavi i nadasve požrtvovnosti izliječiti tu bol koja prodire njegovo mekano srdašce i pokazati mu bolji put. Ne znaš ko je luđi u tim vezama
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Datum registracije
    Nov 2011
    Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Većina žena ima taj neki čudan mehanizam u sebi pa kad vide zgodnog dečka, koji je emocionalni invalid i obično ima problema sa zakonom, zabriju kako su one te koje će ga promijeniti jer još je Žuži u svoje vrime pisala kako ljubav može sve. A, ako je Žuži rekla Naime, i njima to daje na nekoj posebnosti jer ,hej, one su te jedinstvene koje će svojom ljubavi i nadasve požrtvovnosti izliječiti tu bol koja prodire njegovo mekano srdašce i pokazati mu bolji put. Ne znaš ko je luđi u tim vezama
    I ja mislim da je to u pitanju... a ima i dio njih koje su imale slične očeve doma i kojima je debil u kući najnormalnija pojava

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Datum registracije
    Nov 2011
    hamfri provokator ...

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    stiliana bi se zaljubila u rodneya. samo da joj dođe u onoj trokolici u rokerskom kožnjaku s dvodnevnom bradom i cigaretom zabačenom u stranu s izrazom lica kao da je oguglao od policijskih potjera. takav kad opali šamar, to zapravo smatra strasnim milobvanjem po licu.
    nekad sam zavidan takvim rokerima. al jebiga, i mi pitomog izgleda valjda imamo svoje prednosti.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Samo ti se čini, evo jedan primjer koji je onako varijacija na temu,ali pokazuje kako postoje i "pravi muškarci" na ovom svijetu.

www.dailymail.co.uk/news/article-2277329/Sarai-Sierra-Husband-New-York-mother-killed-Turkey-says-reports-traveled-affair-dont-change-anything.html

Dok mu se ženica po Turskoj jebala sa raznim tipovima i to je na kraju koštalo glave vjerni mužić ne vjeruje u njenu nevjeru i kaže kako bi je opet oženio kad bi mogao.

Da,ovo je jedan Turčin sa kojim je bila

ovo je drugi

a evo i vjernog mužića

Mužić vjerojatno nosi majicu na kojoj piše "Ovako feministica izgleda".

Nekako sumnjam da je on patrijahalno dominirao nad njom pa je zato pobjegla u Tursku gdje se upuštala u odnose sa zločestim dečkima, dok joj jedan nije došao glave.

Žene...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove